UAOTZYV.COM

Rental отзывы

Адрес Київ, просп. Леоніда Каденюка, 15
Метро Чернігівська 1.21км
Телефон +380 (98) 000-88-87
Часы работы 09:00-19:00
Сайт rental.ua/kiev
Рубрики Прокат автомобилей
Оценка 4.2 33 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
CAR-FOR-RENT — вулиця Гетьмана Павла Полуботка, 30
LUXCAR — Харківське шосе, 19, офис, 508
Аренда автомобилей Смарт — вулиця Флоренції, 1/11
Polcar — вулиця Євгена Сверстюка, 11

Прокат автомобилей Rental на Леоніда Каденюка отзывы

33
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Нове
26 декабря 2023 в 15:12

Огидне місце, приїхавши за авто, вони кажуть, що його віддали іншому, не дивлячись на залишену передоплату.

Игорь
11 ноября 2023 в 14:54

Приіхали взяти авто, проєбали півтори години часу, слухали маячню то немає палива, то дворнік не працює. По факту втрачений час, забрали гроші і поіхали на таксі. Сервіс нульовий, НЕ РЕКОМЕНДУЮ

Маргарита
21 октября 2023 в 3:08

Я обурена таким не професійним підходом до інформування потенційних кандидатів. Я дуже багато витратила часу на очікування і навіть не тримала відповіді.

Крім того що мене не попередили про співбесіду де буде ще три кандидати, що не є нормальним, то ще і до цього наголосили що відповідь по результату співбесіди я отримую протягом 3 днів, протягом трьох днів так і не отримала відповіді і мені дуже шкода свого витраченого часу на співбесіду і очікування

Вадим
27 сентября 2023 в 22:27

Скористався сервісом уперше, залишився задоволеним, сподобався сервіс, усі пояснили та допомогли.

моторний
15 сентября 2023 в 22:59

Чудове обслуговування, менеджери надали всю необхідну інформацію та швидко вирішили питання, що виникли в процесі. Рекомендую!

Александр
15 сентября 2023 в 6:18

Сподобався сервіс. Брав авто на довгий період для поїздки родиною в Європу, також були короткострокові аренди, все ок, рекомендую компанію.

Юра
14 сентября 2023 в 15:52

Вкотре звертаючись до компанії Rental, я залишився задоволений їхнім сервісом та автомобілями, які мені надали. Оформлення оренди було швидким та безпроблемним, а співробітники компанії були доброзичливими та професійними.

Автомобілі, які я брав у прокат, були в чудовому стані, чистим і повністю готовим до використання.

Завжди коли постає питання про оренду авто, я знаю куди буду телефонувати.

Рекомендую компанію Rental всім, хто потребує надійного і якісного автопрокату.

Дякую вам за чудовий сервіс та можливість комфортно подорожувати!

Емі
12 сентября 2023 в 8:20

Брала Nissan Kicks автомат на прокат. Оформили швидко. Машинка чиста і в прекрасному стані. Персонал вічливий і допоможе в усіх ваших питаннях які цікавлять. Що дуже зручно, можна залишати машинку в інших містах України де є їхня фірма, у вихідний день здавати машину або брати. Я задоволена, РЕКОМЕНДУЮ.

Евгений
10 сентября 2023 в 2:13

Все сподобалось, хотів терміново взяти бюджетну автівку до 1500, їх не було, але швидко знайшли прийнятний для мене варіант вище класом і зі знижкою ненабагато дорожче мого бюджету вийшло, Дуже дякую)

Руслан
06 августа 2023 в 0:00

Чудове обслуговування та супровід. Вперше орендував авто в компанії Rental - при видачі мені авто комфортно зафіксовано всі необхідні моменти як в документах так і на автомобілі; при прийомі авто - оперативно, з приємним спілкуванням прийнято в мене автомобіль. І навіть під час оренди, коли потрапив в ДТП (нажаль так теж сталось) - здійснювалась компанією ефективна, тактовна, комунікабельна (навіть трішки психологічна) підтримка мене та узгодження моїх дій. Працівники цієї компанії мені на всіх етапах взаємодії надали якісний рівень обслуговування, що було навіть трішки неочікувано (маючи досвід оренди в інших компаніях) + авто, до справності якого не було в мене жодних зауважень. Також варто зауважити що автомобіль був не брендований, що також було значною приємною несподіванкою!)

Виталий
27 декабря 2022 в 10:51

Пожалуй худший прокат авто в Киеве.
Машину выдали в отвратительном состоянии: с перегоревшей лампочкой передней фары, с не работающим стопом и заправленной наполовину, со стертой резиной да еще и пришлось ждать выдачу около 40 мин. Когда сдавал авто, придрались, что на мойке плохо высушили и поэтому нужно оплатить им мойку в двойном размере. При этом все перечисленное является нормой. Ни менеджер на выдаче, ни в главном офисе не считают, что что-то не так и должны хотя бы извиниться.

Andrii
19 мая 2022 в 7:21

З РенталЮа співпрацюю років 5 +-. Були різні ситуації, але в цілому все чудово. Лояльність клієнта та безпека в них на першому місці. Завжди вислухають, і зроблять так, щоб я був задоволений. Я постійний клієнт і користуюся автомобілями класу преміум. Шановні друзі, РенталЮа, якщо у Вас в автопарку з’являться такі авто, як Audi rs6, rs7 - хочу бути першим в бронюванні автомобілів для подальшого прокату. Менеджер Артём нехай тримає руку на пульсі) Дякую Вам за співпрацю.

Игнат
24 апреля 2022 в 14:01

Коли б я ще покатався на інфініті. Послуга аренди такого авто недешева, але варта того. Привезли до готелю, без затримань. Стан був ідеальний, аж сяяла від чистоти.

Женя
10 апреля 2022 в 23:03

Бездоганно виконують свою работу. Коли обирав авто, був у шоці. Яких тільки немає, навіть електромобілі. Перший раз брав собі економ клас, все сподобалося. Їздив 3 дні.

користувач
10 апреля 2022 в 2:52

Я у них, наверное, самый давний и постоянный клиент. Могу сказать в фирме только хорошее, не зря я пользуюсь их услугами много лет!

Михаил
21 марта 2022 в 13:31

Менеджеры у них отличные, всегда посоветуют, помогут, подскажут. Даже, если какого-то автомобиля не будет в наличии, то предложат равноценную замену.

Михаил
19 марта 2022 в 7:49

Машины новые, видно, что пробег небольшой. Машина была чистой, в салоне пахло свежестью и каким-то легким парфюмом. Бак был заполнен под завязку.

Олег
08 марта 2022 в 16:39

Толи мне везло, толи и правда все машины у них как с обложки. Вот ни разу мне не попалась грязная или прокуренная машина. И плюс, что нет бумажной волокиты при оформлении.

Никита
28 февраля 2022 в 14:36

Когда планирую визит в ваш город, то первым делом звоню в эту компанию и бронирую авто. Всегда пригоняют в любую точку и не опаздывают. Оформление несложное и быстрое.

Игорь
06 января 2021 в 19:11

Брали машину, чтобы двумя семьями выехать за город. Взяли на три дня рено дастер - не самый экономный вариант, но зато все вещи, дети, собака и взрослые спокойно разместились. Машина просторная, места много, чистая и целая. Приятно, что сервис работает для людей - менеджер привез ее к нашему дому в нужное время. Однозначно советую.

Добавить отзыв