UAOTZYV.COM

Saga Development отзывы

Адрес Київ, вул. Антоновича, 44
Метро Олімпійська 0.37км
Телефон +380 (44) 364-50-51
Сайт saga-development.com.ua
Рубрики Компания-застройщик, Строительная компания, Жилищно-строительная компания, Инвестиции в недвижимость
Оценка 1.3 28 отзывов
Похожие компании в категории
Тетрис Холл — вулиця Ділова, 1/2
Застройщик Интергал-Буд — вулиця Князів Острозьких, Московська, 8
Geos Estate — вулиця Гоголівська, 14
ПрАТ ХК Київміськбуд Надійний забудовник* — вулиця Михайла Омеляновича-Павленка, 4/6

Компания-застройщик Saga Development отзывы

28
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ігор
05 сентября 2023 в 11:24

Жахлива компанія. Шантажують управляючою компанією атмосфера, прямі договори не надають. Будь яка звітність відсутня, додають поверхи при будівництві, при тому що затягують будівництво завжди на 4-5 років. Забирають прибудинкову тереторію для себе. (під парковку)

При оплаті комуналтних послуг привласнють кошти замість того щоб оплачувати послуги монополістів.

Найгірший забудованик. Обіцяють багато але виконують мінімум і то не завжди!

Женя
15 августа 2023 в 10:05

Неймовірно жахливий забудовник який влаштовує моральний та фінансовий терор власним інвесторам!

Руслан
31 июля 2023 в 4:26

Хочу залишити відгук як інвестор у ЖК Сан Франциско.
Мені сподобався проект, та професійний підхід з продажу менеджера Антона.
Але розчарування прийшло пізніше, не буду повторюватись з приводу сроків введення в експлуатацію, так як багато хто затримує ввод, тут не все залежить від забудовника.
Але будування, та добудування – залежить від забудовника.
Поперше дуже огидна вибрана УК Атмосфера котра залежить на 100% від власника.
Вже три роки вони «доять» жителів комплексу ховаючи від них кошторисну документацію на ВЕСЬ будинок. УК наробила багато різних кошторисів для різних типів приміщень, та магазинів. Відсутність звітності, завищені ціни на послуги вище середнього по Києву на 30%-40%. Комерційні пропозиції від співвласників з обслуговування відкидаються по надуманим причинам. Неприємним є той факт, що наприклад обслуговування одного ліфта спочатку складала 3200гр… потім після скандалів вони опустили до 2400гр, а самі сплачують компанії з обслуговування 1600гр. Це помімо того, що вони отримують виногороду за кошторисом 15% від всього обороту…
Таким чином прибуток тільки за ліфти становить біля 100тис. Гривень. Це просто шахрайство. Так вони можуть нам продавати послуги будь кого за завищеними цінами…
З приводу добудування…. Будинок досі залишається недобудованим, зайдіть та подивіться в якому стані залишились сходові клітини в сек. 2.2, при заїзді до паркінгу торчать дроти з землі і т. Д. Дивіть просто фото. Фото зроблені більше року тому, та нічого не змінилось можете в цьому переконатись. УК за фантастичним договором компенсації не за що не відповідає, будинок залишається неприйнятим, Технічні Умови не виконані! Навіть електромережі в будинку невиконані! Ось таке відношення до інвесторів. Одне подобається у Вавриша А. є смак та можливість вибрати гарне розташування, залишилось навчитись ДОВОДИТИ ВСЕ ДО КІНЦЯ.

Саша
24 июля 2023 в 2:53

Компанія повне розчарування
Кажуть одне, проте по факту чинять зовсім інше
Інвесторам нарахували пеню, при цьому офіційно оголошували, що нічого не нараховується. А потім такий от сюрприз в смс

Будівництво не ведеться. Коли на незалежних ресурсах цей факт підтвердили - Сага вивела 5 людей на майданчик і проголосила - що ні дивіться, ми будуємо
Але це фарс. По факту викладаюсь фотографії з різних ракурсів і нічого не відбувається

Офіційні листи, що надсилаються Укрпоштою - компанія просто не забирає. Я думаю це багато про що каже

Раджу десятою дорогою оминати

пользователь
23 июля 2023 в 23:50

В багатьох сданих будинках досі немає прямих договорів з водоканалом та ДТЕК. Шахраї! Інвестор Сан Франциско

Phantom
05 июля 2023 в 20:30

Компанія жахливо ставиться до своїх клієнтів (інвесторів)
Менеджер Антон Мельник більш схожий на колектора по манері спілкування! Вимагають кошти які нарахували не законно

Богдан
01 июля 2023 в 0:31

Недобросовісний забудовник який у війсковий стан рік нічого не будував та виставив штрафи інвесторам у вигляді пені зі словами "така позиція компанії" ТРЕШ!

