UAOTZYV.COM

Ремонт і виготовлення ювелірних виробів , ключів і годинників

Адрес Київ, вулиця Вадима Гетьмана 6 Трц космополит 1 поверх біля Мегамаркету
Метро Шулявська 0.62км
Телефон +380 (93) 902-23-03
Часы работы 10:00-21:00
Сайт k-and-k.com.ua
Рубрики Ремонт ювелирных изделий, Ремонт очков, Ювелир, Ювелирный дизайнер, Гравировка ювелирных изделий
Оценка 4.8 20 отзывов
Похожие компании в категории
Ювелирная Мастерская SEDRAKYAN — бул. Вацлава Гавела, 8
Золотая ручка — вулиця Марії Капніст, 2A

Ремонт і виготовлення ювелірних виробів , ключів і годинників отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Поліна
13 марта 2024 в 18:22

Майстер дуже добре знається на своїй справі. Консультація стосовно ремонту пройшла дуже швидко і зрозуміло) робота теж на вищому рівні. Якщо коротко, то поставила б більше зірочок якби була така можливість

Елена
29 февраля 2024 в 9:58

Дуже приємний сервіс, якісна і швидка робота. А також бонусом я отримала чистку всіх відремонтованих ювелірних виробів.
Однозначно, рекомендую!

Инна
27 февраля 2024 в 23:17

Треба було ТЕРМІНОВО! Замінити скло та елемент живлення в годиннику. Майстер Лев все зробив вчасно та якісно. Велике дякую!

Дарья
23 декабря 2023 в 19:55

Хочу висловити величезну вдячність майстру Богдану. Він виконав складний ремонт дуже дорогої для мене речі, виконав швидко и дуже якісно. Окрема вдячність за доброзичливість, уважне ставлення и дуже приємне спілкування.

Алеся
17 декабря 2023 в 22:41

Дуже дякую за гарну роботу!
Я довго шукала майстерні, яка уважно віднесеться до ремонту мого ланцюжка. Ювелірні прикраси практично завжди пов'язані у нас з пам'ятною подією або дорогою людиною. Тому коли це ламається, це дуже засмучує нас. Тож я рада, що знайшла вас. Швидко, доступно та головне якісно!

Helena
03 ноября 2023 в 13:37

Сьогодні відремонтували обручку чоловіка. Вона була деформована, обидва кільця тріснули. Майстер (на жаль, не знаю імені) виконав роботу швидко та професійно. Замовлення виконано день в день. Обручка виглядає як нова, пошліфована, блискуча, пайки не видно, неймовірно гарно!
Щиро дякую за старанну та якісну роботу!

Nadegda
29 октября 2023 в 6:21

Дуже дякуємо майстру за швидкість та якість ремонту срібного браслету! Додатковим бонусом була чистка браслету (блистів як новенький) та смачна цукерка) Рекомендую!

O_Chenash
23 октября 2023 в 8:11

Робили чистку каблучки і фіксацію камінця. Після чистки каблучка краще виглядає ніж коли її купляли - не знав що звичайний фіаніт може так відблискувати.

Костя
18 октября 2023 в 9:21

Всім привіт) Хочу поділитися враженням про цю мережу майстерень)
В мене від бабусі лишилися прикраси з дорогоцінними каменями, з часом вони втратили свій блиск та потьмяніли. Звернулася до цих чудових майстрів. Розказали, показали, пояснили всі нюанси та деталі, узгодили ціну, і сказали що 30хв і все буде готово. Я незможу описати тут свої емоції, але я була в такому приємному шоці) вироби які я здала на чистку в мережу K&K виблискували так неначе нові, я довго їх роздивлялася бо немогла відвести погляду від такого блиску. Срібло неначе дзеркало а камені такі чисті та прозорі) І все це зробили за 30хв)
Я просто взахваті від результату та дуже хороших майстрів. А саме найбільше мене здивувало що все це можуть робити і дівчатка)
Безмежно щаслива якістю обслуговування. ОБОВ‘ЯЗКОВО РЕКОМЕНДУЮ!

Николай
09 октября 2021 в 13:49

Изготовленный ключ заедает. Сделали быстро, но качество явно страдает. Ещё раз к ним не пойду и вам не рекомендую.

користувач
17 декабря 2020 в 23:03

Зустріла нас усміхнена дівчина, роботу виконала швидко. На срібному ланцюжку навіть і не видно, де саме він був розірваний. Ціна не завищена. Рекомендую)

Михаил
07 декабря 2020 в 7:40

Зломалось кріплення ремінця годинника, відремонтували швидко, персонал привітний, враження приємне, рекомендую

Макс
23 ноября 2020 в 21:01

Быстро изготовили дубликат ключей, даже не успел понять когда все было готово) Ключ идеально подошел, по цене вышло совсем недорого, в общем очень рекомендую ребят.

користувач
13 ноября 2020 в 9:30

Мне нужно было изготовить ключи. Воспользовался их услугами. Сделали очень быстро. Стоимость услуг у них вполне адекватная в сравнении с ближайшими конкурентами. Рекомендую.

користувач
12 ноября 2020 в 4:11

После установки новых дверей в квартире пришлось сделать несколько дубликатов ключей. Нашёл эту мастерскую недалеко от своего дома. Мастер Иван согласился нам помочь. Прямо при нас изготовил три новых ключа буквально за несколько минут. Ключи вышли как родные, хорошо подошли под наш замок, открывается без заклинивания. Спасибо за быструю и качественную работу.

користувач
02 ноября 2020 в 5:16

Поскольку расположение для меня очень удобное (я живу рядышком) привыкла часто обращаться к мастерам. Не могу назвать себя девушкой, которая очень бережно относится к украшениям, да ещё и пальцы не классически худые, подобрать удачно кольцо - огромная проблема, но благо есть вы и возможность уменьшения размера колец. Я часто попадаю на Диму и Максима. Уверенно могу их назвать щепетильными и довольно быстрыми. Огромное преимущество, что всё делается при моём присутствии. Я, конечно, могу отойти попить кофейка рядом и вернуться за готовым украшением минут через 30, но мне нравится наблюдать за процессом. Я уже сбилась со счёта, сколько раз мне уменьшали кольца, делали ремонт пустотелых изделий, замену золотых замков. Половина моих украшений буквально ожила под руками ребят. Искренне благодарна за хорошую, а главное - не дорогую работу. Вы стали лучшей находкой на районе) Даже подруг привожу к вам. Очень важно иметь мастера, который не испортит подаренную ювелирку или любимое украшение. Вас даже не стыдно советовать, потому что всегда после рекомендаций получаю благодарности и похвалу в ваш адрес. Сохраняйте хорошую репутацию среди клиентов вашей мастерской)

Іван
24 августа 2020 в 2:59

Був у Івана якого не знаю говорять що на майстерні три Івана). Не знаю в якого точно був але роботою задоволений

користувач
10 августа 2020 в 5:46

Відавав на ремонт золоту цепочку та кольцо, я поснив майстеру що там не так, майстер зрозуів сразу та пояснив ціну на цепочку та кольцо та по часу зайняло минут 20-30, відав відполіроване кольцо и зроблену цепочку. Буду приходити ще.

Дмитрий
13 июля 2020 в 5:52

Крутые ребята, открылись недавно.
Ждал очень мастерской в Большевике)
А тут тебе и ключи и часы, и ювелирка, и заточка)
В общем оебята супер)
Уже успели себя зарекомендовать)

користувач
07 июля 2020 в 12:10

Найбільше що подобається, це хороші та привітні майстри, з хорошим гумором)
Швидко та якісно роблять роботу)

Добавить отзыв