UAOTZYV.COM

ROCO Sushi - доставка суші

Адрес Київ, вулиця Тираспольська, 58
Метро Сирець 1.47км
Телефон +380 (68) 099-68-99
Часы работы 10:00-21:00
Сайт rocosushi.com
Рубрики Суши, Японские деликатесы, Доставка готовой еды, Ресторан, Cуши на вынос
Оценка 4.2 23 отзыва
Ближайшие филиалы компании
ROCO Sushi — вулиця Василя Липківського, 37В
ROCO Sushi - доставка суші — вулиця Федора Ернста, 16
ROCO Sushi - доставка суші — вулиця Василя Тютюнника, 53
ROCO Sushi - доставка суші — просп. Соборності, 17
Похожие компании в категории
Суши Wok — вулиця Вадима Гетьмана, 4
Mister Cat — Берестейський просп., 45
San Marino Pizza — просп. Василя Порика, 9-А
Суши Wok / Суші Вок — вулиця Олени Теліги, 15

ROCO Sushi - доставка суші отзывы

23
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Vel
22 февраля 2024 в 22:01

Все супер, персонал завжди привітний, завжди допоможе і підкаже з вибором, все завжди смачно, доставка швидка

Світлана
07 февраля 2024 в 21:27

Повне розчарування! Не знаю, як може бути такий рейтинг високий! Чоловік зробив замовлення о 17: 50, передзвонили і підтвердили замовлення, сказали, що доставлять замовлення через 1 год 20 хв. Пройшло 2 години і ми почали телефонувати, телефон не відповідав. Замовлення нам так і не доставили та навіть ніхто не передзвонив. І це в свято День Валентина! Сервіс повне дно, просто зіпсувати людям вечір! Можна було хоча б попередити, що замовлення не доставлять для розуміння та планування чогось іншого!

Хигураши
20 января 2024 в 19:36

Мабуть, найсмачніші суші з тих, які їв останнім часом. Додатковий плюс, що не треба чекати на доставку - можна забрати самому, щойно будуть готові.
Ціни вище за середні, але і якість на рівні.

Диана
05 декабря 2023 в 14:45

Їжа взагалі не смачна! (замовляли сет Філадельфія та Міягі, жодні суші не були смачними, чим дуже не задоволені (авокадо був твердим, гірким одним словом зеленим - () Філадельфія та риба не мають смаку взагалі! Соєвий соус солоний (васабі також ніякий. Не рекомендую даний заклад. Дуже розчарована

Любовь
12 сентября 2023 в 17:48

Не побоюсь цього слова, АЛЕ! Це найкращі роли у Києві! Боже як це було смачно! Великі ми навіть не змогли доїсти, забрали з собою, хлопці все добре упаковали. Дякую! Настійно рекомендую

Антон
03 сентября 2023 в 4:20

Попри відгуки без фото з загальними фразами «чудово», додам один з небагатьох реальний.
Замовляв увечері, за 30 хв до закриття в 21, менеджер ввічлива, все норм, розглядав 3 види суш, вибрав 2. Обіцяла, що передзвонять з закладу.
Далі почалось. 20: 58, ніхто так і не передзвонив. Дзвоню знову менеджеру, перевіряє і каже, що суші готові
Прийшовши в заклад, бачу чек на 3 роли, а не на 2 які замовляв. Тобто менеджер щось сплутала і додала бонусом ще один рол про який я просто спитав, клас.
Про їжу. Замовляв запечений з креветкою, філадельфія манго і «додався» фелікс лосося. Смак десь на рівні Євразії, навіть гірше. Запечений найкраще, з твердим хрустким авокадо. Лосось на філадельфії старий і блідий, смак ніякий. Фелікс несмачний. І це роли за 350-370 грн кожен Як результат - дискомфорт в животі з усіма похідними. З плюсів тільки що приготували в 9 вечора в п‘ятницю, тай те мабуть через відсутність попиту на такий продукт.
Тут рейтинг точно не 4.8, ближче до 3.5.
Дуже шкода, що закрились Noriko sushi в цьому ж будинку, смак був топовий і ціна нижча.

Женя
16 августа 2023 в 11:36

Постійні проблеми з доставкою! Не попереджають про довгий час очікування доставки! 10 хвилин - це мінімум година у них!

