UAOTZYV.COM

Салон красоты Beauty Lab MD на Троещине

Адрес Київ, вулиця Лісківська, 23
Телефон +380 (67) 277-37-75
Часы работы 10:00-20:00
Рубрики Салон красоты, Мужская парикмахерская, Студия коррекции бровей, Визажист, Маникюр и педикюр
Оценка 4.7 21 отзыв
Похожие компании в категории
Estellita — вулиця Миколи Лаврухіна, 8
Наталка — Київ
Салон красоты МАРЬЯЖ — вулиця Миколи Закревського, 29A

Салон красоты Beauty Lab MD на Троещине отзывы

21
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марина
21 апреля 2024 в 8:35

Велика подяка майстру Марині, за те що після невдалого висвітлення повернула моє волосся до життя! Вислухала мої побажання, підібрала колір, що мені пасує. Це майстер своєї справи, неодмінно прийду до Вас знову. Рекомендую всім!

Карина
20 января 2024 в 10:36

Була на стрижці у майстра Юлії, все сподобалосьДуже милий майстерПідстригли гарно і дали рекомендації по догляду за волоссям, дякую!
Загалом атмосфера в салоні затишна
Тому буду обовʼязково приходити ще.

Alyonka
28 декабря 2023 в 9:02

Користуюсь послугами цього салону вже не вперше і на постійній основі) дуже задоволена якістю)
Майстер перукар Марина не тільки якісно фарбує і робить стрижку з усіма моїми побажанням, а ще й допомогла підібрати якісний догляд для мого волосся) Результатом я максимально задоволена)
Також хочу похвалити майстра манікюру Олену, приємно коли все роблять обережно, якісно і гарно)
Також зробила вперше процедуру корекції і ламінування брів, дуже все швидко, красиво і без болісно (головне що бровки мені робили паралельно фарбуванню волосся, це дуже класно адже економія часу це головне)
Тому можу зробити висновок, я дуже рада що потрапила до салону в якому можна довіритись професіоналам своє справи

Taтьяна
13 декабря 2023 в 10:04

Марино, прийміть слова вдячності за Вашу професійність, індивідуальний підхід та прекрасну атмосферу. Дуже приємно відвідувати Ваш
салон.

Vi K
02 декабря 2023 в 22:00

Дуже затишний та сучасний салон. Я завжди задоволена послугами та відношенням персоналу. Вже декілька років роблю тут стрижки і манікюр і завжди неперевершений результат. Із задоволенням рекомендую!

Александра
01 декабря 2023 в 14:40

Прекрасний салон, привітні адміни. Всі майстри виконують свою роботу на найвищому рівні. Перукарі, майстри манікюру, бровісти - найкращі! Рекомендую!

Ирина
01 декабря 2023 в 14:11

Комфортне та ввічливе обслуговування та професійні б'юті Майстри. Дякую за сервіс та красу, яку ви створюєте

Виктория
01 декабря 2023 в 6:00

Завжди привітливий персонал, адміністратори завжди знайдуть місце для запису. Одночасно можна робити окрашування волосся та брівок. Гарні майстри манікюру. За запитом можна замовити мейкап від професіоналів)
Також великий асортимент продукції для доглядом за вашим волоссям, обличчям, да і не тільки)
Дякую вам

Юлия
27 августа 2023 в 20:10

Салон розчарував повністю. Колір волосся зробили зовсім не той, що хотіла, але це не найголовніше! У процесі фарбування мені зіпсували футболку в якій я була і відповідь мене звичайно здивувала!
, Добридень
Шкода
на вигляд було тільки як промокло.
Все буває, приношу свої вибачення, будемо обережнішими і наступного разу рекомендую з собою брати переодягати футболку.

Саша
07 февраля 2022 в 4:48

Красилась и стриглась в этом салоне ушла очень довольная заплатила деньги за качество. Потом записалась на маникюр с покрытием заплатила 450 гривен просто не за что. Сделали маникюр не качественно, когда на утро я написала в этот салон мне просто предложили коррекцию но В мои планы ехать на корецыю не входило вот состояние моего маникюра через 6 дней время и деньги потрачены зря, между ноготком и гелем попала волосинка и все отслоилось

Yuliia
15 июля 2021 в 11:47

Лучший салон на Троещине! Рекомендую) сервис, цены и услуги отличные) стрижки, маникюр педикюр и услуги косметолога доверяю только им)

sup
14 июня 2021 в 10:16

Стригусь тут уже больше года) Приезжаю издалека специально к своему мастеру, всегда все на высшем уровне Реально советую!

Елена
10 июня 2021 в 5:11

Ненавязчивый сервис, чистота и стерильность, качество и хорошее настроение. Люблю когда-так! Благодарю.

Ирина
08 июня 2021 в 0:07

Салон, в котором принимают как дома. Очень приятные мастера Марина и Анастасия, девочки спасибо Вам за красоту и причёски, что сделали мне. Сколько обращалась, всегда профессионально выполнено и быстро, что в наше время важно. Всегда угостят чаем, посоветуют уход для волос. А еще фишка, вас встречает рыжий ласковый кот!)

Каролина
26 мая 2020 в 14:39

Очень хороший салон, качество обслуживания на все 100%! Профессионализм работников на высшем уровне

Катя
11 апреля 2020 в 9:58

Якщо потрібна люксова якість перукарських послуг - тепер не потрібно їхати в центр. Тут все зроблять на вищому рівні! Перевірено не одноразово на собі (складні фарбування, стрижки) і на своїх дітях! Що ще важливо для мене - це не тільки якісно виконана робота, а й консультація стиліста, слушні поради. Майсте Марина в цьому неперевершена. Залишаю тут фото стрижки дітей (якість на рівні барбершопу)

Ольга
30 марта 2020 в 21:09

Очень понравилось, девочки справились с двумя малышами непоседами в миг и очень качественно! В салоне уютно и приятно, великолепный администратор) Приятные и заботливые хозяева. Желаю салону процветания!

Женя
18 марта 2020 в 3:06

Дуже гарний заклад, був там вперше, чудова атмосфера, обслуговування на найвищому рівні! Майстер Анастасія професіонал своєї справи!

Женя
03 марта 2020 в 10:54

Душевная атмосфера. Девчонки Вы большие профессионалы, всё супер. Процветания Вам и побольше благодарны клиентов.

користувач
04 февраля 2020 в 14:40

Гарний та затишний салон, привітний персонал. Дуже рекомендую! Дякую вам за Вашу хорошу роботу, за гарний настрій та хорошу атмосферу, буду до вас повертатись знову і знову!)
Особливо дуже сподобалась майстер Анастасія Погоріло, дуже привітна дівчина та професіонал своєї справи!

Добавить отзыв