UAOTZYV.COM

Салон для животных Добродий

Адрес Київ, Крутий узвіз, 6/2
Метро Палац Спорту 0.38км
Телефон +380 (99) 142-52-75
Часы работы 00:00-24:00
Сайт www.salondobrodiy.com.ua
Рубрики Ветеринарная лечебница, Скорая ветеринарная помощь, Зоосалон, Товары для животных, Ветеринар
Оценка 4.3 77 отзывов
Похожие компании в категории
Алден-вет — просп. Валерія Лобановського, 10а
Зоолюкс — вулиця Дмитрівська, 39
ВЕТЕРИНАРНА КЛІНІКА VETLINE — вулиця Кадетський Гай, 6

Салон для животных Добродий отзывы

77
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Жанна
22 февраля 2024 в 6:51

Звертаюсь у цю клініку не вперше, обрала її за відгуками і за цілодобове обслуговування. І не розчарувалась. У мене живе багато хвостиків, тому буваємо тут регулярно. Дуже підкупає професіоналізм і людяність лікарів. Оксана Анатоліївна робила моєму песику складну операцію, її золоті ручки творять дива. Ми дуже цінуємо і любимо і Катерину Юріівну, вона професіонал в своїй справі, думаю, це зможуть підтвердити всі, хто коли небуть звертались до неї, і Дарію Сергіївну, яка неодноразово лікувала нас, і Андрія Григоровича і Юрія Вікторовича. Це Лікарі з великої літери. І дуже дякую дівчатам з магазину за рекомендації в підборі кормів. І взагалі, це дуже затишний маленький будиночок, в якому завжди знайдеться місце для наших тваринок. Дуже любимо Вас, вітаннячка від Піні, Моні, Грети, Тіма, Варі, Коши і Свєти. Успіхів Вам у Вашій тяжкій праці

Ирина
10 февраля 2024 в 8:32

Ветеринарна клініка вражає своєю високою якістю обслуговування. Лікарі та персонал професійні, завжди готові допомогти та відповісти на усі питання. За весь час візитів відчуваю підтримку та турботу про тварин. Рекомендую як надійне місце для лікування улюбленців.

Darii
09 января 2024 в 19:19

Лікарі привітні, видно професійність в їх діях, зробили всі процедури та чітко пояснили наші подальші дії у лікуванні. Дякуємо за вашу турботу до наших тварин)

Катерина
08 января 2024 в 0:59

В Добродій ходимо вже майже рік, Сидоренко Катерина Юріївна - найкращий, високопрофесіональний лікар, на зв’язку з нами навіть в свій вихідний, тільки до неї

Татьяна
07 января 2024 в 6:39

Мій улюбленець Бро отримав фахову допомогу і навіть смаколики! В нього все зараз Ok! Дуже вдячні за відношення та професіоналізм!

Саша
17 августа 2023 в 0:55

Я впевнений, що ветеринарна клініка це найкраще місце для моїх улюбленців. Лікарі тут не тільки мають високу кваліфікацію, але і проявляють справжню любов до тварин. Вони вкладають всю свою енергію та старання, щоб допомогти нашим пухнастикам одужати. Я дуже вдячний всім співробітникам клініки за їхню відданість та роботу на благо тварин.

Женя
14 августа 2023 в 21:24

Я хотів би поділитись своїми приємними враженнями про ветеринарну клініку, яка, на мою думку, заслуговує найвищих оцінок. Ця клініка стала моїм надійним партнером у догляді за моєю улюбленою твариною, і я не можу сказати достатньо хороших слів про їхню роботу.

Однією з найбільших переваг цієї клініки є її висококваліфікований медичний персонал. Лікарі, зокрема Нєдєліна Оксана Анатоліївна, Сухонос Юрій Вікторович, Сидоренко Катерина Юріївна, Терещенко Дарія Сергіївна, Тимошенко Андрій Григорович, проявляють велику пильність, увагу та професіоналізм у роботі з тваринами. Вони завжди готові вислухати мої побоювання, надати найкращі поради та забезпечити відмінну медичну допомогу для мого улюбленця.

Також хотів би відзначити уважність співробітників клініки. Вони завжди вітають тебе з посмішкою і створюють затишну атмосферу в очікувальній зоні. Цілодобова робота клініки дуже зручна, оскільки вона надає можливість отримати допомогу навіть у непередбачуваних ситуаціях.

