UAOTZYV.COM

Простор отзывы

Адрес Київ, вулиця Архітектора Вербицького, 1
Метро Харківська 1.56км
Телефон +380 (800) 60-02-00
Часы работы 09:00-21:00
Сайт prostor.ua
Рубрики Магазин косметики и парфюмерии
Оценка 1 4 отзыва
Ближайшие филиалы компании
proStor — Харківське шосе, 152
PROSTOR — вулиця Михайла Драгоманова, 29
PROSTOR — просп. Петра Григоренка, 22/20
PROSTOR — вулиця Вишняківська, 9Б
Похожие компании в категории
Виталюкс — вулиця Ревуцького, 9, 02091
Kisa.ua интернет магазин Косметики — вулиця Єлизавети Чавдар, 1
Ева — просп. Миколи Бажана, буд.10
Ева — вулиця Ревуцького, 12А

Простор отзывы

4
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марина
12 августа 2023 в 23:09

Купувала засіб від молі, попросила пакетик, в руках тримала коробку з-під мобільного пристрою. При розрахунку продавець, заглядаючи на мою коробку: "А СКІЛЬКИ СТОЄ? ! " Не рахую це нормальним. Має бути якась елементарна етика і субординація!

Аня
25 апреля 2023 в 6:44

Вчора касир не могла 10 хв пробити товари покупця перед нами! По декілька разів просила повторно товар бо не могла зрозуміти що робити. Це просто якийсь капець. Жіночка касир точно не вміє працювати на касі, як її випустили і навіщо?

Olena
02 ноября 2021 в 19:15

Надзвичайно негативні враження про сервіс, я розумію, що зараз складні для всіх часи, але так у відкриту обманювати це неприйнятно. Взяла помаду, на вітрині ціна була 239 грн, коли оголосили ціну перед оплатою, я поцікавилася, що з моїх товарів вийшло таким дорогим, на що касир (Софія) сказала, зараз, ви оплатіть і я тоді скажу, я оплатила, вона подивилася чек, сказала помада, я перепитала, за 239 грн? Касир відповіла: -так, я передивилася чек самостійно: ціна стояла 380 грн і 342 грн зі знижкою! Я попросила зробити повернення, касир покликала менеджера (Наталію), у якої я запитала, чому так вийшло, вона взяла мою помаду і пішла у свій кабінет, повернулася з цінником, якого на вітрині не було, сказала, що ті цінники були не на ті кольори і зовсім прибрала їх з вітрини, і поставила
ціну 380 грн, повернення я так і не змогла зробити, термінал вибивав відмову, сказали проблеми з банком!

Анна
05 августа 2021 в 17:01

Остался неприятный осадок после похода в простор. После того как всё проплатила, я решила посмотреть на чек не отходя от кассы. Цены в чеке не совпадали с теми что были на витрине. В чеке тональную основу пробили на 50 гривен дороже. Возле кассы стояла женщина на расслабоне, ничем не занята.
Я у неё спрашиваю почему на стеллаже одна цена, а в чеке другая. На что она мне отвечает, что их только двое на магазин (она стоит возле кассы ничем не занята) и они не успевают поменять ценники. Я ей говорю, что я покупаю по одной цене, а пробивают по другой. Она сказала, что над кассой висит бумажка на которой напечатано, что цены не совпадают. Я решила записать в книгу жалоб моё недовольство, но она сказала что у них нету книги жалоб. Больше не пойду в простор и другим не советую.

Добавить отзыв