UAOTZYV.COM

Проверка автомобиля перед покупкой

Адрес Київ, вулиця Плещеєва, 10
Телефон +380 (97) 000-24-24
Часы работы 09:00-19:00
Сайт www.autohelp.in.ua
Рубрики Автоброкер
Оценка 3.4 7 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Выкуп авто — вулиця Юлії Здановської, 3, 71 кв. 98
Автовыкуп — Моторний провулок, 9
Автопригон — вулиця Ходосівська, 10
АВТОВЫКУП — просп. Науки, 57А

Проверка автомобиля перед покупкой отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дима
03 января 2024 в 2:28

Замовив даного "" Експерта на огляд в 80км від Києва. Вартість була 4300 станом на 12/2023. По зворотньому звязку по телефону тачка просто супер хотя сам звіт був скупуватий теке відчуття що робив для галочки ну думаю може такі робить по телу сказав що все ок. Рішив її забитари замовив доставку авто в іншу область. По факту були сорпризом це великий скол на лобовому далі сколи по панелці і пластику він казав що треба робити хімчистку але ці сколи хімчистка не забере так як є облушщений лак чого не було на фото звіті. Далі коли відкрив капот побачив що антифриз нище норми зняв декоративну кришку двигуна і побачив що біля мембрани на клапанній кришці все в маслі від неє всі патрубки в маслі далі на коробці побачив антифриз який підтікав з термостата і біля термостата теж все в маслі і того клапанна кришка 12ти термостат 10тис + оказується сальнік між коробкою і мотором теж в маслі і це можна було побачити не заганяючи на яму просто гнянути під машину бо то масло з захисту двигуна капало і на захисті велике пятно. А це ще + знімати коробку + заміна сальніка + сальнік на редукторі бо теж в маслі + можливо демфер який розбив сальнік хз ще не добрався до того але попередньо це ще біля 20+к. Якби так сказати знав би я раніше не брав би цю машину ну або торгувавсяб.
написавши йому в приват він просто проігнорив моє повідомлення тоість йому всерівно було.
добре подумайте перед тим як звязуватися з ним
НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

LɅV
08 декабря 2023 в 20:24

Підбір авто вартістю до 15000$ буде коштувати вам 17000 грн (450$). За ці кошти Ярослав не скаже вам про сколи на недешевій фарі, пошкоджене шкіряне сидіння та неправильну роботу підігріву сидіння водія. Але найцікавіше, що він також не зможе вас попередити, що авто мало додаткові ДТП, які не зафіксовано у carfax. На огляді вам скажуть що внутрішня частина багажника ціла, а кривий герметик на бампері це мабуть «пошкодження при транспортуванні». А по факту, корито машини має деформації, що вже має викликати якісь підозри щодо цілісності кузова. Не говорячи про приховані проблеми з безпекою автомобіля. А якщо ви будете вказувати на недоліки в роботі «експерта», коли побачите авто, то він скаже що ви перекуп і хочете збити ціну. Перекуп, який замовив підбір авто за 450$) Хотів адекватно домовитись на часткову компенсацію у пару тисяч гривень, але у відповідь тільки виправдовування. Робіть висновки.

Юра
19 октября 2023 в 19:46

Мав замовлення у цій компанії декілька років тому на WV Jetta 2.5 2012 року. Залишив 100$ на пошук авто за вказаними критеріями. Дійсно, був огляд у Харкові, авто було не рекомендоване. Але з підбором геть зовсім не поспішали. Проблема у тім, що набирають велику кількість замовлень, на які банально не вистачає часу. Загалом знайшов автомобіль самотужки з допомогою інших спеціалістів. У моєму випадку кошти були викинуті на вітер…мови про повернення якоїсь частини коштів, навіть і бути не могло.
Порада до тих хто планує звертатись до цієї компанії: якщо не поспішаєте з підбором і Ваш бюджет +20000$, можете ризикнути. У кого бюджети менші, данна компанія просто не встигатиме підібрати НАЙКРАЩИЙ варіант. Загалом моє враження негативне та розчарування.

Максим
16 мая 2023 в 23:45

Хороша помпанія з підбору авто, замовляв разовий огляд авто всім залишився задоволений, хлопці знайшли багато дефектів яких особисто я не побачив би всім рекомендую!

Антон
02 мая 2023 в 22:44

Команда - молодці!
Абсолютно не пожалкував, що звернувся за підбором до спеціалістів. Все вийшло швидко, оперативно, компанія працює з клієнтом на високому рівні. Звіти про переглянуті авто докладні: з фото, відео, рекомендаціями. Це дуже заощаджує час та кошти + допомагають з переоформленням. Велика дяка команді за підбор мого авто, дуже рекомендую цей автопідбір

Никита
20 апреля 2023 в 1:20

Ярослав крутий, на всі запитання (навіть безглузді від недосвідченого водія) відповідав оперативно. Дав повний звіт про машину та свої особисті поради. Я купував свою першу машину і добре пощастило знайти такого якісного супроводжуючого в цьому процесі.

Сергей
28 декабря 2021 в 3:50

Вирішили купити машину з дружиною, бо не розуміємось на машинах, звернулися до Ярослава. 3 місяці пошуків, Ярослав переглянув купу машин, і нарешті ми знайшли те, що шукали! Дякую величезне, Ярославе, за допомогу)

Добавить отзыв