UAOTZYV.COM

САнДІК Сади отзывы

Адрес Київ, урочище Наталка Кооператив Чорнобилець, вул. Богатирська 30 А, 9-та лінія, буд. 2А
Телефон +380 (73) 103-80-40
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт sandy-school.in.ua
Рубрики Ясли, Частная школа
Оценка 4.8 16 отзывов
Похожие компании в категории
Deti Land / Арлекін. Дитячий садок — 04201, вулиця Петра Калнишевського, 7
Мамині Янголята — Оболонський просп., 54

Ясли САнДІК Сади отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Лілія
17 октября 2023 в 5:29

Це неймовірний садочок для дітей. Мій син вже закінчив садочок і пішов в школу, і я можу сказати, що це місце, яке він дуже любив. Просто чудові вихователі, кожен день різноманітні заняття, активності і ігри
Готування і різні свята - то окрема любов? Я в жодному закладі не бачила такого підходу до свят, таку чудову підготовку і таких щасливих дітей після) Свято мʼякої іграшки, день талантів і багато інших
Я кожен раз захоплювалося, як вдавалося продумувати навіть різні дрібниці.
В приватній школі, в якій ми зараз, мій син один вміє читати на англійській і знає величезну кількість англійських слів, і це все заслуга Сандік
Це садочок, в якому вихователі розповідають про власні кордони кожної людини в чому їх не можна порушувати)
Просто безмежна вдячність і любов від нас
Будемо сумувати і обовʼязково прийдемо в літній табір ️

Simple
23 августа 2023 в 15:05

Мені дуже подобається, як відносяться до своєї роботи працівники САнДІКа. Вони уміють працювати з дітьми та добре розуміють їх потреби. Також дуже порадувало відновлення роботи Sandy kid's Camp.

Олена
17 января 2023 в 15:07

Кращий садочок для тих хто хоче щоб до його дитини ставились з любов’ю, повагою та враховували всі побажання. Зараз нам 5 років, прийшли коли було 1,7. Зараз донечка вільно спілкується англійською мовою, ходит з задоволенням, всі свята проходять в дуже крутій атмосфері з чудовим реквізитом.

Вікторія
10 января 2023 в 20:35

Я невимовно вдячна всьому колективу Сандік за підготовку Ангелінки. Донечка ходить зараз в англійську школу коло Лондону. Щебече, читає і не стидається. Турбота викладачів та педагогічні навички підготували її до цього випробування переїздом.

Мар'яна
10 января 2023 в 7:42

Садочок чудовий. Ми ходимо майже рік і дуже задоволені. Затишна атмосфера. Дитина вранці біжіть з задоволенням, а ввечері неможливо забрати додому. Коли ми прийшли нам було 1,5 рочки. Адміністрація дала безкоштовний час для адаптації.
Практично весь час з дітками розмовляють англійською. Є також китайська.

Інна
06 января 2023 в 14:33

Садочок супер!
Завжди турботливі викладачі, чудова адміністрація. Вони з надзвичайною турботою ставляться до дітей. Дитина із задоволенням відвідує САнДІК. Програма садочку дозволяє дитині всебічно розвиватися, англомовне середовище допомагає краще оволодіти англійською мовою!
Дитина із нетерпінням також чекає на свята (а свята у САнДІКУ кожного місяця)
Обожнюю цей садочок і щиро рекомендую всім!

Саша
26 марта 2022 в 23:47

Спасибо за невероятную атмосферу в садике! Ребёнок ходит с большим удовольствием. Все на высшем уровне. Процветания вам

Саша
23 марта 2022 в 5:07

Вже 2ий рік як ми частинка дружньої сім'ї Сандіку - садочку-мрії. До того, як обрати Сандік пробували інші варіанти - приватні садочки, але адаптація проходила дуже важко і в результаті син навідріз відмовлявся ходити, аргументуючи тим, що йому нудно.
В Сандіку адаптувався за тиждень, знайшов друзів серед діток і вихователів. Думаю, така легка адаптація стала можлива лише завдяки вихователям, які одразу підтримали дитину і дали їй відчути себе частиною їх сім'ї. В Сандіку дитина ніколи не нудьгує, знаходить відповіді на свої запитання, отримує підтримку. Часто син повертається додому сповненим ідей, бажань щось спробувати, створити, а інколи теми, що піднімаються в садочку породжують в ньому ще більше запитань, які він хоче продовжувати вивчати. Матеріал подається дуже легко, в ігровій формі. Програма занять з дітками дуже насичена і різноманітна - англійська, географія, йога, китайська, творчі заняття, математика, логіка, підготовка до школи, лего, карате, шахи- це далеко не повний список всіх занять. Можливо (хоча і малоймовірно), таку насичену програму можна знайти в іншому приватному садочку, але що дійсно важко знайти, і що ми найбільше цінуємо в Сандіку - це родинна атмосфера садочку, і вихователів, очі яких горять любов'ю до дітей і до своєї справи, а також високі стандарти, яких дотримуються в Сандіку. Наші вихователі - щасливі, заряджені позитивом люди, і лише такі люди здатні виховати щасливу дитину. Безумовно, дуже приємно, коли все це доповнюється чудовою матеріально-технічною базою, просторими, світлими приміщеннями, власною закритою територією, ресторанним меню, розробленим з урахуванням рекомендацій дієтологів. Лише в Сандіку вміють приготувати найсмачніші рибні котлетки і так замаскувати цибульку в салаті, що ніхто її не відчує і з'їсть з великим задоволенням)
Як запоруку щасливого дитинства дуже радимо Сандік!)