З моїм досвідом, я можу сказати, що тварини швидко одужають у цій клініці. Мої собачки та кішки отримали всебічну підтримку, а лікарі використовували найсучасніші методи лікування. Я був приємно здивований

Антон
04 августа 2023 в 2:49

Мы недавно переехали в Киев, еще не на 100 процентов вокруг ориентируемся. Добродий нашла моя девушка в Инстаграм. Навели справки, репутация у клиники замечательная, некоторых врачей очень хвалили знакомые. Также у клиники имеется благотворительные инициативы, что тоже о многом говорит.

У нас собака - йоркширський терьер, 6 лет. Есть хронические проблемы со здоровьем, которые в нашем родном городе даже лечить отказывались.

Без лишних слов в Добродии помогли и подсказали что делать в такой ситуации, сделали анализы и назначили препараты. Роузи лучше, она стала активней и веселее. А не это ли главный показатель профессионализма врачей? Клиника полностью оправдывает свое название Добродий - то есть те, кто делает Добро!

Николай
07 июля 2023 в 18:02

Хочу висловити подяку Нєдєліній Оксані Анатоліівні за допомогу моєму найкращому другові - вівчарці Марті. Ми дуже довго шукали лікаря, якому змогли б довіритися у всіх ветеринарних питаннях і випадково знайшли Добродій та Оксану Анатоліївна. Дуже Вам дякуємо за Вашу рішучість та сумлінний труд. Ви - дійсно нам допомогли і вилікували!

Владислав
27 июня 2023 в 0:38

Я вирішив звернутися до ветеринарної клініки і не пошкодував про це! Сухонос Юрій Вікторович - справжній професіонал у своїй справі. Він зустрів нас з посмішкою та дуже доброзичливим ставленням. Лікар докладно обстежив мою кішку та зробив точний діагноз. Дякую, докторе Юрію, за вашу турботу та професіоналізм!

Ольга
18 июня 2023 в 21:46

Теплое отношение, приятный персонал. Уютно внутри и с заботой. Была уже несколько раз, каждый раз приятно находиться в клинике и отношение в целом очень хорошее. Врачи внимательные

Алина
15 июня 2023 в 5:20

Практически не пишу отзывы, но в этот раз сделаю исключение, поскольку действительно была приятно удивлена. Я недавно переехала в Киев, у меня 2 собаки. Много лет мы обслуживались в ветклинике в другом городе и, в принципе, всем были довольны. Попав в Добродий, я поняла насколько высоким может быть сервис и насколько однозначно поднята планка ветеринарных услуг в Киеве. Тут одно хочется сказать, людей бы так лечили и к людям бы так относились! Однозначно я осталась под впечатлением. Внимательные врачи, хочу особенно отметить Юрия Викторовича (хотя все три с кем я столкнулась, были очень приятными в общении). Именно на Юрии Викторовиче я остановила свой выбор. Еще раз хочу выразить благодарность и свои восхищения! Рекомендую Салон для животных "Добродий"

Олеся
10 июня 2023 в 7:58

Хочу висловити подяку команді, яку я зустріла у Добродії, і яка допомогла моїй киці видужати. В мене залишилися тільки позитивні враження від відвідування і спулкування. Мені пощастили познайомитися з двома лікарями кліініки. Дарія Сергіївна і Оксана Анатоліївна. Це дійсно люди, яким не байдужа доля тварин, які обрали професію за покликанням. Хочу вам ще раз подякувати і я обовязково рекомендуватиму вас і Добродій всім знайомим й друзям, які тримають собак і кішок! Ви робете велике діло! Здоровя вам, сил і наснаги на порятунок життів!

Оскар та його мама й тато
27 мая 2023 в 0:22

Якісний та приємний сервіс. Мій собака з’їв отруту на вулиці, тому звернення в ветеринарну клініку було питанням життя та смерті. Приїхали вночі, десь біль дванадцятої, недовго після операції комендатської години. На місці був лікар, який одразу ж приступив до надання допомоги.

Ветеринар оглянув мого собаку, визначивши серйозність отруєння. Він негайно розпочав проведення екстреного лікування, враховуючи небезпеку, що загрожувала моєму улюбленцеві. Лікар проявив професіоналізм та відповідальність у критичній ситуації, і я відчував, що мій собака перебуває у безпеці.
Ветеринар пояснив мені всі етапи лікування та подальших дій, зробивши все можливе, щоб заспокоїти мене. Він був дуже ввічливим та уважним до моїх запитань і переконав мене, що їхній персонал робить усе можливе для порятунку моєї собаки.

