UAOTZYV.COM

Сант Валентин

Адрес Київ, вулиця Олеся Гончара, 25
Метро Золоті ворота 0.88км
Телефон +380 (96) 030-33-30
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
Сайт santvalentin.com.ua
Рубрики Туристический агент
Оценка 5 18 отзывов
Похожие компании в категории
Авіаційне агентство Airlife — Лабораторний провулок, 1
АНГА Тревел — вулиця Архітектора Кобелєва, 1/7, 102
Мандруй Дешевше — вулиця Євгена Чикаленка, 23

Сант Валентин отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Людмила
29 октября 2023 в 3:46

Хочу подякувати туроператору Сант-Валентин за крутецьку подорож до Італії під час осінніх канікул! Маршрут продуманий до дрібничок, тому, не дивлячись на далеку відстань, подорож промайнула як один день, але вражень залишилося дуже багато, діти задоволені, а це найголовніша оцінка. Будемо і далі подорожувати із Сант-Валентином!

Сергій
23 октября 2023 в 18:12

У сучасному, насиченому подіями та інформацією світі практично кожен зайнятий тільки собою. Тому приємно усвідомлювати, що є інші – такі, як Ви, завжди готові прийти на допомогу, відклавши свої справи в сторону. Дякую Вам за чуйність і відкрите серце. За професійність, цікаву та насичену програму! За допомогу в дуже складних питаннях!

Ольга
22 октября 2023 в 5:42

Шановна Людмило Олександрівно, щиро дякую Вам і Вашій команді за чудово сплановану і прекрасно зорганізовану подорож для моїх дітей і мене до Італії. Неймовірно вдячна Ксенії, яка весь час була на зв'язку і курувала весь процес організації подорожі.
Кланяюсь роботі, витримці, коректності, щирості, бажанню все зорганізувати якнайкраще нашому керівнику групи, Олені Станіславівні. Вона - професіонал своєї справи, чудова людина, керівник, організатор, якого хочеться слухати і за яким іти. Вдячна водіям нашого автобуса, Валерію і Владиславу, які професійно і з розумінням справи супроводжували нас весь час подорожі. Вдячна колегам, з ліцню Наукова зміна, Ірині, Олені, Наталі за чудову компанію.
Ну, і звісно що дітям, які для нас є найкращими і найрозумнішими. Їх батькам, які так люблять і так хвилюються за своїх чад - дякую.
Дякую нашим славетним ЗСУ, які без перебільшення, дають нам можливість подорожувати і бачити світ не тільки в соцмережах.
Слава Україні!

Валентина
21 октября 2023 в 5:54

Дякую за чудову подорож Сант Валентин, а особливо Ірині. Вона доклала максимум зусиль, щоб наша подорож була цікавою і комфортною. Готелі, гіди, їжа, все було продумано чудово. Породжувала з дитиною 7 років, і все пройшло без проблем.

Єва
20 октября 2023 в 14:56

Чудова компанія для організації та здійснення Ваших мандрівок. Вже втретє їздили діти. Завжди чудово організовані поїздки. Комфортне та зручне розміщення, гарний маршрут, зупинки, екскурсії. Завжди усе продумано до дрібниць, програма цікава, вільний час передбачено. Дякуємо компанії за їхню роботу та сподіваємося на подальші мандрівки разом!

Наталія
15 октября 2023 в 20:16

Чудовий туроператор з продуманими й якісно організованими турами для дітей, з висококваліфікованим персоналом, зі зворотним звʼязком 24/7.

Саша
03 сентября 2023 в 6:59

Щиро дякуємо агенції Сант Валентин і керівникові нашої групи Ірині Воронковій за неймовірно цікаву, динамічну і незабутню екскурсію сонячною Італією!)

Сергей
19 августа 2023 в 19:04

Тур: Відпочинок на морі Італія.
Дуже гарна організація. Все на найвищому рівні. Сант Валентин знається на відпочинку дітей! Дякуємо!

Вікторія
12 августа 2023 в 2:40

Ми, група з Дніпра, подорожуємо з Сант Валентином більше 10 роківУ цей раз це була неймовірна Греція з Егейським морем, казковими Солоніками, Метеорами та Олімпом! Вдячні батьки, задоволені діти і готові до подальших подорожей керівники!

