UAOTZYV.COM

Prynada Ukrainian Cafe отзывы

Адрес Київ, просп. Володимира Івасюка, 24
Метро Мінська 0.62км
Телефон +380 (67) 010-86-88
Часы работы 12:00-22:30
Сайт prynada.com.ua
Рубрики Ресторан украинской кухни, Кальянная, Караоке-бар
Оценка 4.5 52 отзыва
Похожие компании в категории
Пузата хата — ТЦ Городок, 04073, просп. Степана Бандери, 23
Кейтеринговая компания Дом обедов — вулиця Автозаводська, 2
Закарпатская колыба — вулиця Полярна, 19а
Пузата хата — просп. Романа Шухевича, 2т, ТРЦ Sky Mall

Prynada Ukrainian Cafe на Володимира Івасюка отзывы

52
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алина
06 января 2024 в 6:36

Доброго дня, хочу сказати величезне дякую команді за їх роботу.
Наше свято пройшло на вищому рівні!
Смачно, якісно в затишній атмосфері

Евгения
29 декабря 2023 в 18:40

Все. Дуже. Смачно. Виконані. Усі. Наші. Додаткові. Забаганки. Дуже. Швидка. Доставка. Дякуємо. Колективу. За. Привітне. Та. Компетентне. Відношення. Всім. Рекомендую. Цю. Мережу. Ресторанів

Марианна
20 декабря 2023 в 0:27

Дуже сподобалась пісна вечеря, замовляла на Свят вечір. Все було свіже та смачне, гарно запаковане та доставлено. Особливо в захваті від соління та булочок з капусти. Це неймовірно полегшило життя та настрій.

Инна
02 декабря 2023 в 8:36

Дякуємо, за організую заходу. Все і всім сподобалось. Обслуговування на рівні, персонал уважний та ввічливий. Окрема подяка Дмитру, за професійні якості.

Оксана
17 ноября 2023 в 5:10

Ми вже втретє проводили святкування у вас і як і вперше і вдруге все було просто чудово обсоуговування на вишому рівні, страви завжди мають унікальний смак, окрема велечезна подяка вашій працівниці що провела з нами вечір караоке Дуже приємна, привітна, весела і комунікабельна, нажаль не пам'ятаємо імені впевнена що зустрінемось з вами на святкуаання наступного року

Анастасия
27 октября 2023 в 18:08

Святкувала День Народження! Шкода, що не можна поставити ще більше зірочок)
Ігор так багато все робили для нас, все швидко приносили, що попросили. Вибачте, що трохи ми довго збирались на вихід) Все круто, і смачно, атмосфера була вау)

Виктория
20 октября 2023 в 5:52

Святкували тут весілля і це було найкращим рішенням!

Все було супер смачно, і як ми і просили, усі страви винесли досить швидко і не було такого що всі наїлися салатами і на гаряче вже не було місця)

Як швидко і вчасно офіціанти наливали алкоголь, і на усі прохання реагували швидко і вчасно. Навіть коли я під кінець вечора тільки подумала про те, що залишилася їжа і куда її можна було б спакувати я обернулася і побачила що вона вже запакована! Для меня це був дуже приємний шок. Хлопці величезні молодці, їм дякуємо від усього серця. Вони скарб.

Менеджерка також дуже тактична і приємна, професіонал своєї справи.

Також, було дуже приємно, що зробили нам знижку бо чоловік військовий.

А ще все було дуже гарно, починаючи від декору до вигляду страв. Всі гості були дуже приємно вражені, бо не було заїжджених на весіллях страв, а були цікаві і смачні. Ніхто не поїхав голодним!

