UAOTZYV.COM

Сантеплоенерго сантеплоэнерго отзывы

Адрес Київ, вулиця Машинобудівна, 50
Метро Берестейська 1.01км
Телефон +380 (44) 224-99-93
Часы работы
понедельник10:30-17:00
вторник10:30-17:00
среда10:30-17:00
четверг10:30-17:00
пятница10:30-17:00
Сайт steplo.com.ua
Рубрики Поставщик отопительного оборудования, Инженер-метролог
Оценка 3.3 60 отзывов
Похожие компании в категории
Купить Теплый пол Электрический в Киеве - Leto.net.ua — провулок Юрія Матущака, 3, Офис, 129
Полдюйма — Берестейський просп., 70
Koteko.com.ua — бул. Кольцова, 14з

Инженер-метролог Сантеплоенерго сантеплоэнерго отзывы

60
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анна
06 июня 2024 в 3:36

Доброго дня! Проходили повірку теплолічильника, всім дуже задоволена. Буду користуватися Вашими послугами і надалі.

Галина
09 февраля 2024 в 20:53

Зателефонувала ця контора "Сантеплоенерго" на мобільний номер зятя представились. Теплоенерго та сказали, що вже терміни повірки лічильників у нас підходять до проведення нових замірів. Що вони можуть зробити нову повірку за 400 гривень за лічильник. Зять сказав добре проводьте (розуміючи, що це Теплоенерго державна організація). Тобто ніхто не казав, що це ФОП. Прийшов майстер і у нього в руках одразу зламався кран і почала фонтаном бігти вода. Він перекрив воду в квартирі і пішов. З даних посвідчення майстра зрозуміли, що це працівник спритного ФОП. У розмові з працівниками було з'ясовано, що вони якось отримують персональну інформацію про терміни звірки лічильників в теплоенерго і таким чином нав'язують свої послуги. Працівники зовсім не розбираються в сантехніці і коли зламався кран у них в руках і ще щось перекриють воду і підуть.

Вика
27 января 2024 в 3:18

Не рекомендую. У новому корпусі де і 4 років немає лічильникам, у багатьох сусідів не пройшла повірка. Повторна повірка в іншій компанії - все ок. А потім ще дзвонять і пропонують замінити лічильник. Шахраї!

Юра
26 января 2024 в 22:48

Замовив повірку лічильника, домовились з менеджером Діаною на дату та час. Очікував на майстра довго, ніхто так і не з'явився, додзвонитися неможливо! Згодом менеджер взяла слухавку з великою байдужістю нічим мені не допомогла. Навіщо така фірма взагалі існує? Раджу звертатися до інших фірм!

Эдуард
13 января 2024 в 18:29

Дякуємо за якісне та оперативне обслуговування.
У двох словах щодо ситуації. 21.01.24 закінчувалися терміни за лічильниками води, про що я благополучно забув. На початку січня зателефонував представник фірми та ввічливо запропонував послуги перевірки лічильника гір. Води, попередивши про термін. На 11.01 замовили перевірку лічильників та гір та хол. Води. Під час прийшов молодий хлопець із приладами, протягом 30 хвилин перевірив, чи ми сплатили, підписали акт. 16.01 на нову пошту надішли свідоцтва про повірку та інструкція про надання даних до ЦКС. Оперативно зробив фото свідоцтв, акта, фото самих лічильників, вказав свої дані та через телеграм відправив до CKS_PODIL. 17.01.24 надійшла відповідь від ЦКС: Дані по повірці внесені до програмних комплексів Київтеплоенерго та Київводоканалу.
Супер швидко і чітко, ще раз дякую хлопці!

Елена
27 декабря 2023 в 14:26

Дуже нав'язлива контора. Називають і починають тарахтіти в трубку що у мене підходить термін повірки, пропонують терміново, прямо на завтра замовити перевірку за дуже вигідною ціною тому що у нас колективна заявка на будинок і тд. Коли я сказала що у мене до перевірки ще більше року то почали мене переконувати, що я не права і не правильно відлічую і тд. Коли я обурилася з претензією, що вистачить мені телефонувати щомісяця і напарювати свої послуги дівчина кинула слухавку

Олег
11 декабря 2023 в 11:56

Компанія використовує персональні дані, отримані незаконним шляхом, без дозволу власників.
Порушення ЗАКОНу УКРАЇНИ "Про захист персональних даних"
Стаття 11. П1, Стаття 14. П. 4

В'ячеслав
29 ноября 2023 в 15:24

Компанія “СанТеплоЕнерго” дуже безвідповідальна контора робили у них повірку теплового лічильника, через рік потух дісплей. Дзвонили їм, а вони кажуть: "так у вас не була проплачена заміна батарейки. А так красиво пишуть:
1. Виїзд спеціаліста на місце для розпломбування приладу.
2. Демонтаж.
3. Передача приладу в “Укрметрологію”
4. Перевірка лічильника тепла.
5. Заміна батарейки живлення, якщо це необхідно
6. Складання акта.
7. Монтаж приладу.
8. Організація процесу опломбування
9. Постановка лічильника на облік Фахівці компанії “СанТеплоенерго” беруть на себе всі перелічені роботи та проводять перевірку “під ключ”.
А потім виявляється що ти не сплатив заміну батарейки! І це не входить в роботу "під ключ"! Не раджу, можна знайти дешевше та набагато краще!

aalex4723
05 ноября 2023 в 11:39

Ставлю 10 зірок із 5! Не розумію хто пише погані відгуки, скоріш за все конкуренти.
Я теж начиталася та хвилювалася. АЛЕ! Замовила повірку лічильників води. 13.11.23 увечері прийшов спеціаліст, а 16.11.23 після обід я забрала сертифікати з Нової пошти! Оце швидкість! Рекомендую!

