UAOTZYV.COM

Розумашки, дитячий журнал

Адрес Київ, вулиця Юрія Іллєнка, 46
Метро Дорогожичі 0.52км
Телефон +380 (50) 356-65-31
Часы работы 05:00-20:00
Сайт rozumashky.com.ua
Рубрики Книгоиздательство, Клуб настольных игр, Книжный магазин, Оптовая продажа книг, Издательство
Оценка 4.2 5 отзывов
Похожие компании в категории
Shabshai Upgrade System — вулиця Нагірна, 15
Типография Киев ДЕОНИС — вулиця Жилянська, 101a
Наш Формат — провулок Алли Горської, 5a
Видавництво Новий Акрополь — вулиця Данила Щербаківського, 9а

Розумашки, дитячий журнал отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анжеліка
18 октября 2023 в 11:20

Даже крутезне дитячє видання. Дитина з цікавістю все розглядає, вирішує, майструє. Жалко, що тільки раз на місяць виходить. Якість дуже висока, журнал приємно потримати в руках і погортати. І головне чудовий привід провести з дитиною час за саморобками чи читанням історій, а не за телефонами.

Centurion
16 октября 2023 в 4:19

Чудовий журнал і чудовий привід провести з дитиною трохи часу. Можна почитати казку чи історію, дізнатись навіть самому щось нове з цікавих фактів, або навипередки пошукати відмінності на картинках.
Спочатку замовили журнал і дали дитині, вона полистала трохи і відклала, думали не сподобався. Але якось увечері попався під руку і перед сном прочитали розповідь разом. Наступного дня вирішили зробити саморобку. І з тих пір дитина чекає журнал, який ми продовжили передплачувати. Виявилось, що самій їй було складно і незвично, а маленький поштовх разом допоміг зрозуміти журнал і підвищити цікавість до нього.
Так що батьки, не лінуйтесь, приділяйте увагу дітям, не просто передплатив і нехай там займається сама. Дітки в нас різні, одні можуть самостійно, а іншим треба показати прикладом та допомогою.
Вдячні за створення та існування такого журналу.

Ольга
24 октября 2021 в 9:20

Очень интересный журнал, а главное познавательный! Есть и игры и разные факты и квест! Ребёнку 8 лет заходит на ура!

Юлия
01 сентября 2021 в 12:20

Получили журнал первый раз. Очень жаль, но оказалось, что присутствовал неприятный запах от не качественной краски. У ребенка после 30 минут прочтения началась алергия, все лицо стало красным

Ighor
18 сентября 2019 в 11:17

Отличный, яркий и увлекательный журнал. Принёс ребёнку 5 журналов, так он сказал, что все заберёт на море и там будет читать, играть и решать загадки и задачки. На море все время носился с журналом не отрываясь, что-то мастерил, писал, решал. Журнал вовлекает и вдохновляет. Рекомендую подписаться, тем более что цена небольшая.

Добавить отзыв