UAOTZYV.COM

Santan / Магазин сантехники

Адрес Київ, вулиця Шахтарська, 5
Метро Оболонь 2.73км
Телефон +380 (67) 335-67-31
Часы работы 09:00-19:00
Сайт santan.ua
Рубрики Магазин сантехники, Магазин
Оценка 4.5 30 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Интернет магазин сантехники Forwater.kiev.ua — вулиця Данила Щербаківського, 52
Магазин Сантехники и Вентиляции на Подоле — ул. Верхний Вал 16, Житний рынок, 2 этаж, место №11
Магазин сантехники - Аква Бокс — вулиця Гарматна, 4
Магазин сантехники Комфорт — вулиця Павла Пестеля, 11
Похожие компании в категории
МК БудИнвестСервис — Куренівський провулок, 15
ТОВ АКВАРОС — вулиця Новокостянтинівська, 4 б, офіс, 6
Фирменный салон сантехники RAVAK — вулиця Вишгородська, 45 п. 2

Santan / Магазин сантехники отзывы

30
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Степан
04 июля 2024 в 16:11

Довго шукав якісний змішувач і знайшов його в SANTAN. Товар відповідає опису, все працює відмінно. Приємно мати справу з таким професійним магазином.

Лиза
03 апреля 2024 в 14:14

Вирішив купити туалетну кабінку в Сантані. Все чудово, кабінка якісна, виглядає солідно. Менеджер дав добру консультацію. Зібрати вийшло без проблем. Хотілось би трохи швидше доставку, але загалом задоволений.

Сергей
01 апреля 2024 в 11:50

Вирішив поміняти умивальник, поїхав в “Сантан”. Великий асортимент, продавець допоміг вибрати. Ціни нормальні, умивальник прийшов швидко. Установив сам, все підійшло ідеально. Тільки хотілося б, щоб було більше акцій на аксесуари до нього.

Антон
22 марта 2024 в 16:52

Недавно в “Сантані” купив кухонний змішувач, і результат перевершив усі мої очікування. Величезний вибір дозволив знайти ідеальний варіант за доступною ціною. Менеджери з продажу були дуже ввічливі та інформативні. Єдине, що могло б покращити мій досвід – це наявність більш детальних інструкцій з монтажу для самостійної установки.

Ярослав
17 марта 2024 в 16:18

Нещодавно придбав систему опалення, і, на жаль, зіткнувся з певними проблемами під час установки через некомплектність. Хоч служба підтримки вирішила питання швидко, такі ситуації не повинні виникати. Було б корисно, якби магазин Сантан вдосконалив контроль якості товарів перед відправкою.

Ренат
04 марта 2024 в 11:04

Приобретал в Сантан набор для подключения стиральной машины. В комплекте было все необходимое для монтажа, даже больше. Инструкция понятная, справился сам без вызова мастера. Система работает без нареканий, утечек нет. Очень удобно и надежно.

Олексій
25 февраля 2024 в 14:44

У Сантані купив сушарку для рук для ванної кімнати. При зборці виявив, що одна з кріпиль була відсутня у комплекті. Звернувся до підтримки клієнтів, і вони оперативно відправили недостаючу деталь. Хоча це трохи затягнуло процес, але в цілому задоволений покупкою і сервісом.

Руслан
15 февраля 2024 в 16:21

Я заказал душевую кабину в онлайн-магазине. Доставили в срок, но упаковка была немного помята. Внутри все целое, но переживал. Сам монтаж занял немного времени, инструкция была понятной. Теперь у нас в ванной комнате новая кабина, что не доставляет дискомфорта. Спасибо Сантан за хороший товар!

Кароліна
08 февраля 2024 в 19:25

Велике дякуюмагазину Сантан. З вами дуже приємно працювати. Чекала на товар два тижні, а прийшов за чотири дні, це дуже приємно під час ремонту.

Ксения
01 февраля 2024 в 15:29

Santan хороший магазин сантехники: всегда есть выбор из 2-3 товаров разной ценовой категории, что очень для подбора. Персонал всегда вежливый и внимательный. Никогда лезет в душу за лишним словом, но с радостью помогут, если тебе это надо. Магазин хороший, точно могу рекомендовать

Валерия
28 января 2024 в 20:10

Консультант в Сантан легко понял мои требования и реально помог в выборе товара и необходимых сопутствующих элементов. Вел заказ от начала и до принятия мною товара. Все вопросы решались очень оперативно (даже возврат товара) за что отдельное спасибо! Заказ и подбор товара происходил практически интерактивно. Меня все время держали в курсе на каком этапе идет обработка заказа. По доставке также была связь напрямую с водителем. Все вопросы улаживались.

Светлана
17 января 2024 в 15:42

Хочу оставить отзыв о магазине"Santan". Огромный ассортимент, весь материал нового поколения, коллекции на любой вкус, можно найти отличное дизайнерское решение.
Вежливые консультанты. А в работе чувствуется профессионализм. Желаю вам хороших продаж и успехов в работе.

Никита
02 января 2024 в 17:10

Из-за ремонта у нас было много и часто причин делать покупки в разных магазинах. По моему личному опыту, Santan абсолютно опережает своих конкурентов. Все продавцы очень милые и компетентные и не пытаются донести до людей какую-либо ненужную ерунду. До сих пор все к удовлетворительно и рекомендую точно

Владимир
26 декабря 2023 в 16:08

Santan это хороший магазин с хорошим ассортиментом. Выбор среди смесителей был достаточно большой. Доставка пришла на несколько дней позже оговоренного, но это не страшно. Установил, качество довольно хорошее, цена = качество. Спасибо за достойную работу.

Вікторія
15 декабря 2023 в 21:50

Купила змішувач. Якість товару вразила - надійний та естетичний змішувач за доступною ціною. Це був приємний та успішний досвід покупки, який переконав мене обирати цей магазин у майбутньому.

Артем
24 августа 2023 в 18:23

Декілька разів робив покупки в магазині Santan. Маю тільки позитивний досвід. Менеджери ввічливі, компетентні. Асортимент магазину просто чудовий. Можно знайти товар на будь-який смак так бюджет.

Виктор
11 августа 2023 в 17:06

Асортимент супер. В магазині Santan очі розбігаються. Купував там змішувачі для кухні та для ванни. Було дуже важко обрати, тому що багато що сподобалось. Дякую менеджеру за допомогу при виборі. Рекомендую.

Константин
24 июля 2023 в 19:51

Я недавно купив змішувач для ванни від компанії Сантан і хочу поділитися своїм позитивним досвідом з цією компанією.

Перш за все мені дуже сподобався широкий асортимент змішувачів, представлених у "Сантан". Було легко знайти саме те, що підходить для мого стилю ванни та інтер'єру загалом. Різноманітність дизайнів, форм та оздоблень дозволяє задовольнити будь-який смак та уподобання.

Доставка була швидкою та дбайливою. Моє замовлення прибуло в цілості та безпеці, і я був приємно здивований, наскільки оперативно його доставили.

Натали Портман
07 июля 2023 в 22:17

Были с мужен в магазине Сантан, товара и выбора полно, нашли то за чем и приехали) кстати еще и попали на скидочки, что было очень приятно.

Женя
01 июня 2023 в 20:41

Їхала до магазину Santan за рекомендацією подруги. Залишилася задоволена. Магазин великий, з чудовим асортиментом. Той самий випадок, коли в одному місці можно купити усе і відразу. Я змогла обрати для себе чудову ванну та змішувач для ванни. Менеджер був дуже привітний. Ціни адекватні. Рекомендую.

Добавить отзыв