UAOTZYV.COM

ПРОСТОR Риелторское объединение

Адрес Київ, вул. Милославська, 6, оф, 305
Телефон +380 (95) 715-15-01
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
суббота10:00-14:30
Сайт www.facebook.com/pro100R
Рубрики Агентство недвижимости
Оценка 5 37 отзывов
Похожие компании в категории
Світ нерухомості — вулиця Сержа Лифаря, 5

ПРОСТОR Риелторское объединение отзывы

37
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дмитрий
12 мая 2024 в 10:37

Чудове агентство, ми з дружиною просто в захваті.
Коли починали шукати нерухомість, то морально готувались до довгого пошуку.
Коли поспілкувались з ПростоР, і довірили наш пошук їм, то ні разу не пошкодували. Перші дні контакту, купа варіантів на перегляд, постійна підтримка контакту з нами як з замовниками.
Як результат вже на другому перегляді ми знали яку квартиру хочемо, а вже менше ніж за три тижні стали її власниками.

Супер підтримка на всіх етапах, обговорення всіх важливих питань з власником, основні переговри. Це так як мені подобається коли просто приїхати поставити підписи, потиснути руки і розійтись з власниками.

Особиста оцінка: пораджу і друзям як шукатимуть.

Романия
18 ноября 2023 в 20:10

Я дуже задоволена роботою даної агенції. Ми працювали по передоплаті 1000 грн.
Спочатку я шукала квартиру у районі ВДНХ, а потім зрозуміла що мені більше підходить квартира у м. Вишневе.
Зі мною працювала менеджер Юлія, вона завжди була зі мною на звʼязку та врахувала всі мої побажання.
Величезне Вам дякую за надану роботу. Ви професіонали своєї справи!

Ярослава
29 сентября 2023 в 20:11

Дякую за допомогу в пошуку квартири, рієлтори постійно були на звʼязку та дуже швидко допомогли з пошуком. Рекомендую

Павло
26 августа 2023 в 15:36

Дуже вдячний пані Юлії за професійність, компетентність і порядність. Робота її команди на відмінно. Квартира, яку вони знайшли для оренди абсолютно відповідає нашим потребам як по ціні так і по якості. Прекрасний зворотній зв'язок. Рекомендую.

Ірина
18 августа 2023 в 18:17

Звернулися в "Простор"з приводу купівлі квартири в Києві. Нас зустріли справжні професіонали своєї справи. Нам запропонували варіанти квартир з урахуванням всіх наших побажань. Особливо дякуємо Наталії та Юлії. Вони просто, доступно і дуже зрозуміло відповідали на всі питання, давали корисні поради, швидко і професійно знайшли нам житло. Дякую Вам!

Артур
14 августа 2023 в 14:09

Дякую компанії та особисто Наталії за бездоганно проведений пошук квартири. Наталія знайшла відмінну квартиру з великою кількістю наших захцянок. За час пошуку було запропоновано більше 15 варіантів квартир. Всі з них відповідали заданим критеріям, що було дійсно складно знайти враховуючи ще й наявність кота. Тим не менш, Наталія справилась з цією задачею на 10 з 10. Компанія працює по частковій передоплаті послуг, тим не менш їх робота коштує кожної копієчки. Були приємно здивовані професійності.

Марія
24 июня 2023 в 23:17

Велике дякуємо компанії та особисто Олесі за допомогу в пошуку квартири. Була складна задача знайти дві квартири поручь, але Олеся справилася на відмінно!

Даша
14 июня 2023 в 21:45

Велике дякуємо компанії та особисто Олесі за допомогу в пошуку квартири. Врахували всі побажання, попередньо домовилися з власниками та допомогли з підписанням всіх необхідних документів.

Тетяна
11 июня 2023 в 10:51

Дякую рієлторсьскому об‘єднанню ПРОСТОR та особисто Олесі за якісно надану послугу з пошуку квартири в оренду. Запит був не простий, тому що з котиком) Професійний підхід, все розказали про ринок, описали технічне завдання, створити чат, пропонували лише перевірені варіанти, знайшли чудову квартиру за декілька днів. Свою комісію відпрацювали на 200%
Я рекомендую всім, тому що таких професіоналів дуууже мало!
Олеся, Юлія, ще раз дякую вам. Побільше вам адекватних клієнтів)

Юлія
04 июня 2023 в 18:32

Хочу подякувати Юлії та ріелтору Наталії за професіоналізм та допомогу у пошуку житла для оренди. Врахували всі мої побажання та знайшли чудову квартиру і головне дуже швидко. Рекомендую!

