UAOTZYV.COM

Салон Тату и Пирсинга Fusion

Адрес Київ, вулиця Лісківська, 12/1
Телефон +380 (63) 073-10-00
Часы работы
среда10:00-21:00
четверг10:00-21:00
пятница10:00-21:00
суббота10:00-21:00
воскресенье10:00-21:00
Сайт tattoo-fusion.kiev.ua/ua
Рубрики Татуировки и пирсинг, Пирсинг-салон, Татуировщик, Удаление татуировок, Тату-салон
Оценка 4.9 50 отзывов
В Студии Тату и Пирсинга Fusion работают профессионалы - лауреаты и призеры международных конкурсов. Все процедуры проводятся с соблюдением санитарно-гигиенических международных стандартов и стандартам МОЗ Украины. Мы используем современное оборудование, сертифицированные расходные материалы. Поэтому салон гарантирует сервис высочайшего класса. Мы имеем огромный спектр профильных услуг от разработки эксклюзивного эскиза татуировки до перекрытия старого изображения, а также обучения всех желающих специальности тату-мастера. Кстати, с нашим дипломом вы сможете работать за границей.

Наши услуги: художественная татуировка, перманентный макияж (татуаж), удаление тату/татуажа лучшим лазером в Украине, пирсинг, обучение тату и пирсингу.

Ждем вас в гости в салоне Тату и Пирсинга Fusion. Мы готовы ответить на любой ваш вопрос по телефону или в удобном вам мессенджере (Telegram/Viber)
Похожие компании в категории
Tattoo Master Housework — Квартира, вул. Оноре де Бальзака, 55Г
Brave Tattoo - Тату салон в Киеве — вулиця Лісківська, 12/1
Перукарня А-Стиль Радужный / Салон краси My Lady — 11A, вул. Рональда Рейгана, 11 а

Салон Тату и Пирсинга Fusion отзывы

50
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юлишна
29 мая 2024 в 6:41

Дуже хороший салон, ходжу вже туди протягом 4-х років, і пірсинг там робила, і третя там набита тату в цьому салоні, так само видаляла старий татуаж із губ. Дуже атмосферно, стиль салону це взагалі щось нереальне, завжди коли там знаходжуся не можу помилуватися обстановкою.
Хороших клієнтів вам і процвітання

Саша
11 мая 2024 в 9:44

Гарна студія з чудовою та комфортною атмосферою. Приємні, ввічливі працівники. Робила тут пірсинг хелікс, дуже задоволена!

Наталия
28 января 2024 в 12:33

Вперше робила татуювання і залишилась задоволення. Майстер Ксенія тату зробила ідеально, уважна і привітна. Надала всю інформацію як слідкувати за татуюванням, щоб гарно все зажило. В салоні спокійна і приємна атмосфера, приємні працівники які нададуть відповіді на всі запитання! Я залишилась задоволена і рада що обрала саме Ваш салон

Наталия
22 января 2024 в 4:55

Чудова студія) Залишилася дуже задоволеною. Робила два татуювання у різних майстрів. Сервіс і якість роботи на вищому рівні.

Вероника
04 января 2024 в 8:20

Неймовірна студія, втілень бажань Робили тут парні татуювання - завдяки цій студії тепер у нас є чудові роботи, які нагадують про важливі моменти. Рекомендую обирати цю студію для своїх бажань у тату, тому що це на все життя. Важливо щоб майстер зробив все гарно, стерильно та по ескізу та відчуттям клієнта - тут роблять саме так, дуже рада що знайшла і звернулась саме у fusion!

Виктория
29 декабря 2023 в 17:50

Не в перший раз завітала до салону Fusion, кожного разу в захваті від професіональності майстрів та адміністраторів та чудової атмосфери. Океме дякую майстру Богдану за таке неперевершене татуювання та точність виконання задуманого

Iron
26 декабря 2023 в 9:28

Чудова студія!
Атмосферно, без понтів та проблем. Спілкування розкуте, природне, просте. Все робиться для того, щоб клієнти та учні відчували себе "у своїй тарілці".
Підхід до навчання професійний та адаптивний під учня. Інформація доноситься просто, зрозуміло, і вся підкріплюється практикою.
Загалом рекомендую!

Юлия
03 ноября 2023 в 7:25

Довго вибирала, де і в кого буду бити тату, і моя історія почалась разом з Fusion. Саме тут зійшлись всі зірки для мене: і якість, і стиль, і атмосфера самого тату-салону, і ціна дуже вразили.

