UAOTZYV.COM

Реберня на Узвозі

Адрес Київ, Андріївський узвіз, 2а
Метро Контрактова площа 0.45км
Телефон +380 (96) 680-03-99
Часы работы 12:00-23:00
Сайт kyiv.fest.delivery
Рубрики Мясной ресторан, Пивной зал, Ресторан-пивоварня, Ресторан
Оценка 3.9 57 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Реберня на Арсенальній — вулиця Івана Мазепи, 1
Похожие компании в категории
Черный Поросенок — вулиця Велика Житомирська, 8/14
Кінза / Ресторан Кинза — просп. Повітряних Сил, 16
Кузня ребра та пива — бул. Тараса Шевченка, 2

Реберня на Узвозі отзывы

57
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Андрей
16 января 2024 в 5:49

Були двічі і обидва рази дівчата адміни (не офіціанти, офіціантам респект) поводилися так, ніби роблять нам ласку, враження залишилося огидне

Александр
13 января 2024 в 1:39

Відвідували ресторан в будьній день.
Заклад був заповнений відсотків на двадцять.
Обслуговування чемне та дуже швидке.
Ребра чекали хвилин п'ять, дорадо хвилин двадцять. Все приготовано смачним та подано гарячим.
Ціни дуже на середньому рівні.

Виталий
24 декабря 2023 в 21:10

Замовив на винос. Доставили швидше за заявлений час. Але на жаль якість стала набагато гіршою. Я не отримав задоволення, тому що загубилася та унікальність смаку, за яку я їх раніше любив. Для більш об'єктивного відгуку замовлю ще раз і якщо якість погіршилася, то напишу відгук та забуду про цю реберню. А якщо все буде на рівні, то вважатиму це правом на помилку або, можливо, сама Реберня прокоментує таке відхилення від стандарту.

Діана
24 декабря 2023 в 12:27

Останній візит просто жах. Ребра були надто гострі, м‘ясо туге. Замінити сказали нічим, така поставка. Офіціант сказав, шо ми вже 3 хто жаліється. Коли підійшли до адміністрації на зауваження ніяк не зреагували. Не порахували тільки воду. Залишились голодними. Більше сюди не приїдемо.

Вася
14 декабря 2023 в 23:12

Чому у жіночому туалеті є багато щілин? Чекали на замовлення 45 хвилин. На чек ще 15. Не раджу заходити у вечері, всі оруть та матюкаються

Натали
12 декабря 2023 в 7:12

Не знаю чому такі дивні відгуки, як на мене то було ІДЕАЛЬНО
Навіть порівняно зі Львовом, де ми вперше скуштували ребра
Хоча сьогодні Різдво, було доволі тихо, приємна музика, гарне обслуговування, ребра ідеальні (до речі у Львові мі вечеряли три дні поспіль у Реберні, і ребра кожен день були різні, від згорених до сируватих)
Тож я нічого особливого не очикувала, а було дуже смачно!

Сергей
08 декабря 2023 в 10:38

Ходжу багато разів, ребра в основному беру з компанією. Сьогодні пішов із дівчиною, але вона пива не п'є, інші напої не дуже підходять. Якийсь сидр – відсутній і дарма, щоразу цікавимося – чи з'явилися подібні напої у цій категорії. Відповідь уже багато років – немає таких позицій. Ось нам запропонували якийсь із кислинкою напій, на подолі, мовляв напів-пиво напів-ель, SOUR або SOURP, кольори грейфрута. Це просто огидно, гірше не вигадати. На сайті цю позицію не знайшов. Відкликання по ній залишити не можу. Але це одна зірка. Лимонна кислота в пакеті з госп. Магазину + прострочене пиво без газу, яке ніби треба кудись реалізувати і смак псування збити кислотою. Ні смаку, ні запаху, ні позитивних відчуттів, як не пий, з чим не змішуй, кому не давай. Чого мені його порадили? Не зрозумів. Додайте сидри для людей і персоналу скажіть, щоб пропонували цю брагу для тих, хто хоче дуже кисле щось без смаку, коли лимона йому не достатньо. До м'яса не підійшло взагалі, ні мені, ні дівчині. Відмовитись навіть хотіли від цієї "рекомендації", але не пристойно.