Взагалі, все на найвищому рівні! Ми вам дуже дякуємо, будемо ходити до вас, бо тепер це місце для нас особливе

Саша
15 октября 2023 в 14:56

Один з найулюбленіших закладів української кухні в Києві
Сучасний та красивий вигляд страв, збалансованість за смаками та спеціями.
Завжди бездоганний борщ, неймовірна дорадо від шефа)
Скоро завітаємо на осіннє меню

Катерина
05 октября 2023 в 22:13

Святкували тут невеличке весілля) сподобалось все: від організації та деталей, на які й не очікували навіть - до кухні та обслуговування) ще й зробили приємний подарунок наприкінці свята) тому, рекомендую)

Анна
02 октября 2023 в 4:59

Святкували тут два банкети. Все як завжди супер! Ми навіть сиділи за тим самим столом що і минулий раз, це напевно буде традиція вже у вас святкувати свята. Офіціант Вадим професіонал своєї справи, мені дуже сподобався. Їжа свіжа смачна) менеджер нам винесла трішки неправильний рахунок, але ситуація вирішена, все на найвищому рівні і обслуговування і атмосфера і дитяча кімната з бебі сітер) дякую вам за приємні емоції і не зіпсоване свято
Шкода що немає програми лояльності для постійних клієнтів

Tanya
12 августа 2023 в 19:18

Дуже сподобалось святкувати день народження в Принаді. Дуже привітний персонал, офіціант (здається Влад точно не пам’ятаю) дуже уважний, вічливий, швидко реагував на мої прохання. Їжа дуже смачна, атмосфера теж прикольна. Одним словом рекомендасьйон!

Игорь
19 июля 2023 в 1:41

Їжа непогана, але не пряма така, що заради неї захочеться їхати здалеку, десь на четвірку. Сервіс - все гаразд, швидко, питань немає. Тільки на столику кьюар-код виводив на сайт з меню зі старими цінами - некритично, але неприємно. Ціни зависокі, але можливо через гарне розташування.

Алекс
27 марта 2020 в 12:43

Святкував День Народження. Все дуже сподобалося. Кухня, затишок, персонал супер. Офіціант Максим, також залишив лиш приємні відчуття від своєї професійності.

Viktoriia
25 марта 2020 в 6:47

Кафе с украинской кухней, цены умеренные, детская комната для маленьких деток, стулья детские есть. На "летней" террасе прохладно, официанта пришлось ждать, столик за которым сидела - шатался. Шоколадный фонтан в принципе вкусный, но не знаю, для чего там попкорн. Вообщем ожидала немного большего.

Ника
20 марта 2020 в 4:31

Прекрасное, уютное, вкусное место)
Точно не оставит вас равнодушным)
Рекомендация: замените пожалуйста пластиковые трубочки на металлические или на любую другую эко-альтернативу)

Леонид
15 марта 2020 в 2:58

Уютное место для хорошего времяпровождения с любимым человеком. Вкусная кухня, быстрое и качественное обслуживание, необычный интерьер. Все очень понравилось, особенно работа официанта Анны)

Lahter
11 марта 2020 в 18:37

Прекрасный, уютный ресторан.
Отмечали юбилей мужа.
Кухня разнообразная, все блюда были очень вкусные, прекрасная подача и обслуживание. Спасибо официанту Василию и огромное СПАСИБО администратору Наталье - профиссионал с большой буквы.
Спасибо Вам всем за прекрасный вечер.
Рекомендую, отличный ресторан и персонал.

Юлия
30 сентября 2019 в 7:15

Великолепное место как для ужина так и для проведения мероприятия. Мы отмечали свадьбу, остались очень довольны. Сервис на высоте, очень вкусная кухня и отдельно стоит отметить яркий и стильный интерьер!

Евгений
30 сентября 2019 в 5:06

Хороший интерьер, вежливый персонал, но это не лучшее место для того, чтобы вкусно и сытно поесть.
Кухня ниже среднего, особенно, учитывая ценовую категорию.
Украинскую кухню любят за ее простоту, усложнять ничего не нужно. В общем, разочарование.

Bumshi
24 сентября 2019 в 20:14

Приємне місце, ціни середні. Кухня на 4, мясо на грилі дуже смачне, але все інше звичайне на смак. Гарне обслуговування, приємний плей лист сучасної української музики.

Добавить отзыв