UAOTZYV.COM

Ремонт электродвигателей НТО Энергия

Адрес Київ, вулиця Сирецька, 5
Метро Почайна 2.32км
Телефон +380 (44) 468-52-62
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт energoremont.com.ua
Рубрики Ремонт электродвигателей
Оценка 2.6 7 отзывов
Похожие компании в категории
VeloOK / VelоHit на Куренёвке Оболонь — вулиця Кирилівська, 168А

Ремонт электродвигателей НТО Энергия отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Владимир
25 июня 2023 в 6:47

Зробив перемотку італійського промислового двигуна в цій конторі. Початкову вартість збільшили в півтора раза. Ок. Не питання, заплатив. Перемотку виконали некоректно, при цьому помилку не визнали і відмовились допомогати. Довелося звертатися в іншу організацію, де виправили їх помилку.
Висновок: рівень їх компетентності - "совок". Рівень знань - ПТУ. Гонору на науково- дослідницький інститут. Ціни - космос. Гарантії - ноль.
Такі контори треба декомунізовати.

Light
29 сентября 2021 в 4:04

Барижна контора з руконестого місця виросли некваліфікованих працівників. Взялися за великі гроші, порівняно з виконаною роботою. У двигуна якісного насоса поміняти підшипники. Був договір, що точно треба поміняти опорний або хвостовий підшипник ротора і по потребі міняти передній підшипник, який стоїть біля крильчатки, але перед цим передзвонять і уточнять. Наступного дня зателефонував сам, бо мені не хтось не подзвонив і мені сказали, що поміняли обидва підшипники і можна забирати. Після цього насос почав протікати. Привіз їм назад насос і тут почалася тягамотин з виправдань, про те, що ми тільки підшипники змінювали, а сальник під підшипником не йшлося, що показує рівень "фахівців". Зрештою погодилися поставити новий сальник. Я купив у офіційного представника сальник. Тиждень вони його тримали у себе, я тричі дзвонив протягом тижня. У результаті я забрав насос, який після другого разу як у них його "ремонтували", з водою, що протікає з під сальника, і електромотором, що вібрує його, що показує на мою думку про шкідництво і спеціально не правильно встановлених деталей насоса після вказівки на їх помилки при ремонті, що призвело до швидкого виходу його з ладу на даний момент як пишеться даний відгук. Підсумок за непрацюючий насос вартістю ~12000грн (~$450) у грошових витратах: За ремонт взяли 1500грн (~$60) + запчастини 1680грн (~65) у офіційного представника та 2 підшипники 300грн у даної контори, які нагадую схоже зіпсували при другому ". Сподіваюся ліфтові двигуни до них не потраплять у ремонт, а страшно стає якщо таким самим шкідництвом вони займатимуться з ними.

Евгений
20 марта 2021 в 22:33

Майстри молодці, а от менеджмент жах просто! Ціна за роботу придумана з космосу, нібито я платив за терміновість, але як виявилося ніякої терміновості не було! Об'їжджайте стороною це місце!

Андрей
07 сентября 2019 в 21:18

Качественная перемотка любых двигателей. Просто молодцы.

Микола
27 октября 2018 в 14:16

Отремонтировали рабочий двигатель, проблема была в приводе. Ремонт за 20т. Компетентность у меня под вопросом

Александр
21 октября 2018 в 18:13

Если у Вас "полетел" электродвигатель или генератор, обратитесь в "Энергию", как это сделал я. Заказываете звонок и ждете. С Вами свяжутся люди из "Энергии" и вопросов не останется.

Владимир
21 октября 2018 в 2:56

Не совсем понятный для меня сервис. Позвонил объяснил ситуацию с необходимостью замены подшипника на электромоторе стиральной машины. По телефону - сказали привозите мотор. Но когда приехал, мастер в цехе сказал, что не могут делать, т. к. Ломаются съемники и может шкив треснуть. Вообще-то зря ехал к ним. Поехал к знакомым в гараж и обычным советским съемником - сняли без проблем, а потом на прессе запрессовали новый подшипник. Возможно двигатели лифтов как написано у них на сайте и делают хорошо - я не знаю, нет у меня лифта, есть только стиралка:)

Добавить отзыв