Юлия
23 ноября 2023 в 2:21

04.12 святкували день народження нашого керівника у цьому закладі
Всім хто пив темне пиво (7 з 9 людей) ввечері стало погано, дуже неприємні враження, ребра їли всі, погано стало через пиво

Станислав
24 февраля 2022 в 17:43

Жаль что нельзя оставить оценку ниже 1.
Заказали доставку, прошло 3 часа, а курьер даже не выехал, ответ администратора- скоро отправим, в 21: 30
Может этот заказ мне уже не нужен?
Вообщем, если вы ожидаете уровня Львовской Реберни, не ожидайте, это небо и земля.
UPD: прошло 4 часа, заказ ещё не отправлен.
Хуже сервиса просто невозможно найти!

Женя
23 февраля 2022 в 19:13

Роли оставляют желать лучшего, в супе лососем и не пахнет. Рамен ± еще
Особый минус - персонал
Мало того что заказ ждали вечнось, так ещё и счёт попросить не могли, так как официанты просто игнорируют. Такое себе

Олег
21 февраля 2022 в 7:42

Место среднее за свои деньги, меню скудное, идти туда можно только за ребрышками, что и понятно, но сразу рассчитывайте, что одна их порция 400г на 1 человека не больше. Выбор пива такое себе.
Заказывать овощи гриль, тоже такое себе, плюс только в том что перец чищеный, а так 200 г за сотку Грина.
В целом посоветовать не могу.

користувач
20 февраля 2022 в 18:55

Вкусно…, концепция-едим руками- удобно для заведения, все свернули и выбросили…,
Но не все блюда можно есть руками-картошка с яйцом …, это невозможно есть руками - это пюре сверху яйцо…,
Советую заказать по ребру на человека, овощи соленье и сыр… остальное - не надо …, и голодного желудка слушать не стоит) берите только одни рёбра) а не «давай закажем ещё»)
Огромный минус-невероятно шумно, контингент молодёжь и люди вокруг в стиле: заверните косточки моей собачке дома ‍️

Елена
18 февраля 2022 в 8:25

Очень вкусные ребрышки, если идти сюда то конечно только за ними. Их готовят просто восхитительно. Остальное меню немного скудное, как и напитки. Но все равно можно что-то выбрать по вкусу. Обслуживание приятное, официант очень общительный все подскажет и покажет, в общем и целом заведение понравилось.

Николай
13 февраля 2022 в 10:20

Бомба! Все очень вкусно! Мясо готовить умеют! Официант Валентин - профессионал своего дела! Советую!

Оксана
30 января 2022 в 9:56

Дуже атмосферне місце, смачно завжди, привітний песонал, особливо хочеться відмітити офіціанта Валіка, дуже уважний до гостей

Сергей
10 января 2022 в 14:50

Концептуальний заклад, де можна поїсти ребер та випити пива з компанією, та й в асортименті не тільки одні ребра. За порцію ребер й келиха пива, ви віддесте десь 300 - 350 гривень. Привході в заклад потрібно записатися на дошку, після чого вас відведуть до вашого столику.

Таня
30 декабря 2021 в 3:12

Праздновали день рождения, спасибо Local за скидку, всё, как обещано- бронь стола и 20%. Если у вас нет ожиданий панорамного вида, тихой атмосферы, дорогой посуды, - то вам сюда: вкусно и не за все деньги мира поесть, выпить. Вкусное пиво, и, конечно, ребра. Осторожно, в воскресенье была полная посадка

Наталія
11 мая 2021 в 0:02

Дуже шумно в залі. Зрозуміло, що інакше й не буде, але на першому поверсі весь час довелося слухати, чия черга підійшла. Та й за сусіднім столиком була занадто емоційна відвідувачка (офіціантам довелось просити її поводитись тихше). Офіціанти на рівні. Дякуємо Катрусі, яка нас обслуговувала. А взагалі все інше добре. А ось "прибори" хотілося намалювати собі самостійно.

користувач
07 мая 2021 в 23:48

Из плюсов место расположе-ние, быстрое обслуживание, красивая подача, приятный персонал. Из минусов ребра явно перед жаркой подкопчены, лепешка к мясу похожа на дешёвый жирный жареный блин, лучше испекли бы хлеб. Не рекомендую людям с проблемами ЖКТ. Алкоголь вкусный.

Олег
24 апреля 2021 в 18:08

Хороший персонал, не самое плохое мясо. Но все приходится есть руками, даже картофельное пюре) вилки не для этого заведения. Один вид местного пива. Жду когда выдавлю из себя "вау! ", но пока не выходит

Добавить отзыв