Александр
30 июня 2023 в 4:45

Доброго дня, хочу застерегти майбутніх інвесторів від вкладень в цього забудовника. Ця компанія у період дії війського стану нараховуює незаконну пеню на платежі по договору, які сама дала право не платити! А потім заднім числом з 06.2022 нарахувала пеню по поточну дату. Керівництво ні на які перемовини, уступи на зустріч не йде взагалі. З свого боку компанія SAGA по сьогодні до сих пір не здала будинок 1 та 3, котрі вже були готові о 2021 (ще до війни). Керівник обіцяв здати їх до кінця червня до надати ключі жильцям, але слово своє не стримав. Компанія SAGA недобросовістна. Ганьба.

Артем
28 апреля 2022 в 10:50

Одна из худших строительных компаний Украины, обещают одно, а в конце получаете совсем другое и не в лучшую сторону.

К примеру ЖК Сан-Франциско:
-вместо 14 этажей построили 17
-вместо вентилируемого фасада сделали мокрый
- вместо общего пространства на крыше сделали пентхаусы

Обслуживающая компания Атмосфера это вообще дно, ничего не делают, а тариф один из самых высоких по Киеву

Алексей
12 апреля 2022 в 18:58

Сдали дом ЖК San Francisco с задержкой на несколько лет. Тарифы на обслуживание 22,7 грн. Тариф на свет по 5 грн.

Ольга
30 марта 2022 в 21:52

Я являюсь владелицей квартиры и до сих пор инвестором паркинга в ЖК San Francisco.
Что могу сказать про Saga - полное разочарование.
1) сдали с огромной задержкой!
2) надстроили дополнительные этажи и в коммерции и в доме. В итоге, лично мне перерыло весь вид в квартире (за что я и покупала именно эту квартиру), увеличило нагрузку на крошечные лифты!
3) отдельно расскажу про лифты: сьэкономили на всем, чем только можно было. Размер пассажирского лифта максимум на 2 человека в обнимку! Семьей уже не поместиться. На паркинг спускается только один лифт.
4) обещали бесплатный коворкинг для жителей дома. Его нет.
5) обещали закрытый двор только для жителей жк- его нет. Двор стал курилкой для всей коммерции
6) отобрали территорию под парадными второго дома под парковку! Супермаркета! Владельцы квартир выходят из подъезда прямо на парковку супермаркета! Заехать же самим жильцам под шлагбаум очень сложно. Охрана не пускает.
7) обязали подписать договор с карманной обслуживающей компанией и установили тариф 22,4 грн/кВ м до счётчиков! При этом уборки нет, сервиса нет. Снег не вывозили ни разу!
8) паркинг для инвесторов не сдают и не пускают туда. НО! Машины офисов пускают! Обслуживающая компания разрешила ставить там машины коммерции, а на обращения жильцов не обращают внимания вовсе.
9) Сага пообещала компенсировать разницу в тарифе за электричество. Так как мы, жильцы, не виноваты, что сага уже который год не может закончить наш жк и нас не подключают по индив договорам. НО вот уже месяц-полтора кормят только обещаниями! Последние дни даже не отвечают на наши обращения! Она просто игнорируют своих инвесторов и жильцов!
Реально писать можно очень много всего.

Надеюсь, кому-то будет полезен мой отзыв и человек не совершит такую ошибку и не отдаст свои деньги саге.

