UAOTZYV.COM

Ритуальная служба ZapoviT - Организация похорон в Киеве

Адрес Київ, вулиця Кропивницького, 18
Метро Палац Спорту 0.43км
Телефон +380 (67) 889-80-80
Часы работы 00:00-24:00
Сайт ua-ritual.com
Рубрики Похоронное бюро, Кремация
Оценка 5 20 отзывов
Похожие компании в категории
Памятники из гранита, Киев Ripstore — просп. Валерія Лобановського, 99
Бюро ритуальных услуг Ритуал 24 — вулиця Олександра Кониського, 16
Похоронное бюро — Байковая16, вулиця Байкова

Ритуальная служба ZapoviT - Организация похорон в Киеве отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олег
12 января 2024 в 14:03

Відповідальні, пунктуальні, чесні, всі питання погодили в телефонному режимі, все оперативно і якісно

Vintik
22 декабря 2023 в 3:50

Вітаю! Сьогодні Я і Моя Мама попрощалися з дорогою та близькою людиною! Це Мій вітчим Михайло Леонідович! Його смерть наздогнала нас не раптово, а миттєво! Ми не були готові ні морально, ні матеріально. Я продзвонила багато фірм, які надають ритуальні послуги. Якщо Ви зіткнулися з такою бідою, як і Ми, зверніть увагу на цю ритуальну фірму! Особлива подяка Руслану та Віталію та всім тим, чиїх імен Я так не впізнала (вантажники і т. Д)! За чуйність та щирість! Все було організовано чудово! З першої хвилини Ми були оточені увагою та турботою. Дякуємо Вам величезне!

Tetiana
19 декабря 2023 в 21:08

Дякую Вам величезне, люди добрі! Підтримали у скрутну хвилину! Не хапуги! Дуже душевні люди! Зробили все на найвищому рівні. Низький Вам уклін!

Сергей
04 декабря 2023 в 2:29

Коротко - рекомендую.
Для тих хто має час і бажання прочитати більше: порадили знайомі, вибрали і не помилилися.
Незважаючи на пізній час в суботу і необхідність працювати в неділю все було організовано чітко, швидко і по суті. Втрата близьких часто вибиває з колії і не знаєш що робити, а тут Руслан Володимирович все чітко розказав і організував. Особисто контролював всі процеси. Допоміг вибрати місце на кладовищі, вінки, хрест, всю іншу атрибутику, навіть домовився з батюшкою в церкві.
Завдяки працівникам агенства ми позбулись багатьох проблем повʼязаних з логістикою, транспортуванням.
Сподобалось те що не навʼязують лишні послуги і найдорожчі варіанти, лише те що потрібно, хоча перелік послуг дуже обширний, на різний бюджет.
P.s. Через 10 хв як поїхала швидка і поліція в двері вже дзвонив якись чоловік якого ніхто не звав та навʼязував свої послуги по дуже «неприємним» цінам, добре що я встиг приїхати і він не розвів маму яка була в шоці…

Женя
08 сентября 2023 в 15:22

Все було організовано на відмінному рівні. Чемний і відповідальний менеджер Олександр (на місці) і Руслан (по телефону), хорошої якості автомобіль та інші ріатуальні складові, максимально адекватні ціни та грамотний таймінг всіх процесів/сервісу. Обов'язково порекомендую у разі потреби будь-кому.

Alla
01 сентября 2023 в 3:03

Дуже дякую Руслану за швидку та чітку організацію похорону батька, були враховані всі побажання, все підказав. Не нав'язуючи нічого зайвого, дуже тактовно і з розумінням сприйняв ситуацію. За ціною-мінімальні, не поступаючись якості послуг, що надаються. Окреме дякую Олександру. З такими людьми приємно мати справу, хоч із сумного приводу.

Лалайча
30 августа 2023 в 22:15

Хочу висловити величезну подяку від себе за організацію похорону мого чоловіка. Все було зроблено гідно, професійно, при цьому ненав'язливо та дуже тактовно. У

Анастасия
09 августа 2023 в 19:36

Хочу висловити подяку ритуальній службі «Заповіт». При тривалому пошуку організацій, була приємно здивована оперативністю, якістю та розумінням та найважливіше – ціновою політикою. Усі запити були враховані та виконані на високому рівні! Рекомендую! Тетяна

Полина
26 июля 2023 в 12:50

Зверталися до послуг цієї фірми, отримали людське звернення, виконання всіх умов, професійний підхід. Дякую за допомогу.

Саша
23 июля 2023 в 16:14

Мені важко писати українською
33 роки я не в Україні, народилася в Києві. Так сталося я не змогла за станом здоров'я поховати мою маму. Моєї мами і вона з'єдналася з усіма її близькими. Це було складно. Я дуже вдячна їм за їхню неоціненну допомогу. Ці люди професіонали. Спасибі вам. Тетяна. США.

Елена
20 июля 2023 в 18:51

Слова щирої подяки похоронній компанії «Ритуальна служба Заповіт». Я хотіла б поділитися своїми позитивними враженнями від послуги Вінки з живих квітів. Велике спасибі співробітникам Руслану та флористу Оксані за оперативність та чіткі дії в оформленні замовлення, за допомогу у підборі жалобної стрічки. Дуже красиво та професійно був оформлений вінок, свіжі квіти, добре посаджені на каркас. Вінок повністю відповідає опису та фото в каталозі на сайті компанії. Наживо виявився ще кращим. Доставка була виконана у чітко обумовлені терміни.

Саша
18 марта 2022 в 17:31

Большое спасибо за то, что быстро и качественно смогли всё организовать! Вы не представляете как действительно это было важно!

Женя
10 марта 2022 в 11:17

Долго выбирали службу, которой могли бы поручить организацию проводов в последний путь
нашего уважаемого коллеги. Решение приняли после того, как обзвонили несколько из подобных служб. Понравилась ненавязчивость, заинтересованность и любезность специалиста, с которым общались по телефону. После приезда в офис, и обговорив все детали, решение приняли окончательно. В итоге всё было сделано как полагается и даже выше того! Было маленькое замечание и, как выяснилось, не по вине работников этой службы, но они его сами быстро устранили. За что отдельное спасибо! Рекомендую!

Женя
07 марта 2022 в 7:36

Сделано всё профессионально, быстро. Хорошо, что есть такие службы, которые могут помочь организовать все процессы столь грустного события.

користувач
26 ноября 2021 в 3:00

Спасибо за организацию похорон. Уровень вежливости и обслуживания заслуживает благодарности Руслану, Александру, Виталию.

Сеня
04 ноября 2021 в 5:42

Работают быстро и четко, организовали все, начиная со священника и заканчивая поминальным обедом. В такой сложный период не пришлось заниматься организаторской работой, и без этого нервов хватило (

Юлия
29 октября 2021 в 23:10

Заказывала здесь крeмaцию моего йорчика. Наконец-то и у нас уровень услуг населению приблизился к европейскому!

Лидия
04 октября 2021 в 15:50

Не могу сказать, что повод обратиться сюда был положительным, но сама работа этой ритуальной службы выше всяких похвал.

Надя
30 сентября 2021 в 2:49

Работу свою знают, все организовали быстро и четко. С момента смерти до захоронения прошло меньше суток. Все бюрократические моменты также взяли на себя.
Желаю никому не сталкиваться с похоронами подольше, эту компанию рекомендую
Отдельное спасибо Руслану!

Артем
26 сентября 2021 в 8:44

Этак компания год назад организовывала похороны усопшего дедушки, здесь же и заказали памятник на могилу. Сделали все по высшему разряду по разумной цене.

Добавить отзыв