Ирина
11 марта 2022 в 20:42

Нам уже почти 4 а пошли в САнДИК в 1,5. Я очень благодарна всему коллективу детского сада за помощь в воспитании детей, за их счастливое и комфортное детство! Изначально переживала, как будет проходить адаптация для ребёнка, но с помощью такого профессионального и доброжелательного коллектива сада все было легко и хорошо, в первую очередь благодаря воспитателю Этот сад лучшая инвестиция в будущее наших детей! Двуязычная среда в садике позволяет незаметно погрузиться в английский без стресса и слез. Здесь позаботились, чтобы каждый малыш мог развиваться в физическом, творческом и интеллектуальном плане. Здание садика расположено в частном секторе с собственной территорией так что дети всегда имеют возможность находится на свежем воздухе. В общем приходите и сами всё увидите.

Вікторія
01 февраля 2022 в 21:45

Моя менша донька ходить до Сандіка вже три роки (з її 2х років), і я дуже вдячна Сенді, Лесі та їх молодому веселому колективу за щасливе дитинство моєї Гелі. Старша донька ходила і до київського приватного садочка "Лелека", і згодом до державного садочка, тож нам є з чим порівняти. Сандік - це родинна атмосфера, невеликі групи, двомовне навчання, багато руху та гри, декілька додаткових напрямків розвитку (карате, музика, шахи, китайська мова). Донька розказує віршики трьома мовами, не стидається на відпочинку говорити англійською (та й вдома ми практикуємо читання та говоріння), любить писати і малювати в прописах "як в садочку", розказує багато різносторонньої інформації з уроків - про безпеку поведінки, географію, космос, і навіть про податки:) Закрита простора територія, світлі, добре облаштовані приміщення, смачна їжа. Раджу Сандік усім.

Мирослав
08 декабря 2021 в 19:15

Дуже дивно, що людина, яка (судячи з відгуку) не знайома напряму з садочком, ставить негативний відгук лише за те, що сама не вміє шукати відгуки. Ще й при цьому звинувачує у чомусь адміністрацію, з якою (судячи з того ж відгуку) ніколи не стикалась.
Я знайомий з роботою садочка безпосередньо і впевнений, що він заслуговує лише найкрашої оцінки. Прогрес моїх дітей дуже добре видно.
Не розумію, чому адміни сайту uaotzyv.com врахували виставлену Яною одиницю у загальному рейтингу.

TITANIC
27 ноября 2021 в 5:10

Чудовий саDICK дітей тут вчать дуже цікавим речам правда не знаю навіщо в їхньому віці вчити як робити бандаж я думаю що це їм в найближчі 10-11 років не знадобиться але дуже добре що дітей вчать який цей світ.

Муж
11 октября 2021 в 20:16

Замечательный садик! Дочери 3 года ходит в сад второй год. Говорит на английском. Педагогический коллектив заслуживает высших похвал!

Яна
26 февраля 2021 в 11:58

Шукаючи реальні відгуки про цей садочок, задалась питанням, чому з такою кількістю дітей, відгуків 2, аж 2!
Ніхто не хоче писати, чи їх вдало підчищає адміністрація?

Ярослава
08 сентября 2020 в 20:30

Все просто СУПЕР! Ходим в Сандик пятый месяц. За это время - только позитив. До Сандика английским не занимались вообще. А теперь бывают курьезные случаи, когда он мне начинает что-то объяснять и говорит: ". Не помню как это по украински. ", и выдает это слово или фразу на английском!
А сегодня вечером дома сыграл мелодию Baby Shark на электрическом пианино, которое лежало без дела лет 10, еще от старшего сына. На музыкальные занятия ходим только в Сандике в общей группе.
Еще я самая счастливая мама! У меня нет проблем с мотивацией сынули. Если вечером он не хочет спать и начинает капризничать, то я ему говорю, что разрешаю хоть всю ночь смотреть мультики, но завтра в сандик уже не пойдем. Реакция на это моментальная: "пошли спать", и сам бежит укладываться.
САНДИК, МЫ ВАС ЛЮБИМ!

Анна
30 июля 2020 в 0:02

Це найкращий Садочок в світі!
Моя дитина відвідувала садок 2 роки, і мені є що сказати!
Індивідуальний підхід, домашня обстановка, прекрасна освіта!
Дитина з задоволенням щоранку ходила до садочку! І це ьуло для мене головне.
Виховання на англійській мові я сприймала скептично, не придавала ніякого значення цьому, але зараз, коли дитина стала старша, я бачу те зерно, яке було вкладено в садочку! Дитина говорить англійською! І легко та швидко засвоює новий матеріал з Англ. Мови.
Коротше кажучи, це був НАШ садочок! Я луже рада, що моїй дитині пощастило мати можливість бути не вдома, як вдома)
А, ще момент. Завдяки чудовому відношенню і підходу до дітей, моя дитина сформувалась, як стійка особистість, яка має власну думку! Маючи гіркий досвід зі старшою дитиною, яка відвідувала державний садок, яку садок «зламав»: (, я знаю, як це важливо!

Добавить отзыв