Саша
11 июля 2023 в 10:06

Постійні клієнти цього закладу. Завжди рекомендую цю доставку своїм друзям. Завжди смачно, багато начинки та ситно. Дуже дякую за круті роли)

Максим
11 июля 2023 в 4:49

Нещодавно я відвідав ресторан суші під назвою "Roco Sushi" і залишився дуже задоволений своїм досвідом. Починаючи з атмосфери, ресторан мав приємне та затишне оточення. Декорації були прості, але елегантні, що додавало аутентичності моєму переживанню. Обслуговування було також високою якістю, персонал був ввічливим та уважним до моїх потреб.

Найголовніше, що мене дійсно вразило - це якість їжі. Меню було різноманітним з великим вибором суші та сашимі. Суші були свіжими та смачними, рис був добре приготовленим і мав чудову текстуру. Риба та інші інгредієнти були високої якості і мали чудовий смак. Також, у меню були доступні вегетаріанські та веганські варіанти, що було дуже приємним відкриттям.

Я також хотів би відзначити, що порції були достатньо великими і задовольнили мої апетити. Ціни в ресторані були відповідними якості їжі та обслуговування, і я відчував, що отримав гарну вартість за свої гроші.

Загалом, відвідування ресторану "Roco Sushi" було дуже приємним досвідом. Чудова атмосфера, професійне обслуговування та виключна якість їжі роблять його чудовим місцем для насолоди японською кухнею. Я б без сумніву рекомендував цей ресторан всім любителям суші та сашимі.

Сподіваюся, що цей відгук корисний для вас. Бажаю вам смачного пригощання!

З найкращими побажаннями, Максим.

Женя
10 июля 2023 в 2:40

Завжди користуємось цією доставкою. Все свіже та смачне. Старіння рол з лососем, це просто шедевр. Дякую та рекомендую.

буржуй
30 июня 2023 в 2:58

Вперше спробувала у знайомих і була задоволена асортиментом та смаком. Потім зробила замовлення додому і знову не підвели, швидко та все акуратно упаковано. І вразила ваша кафешка, затишно та чисто. Обслуговування на найвищому рівні. Дякуємо за увагу до клієнтів

Наталья
29 июня 2023 в 4:10

Дуже смачно провели час. Ви не припиняєте дивувати новими смаками і це приємно вражає. Я в захваті від вашого закладу. Тиха та спокійна атмосфера з приємними працівниками, класний інтер’єр, приємне обслуговування. Роли завжди смачні і в закладі і на доставку мені здається це най крутіші роли що я їла. Дякую

Саша
16 февраля 2022 в 5:18

С момента открытия хожу к ним постоянно, любую проблему или вопрос с заказом они решать, мне все нравится)

Женя
06 февраля 2022 в 6:22

Лучшие суши, пробовали наверное большинство заведений в Киеве, но всегда возвращаемся сюда. Быстрая доставка.

Maryna
03 февраля 2022 в 23:49

Первый заказ был не совсем удачный, после чего со мной связался менеджер Василий и пообещал переделать не понравившийся рол, этого совсем не ожидала. Во второй раз все было супер: запечённый сыр свежий, соус унаги тоже вкусный в этот раз. Чувствуется, что компания переживает за своих клиентов и это очень приятно. Спасибо

Максим
01 февраля 2022 в 13:37

Красивое заведение, именно его не хватало в ЖК Город Цветов. Невероятно вкусные роллы, кофе отнюдь не хуже. Спасибо за высокий уровень обслуживания️

користувач
27 января 2022 в 11:36

Ничего особенного, просто огромные роллы по завышенной цене. Все на 1 вкус, это разочаровало. Заказывать больше не будем

Олександр
25 января 2022 в 7:14

Надзвичайно приємний персонал та швидке обслуговування. Замовлений сет був смачним, свіжі інгрідієнти та зручне пакування. Молодці, так тримати!

Андрей
16 января 2022 в 13:34

Очень приятное заведение, всегда чисто и очень вкусно, ходим очень часто, побольше бы таких заведений

Антонина
16 января 2022 в 12:30

Следом все быстро. Порции были очень большими. Приятно удивила цена за такое качество
Впервые были в заведении, приятная музыка, хорошая подача блюд. Ребята молодцы

Добавить отзыв