UAOTZYV.COM

Ремонт слуховых аппаратов / Лор-Центр и Центр Слуха Беттертон Слуховые аппараты Starkey Киев Нивки

Адрес Київ, вулиця Нивська, 2-Л
Метро Нивки 0.33км
Телефон +380 (96) 634-48-48
Часы работы 09:00-18:00
Сайт bettertone.com.ua/uk
Рубрики Медицинский центр, Сурдолог, Диагностический центр, Ремонт слуховых аппаратов, Магазин слуховых аппаратов
Оценка 4.9 92 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Обериг — вул. Зоологічна, 3, корпус В i Г
Клиника Гиппократ — бул. Вацлава Гавела, 4
МРТ ДОКТОР СПІН — вулиця Стеценка, 19

Ремонт слуховых аппаратов / Лор-Центр и Центр Слуха Беттертон Слуховые аппараты Starkey Киев Нивки отзывы

92
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
03 декабря 2023 в 17:25

Сьогодні відвідали з дитиною центр Bettertone. Все дуже сподобалось Затишна атмосфера, привітний адміністратор запропонувала каву. Лікар Ірина Сергіївна відразу знайшла підхід до малечі, тож зробили тимпанометрію без стресу для дитини та отримали рекомендації.
Прийдемо ще

Ксения
30 ноября 2023 в 7:00

Замовила бірюші для сну, не чутно ні храп інших людей, ні машини за вікном, але будильник чутно вранці) Як сказала лікар, то вони глушать певні дицебели, але не оглушають зовсім) Зручні, не відчуваються. Дякую, тепер мій сон спокійний у будь-якому місці.

Александра
26 ноября 2023 в 7:03

Все прошло чудово, дуже child та people friendly у синочка отит, але вийшли з центру в хорошому настрої завдяки лікарю та дівчаткам на ресепшні. З дітками дуже комфортно, дякую вам

Ольга
23 ноября 2023 в 3:10

Хуторна Ірина Сергііівна -чудовий лікар, дуже уважна, звертає увагу на всі деталі. Я задоволена прийомом. Тепер знаю до кого звертатися. Рекомендую!

Татьяна
21 ноября 2023 в 14:59

Дитині 3 роки. Були у дитячого лора Хуторна Ірина Сергі ївна - дуже уважна, знаходить підхід до дитини, прогрессивна та професійна. Я вдячна їй.

Наталія
15 ноября 2023 в 0:55

Були на консультації вперше. Лікар знайшла підхід до дитини. Й Персонал, дуже приємні й ввічливі.

Екатерина
14 ноября 2023 в 5:47

Чудовий медичний центр! Дуже привітний та уважний персонал. Якісне надання послуг. Вічливо відповідають на поставлені питання, все показують та пояснють.

Женя
19 сентября 2023 в 20:27

Були сьогодні на консультації в лікаря Ірини Сергіївни, дуже висококваліфікований лікар, рекомендуємо. Професійно зроблено огляд, консультація, все детально, зрозуміло пояснено. Щиро дякуємо лікарю і дівчаткам на рецепції! Чудовий центр!

Саша
14 сентября 2023 в 18:58

Хочу висловити подяку лікарю Хуторна Ірина Сергіївна, за професійний підхід та якісне лікування. Завдяки уважності і професіоналізму лікаря швидко був поставлений діагноз та призначено лікування; рекомендую як чудового спеціаліста!

Владимир
08 сентября 2023 в 23:22

Сьогодні проходив обстеження у клініці на Нивках. Його проводила лікар Оганян Христина Альбертівна. Мої враження найкращі. Персонал ввічливий і уважний. Лікар максимально приділила увагу моїй проблемі, провела обстеження та надала повну консультацію. Спасибі Христині Альбертівни за увагу та професіоналізм!

Olga
05 сентября 2023 в 6:11

Клініка на Нивках чудова, персонал завжди посміхається, ввічливий, уважний до всіх, одне задоволення там знаходиться.
Дитині 4 роки, робили тимпанометрію, мала вдруге, не злякалася, все їй було цікаво і виконувала все, що їй лікар говорив) Процедура абсолютно безболісна, дитині там так сподобалося, що не хотіла йти, пригостили чаєм з цукерками, подарували кільця дитячі.
Доктор Хуторна Ірина Сергіївна, дуже уважно все подивилася, провела всі процедури, дохідливо і зрозуміло все пояснила, дякую їй і всьому персоналу, такі позитивні і приємні всі.
Раджу цю клініку всім.

Женя
20 июля 2023 в 11:47

Я пройшов комплексну діагностику слуху, де кваліфіковані фахівці забезпечили точну і детальну оцінку мого стану. Все це було зроблено з максимальним комфортом для мене як пацієнта.

Вражає те, як центр слідує світовим стандартам підбору та налаштування слухових апаратів REM. Налаштування мого слухового апарату було виконано з максимальною точністю, що дозволило мне почути світ навколо яскравіше та чіткіше.

Все в цьому місці спрямовано на забезпечення вам найкращого досвіду та допомоги у подоланні проблем слуху. Я вдячний Центру слуху Беттертон за їх допомогу та підтримку. Це справжні професіонали, і я з радістю рекомендую це місце всім, хто шукає кваліфіковану допомогу у вирішенні проблем зі слухом.

Саша
14 июля 2023 в 9:36

Уважний персонал, лікар Анна Сергіївна дуже уважна, висококомпетентна, відразу знайшла контакт з дитиною, дякуємо!

Саша
03 мая 2022 в 15:01

Була на перевірці слуху, все сподобалося. Лікарі чудові, дівчата на рецепції чемні. Обслуговування прекрасне

користувач
30 марта 2022 в 21:27

Лікар Софія Констянтинівна дуже добре проконсультувала, зібрала анамнез та провела процедуру з максимальною турботою! Дала гарні рекомендації. Дуже задоволена роботою, за надобності повернуся до даного спеціаліста️

Андрей
27 марта 2022 в 22:13

Все сподобалось!
Привітний персонал, записали швидко, консультація вичерпна та інформативна! Перевірив слух, назначили лікування! Дякую! Рекомендую!

Саша
27 марта 2022 в 20:25

Впервые обратились к ЛОР- врачу относительно голосовых связок у дочери и остались очень довольны квалифицированой работой. Дали заключение не только по тем вопросам с которыми обращались, но и прконсультировали по индивидуальным особенностям. Спасибо доктору Наталье Юрьевне за профессионализм и просто хорошее отношение

Людмила
17 марта 2022 в 4:17

Анастасия Вячеславовна - супер доктор! Все объяснила доступно. Диагностику слуха провела. Обязательно вернёмся

Саша
12 марта 2022 в 19:38

Моей дочери 15 лет, сделала крио, всё понравилось. Совсем не больно, но как любой подросток она готовилась к тому, что будет хуже. Доктор очень приятная, отвечает на все вопросы, и объясняет, что делает. Вообщем, мне все понравилось. Рекомендую.

Альона
11 марта 2022 в 10:41

Чудова клініка! Рекомендую! Головний лікар Оганян Христина Альбертівна - професіонал своєї справи. Я повністю задоволена, методи її лікування дали позитивний результат під час лікування хвороби!

Добавить отзыв