Юлія
09 августа 2023 в 6:51

Наш син їздить в поїздки і табори з 6ти років. Сант Валентин найкраща компанія! Все на вищому рівні, організовано, спокійно, дуже чудова атмосфера, прекрасні супроводжуючі. Як каже син ніщо і ніхто не напружує! Дякуємо заторганізауію відпочинку!

Артем
04 июля 2023 в 11:47

Щиро дякуємо за організацію чудового групового відпочинку Їздимо з вами вже більше 4 років і кожного разу думаємо, що ось ця поїздка супер, а потім їдемо знову і ви перевершуєте попередню поїздку Вдало спланований маршрут (без нічних переїздів), змістовні цікаві екскурсії та комфортні умови проживання це завжди незабутні враження від відпочинку на весь рік З нетерпінням чекаємо нових подорожей з вами

Алена
03 июля 2023 в 9:09

Щиро дякуємо за надзвичайну подорож до гарячої Італії, прекрасне море, дивовижні Венеці і Флоренція, тепле сердечне Сан Маріно, і багато емоцій і вражень. Як називають найкращих організаторів "за очі" Оленка і Алінка віддавали все терпіння, теплоту, доброту і розуміння дітям! Дякуємо Вам за італійське літо!

Елена
03 июля 2023 в 8:14

Велика подяка організаторам туру! Були цікаві і пізнавальні екскурсії, насичена програма, фотозвіт, позитивні емоції і багато вражень!

Диана
03 июля 2023 в 0:10

Моя подорож, в чарівну Італію, підійшла до кінця, тож хочу подякувати за цю неймовірну можливість відвідати такі чудові міста та країни! В першу чергу нашим військовим, які боронять нас і завдяки яким ми маємо змогу бути і радіти життю

Ну і звісно ж організаторам! Які допомогли нам стати щасливішими)

Ще з початку нашого шляху я вже була заворожена прекрасними видами з вікон автобусу, адже скрізь панувала справжня краса природи!

Кожна відвідана екскурсія стала незабутньою! Флоренція Ось це місто я запам'ятаю! Купа туристів, галас, шум, але мені так сподобалося! Напевно роль зіграла ще й чудова гід, яка провела неймовірну екскурсію Сан-Марино цікаве місто, з цікавою історією. Краєвиди, які можна спостерігати з безлічі оглядових майданчиків, просто заворожують! Венеція Гарна без сумнівів, але через спеку, я не змогла достатньо нею насолодитися. Тож обов'язково в майбутньому повернусь ще! І вечірній Будапешт, просто казковий, весь сяє вогнями й зачаровує своєю красою!

Ну і звісно ж тепле місто Ріміні, де ми змогли перезавантажитись, набратись позитиву та щасливих пам'ятних моментів!

Дякую!

Ольга
13 октября 2021 в 1:51

Очень внимательный и отзывчивый персонал! Отправляли ребенка в первый раз в лагерь, непременно вернемся к ним в следующем году

Наталья
04 октября 2021 в 10:14

Огромное спасибо за организацию нашего летнего отдыха. Мои 20 детей и их родители очень довольны. Профессионализм, приятное соотношение цены и качества, постоянная обратная связь и поддержка. Но главное для меня - это люди. Люди, для которых организация детского отдыха - не просто работа, а дело, в которое они вкладывают душу Огромное спасибо за такой подход Стаучан Людмила и Вадим, Ксения, Нина, Паша и все, причастные к турагентсву St. Valentine? Вы сделали наше лето незабываемым. Надеюсь на долгое и такое же успешное сотрудничество. Удачи вам. Еще раз огромное спасибо?

Елена
23 октября 2018 в 8:47

Спасибо огромное директору компании, "Сант Валентин", Людмиле Александровне, а также менеджеру и идейному вдохновителю тура, Батушан Наталье, низкий поклон руководителю группы Юлии, за столь шедевральный тур, сочетание отдыха с четко спланированной экскурсионной программой. Все было рассчитано с точностью до секунды, туристы смогли насладиться отдыхом на море и получить интересную, познавательную информацию об известных и мало известных городах Италии, Венгрии, Словакии, Австрии. Экскурсии очень содержательные. Огромное спасибо! Так держать!

Марина
07 мая 2018 в 22:00

Огромное спасибо Сант-Валентину за незабываемый тур по Австрии и Баварии! Мы путешевствуем с вами уже много лет, но таких волшебных впечатлений еще не было! Мы были "выше облаков" и на самом деле, и по захлестнувшим нас эмоциям! Еще раз благодарим за невероятные осенние каникулы!

Добавить отзыв