Александр
10 сентября 2023 в 9:28

Гарний сервіс. Майстер (Мігащенко Руслан), справжній професіонал. Прийшов вчасно, роззувся, спокійно, компетентно та ввічливо зробив свою роботу. Рекомендую.

Антон
30 июня 2023 в 12:48

Расспространяю информацию треьим лицам - после общения с сотрудниками компании, которые УТОЧНЯЛИ данные, мне стали звонить неизвестные контроы, которые ЗНАЮТ всю информацию по мне, адрес и прочую инфо. При этом что в тезх компаниях, что в Сантеплоэнерго втирают хрень типо "данные взяты из базы данных".

Іванна
08 февраля 2023 в 10:54

Мені тут робили повірку лічильників на воду, в мене їх 4 штуки, зробили знижку, за що окрема подяка. Мені сподобалося що не просто прийшли, своє зробили і забули про мене, а те що і вже після отримання документів, коли, думалося б, наші відносини мали б скінчитися, Настя, мій менеджер, не залишила мане сам на сам з ЦКС а підказувала що і як потім робити з актами повірки. Настінька, дуже Вам дякую за ваше ставлення до клієнтів!

Олександр
07 февраля 2023 в 13:44

Дружині запропонували повірку лічильників води у компанії "САНТЕПЛОЕНЕРГО", як чоловік мав сумнів, бо вже не перший рік живу на світі -нема довіри ні до кого. Був присутній на процедурі, отримав найкраще враження, чому й хотів поділитись. Майстер дійсно спеціаліст своєї справи. Зробив все на совість, один з лічильників був у мене під сумнівом, а він одразу сказав, що не буде повіряти, бо не пройде, за це окрема дяка, що не взяв лишні гроші. Взагалі дякуємо за те, що працюєте і підтримуєте нашу країну в такий нелегкий час. Хочу порекомендувати всім цю компанію "САНТЕПЛОЕНЕРГО".

Дмитро
06 февраля 2023 в 11:09

Робив повірку, адже, хоча і є постанова 412, мої лічильники зняли з банансу і почали нараховувати борг. Нараховують більше ніж норма на одну людину, хоча я один прописан. Зробив повірку в цій компанії Сантеплоенерго. Документи отримав швидко, чудово, що те треба за ними їхати. Зручно і сучасно. Вже відправив їх до ЦКС.

Вікторія
06 февраля 2023 в 10:52

Ця компанія проводила мені перевірку лічильників води, дуже добре що нагадали що терміни підійшли, перечитавши відгуки я була на сторожі, але коли в назначений день та час до мене прийшов майстер Юрій (молодий хлопець), показав документи я заспокоїлась, дуже швидко та професійно зробив роботи, відповів на всі мої запитання та залишив акт, документи з тавром отримала на новій пошті, ЦКС прийняв документи, особисто я задоволена, рекомендую.

Галина
06 февраля 2023 в 9:02

Зателефонували мені неочікувано з даної контори і представились наче б то держ установою, яка перевіряє лічильники, якимось чином вони знали мою інформацію про останню повірку лічильників, назвали мою адресу, тому я дійсно повелась і подумала, що це від держави та погодилась, але потім мені прийшла смс від, там була їхня назва, я зайшла почитати, виявляється це приватна контора, яка видає себе за державну і при цьому має безліч поганих відгуків. Тому я перетелефонувала до них і сказала, що я все відміняю, жінка грубо мені відповіла, що тоді замовляйте послугу у приватних компаніях, а не в нас, при тому, що вони і є приватні, тобто вони ще й дурять