Анна
24 марта 2022 в 23:49

Дуже НЕ рекомендую забудовника. Безвідповідальні (а подекуди протизаконні) дії, ігнор інвесторів, відмова іти на контакт та конструктивно вирішувати питання.
1. Затягнуті строки здачі, більш ніж 2 роки просрочки: обіцяли здати в 2018, а перший будинок почали здавати в 2021
2. Здешевлення класу будинку - низька якість оздоблювальних матеріалів, зміна виробника ліфтів, не зробили зелену зону
3. Обман інвесторів: продали проект ЖК і рендеринг один, а потім внесли зміни: А) внутрішній дворик перестав буди закритим лише для жильців по СКД (доступний всім відвідувачам супермаркету, Мака, працівникам офісу), Б) замість зелених насаджень і зони поставили кілька дерев в кадках, які вже засохли В) замість тротуарів та безпечної пішохідної зони зробили додатковий паркінг для Ультрамаркету і тепер немає бордюру для відгородження проїзної частини - вона разом з паркінгом йде під підїздом Г) поставили на придомовій території блок з холодильним обладнанням Ультрамаркету. Він займає 2 пакромісця жильців, гуде і псує вигляд з вікна. Д) понизили клас енергозбереження до Д! Який же це клас ЖК? ! Е) обіцяний інвесторам опен-спейс віддали в комерційних. Цього всього при продажу квартир НЕ БУЛО і обіцяли інакше
4. НЕЗАКОННІ дії - забудовник віддав протизаконно паркінг жильців (придомову територію) в аренду Ультрамаркету. Тим самим віддавши супермаркету 80% безкоштовного обіцяного жильцям паркінгу. Жильцям тепер на власній придомовій пропонують паркування платно, ще і шлагбаум поставили на виїзд жильцям на територію будинку!
5. Забудовник та обслуговуюча компанія НЕЗАКОННО не віддасть ключі, навіть після отримання права власності - доки не буде підписано договір з "карманною управляючою компанією"
6. Договір з Управляючою компанією "Атмосфера" порушує норми законодавства (юридичний висновок надавався офіційно). Наприклад, неможливість розірвати договір при невдоволення роботою УК, неможливість підписати на рік, а лише на 5 років, відсутність штрафів за порушення УК, вимога надати дозвіл на відкриття увартири за відсутності власника - якщо представник УК розцінить на свій розсуд що ситуація форс-мажорна, заборона паркування біля дому довше ніж кілька годин
7. Забудовник та УК виставляють непрозорі тарифи (більше 22 грн за кв. М) Відмовляються показати калькуляцію. Відмовляються самі шукати альтернативних поставщиків, та НЕ розглядають пропозиції від жильців (економічно вигідніші)
8. Забудовник та УК затягують терміни, не відповідають на питання - в меченджерах, офіційними листами. Лише годують "завтраками", не даючи відповіді по суті. Питання НЕ вирішуються, лише затягуються. З грудня висить питання по компенсації тарифу на електроенергію (зараховано більше 5 грн!). Забудовник і УК "морозяться", обіцяють скоро відповісти і без результату
9. Забудовник затягує процедуру надання права власності жильцям 2ї черги. Посилаючись на зміну процедури - не дає жодних термінів, деталей процесу та інформації по срокам вирішення. Одна відповідь "ми подали, чекайте", і навіть жодних підтверджень
10. Забудовник і УК НЕ виконують своїх зобов'язань перед жильцями щодо А) прибирання прибудинкової території, яку засмічують відвідувачі орендарів ЖК - Ультрамаркету та Львівських круасанів, всюди сміття, лавочки і столики заставлені пляшками та залишками їжі, недопалки - і це все перед підїздами жильців Б) охорони - охороняється лише частина біля Ульрамаркету, біля підїздів - ні. В) вивіз снігу - цілу зиму НЕ відбувався, а на початку лютого вивезли з "незаконного" паркінгу Ультрамаркету. Але всі ці послуги включені в рахунок!

Александра
15 марта 2022 в 10:45

Придбали квартиру у 2019 році і досі не маю документів на право власності! Адреси також ще немає. Коли вже можна буде нормально жити? І головне, з нормальними тарифами за світло і воду?

Валентина
05 марта 2022 в 18:47

Сплошное кидалово. Объект Хоум Парк Комфорт Хаус. Стройка заморожен. Объект в аресте. Деньги не возвращают.

Саша
05 марта 2022 в 12:39

Живу в будинку Саги вже 2 роки. Будинок введено в експлуатацію в травні 2019 року. На січень 2022 року ми досі не маємо прямих договорів з водоканалом та дтеком. Відповідно нам постійно виключають світло і воду! Взимку!
А гарячої води і лічильників на неї не було з самого початку.
Про те, що житло, прибудинкова взагалі не відповідає рендеру - навіть немає сенсу говорити. Найгірший забудовник, якому можна віддати свої гроші.

У відповідь на коментар забудовника - покривається лише 350 кіловат (з грудня 2021 року), чого не вистачає, оскільки всі жителі змушені були ставити великі бойлери, тому що не підключена гаряча вода. Якщо наприклад в мене 450 кіловат світла в місяць, то за 100 кіловат тариф 5 грн за кВт.
До листопада 2021 року забудовник не покривав нічого і ми платили по комерційному тарифу за електроенергію і опалення.
Передплата по квартирі за комунальні більше 10 тис грн.

Саша
26 ноября 2021 в 16:57

Как инвестор San-Francisco крайне не рекомендую. Обещали завершить в 4 квартале 2018 (см. Брошюрку). В итоге ключи стали выдавать весной 2021. Ключи не выдавали без подписания кабального договора с управляющей компанией Atmosfera. Качество не соотв обещаниям. Кирпичная кладка ужасна. Стены кривые. В некоторых местах пришлось намазывать 4 см штукатурки. Такое ощущение, что кирпичи клали не строители, а кремлевские пропагадисты. Интерьер внутренних помещений - дшевка.

Роман
18 ноября 2021 в 20:12

"Бизнес должен быть клиенто-ориентированным". Взяли и без предупреждения добавили 6 этажей сверху: (Было ещё ничего, но количество лифтов для семей с детьми осталось на прежнем уровне. Из хорошего: в сложных ситуациях пытаются идти на компромисс.

Женя
07 августа 2021 в 21:37

Комплекс ЖК Happy House должен был сдаваться в прошлом году с гораздо меньшим количеством этажей

Влад
05 августа 2021 в 17:52

ЖК Сан Франциско!
Срок сдачи затянули на 2 года!
Много изменений в строительстве в сторону удешевления!
Безразличное отношение к инвесторам!
В 3 раза завышенный тариф обслуживания (монопольная УК от САГА)

Yurii
30 июля 2021 в 10:11

Абсолютна не клієнто-орієнтовність, відсутність професіоналізму, не виконання взятих на себе обіцянок, затягування строків та нав'язування своєї обслуговуючої компанії з дуже завищеним тарифом.

Добавить отзыв