UAOTZYV.COM

Секс Шоп Афродита отзывы

Адрес Київ, просп. Степана Бандери, 8
Метро Почайна 0.6км
Телефон +380 (44) 222-80-41
Часы работы 10:00-20:00
Сайт erotikon.com.ua
Рубрики Магазин для взрослых, Магазин косметики и парфюмерии, Магазин игр, Магазин сувениров, Магазин здоровья и красоты
Оценка 5 15 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Секс шоп Афродита (склад-магазин) — просп. Степана Бандери, 21
Секс шоп Афродита — Оболонський просп., 12
Секс шоп Афродита — вулиця Левка Лук'яненка, 14
Секс шоп Афродита — вулиця Хрещатик, 46
Похожие компании в категории

Секс Шоп Афродита на Степана Бандери отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
You
23 ноября 2023 в 4:38

Все чудово. Ми з дружиною задоволенні! Не вперше купували у цьому магазині. Приємний персонал. Допоможуть та порекомендують щось цікаве. Ми, РЕКОМЕНДУЄМО!

Hanna
15 сентября 2023 в 19:40

Дякую за гарний иагазин, де можна втілити усі свої таємні фантазії. Сподобалося, що є великий вибір іграшок і товарів для насолоди.

Оля
19 августа 2023 в 22:41

Захоплення від спілкування з Максимом! Знаючий, ненав'язливий та позитивний консультант! Допоміг із вибором. Рекомендую!

SpaceWhales
09 августа 2023 в 2:26

Дякую магазину за чудово підібрану іграшку на подарунок хлопцю! Дуже привітні консультанти компетентно розповіли про функціонал іграшок, і як за ними доглядати!
До того ж у магазині дуже адекватні ціни і дуже великий ассортимент товару) оскільки в секс шопі я була вперше, очі розбіглися і подвитися хотілося все, що є) Консультант про все розповів, показав і розказав, навіть про те, про що цікавилася просто так, без мети придбання. Також на додачу я отримала картку на знижку і мильце у подарунок! Велике дякую, буду рекомендувати Ваш магазин знайомим!

Антон
04 августа 2023 в 20:53

Все супер, менеджер завжди в мережі та швидко відповідає, є доставка в день замовлення через таксі, чого немає майже ні в кого, ціни теж адекватні

Возмущённый
26 мая 2023 в 4:39

Я хотів би поділитись своїм позитивним досвідом відвідування сексшопу афродиту. Від початку мого відвідування я був приємно здивований рівнем професіоналізму та дискретності, які пропонує цей магазин.

Перше, що мене вразило, це широкий асортимент товарів, представлених у магазині. Вони мають все, що тільки можна побажати: від сексуальних іграшок до спідньої білизни, костюмів та аксесуарів. Незалежно від ваших уподобань, тут ви обов'язково знайдете щось цікаве та підходяще.

Якість товарів в "афродиті" справді вражає. Всі вироби, які я придбав, були виготовлені з високоякісних матеріалів і були безпечні для використання. Магазин дуже дбає про своїх клієнтів і пропонує лише товари від перевірених виробників.

Крім якості продукції, персонал магазину заслуговує на окрему згадку. Вони були дружелюбні, дискретні та готові допомогти у виборі відповідного товару. Співробітники були добре навчені і могли дати мені цінні поради та рекомендації.

Особливо мені сподобалася дискретність та анонімність, які забезпечує "афродіта". Пакування моїх покупок було абсолютно непрозорим, без будь-яких вказівок на вміст. Це створило довірчу атмосферу і дозволило мені почуватися комфортно при покупках.

Загалом я дуже задоволений своїм досвідом відвідування сексшопу "афродіта". Вони пропонують широкий вибір товарів високої якості, професійний та доброзичливий персонал, а також забезпечують дискретність та конфіденційність. Я рекомендую цей магазин усім, хто шукає якісні секс-іграшки

Игорь
29 февраля 2020 в 19:31

Консультанту Алине 5 с плюсом! Консультант сразу расположил к себе и помог с выбором! За подарками перед праздниками теперь буду приходить только сюда!

Виталина
27 января 2020 в 11:57

Случайно зашли в магазин поинтерисоваться а сколько получили информации плюс приятные приобретения

Дмитрий
31 декабря 2019 в 15:35

Спасибо продавцу Алине за отличную консультацию! Выбрали много интересного и полезного с ее помощью! И в магазине в целом очень приятная атмосфера!

Татьяна
27 декабря 2019 в 16:41

Какой приятный магазин и консультант Алина. Я несколько раз хотела зайти в подобный магазин, но боялась, и вот наконец-то решилась. И я рада что попала именно сюда! Спасибо консультанту за то что расположил к себе, я смогла хоть немного открыться и сделать покупки.

Алекс
17 декабря 2019 в 2:08

Отличный магазин, приятные продавцы которые подробно рассказывают и советуют что лучше:) спасибо!

Алина
26 мая 2019 в 14:18

Какой хороший магазин! Продавцы знают все и об о всем) Я была приятно удивлена такой хорошей консультацией!)

Яся
20 ноября 2018 в 2:40

Очень просторный и красивый магазин. Большой ассортимент, какждый найдёт что-то для себя) я нашла, и продавец консультант помогла мне с этим лучшим образом)

Lola
30 октября 2018 в 14:02

Отличный магазин!
Широкий ассортимент товара, любезные и не навяхчивые продавцы. Определенно вернусь сюда еще!

Алексей
30 октября 2018 в 12:55

Отличный магазин, хорошие цены, порадовали акции при покупке нескольких товаров. Отдельное спасибо от моей жены продавщице с красными волосами (если не ошибаюсь, ее зовут Станислава) за подбор белья и костюмов ;)

Добавить отзыв