UAOTZYV.COM

Секунда - годинники для кожного отзывы

Адрес Київ, просп. Степана Бандери, 36
Метро Почайна 1.62км
Телефон +380 (800) 60-00-16
Часы работы 10:00-21:00
Сайт secunda.com.ua
Рубрики Магазин часов, Интернет-магазин
Оценка 4 6 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Секунда - годинники для кожного — просп. Степана Бандери, 23А
Секунда - годинники для кожного — Оболонський просп., 1б, 1 этаж
Секунда — ст. м.Лук'янівська, вулиця Юрія Іллєнка, 2/10
Секунда — вулиця Володимирська, 51-53
Похожие компании в категории
Certina — вулиця Нижній Вал, 31
Swiss Time — Тульська площа, 23А, 23А
Casio Ukraine — офіс № 1, вулиця Верхній Вал, 10
KLEYNOD- українські годинники — вулиця Кирилівська, 69, корпус, 3

Секунда - годинники для кожного на Степана Бандери отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
25 января 2024 в 19:36

Покупкою дуже задоволена (купувала у Секунді в Блокбастері)! Окрема подяка консультантові Ларисі за влучні поради та уважне ставлення! Дякую!

Мария
13 января 2024 в 5:10

Нажаль мала не найкращий досвід покупки в Блокбастер Мол. Треба було придбати подарунковий сертифікат. Це зайняло як мінімум 30 хвилин, хоча я розраховувала десь на 5.2 консультанти в магазині і жоден не може розповісти умови використання сертифікату. Вони кудись дзвонили, щось шукали, а потім дівчина сказала що перший раз буде продавати сертифікат, тому не знає подробиць. Витіснили що можна використати у будь якому магазині. Купила. Дівчина ще сказала що до кінця місяця додатково до мого власного дисконту буде ще + 5% (це до кінця січня). Купила сертифікат 7.01. Через 4 дні мені дзвонять з магазину, і просять нагадати прізвище для кого було придбано сертифікат, щоб активувати його. Ну ок. 15 січня їдемо в інший магазин мережі, обирати подарунок. 30 хвилин ми обирали та приміряли годинник, підходимо на раз рахунок і починається. Додаткова знижка 5% закінчилась вчора (а як же до кінця місяця?). Ну ок, не критично, але знала би - приїхали 14го. Даємо сертифікат, менеджер там щось перевіряє і через хвилину каже що ми не можемо сьогодні нічого купити по цьому сертифікату. Бо при купівлі його не правильно активували. Він кудись також дзвонив, після чого сказали «приходьте завтра, ми розберемося до обіду». І все це так - начебто це норма. Я була дуже засмучена, бо обирати ж приїхала не собі, а з іменником подарунок.
Кататись туди сюди взимку, ще й під час постійних тривог звісно ж дуже зручно.
Хлопець вже сам приїхав на наступний день. Враження мʼяко кажучи не дуже. Не очікувала від такого магазину, такого сервісу та по суті нульовоі клієнтоорінтованості. Ніяких вибачень, чи «плюшок» за дарма витрачений час. Розчарування…

Богдан
14 декабря 2023 в 20:18

Все чітко і ясно пояснили та допомогли з вибором. Точно буду там ще купувати годинник!

Василий
06 июля 2021 в 12:01

Покупал часы на подарок. Коробочку нужно покупать за отдельные деньги. Стоимость которой раза в три выше, чем рядышком в магазинчиках. За бонус - нельзя. Продавец долго не мог сделать продажу. Так что, забавная экономия на клиентах)

Антон
05 июля 2021 в 5:50

Крайне не профессиональный молодой продавец, которому нужно поучиться общению с клиентами и скорости обслуживания.

Светлана
22 мая 2021 в 14:12

Современный и стильный магазин с большим ассортиментом часов Касио! Помогли выбрать, детально проконсультировали. Все супер!

Добавить отзыв