UAOTZYV.COM

Saint Bar отзывы

Адрес Київ, вулиця Богдана Хмельницького, 23
Метро Золоті ворота 0.26км
Телефон +380 (67) 000-23-20
Часы работы 14:00-23:00
Рубрики Коктейль-бар
Оценка 3 24 отзыва
Похожие компании в категории
Любимый дядя — вулиця Паньківська, 20
Happy Grill Bar — Petra, вулиця Сагайдачного, 6
Ланселот — вулиця Юрія Іллєнка, 4
b-hush rooftop lounge bar — вулиця Велика Житомирська, 2А

Коктейль-бар Saint Bar отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
15 мая 2024 в 22:15

Ресторан, який популяризує комплекс меншовартості перед іноземцями. У вівторок хостес підішла і почала казати про неналежний вигляд, суто по її особистому сприйняттю, хоча в залі нікого взагалі не було. При цьому іноземцю в дуже коротких спортивних шортах, які ніяк не відповідають дрес коду та концепції закладу, не сказали ні слова та радо прийняли. Подвійні стандарти та дуже не професійна хостес.
Адміністратор єдина, хто намагалася вирішити це питання та налагодити ситуацію через 4 години. Проте вечір та враження від закладу в який ходили до цього були зіпсовані.

Юлия
16 января 2024 в 17:39

Зустріли нас при вході оцінюючим поглядом, наче якщо ти не в соболі то тебе не пустять, дуже неприємний фейс контроль і хостес. Це що, елітний ресторан з білими скатертинами і етикетом? Чи вважається якщо коктейль вартує 500 грн- це ознака «успіху»?) Столів на п’ятницю немає ніколи, бронюй хоч за тиждень, хоч за два по передніми спискам і це питання вирішувати ніяк не планують. «Немає і все». Хочу відмітити привітних барменів і гардеробника. Коктейлі також на вищому рівні. Але заради цього товктись стоячи на барі, «з обмеженою кількістю людей» - зі слів хостес, я не планую. Враховуючи скільки є альтернативних місць - Допобачення

Марта
23 декабря 2023 в 9:17

Ми бронювали столик на 18: 00, щоб послухати живу музику 18: 00 - 20: 00 у новорічний вечір. Бронювання було можливе до 19: 30, тож вирішили, що часу вдосталь.
В результаті, нам запропонували місце у залі без живої музики, звідки її ледь було чути. Виступ розпочалася із затримкою в годину, о 19: 00. Наше прохання перемістити нас в зал із живою музикою, де ми попередньо бронювали столик, було проігноровано. Попри те, що у залі з музикою було вдосталь вільних місць.
Враження жахливі, вечір зіпсований. Не рекомендую заклад.

navykone
28 октября 2023 в 7:09

Чудове місце з гарною атмосферою. Коктейлі, їжа, сервіс на високому рівні.
Завжди приємні враження.
Рекомендація

Алиса
24 октября 2023 в 5:38

Такого персоналу ще не бачила, найцікавіше, що все як на підбір. Зустріла нас незадоволена дівчина, що оцінює поглядом. Офіціанти максимально неприємні, зовсім непривітний колектив. Дівчата на вході постійно перешіптувалися дивлячись на нас, було таке відчуття, що ми до них додому прийшли. Відвідавши найкращі ресторани Києва з відмінним персоналом, є з чим порівняти. Ніяке місце залишилися зі зіпсованим настроєм

Макс
12 октября 2023 в 8:43

Неприємний досвід у "Saint Bar". Будучи корінним киянином та музикантом, я прийшов сюди з надією на приємний вечір. Але, знявши відео джазового гурту, я став свідком агресивної реакції від іноземця, який вимагав видалити відео, незважаючи на відсутність будь-яких обмежень на фото- та відеозйомку у закладі. Це обурливо, коли в гостях у чужій країні дозволяєш собі так ставитися до місцевих жителів. Очікую від адміністрації закладу реакцію на такі інциденти та гарантії комфортного перебування для своїх відвідувачів!

