UAOTZYV.COM

Ремонт ювелірних виробів , годинників , і виготовлення ключів ( МЕРЕЖА МАЙСТЕРЕНЬ K&K )

Адрес Київ, ТЦ Рів Гош, вулиця Здолбунівська, 17
Метро Позняки 2.35км
Телефон +380 (97) 146-13-05
Часы работы 10:00-20:00
Сайт k-and-k.com.ua
Рубрики Ремонт ювелирных изделий, Гравировщик, Ювелир, Ювелирный дизайнер, Гравировка ювелирных изделий
Оценка 4.4 13 отзывов
Похожие компании в категории
Ремонт ювелірних виробів — Сильвер Бриз, просп. Павла Тичини, 1 в
Ювелірна Майстерня Опал — вулиця Анни Ахматової, 15а
Ювелірна майстерня ARHAT — Дніпровська набережна, 12

Ремонт ювелірних виробів , годинників , і виготовлення ключів ( МЕРЕЖА МАЙСТЕРЕНЬ K&K ) отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Виктория
10 июня 2024 в 8:36

Робила збільшення розміру обручки. Дуже швидко (хв. За 40) і якісно. Також відполірували. Дякую. Задоволена.

Карина
29 декабря 2023 в 3:40

Якісно та швидко закріпили камінчик на сережках! Ще й бонусом відполірували вироби) рекомендую!

Valentyna
11 декабря 2023 в 3:47

Сьогодні ремонтували механізм застібки ланцюжка, зробили все швидко, якісно. Як бонус майстер відполірував ланцюжок і він став як новенький) були приємно вражені. Сервіс на вищому рівні! Обов’язково будемо ще звертатись, а також рекомендувати друзям та знайомим

Ирина
07 ноября 2023 в 5:10

Вражена рівнем сервісу. Дійсно вражена. Спілкуватися з майстром дуже приємно, ціна за виконану роботу прийнятна, окрім цього - бонусом відполірували виріб і підрівняли застібку.
Повернуся ще неодноразово!
Дякую за вашу роботу

Galia
08 декабря 2021 в 3:21

НЕ РЕКОМЕНДУЮ майстерню в ТРЦ Космополіт, що знаходиться на Гетьмана, 6. Роботу виконали не якісно. Прайсу немає. На моє запитання скільки коштує послуга майстер назвав «орієнтовну ціну», яку майстер визначить в процесі роботи. Навіть ціну на батарею для заміни в годиннику майстер чомусь шукав в мобільному телефоні, оскільки жодного цінника не було.
Товарний чек виписали тільки після мого наполегливого прохання.

Дмитро
15 января 2021 в 11:57

Сталась проблема. В мене радянський замок від гарража з одним ключем. Запасний провтикав десь. Куди не підїжав всі відмовлялись зробити ключ бо мовляв заготовки немає такої. А замок хороший жалко. Попав до цього бойца, молодий а сам ще когось там вчив, стажора. Він погодився зробити ключ і сказав щоб на протязі трьох днів хоча б позвонив і сказав чи підійшло чи нє. Тому що ключ різав і пиляв і позкпзув стажору про нюанси. За тих 60 грн возився там 20 хв. Я був впевнений що ключ не підійде. І коли приїхав на гараж забув попробувати. Кароче попробував через два тижня. І який я був в шоці що ключ відкрив краще ніж оригінал без стандартної руки вібратора у замку
. Потім прийшов зробити інший ключ. Який не підійшов. і теж прийшов через тиждень. Пацани відказались віддавати гроші. Тому що я за три дня нічого не сказав. Не позвонив і так дальше. Я вже хотів почати сваритись. 80 грн було не жалко просто ситуація. А він говорить що переробить без питань. І переробив два рази. Но тут був мій косяк в мене як виявилось бронебійна пластина на замку стоїть і ключ подовжений. А я говорив парням що нє звичайний замок. А навіть про це не знав.
Кароче пацани молодці. Хоч і кожен раз на нового попадав. Но пояснюють деякі з них через очко. От реально більше говоріть з людьми і добра вам буде більше) бо реально видно що стараються. Но пояснити чота не можуть)

Danik
20 декабря 2020 в 23:41

Майстер (Владислав) зміг поремонтувати ланцюжок котрий один безрукий понівечив. Робота професійна, гідна уваги. Буду звертатись ще!

Тимофей
23 июня 2019 в 18:13

Не рекомендую. 20.06.19 делал ремонт браслета часов CANDINO, а именно ставили штифт в звено браслета, на следующий день браслет опять распался. Когда обратился чтобы исправили свой брак, ответили что бесплатно исправлять не будут. Так что на свою работу гарантии ни какой не дают.

Игорь
18 ноября 2018 в 19:50

Очень рад за этих ребят, за их достижения. Они большие молодцы и профессионалы своей работы. А ещё они пьют у нас постоянно кофе в @a.i. Rcoffeeshop)

Ростислав
16 ноября 2018 в 7:32

Очень классная мастерская, професиональный и приветливый колектив, знают и делают свою работу на отлично. Рекомендую)

Allo
09 ноября 2018 в 15:56

Рібята просто молодці! Порвалась цепочка, прийшов до них зробили все на вищому рівні, я лишився задоволений. 5 балів!

Виталик
04 ноября 2018 в 19:03

Крутая и стильная мастерская, делал ключи все подошло, живу рядом буду обращаться, спасибо! Успехов вам! ;)

Алекс
27 октября 2018 в 9:32

Уже не однократно убедился в том что ювелирная мастерская "K&K" является одной из самых лучших из всех остальных. В ней присутствует индивидуальный подход к любой проблеме, работа соответствует качеству и надёжности и ни когда не переплачивать. Перед работой и после окончания мне объясняют что сделают, как это все будет проходить и какие будут последствия. Согласитесь, не везде вы можете это услышать. Так что, сам пользуюсь ими услугами и всем советую.

Добавить отзыв