Майстру Богдану велика окрема подяка - він ТОПчик просто, сеанс хоч і був довготривалий (бо ескіз я обрала немаленький і нелегкий, деталізований), але здійснив всі мої задумки, і час пролетів дуже непомітно. Не було ніякої напруги, все пройшло легко, бо ми відразу знайшли спільну мову і підтримували розмову протягом всього сеансу, за що йому велика повага.

Якщо (точніш коли) битиму свою наступну, то обовʼязково повернусь саме сюди.

Таня
27 октября 2023 в 9:39

Улюблений тату салон! Робила пірсинг хряща вуха та дві тату. Затишна обстановка, приємна атмосфера, завжди привітний адміністратор та хлопці – майстри своєї справи! І підкажуть, і порадять якщо що. Втім рекомендую однозначно!

Оля
22 сентября 2023 в 3:12

Була у цьому салоні на пірсингу пупка у майстра Андрія
Це щось неймовірне, прокол зробили дуже швидко та професійно. Прикрасу обирали перед сеансом, ходжу вже довгий час з нею, дуже гарна сережка. Надали багато інструкцій по догляду за проколом - все чудово, рекомендую цю студію. Все дуже чітко

Рома
16 сентября 2023 в 23:25

Роблю тут видалення лазером свого старого тату. Дякую цьому салону, що допамагають мені позбутись цього партака. Вже за 4 сеанси видно чудовий результат, думаю ще декілька і досягнемо мети. Салон дуже крутий, майстер робить все дуже швидко та майже безболісно. Всі дуже привітні у студії, рекомендую

DivanDoge
07 августа 2023 в 18:13

Робив пірсинг брови. Все швидко та якісно, біль пройшов одразу після проколу. В салоні чисто та дотримані усі санітарні норми.

Николай
27 июля 2023 в 21:35

Хорошая студия с не очень хорошим отношениям к своим клиентам. После выполнения тату остались недочёты и несоответствие с оригиналом. Обратился с этим вопросом без претензий, в ответ услышал недоволство и что они не видят разницы. После нудного диалога увидели разницу и начали говорить о коррекции и о том что их вины нет в этом не какой.

Женя
16 июля 2023 в 6:36

Робила своє перше тату, і якщо чесно дуже рада що довірилася саме Ксенії просто майстер від бога?
Сеанс проходив майже безболісно хоча я думала що буде навпаки
Якщо ви довго вагаєтеся з майстром то раджу саме Ксюшу️

Танюха
07 июля 2023 в 6:30

Гарний салон, хороший результат, тату таке як хотіла, дуже атмосферно, чудовий сервіс, показали підказали як краще робити. Для новачка як я прекрасний досвід. Можливо ще наважуся на одне тату, обов'язково звернуся, контакти вже є.

Женя
28 декабря 2022 в 13:28

Здравствуйте делал тату в этом салоне и на квартире, мастер и его девушка замечательные талантливые люди, все стирально расскажут очень много интересных историй, делают тату пирсинг просто шикарно и идеально советую!

Виктория
04 декабря 2022 в 13:40

Добрый день делала тату ушла довольная хочу ещё одну, всегда поможет с ескизом, мастер Андрей советую тем кто ещё не был прийти в студию и сделать себе подарок в <<Fusion>>

Вероника
15 октября 2022 в 9:33

Салон просто супер!
делала тут тату и наконец то решилась на пирсинг брови, который очень давно хотела, но не могла найти «своего» мастера, которому смогу довериться.
Записалась к мастеру Андрею на прокол, работа сделана филигранно, в процессе почти не было больно и очень быстро зажило, спасибо мастеру и студии за исполнение моей маленькой мечты!

Саша
10 октября 2022 в 0:02

Прокалывал мочки ушей у мастера Жени - очень доволен сеансом: быстро, четко, стерильно. Заживает прокол хорошо, вернусь за индастриалом!

Полина
27 сентября 2022 в 22:17

Нещодавно зробила в цьому салоні своє четверте татуювання, а емоції такі самі як в перший раз)
Супер крута студія з душевною атмосферою.
Закохана в кожну свою тату, зроблену майстром Андрієм Юдіним - віртуозом своєї справи!
З задоволенням та гордістю рекомендую відвідати цей тату-салон кожному гостю Києва

Добавить отзыв