Олександра
12 декабря 2022 в 15:29

Категорически не советую эту компанию. Ни сервиса, ни выполнения заказа в сроки, ни поддержки клиента, ни вежливости, ни желания помочь. Еще и явно с налогами что-то мутят.
Пришел мастер, сделал свою работу, сказал результаты через неделю-две. Прошло две недели тишина. Начала звонить. Говорят ВАШИ ДОКУМЕНТЫ НА НОВОЙ ПОЧТЕ. Ок, жду. Проходит еще неделя, опять звоню, говорят ВАШИ ДОКУМЕНТЫ НА НОВОЙ ПОЧТЕ, СЕГОДНЯ ИЛИ ЗАВТРА ВЫСЫЛАЕМ. Проходит два дня, опять тишина, опять звоню, говорят А МЫ УЖЕ ВЫСЛАЛИ. Даже номер ТТН не удосужились мне отправить.
С заказом вообще темная история. Я запросила мастера у ЦКС (центр коммунального сервиса), говорят МАСТЕР НАБЕРЕТ ВАС В ТЕЧЕНИИ НЕСКОЛЬКИХ ДНЕЙ. Звонит кто-то мне, договариваемся на поверку счетчиков. ОК. Через два дня опять звонок, опять договариваются со мной на поверку. Говорю МЫ УЖЕ ДОГОВОРИЛИСЬ С СМАСТЕРОМ. Оказывается эти Сантеплоэнерго как-то перехватывают заказы у ЦКС. Бизнес -огонь!
Кроме того. Дали реквизиты на оплату на ФОП. Говорю А ЧЕГО НА ФОП, ВЫ Ж САНТЕПЛОЭНЕРГО? Говорят ВЫ ПЛАТИТЕ, ДЕНЬГИ К НАМ ПРИДУТ. Дали акт, в котором написано «МИ, ЩО НИЖЧЕ ПІДПИСАЛИСЯ, ПРЕДСТАВНИК ФОП ХАРЧЕНКО Т. В. ІНЖЕНЕР ДП “СУМИСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ” ВОРОНИЙ Б. О. ” Так я не поняла, кто тут исполнитель Фоп Харченко, інженер от Сумистандартметрология или некто Бороний Б. О? Или, в конце концов исполнитель должен быть от Сантеплоэнерго? Почему оплата идет на Сантеплоэнерго, реквизиты на ФОП, а в акте вообще три каких-то чужих представителя указаны. Не хорошо укрывать доходы от налогов! Тем более, в военное время!

Олександр
12 октября 2022 в 9:01

З трьох разів, що менеджер призначала день приходу майстра, в призначений день майстер не прийшов жодного разу! (А точний час не кажуть, тому чекати потрібно вродовж дня). Перший раз майстер прийшов на наступний день, щоб зняти лічильник. Наступний раз - також на наступний після призначеного день, щоб встановити (і в результаті, не зміг цього зробити, оскільки при цьому щось пошкодилось в лічильнику, тому забрав знову). І третій призначений раз (нібито після усунення спричиненої неполадки) - не прийшов взагалі. Після цього в компанії припинили реагувати на мої питання.
Дуже ненадійна і безвідповідальна компанія.

Олександр
11 октября 2022 в 13:09

Непрофесіоналізм, зневага до клієнта, безвідповідальність - ось вичерпна коротка характеристиика цієї компанії.
У серпні 2022 року я замовив у компанії СанТеплоЕнерго послугу із повірки (із заміною елемента живлення) лічильника теплової енергії. 14.08.22 р, лічильник було демонтовано майстром компанії, про що було складено Акт про зняття пломб та видано мені Квитанцію про прийом в повірку, згідно якої компанія забов'язується повернути лічильник до 14.09.22 р.
05.09.22 р. Менеджер компанії письмово повідомила мені через месенджер, що 10.09 відбудеться монтаж лічильника. У призначений час представник компанії, при спробі встановити лічильник, заявив мені, що він не може встановити його, оскільки виникла проблема з елементом живлення. Після чого сказав, що знову забирає лічильник для усунення неполадки і попросив чекати повідомлення від менеджера про наступну дату встановлення. 21.09.22 р, не дочекавшись інформації від менеджера, я сам звернувся до неї через месенджер і на питання про те, коли ж буде встановлено лічильник, отримав відповідь, що монтаж відбудеться 28.09.22 р. На моє додаткове питання, чи все вже гаразд з елементом живлення, я отримав відповідь: "так звісно". Проте, в обіцяний день, майстер компанії не прийшов. Я зателефонував із питанням у офіс компанії. Після цього менеджер зателефонувала мені і сказала, що у них трапилася "низка помилок", компанія визнає свої помилки і обіцяє якнайшвидше виправити їх та, нарешті, встановити мій лічильник. 06.10.22 р. Я знову письмово запитав у менеджера про день і час встановлення мого лічильника, на що отримав відповідь: "завтра уточню". Починаючи з цього моменту і станом на 11.10.22 р. Я не отримав жодних повідомлень від менеджера і на мої неодноразові запитання також не надійшло жодної відповіді. Телефон в офісі також не відповів.
У підсумку, у переддень опалювального сезону я без лічильника і з перерваною (через його демонтаж) трубою постачання тепла.
Отже, за два місяці ця компанія примудрилась напартачити з моїм лічильником, вивести його з ладу, і тепер, замість того, щоб вибачитися і вирішити створену ними ж проблему просто "ховається" від мене.
Робіть висновки!

Юлія
26 сентября 2022 в 10:23

Телефонували з приводу повірки по лічильникам води (окремо дякую, бо не слідкую), домовились з менеджером про день і час, прийшов технік все зробив, через тиждень вже тримала документи в руках. Потім ще й батькам замовляла. Все сподобалось. Рекомендую.

Добавить отзыв