UAOTZYV.COM

Рыжий кот / Рудий Кіт отзывы

Адрес Київ, просп. Науки, 78
Метро Голосіївська 3.24км
Телефон +380 (96) 441-25-91
Часы работы 00:00-24:00
Сайт rudiy-kit.com
Рубрики Ветеринарная лечебница, Скорая ветеринарная помощь, Зоомагазин, Ветеринар, Ветеринарная аптека
Оценка 3.8 77 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Рудий Кіт Берковец — вул. Березова, 63
Похожие компании в категории

Рыжий кот / Рудий Кіт на Науки отзывы

77
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Прхожий
03 марта 2024 в 18:46

Ветклиника "Рыжий кот"
Киев, Науки проспект, 78 - контора аферистов!
Не лечат, а делают видимость. И калечат.
Если вам не жаль своих питомцев, тогда обращайтесь к ним.
Про развод на деньги в процессе я уже молчу.
Это как бы мелочи.
А вот животных очень жаль.
КАТЕГОРИЧЕСКИ НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Margaritka
11 декабря 2023 в 17:11

Справжні професіонали своєї справи - це основна характеристика лікарів клініки "Рудий кіт". А дівчатка -адміністратори - то супер. Коли приходжу на прийом у клініку зі своїми трьома котами, то таке враження, що вони найкращі, настільки адміністратори їх привітно зустрічають. Лікарі завжди детально розпитують, як почувають себе улюбленці, уважно вислуховують до найменших дрібниць і завжди дають слушну пораду. Щиро дякую усім лікарям, а особливо Наталі Степанівні, лікарю з великим серцем і високим професіоналізмом, за все, що вона робить для моїх котусиків!

Бабуся
03 декабря 2023 в 8:41

Виношу безграничну, щиру подяку ветеринарному лікарю, неймовірному професіоналу МАКАРІНІ ІННІ МИКОЛАЄВНІ, за роботу надскладних ювелірних операцій, моїм улюбленцям, котику Горіху 19.11.2019 року та котику Раю 05.12.2023 року.
Як би не втручання і медична допомога Інни Миколаївни, тваринки загинули б.
Інна Миколаївна, величезна подяка, вам, за спасіння тварин.
Спасибі, що в нас є Ви і "Рудий кіт" і чудове обслуговування тваринок!

Світлана
25 октября 2023 в 19:18

Хочу подякувати співробітникам центру за безумовну любов до тварин, людяність і професіоналізм. Завдяки їм наша родина поповнилась ще одним чарівним хвостиком. Була приємно вражена, наскільки професійно персонал ставиться до обстежень, фахового лікування, консультативного супроводження своїх маленьких пацієнтів. Разом з тваринкою тобі надають повний комплект медичної документації з детальними розʼясненнями та рекомендаціями. За виникнення будь-яких питань, вам завжди нададуть вичерпну консультацію та невідкладну допомогу 24/7.

Dat
19 октября 2023 в 2:08

Приспати невиліковно хвору морську свинку 1100 грн вагою (300 грам). Біосміття гребе бабло. Сором

Марина
18 сентября 2023 в 20:03

Дуже задоволена клінікою. Був екстренний випадок. Непрохіднісьь кишок у собачки. Прийняли без запису по швидкій. Надали допомогу на вищому рівні. Рекомендую. Мій пес знову став енергійним, та здоровим. Дякую

Ксения
14 сентября 2023 в 21:10

Знаємо клініку вже рік, чемний персонал, атмосфера спокійна, сприяє довірі. Особливо хочу подякувати лікарю Наталі Степанівні за душевне ставлення і професійний підхід! Вітання від Хусі!

Александр
06 сентября 2023 в 16:48

Чудові лікарі та привітний персонал. Звернулись після 9-Ї години вечора з міні-тойчиком, прийняли, оглянули. Рекомендую!

Ірина
25 августа 2023 в 1:22

Багато років користуюся послугами клініки. Змінювалися лікарі, але стандарт один - завжди готові прийти на допомогу, в екстрених випадках ніколи не відмовляли. Робили і стерилізацію кішці, і декілька операцій котам, отруєння, все професійно і вдало. Дякую

Anastasiia
17 августа 2023 в 12:45

Головна риса клініки – байдужість!