Женя
22 августа 2023 в 21:53

Забронировали за неделю до визита стол на терассе.
По приходу посадили на лавку для курения. Все бы ничего, Но с позиционированием себя как лакшери бар с фейс контролем и ценами в меню явно выше среднего и таким то сервисом.
Остались разочарованы.

Саша
26 июля 2023 в 13:15

Самое ужасное место в котором я была, персонал на входе, хамящий мужчина, который позволяет себе явно лишнего, контингент какие-то иностранцы в растянутых футболках, просто тихий ужас, если бы можно было поставить 0, я бы поставила, никому не рекомендую это место! В Веранде на Днепре обслуживание и персонал лучше в 10000 раз, таких хамов я не встречала ни в одном заведении. Делайте либо им зарплаты выше что б они не ходили обозленные, либо лучше отбирайте, потому что это просто ужас!

Саша
03 июля 2023 в 19:01

Зіпсована п’ятниця - це про сейнт бар! Забронювали столик на терасі за 5 днів до дати, в результаті нас посадили на дерев’яну лавку без столика, дуже схоже просто на місце для куріння, сервіс жахливий!

Саша
08 июня 2023 в 18:58

На річниці весілля з чоловіком влаштували pubscroll. Але saint bar - найкращий! Які ж тут бармени. Вони тебе прям відчувають! Від усіх проблем рятує бармен! Прям рекомендасьон!

Олександр
07 июня 2022 в 19:33

Первый в Киеве ресторан который не пустил полицейского с табельным оружием в уборную. Это какой-то цирк. Офигефшая администрация. 07.06.22.

G R
08 апреля 2022 в 11:39

Бар отличный, а вот стандарты у них двойные. При попытке зарезервировать столик сказали: «мы на баре резервы не принимаем, только живая очередь». Так вот приехали пораньше в 18: 50 чтобы присесть за бар, а оказывается весь бар под резервом так как видите там банкет будет. В итоге нам предложили что мы можем постоять возле бара.

Марина
06 апреля 2022 в 23:14

Отличный бар! Спасибо большое!
Очень внимательное обслуживание, большая коктейльная карта авторских коктейлей. Рекомендую попробовать!

користувач
15 марта 2022 в 3:03

Место было хорошее в первую неделю после открытия. Сейчас все скатилось до низкосортного сервиса. Хостес не понимают как правильно делать свою работу. Бармены хамят, долго не убирают посуду. Коктейли не вкусные. Остаётся только хороший интерьер и атмосфера

Лиза
26 февраля 2022 в 5:11

Бар интересный очень, внимательные и любезные официанты, вкусная еда, советую всем гостям и местным жителям Киева!

Дарья
21 февраля 2022 в 22:35

Я ставлю 4-. Интерьер и атмосфера шикарные. Место выглядит продуманным до мелочей. Уютно посидеть среди недели, но на выходных и в пятницу там происходит кромешный ад. Очень большой выбор коктейлей, в которых вообще не чувствуется алкоголь. Будто это не дорогой бар, а Мафия за углом. Плюс, в меню самих коктейлей мало, надо спрашивать. Также неприятно, что за такую цену не дают даже маленькой закуски к коктейлям. Один момент вообще очень разозлил. Попросили вторую оливку к мартини, они сказали, что оливки считаются отдельно и будет сложно выставить счёт. Вы серьезно? Это какой-то позор.

Светлана
21 февраля 2022 в 14:03

Отличная музыка, отдых получился отличным) Отдыхали вместе с друзьями французами им все понравилось спасибо)

Ольга
19 февраля 2022 в 15:49

Уютное место в центре города. Приятный интерьер, обслуживание. Коктейли высшей похвалы. Пробовала тарт - безумно вкусно! Классная люстра:)

Юлия
15 февраля 2022 в 3:51

Шикарное место с неповторимой атмосферой. Дорого, но должно быть ещё дороже. Потрясающие коктейли.

Наталия
09 февраля 2022 в 9:07

Ціни високі, але якість коктейлів, атмосфера та інтер’єр - на висоті. Мінус лише за дрес код… як сказала адміністратор: «так як ви вперше, то ми вже дозволимо, але у нас смарт кежуал, у кросівках не можна»

Добавить отзыв