UAOTZYV.COM

Renault Київ - Віннер Оболонь отзывы

Адрес Київ, просп. Степана Бандери, 24В
Метро Почайна 1.01км
Телефон +380 (44) 499-09-99
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота09:00-19:00
воскресенье10:00-19:00
Сайт www.renault-obolon.kyiv.ua
Рубрики Автодилер Renault, Автосалон
Оценка 4.3 36 отзывов
Похожие компании в категории
Кий Авто Холдинг — Дніпровська набережна, 16А
АРМА МОТОРС ТОВ — Кільцева дорога, 18
AVTODAY / Автодэй — Берестейський просп., 59а

Renault Київ - Віннер Оболонь на Степана Бандери отзывы

36
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валерий
27 января 2024 в 12:03

Дуже приємно. Тепла та незабутня атмосфера свята при покупці нового Рено Каптур. Фахівесь з продажу Антипенко Віталій, вів нас з початку вибору авто і допоміг купити той автомобіль, який нам підходить. Велике йому дякуємо. Він професіонал і побільше б таких приємних та вічлевих консультантів. Дружина в захваті. Я теж.

Роман
22 января 2024 в 11:47

Найгірший менеджер з продажу рено в світі. Навіть не відкрив машину, сказав «дивіться». Інформацією не володіє, пішов зробив собі каву, в потім взагалі сів за свій стіл і забив на нас (в салоні крім нас взагалі нікого не було). Так відділ продажу працювати не може, абсурд! Вибрали іншу марку авто в тч через нього

Юра
24 декабря 2023 в 5:52

Найприємніші враження від роботи сервісцентру. Нам трапився менеджер Віталій - досить виважений і уважний, що важливо при сумліннях у виборі

Serhii
12 сентября 2023 в 19:20

Користуюсь даним сервісом не перший раз, дуже задоволений! Компетентний, чемний і ввічливий персонал. Поки жодних нарікань

Ірина
07 сентября 2023 в 7:48

Відвідавши кілька салонів міста, зупинились саме на цьому, бо були приємно вражені високим професіоналізмом колективу, починаючи з рецепшина, кредитного медежера Дарії, медежера Сергія, якому хочу висловити особливі слова вдячності. На всі питання, що були нами поставлені, не лишились без компетентної та високопрофесійної відповіді, оперативно, в стислий термін часу Сергій підібрав та замовив із швидкою доставкою авто до салону, Сергій уважний менеджер, що так необхідно покупцю, раджу всім, хто готується придбати нове авто, звертатись саме до цього салону. Спасибі Вам, Сергію, успіхів Вам у роботі, професійного зросту, високих премій та частих клієнтів! Також хочу висловити подяку менеджеру Антону, сервісного відділу, та колегам! Ви найкращі, співпрацювали неодноразово і лишались задоаолегими! Дякужмо, і до зустрічі!

Ирина
30 августа 2023 в 13:49

Відносно не так давно стали власниками авто Рено Дастер, звернулися на сервіс для проходження першого ТО. Дуже сподобалось відношення приймальника, все розказав і пояснив. Обовʼязково буду рекомендувати даний салон

Игорь
10 июля 2023 в 11:08

Доброго дня! Придбали нещодавно авто Renault Express. Класичний салон, приємна атмосфера, окремо хочеться відзначити менеджера Ярослава Романчука, людина дійсно займає своє місце, професіонал. Все зробив в найкращому вигляді та швидко. Хочеться побажати Вам вдалих продажів, гарних клієнтів та мирного неба.

Михо
09 июля 2023 в 1:08

Відношення до клієнта та сервіс на професійному рівні. Станом на 08.06.23 року, ТО (заміна усіх фільтрів, оливи та повна діагностика авто становить - 6500 грн.) Одночасно рекомендують на, що у подальшому звернути увагу, на наступному ТО. Дуже задоволений. Рекомендую.

Никита
09 июня 2023 в 0:22

Поки ми з дружиною вибирали машину, об'їхали практично усі найближчі автосалони не лише Рено. І хочу особливо виділити цей салон через менеджера Олександра. Не всі менеджери працюють як він! Він дуже уважний до запитів та відпрацьовує на всі 200%. Я зателефонував тільки, щоб уточнити питання щодо кольору машини, вже за хвилину мені на Вайбер прийшли фото машини у всіх ракурсах, при різному освітленні. Після цього, несподівано для мене, наше спілкування не закінчилося. А от навпаки буває дуже часто.
Олександр не втрачав зв'язку, спілкувався зі мною, писав у месенджер, відповідав на всі запитання.
У результаті, я тепер розумію, який салон і який менеджер продає Колеоси у Києві.)
В інших салонах Рено такого рівня обслуговування я не отримав навіть безпосередньо, коли був у салоні, а тут у телефонному режимі менеджер зміг мене зацікавити та прийняти рішення купити саме цей автомобіль.
Взагалі рекомендую Олександра! Відмінний менеджер, яких мало!