Наталия
28 мая 2023 в 17:26

Хочемо виразити щиру вдячність Наталії та Юлії за допомогу! Чесна робота, позитивний настрій, чіткий план дій, високий рівень професіоналізму та вміння володіти собою, індивідуальний підхід і теплі ділові стосунки до клієнтів, максимальний облік побажань, уміння просто і дохідливо пояснити складні тонкощі нашого законодавства. Надзвичайне почуття такту!
Наталія, спасибі за вашу роботу, дуже вдячні за участь і допомогу в рішенні важливих нюансів.
Три успішно проведені угоди у 2023 році! Все грамотно, чітко і оперативно, а головне чесно! Рекомендуємо усім! Якість роботи - по вищому розряду! Більше б таких професіоналів, як Наталя та Юлія.

Нікіта
23 мая 2023 в 17:07

З допомогою Юлії вдалося дистанційно продати квартиру та складське приміщення в Києві, перебуваючи за кордоном. Юлія - професіонал, співпраця з нею спокійна, чітка і впевнена. Вона знайшла покупців, через доручення вирішила всі необхідні питання, зробила всі потрібні документи і передала гроші нам за кордон. Мабуть це найпозитивніший досвід роботи з ріелтором в моєму житті. Тож виражаю велику подяку за чесність і професіоналізм.

Женя
21 мая 2023 в 14:14

Зверталась за допомогою в пошуку комерційного приміщення.
Привітні співробітники, які на звʼязку 24/7, кожного дня опрацьовували багато варіантів, окреме дякую Олесі та Юлії, ви професіонали своєї справи! В майбутньому тільки до вас звертатимусь) Ще раз дякую.

Микола
14 марта 2023 в 13:48

Дякую Олесі, за допомогу в пошуку житла. Все було в короткі терміни та чітко у відповідності до запиту.
Професійна робота!

Каріна
12 февраля 2023 в 10:17

Дуже сподобалася агенція! Дякую за професійний підхід та вміння чути клієнта. Завдяки вам ми знайшли чудову квартиру для довгострокової оренди у Києві (що важливо, під час пошуків варіанту ми знаходилися у іншому місті, тож все відбувалося у форматі онлайн) — це було дуже зручно

Окрема подяка ріелтору Олесі — чудова людина та гарний професіонал! Дякуємо за наполегливість та терпіння, щоб ця квартира залишилася за нами) Ми дуже задоволені!

Щиро цю рекомендую агенцію!

Віта
18 ноября 2022 в 18:34

Хочу подякувати за чудову роботу і терплячість Олесі. За два дні до початку навчання (Олеся знайшла нашим студенткам дуже хороший варіант), усі наші вимоги та вподобання були враховані- ви справді хороший і терплячий фахівець. Окремо хочу подякувати Юлії, яка зорієнтувала нас по усих питаннях, і надала кваліфіковані «підказки». Хочу зауважити, що раніше, ми звертались у дане агенство (нами була проведена передоплата, але з нашої сторони була відміна замовлення, і зрозуміло, що на повернення «завдатку» ми не розраховували). Але коли ми звернулися вдруге до даного агенства, нам повідомили, що попередній «завдаток» наш нам врахують і відмінусть, що дуже здивувало. За що ми дуже вдячні вам. Дякуємо вам за розуміння, хороший підхід до клієнтів. Рекомендуємо на усі 100%. Ви справді чудова команда. Найкращі…Хороших і чесних клієнтів вам. Миру і Перемоги нам

Тетяна
27 сентября 2022 в 11:52

Хочу подякувати компанії ПростоР та окремо ріелтору Олесі! Працювали по передоплаті, завдяки чому дуже відповідально поставились до задачі! Лише третій запропонований варіант - і все підійшло, підписали договір. Дуже швидко, з урахуванням усіх побажань, домовились з власниками на велику кількість потрібних нам умов! Щиро вдячна!

Оксана
15 сентября 2022 в 19:20

Висловлюю величезну подяку співробітникам за виконану роботу у пошуку квартири. Звернулася до Агенції за рекомендацією. Дякую за швидкість, якість, професіоналізм, добре ставлення та розуміння наших переваг.

Наталья
15 сентября 2022 в 13:42

Хорошее агентство. Быстро нашли квартиру которая соответствует всем требованиям. Спасибо риелторам Юлие и Наталье.) Рекомендую.

Юлія
02 сентября 2022 в 13:54

Звернулися з питанням оренди квартири для доньки-студентки до ріелтора Олесі. Не дивлячись на складність замовлення та ситуації на ринку, менше ніж за тиждень ми вже орендували підхощяй по всім критеріям варіант. Це безперечно свідчить про професійність, надійність, вміння задовольнити потреби клієнта. Щиро дякуємо Олесі та іншим членам команди агенства. Нащі рекомендаціі!

Добавить отзыв