UAOTZYV.COM

Ремонт ноутбуков и компьютеров. Дистанционная компьютерная помощь

Адрес Київ, вулиця Василя Липківського, 27/5
Метро Вокзальна 1.2км
Телефон +380 (50) 528-82-66
Часы работы 07:30-23:00
Сайт cure.com.ua
Рубрики Центр дистанционного обучения, Ремонт электроники
Оценка 5 25 отзывов
Похожие компании в категории
Киевская Школа Фотографии — вулиця Велика Васильківська, 65 3-й та 4-й поверхи
Фотошкола Зелёный квадрат — вулиця Саксаганського, 24/25
Компьютерная школа Hillel — вулиця Мечникова, 14/1
Дистанційна школа ОПТІМА — Тбіліський провулок, 4/10, офіс 117-А

Ремонт ноутбуков и компьютеров. Дистанционная компьютерная помощь отзывы

25
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
14 мая 2024 в 16:30

Дуже грамотний майстер, уважно ставиться до деталей. Виконав якісний ремонт ноутбука, у процесі давав багато корисної інформації. Ми задоволені результатом, звертатимемося в майбутньому

Taras
26 апреля 2024 в 13:27

Дуже якісна допомога. Дуже швидка. Вирішує будь яке питання по компьютеру, ноутбуку, принтеру

Галина
11 февраля 2024 в 14:07

Робила заміну ssd, в стаціонарному компʼютері, та перестановку windows. Плюс, на ноутбуці замінили жорсткий диск на ssd, та перестановили windows. Все просто Супер працює добре)

Gerald
01 февраля 2024 в 6:47

Велике дякую за допомогу з ноутбуком. Була проблема з охолодженням яку дуже швидко виправили. Чудовий підхід як до техніки так і до клієнта.

Іванна
29 января 2024 в 18:26

Я не особливо обрережний користувач, тому 2 рази користувалась послугами, все чудово, ноутбук працює, спеціаліст все гарно пояснив. Рекомендую.

Олег
06 января 2024 в 19:18

Пан Вадим дуже оперативно виявив і успішно усунув проблему у моєму ноутбуці. Дуже сподобалася комунікація: фахівець надсилав фотозвіти у месенджер і пояснював всі етапи роботи. Рекомендую!

Lillyan
05 января 2024 в 13:02

Дуже швидкий та якісний ремонт. Грамотне консультування із поясненням усіх тонкощів подальшої роботи. Рекомендую!

Алена
02 января 2024 в 22:37

Дякую, що змогли відновити роботу ноутбука! Вкотре переконуюсь у Вашому професіоналізмі! Сервіс чудовий. Майстер, що знає свою справу. Не перший рік із ним працюю. Ціни адекватні, що в наш важкий час дуже багато значить!

Вера
27 декабря 2023 в 0:58

Висококваліфікований фахівець, дуже швидко зорієнтував по ситуації та вартості ремонту. Максимально швидко вирішив проблему та допоміг з підбором необхідних деталей та аксесуарів. Дуже вдячна за роботу та щиро рекомендую іншим!

Лев
15 декабря 2023 в 20:36

В іншому місці не змогли відремонтувати ноутбук за місяць, а тут за 4 дні і все готово. Дуже швидко і якісно.

Евгений
21 ноября 2023 в 15:06

Вперше звернувся саме завдяки хорошим відгукам про майстра. Переконався у цьому сам на 100%. Тепер за потребою звертаюсь з різного рівня складності питаннями, і вони завжди вирішуються і швидко, і за адекватну ціну. Майстер завжди зрозуміло пояснює суть проблеми, як її краще вирішити і скільки це реально займе часу. Дуже дякую за якісний та професійний сервіс!

Юрий
31 октября 2023 в 23:48

Робив тут заміну оперативної памʼяті. Памʼять підібрали мені самі, мінімум зусиль і потраченого часу з моєї сторони) Спочатку не підійшла, бо була старіша версія біос, перепрошили біос, все запрацювало. Робота була зроблена швидко та якісно. Приємно також, що почистили пилюку всередині, хоча цього не просив. Раджу цей ремонт

Эдуард
31 октября 2023 в 10:19

Звернувся з нестандартною проблемою по ноутбуку, в яку більшість сервісів і офіційних не хотіли вникати і давали шаблонні і безрезультатні рішення.

Тут мене уважно вислухали, обговорили проблему її варіанти та терміни вирішення. Сам ремонт був виконаний якісно та швидко. Якщо порівнювати з офіційними сервісами, де ти залишаєш ноутбук на тижні чи місяці – тоді порівняно з ними просто миттєво!

Так само ремонтував тут свій ДБЖ, робота була зроблена оперативно і на найвищому рівні! З майстром на зв'язок можна виходити через месенджер практично у будь-який час у рамках робочих годин, відповідав швидко та у справі.

Рома
29 октября 2023 в 21:48

На ноутбуці перестав працювати wi-fi, а в інеті порад було багато, але неправильних. Приніс ноутбук майстру він швидко розібрався і полагодив його. Всім рекомендую!

Дмитрий
21 октября 2023 в 9:51

Величезне дякую Вадиму за оперативну допомогу!

Залив кавою ноутбук і одразу ж приніс до нього. Майстер сказав, що справа важлива й одразу почав над ним працювати. Протягом дня подзвонив надати мені апдейти і наступного дня вже все було готово.

Рекомендую!

Игорь
17 октября 2023 в 16:46

Дуже компетентний та добросовісний спеціаліст. Робив заміну жорстких дисків на моїх комп'ютерах та ноутбуці, поточну профілактику, перевстановлював систему та інший софт. Усі замовлення були виконані дуже швидко і якісно. Через півроку після сервісу жодних проблем! Щиро рекомендую!

Илья
29 сентября 2023 в 21:13

Відмінний фахівець. Робота виконана добре та швидко. Підтримує зв'язок, пояснює кожен крок: що, навіщо та як краще.
Рекомендую 10/10

Олег
20 сентября 2023 в 0:41

Була проблема з ігровим ноутбуком на самому початку після розпакування. Думав, що потрапив заводський шлюб або відеокарта накрилася. Офіційний сервіс центр не став розбиратися із проблемою. Як виявилося, не було весь рік термопасти від слова зовсім.

Рекомендую майстра, дуже приємна у спілкуванні людина, швидко знайшла і розібралася з проблемою. Ще раз дякую за допомогу. Обов'язково повернуся, якщо буде технічна проблема.

Роман
18 сентября 2023 в 13:44

Звернувся до пана Вадима для чистки ноутбука та збільшення оперативної пам’яті - все було на висоті: якість виконання роботи, консультації та підтримка звʼязку в процесі оновлення.
Також було пізнє звернення по проблемі не працюючого тачпаду після встановлення віндовс. Не думав, що майстер відповість, просто побачив його в онлайні, але він не тільки відповів, але й підключився та із знанням справи виправи помилку. Дуже рекомендую!

Макар
12 сентября 2023 в 16:51

В ноутбуці вирішив замінити SSD диск з 255 ГБ на 1 ТБ і оперативну пам'ять доставити. При цьому важливо було залишити діючу операційну систему без змін і втрат. Заміну диска в ноутбуці на диск більшого розміру було проведено "один в один" - вся інформація залишилась на своєму місці, а об'єм диску значно зріс. В процесі роботи отримав кваліфіковану консультацію і поради. Зроблено швидко і за доступними цінами. Рекомендую!

Добавить отзыв