Сергій
03 марта 2023 в 16:07

Проходив планове ТО в 2021 р. Попросив консультанта Олега Серденюка перевірити рівень масла в механічній коробці передач, бо відчувався невеличкий шум в коробці на холостих обертах. З величезним незадоволенням він запевнив мене, що рівень масла перевірено і він в нормі. Хочу відмітити, що за це ТО з мене була взята пристойна плата. Сьогодні я проходив чергове ТО уже не у дилера, а в іншому СТО. Як з'ясувалося, ніхто нічого не перевіряв, в коробці значний недолив масла ще з заводу (700 мл.). Весь цей час (пробіг 20 тис. Км.) коробка працювала майже в "суху" "дякуючи" халатності ось таким працівникам.

Татяна
22 августа 2022 в 21:38

Менеджер Євгеній максимально постарався допомогти у вирішенні складних питань. Прошу відмітити його роботу. Гарне доброзичливе ставлення усього персоналу, приємна атмосфера закладу, прохолода в залі, вода, чай, кава (особливо у порівнянні з іншими сервісними центрами Renault).

sc1petrol
17 апреля 2022 в 4:35

При том, что Renault считается не "премиальной" маркой, уровень сервиса, тем не менее, чрезвычайно высок.

Наталья
03 апреля 2022 в 14:21

Менеджер Олександр Бойченко дуже приємна і ввічлива людина, хороший спеціаліст та знавець своєї справи. Залишилася повністю задоволена його допомогою та наданою консультацією! Рекомендую всім звертатися саме до нього!

Виталий
09 марта 2022 в 12:18

Очень приятные и адекватные люди тут работают! Все на высоком уровне. Особенно хочется отметить менеджера -приемщика Виталия. Настоящий профессионал и просто Человечище с большой буквы!) Администратору Владиславе (если правильно помню имя) отдельное спасибо за подход и помощь. Так держать! С благодарностью!

Роман
28 февраля 2022 в 19:39

Спасибо большое, отдел сервиса отлично дал консультацию, недорого! И ещё помыли машину вдобавок бесплатно (кузов)!

Ксения
22 февраля 2022 в 10:41

Пришли выбрать из двух вариантов, администратор направила нас к консультанту Виктории. Попросили рассказать и показать интересовавшие нас модели. После двух предложений о том, где собраны модели и объёме двигателей консультант передала ключи администратору и испарилась. Ждали 20 минут чтобы узнать детали, но даже после просьбы никто так и не подошёл. Вишенкой на торте стала уборщица, которая нахамила:)

Единственное хорошее - ребята, которые сидят на ТО.

Зеновій
16 февраля 2022 в 10:34

Персонал кваліфікований, доброзичливий. Але! Асортимент обмежений. Сандеро степвея - нема, дастера також.

Саша
15 февраля 2022 в 19:47

Успіх компанії залежить від її працівників. Сергій Маканін, висококласний менеджер, професіонал, який неодноразово консультував нас щодо вибору автомобіля, надав вичерпну інформацію про авто та особливості у керуванні ним. Дякуємо Сергію, бажаємо подальших успіхів та процвітання компанії і вдячних клієнтів.

Павло
06 февраля 2022 в 7:04

Дякую за машинку! Коли я звернувся, мені все пояснили, допомогли, і дуже швидко все зробили.
Окремо дякую Ярославу.

Елена
01 февраля 2022 в 21:56

4 декабря 2021 забрали нашу машину из салона. Купили Renault Logan в комплектации Zen, заказывали еще много дополнительного оборудования в авто и диски с резиной. Огромная благодарность Сергею Маканину, который работал с нами. Сергей профессионально и мгновенно отвечал на все наши вопросы, подсказывал, объяснял, советовал. Сам процесс покупки доставил огромную радость благодаря Сергею. Профессионал, клиентоориентированный консультант. Очень приятно, что работают такие специалисты как Сергей Маканин. Будем и в дальнейшем обращаться и советовать своим друзьям и знакомым.

Добавить отзыв