Протягом ночі лікар забезпечував постійний моніторинг стану мого собаки. Він періодично оновлював мене про її прогрес та розповідав про будь-які зміни в її стані. Його вміння і досвід давали мені впевненість, що мій собака отримує найкращий можливий догляд.
Кілька годин минуло, і стан моєї собаки поступово покращувався. Лікар надав мені ретельні інструкції щодо подальшого догляду та реабілітації. Він вислухав мої побоювання та відповів на всі мої запитання, що допомогло мені заспокоїтися та повірити в успішне одужання мого улюбленця.

Незабаром настав час, коли собаку можна було вивести з клініки. Лікар зробив останні огляди, переконавшись, що вона належним чином відновлюється та в стабільному стані. Він наголосив на важливості продовження лікування та надав мені контактні дані для подальшої консультації чи необхідності додаткової допомоги.

При виході з ветеринарної клініки я був вкрай вдячний лікару та його команді за їхню допомогу та турботу. Їхні професіоналізм, людяність та приємна атмосфера зробили цю складну ситуацію трохи менш напруженою.
На протязі наступних тижнів моя собака повністю відновилася. Я був щасливий і вдячний, що ветеринарна клініка надала нам допомогу в критичний момент. Цей досвід назавжди запам'ятається мені як свідчення про неймовірну експертизу та привітність персоналу ветеринарної клініки.

Мария
26 мая 2023 в 23:56

Я рідко стикаюся з послугами на високу рівні, тому завжди щедро за них дякую! Хочу в цей оаз подякувати і Добродію! Врятували мою Мартусю! Все чітко, швидко, дбайливо! Ось і ми вже здорові і бігаємо. Чудовий приклад гарного сервісу! Дякую!

Sage
25 мая 2023 в 15:35

Визит в клинику "Добродій" может стать фатальным для вашего питомца.

Я должна была на днях пользоваться услугами данной клиники, потому что оценка довольно таки высокая, но я увидела небольшое количество "ужасающих отзывов"

Скажем так, я провела свое расследование, и выяснила что они покупают отзывы на одной из площадок, и делают это уже довольно часто, жулики и обманщики, ни в коем случае нельзя отдавать им своего питомца, если брать в расчет что у них половина хороших отзывов накручена, дай бог что бы ваш питомец ушел от этих зверей целым.

https://ibb.co/TRBFMmM
https://ibb.co/v4cH7zd
https://ibb.co/xLknt4Y

Анастасия
16 апреля 2023 в 18:27

Я была поражена качеством обслуживания в клинике. Я увидела, что сотрудники клиники очень заботятся о животных и их хозяевах. Они тщательно объясняют все этапы процедуры, ответили на все мои вопросы и дали мне полную информацию о том, как ухаживать за моей собакой после операции.

Во время операции, персонал клиники регулярно сообщал мне о ее состоянии, это было успокаивающе. А после операции, они круглосуточно были на связи, чтобы убедиться, что Нора восстанавливается быстро и без осложнений. И я так счастлива, что уже на следующий день после операции, Нора прыгала и чувствовала себя хорошо! Это было для меня большим облегчением.

Я хотела бы порекомендовать ветеринарную клинику "Добродий" всем, кто ищет профессиональное и заботливое обслуживание для своих питомцев. Я уверена, что здесь вас встретят, как и меня, с пониманием и помогут в любой ситуации, связанной с домашними любимцами

Світлана
08 января 2023 в 19:41

Особливу подяку хочу висловити Оксані Анатоліївні, яка вилікувала мою кішку. Я ніколи раніше не писали відгуків інтернеті, але цей лікар - дійсно лікар з Великої літери. Високопрофесійна та чуйна людина з великим серцем. Оксана Анатоліівна, дякуємо Вам і ветеринарній клініці Добродій від усього серця. Мурочка почуває себе дуже добре і допомагає мені писати цей відгук)

Юлия
05 января 2023 в 20:52

Никому не рекомендую, глав врач и хозяйка клиники психопадка, ее в психбольнице нужно держать, а не к животным подпускать. Подумайте, прежде, чем доверять своих любимцев нелюдям и неуравновешенным людям.

Вика
13 декабря 2022 в 21:17

Обратились с проблемой, а ушли - с решением и запасом всяких разностей для животных. Вот бы всегда и везде было так. Врачи - умнички, добрые и внимательные, атмосфера - серьезная, рабочая. В общем и в целом, именно так я себе и представляю серьезное медицинское учреждение, где лечат, а не делают вид

Добавить отзыв