Коту із здертою шкірою попередньо поставили відкритий перелом, хоч нічого там не було. Як і лікаря відповідного у клініці не було. Телефоном сказали, що можна покласти на стаціонар і почекати до завтра, в самій клініці сказали, що лікар буде післязавтра)

Так зрозуміла, що дуже хотілося, щоб я просто платила за стаціонар по 2к на добу)

Це ще добре, але що можна говорити про лікарів, які сказали коту з "відкритим переломом" просто лежати кілька днів у боксі! Мало того, вони навіть антибіотик не вкололи) коту Влітку, з відкритою раною не вкололи антибіотик насамперед! Якби у кота почалася інфекція, то їм було б все одно, адже це додаткове викачування грошей на додачу до стаціонару)

Йому просто вкололи заспокійливе, щоб не кричав і не нервував лікарів)

Слава богу, що забрала кота і повезла в іншу клініку, де його відразу зашили.

Вероника
03 июля 2023 в 23:18

Дуже давно користуємось послугами цієї кліники. Якщо щось - відразу йдемо тільки сюди. Дуже чемні та професійні спеціалісти.

Алена
28 июня 2023 в 14:48

Это ужасная клиника волгаре с ее руководителем Инной. Ребята берегите своих домашних животных не приводите их в эту клинику -очень большая вероятность что их лечение приведет к гибели животного. Из моего опыта личного -они убили мою собаку, было лечение которое привело к смерти собаки.

Анна
24 июня 2023 в 17:15

Привела собаку до цієї клініки. Лікарі доброзичливі, швидко працювали (пес отруївся). Робили все професійно, нічого погано не скажу. Турботливі лікарі, які люблять тварин. Дякую за чуйність та увагу до нашого песика!

Саша
22 июня 2023 в 23:49

Приїхав з ранку, бо кіт перестав їсти.
Прийняли без запису, попросили трохи почекати. Взяли аналіз крові, і вже через дві години зателефонував лікар з діагнозом. Три дні і ми з Чорним знову в строю, Дуже дякую вам і ЗСУ!

Валентина
10 декабря 2022 в 21:22

Некомпетентність лікарів Ірини Миколаївни і Наталі Степанівни призвели до того, що в другій ветклініці нам порекомендували усипити нашу кішку Маньку і ще б пару днів відвідин клініки нашого кота Кубика, його б чекало теж саме. У Маньки завдяки таким "лікарям", відмовили нирки, без аналізів пальцем в небо спочатку Ірина Миколаївна назначила антибіотики, за три дні за кішку ми заплатили близько 2000 грн і на четвертий день ми її похоронили. А Кубика лікували днів безрезультатно, витратили близько 6000 грн. Вони прогрес бачили, а я чомусь ні. На їхні ліки частина з яких пані Наталя викинула у смітник, а ті припадати були куплені і лежали вдома, бо ми кололи уколи самі я теж викинула. Видалите цей відгук буду кожен день його дублювати. Одні позитивні відгуки, але це все не так. Некомпетентність лікарів вражає іде просто викачка коштів.

Валентина
10 июля 2022 в 8:00

Сегодня врачи просто отказались даже взять на прием (не говорю уже про стационар) крошечного котенка, которого вчера мы нашли на улице. Жизнь уличного животного, получается, ничего не стоит. Врача возмутило, что мы взяли на ночь котенка на балкон, когда в квартире были другие кошки. Совет ветеринарного врача между строк - нужно было оставить умирать на улице. Делаем выводы.

Саша
15 марта 2022 в 23:56

На жаль наша киця захворіла (за рекомендацією друзів ми звернулися в клініку "Рудий Кіт", нам зробили повне обстеження, УЗД та здали аналізи - була виявлена інфекція. Назначили лікування, ми чітко дотримувались рекомендацій ветеринара, через пів року зробили планове обстеження - наша кішка повністю здорова. Дякуємо вам та всім рекомендуємо.

Саша
13 марта 2022 в 22:02

Хочу поблагодарить врачей этой клиники за то, что спасли моего любимца, сделали операцию и удалили новообразования у моей шиншиллы. Здесь работают врачи с большой буквы, которые любят животных и спасают их, сейчас таких ветеринаров очень мало. Спасибо вам от всего сердца!

Женя
23 февраля 2022 в 8:56

Чудова клініка, ми завели котика і нам потрібно було його обстежити, прийшли сюди і не пожаліли. Його повністю оглянула дуже мила лікарка, поміряла температуру, розказала нам як його правильно годувати, як за ним доглядати, відповіла на всі наші питання. Відразу видно що тут дуже сильно люблять тварино та турбуються про них. В нас залишились тільки позитивні емоції. Будемо рекомендувати своїм друзям.

Женя
21 февраля 2022 в 5:25

Нам очень импонирует клиника тем, что к нашей кошке Лейли относятся как к своему любимцу, также очень удобно, что все находится в одном месте и сразу после осмотра можно купить все необходимое в зооаптеке, плюс цены значительно ниже чем в других зооаптеках.

Добавить отзыв