UAOTZYV.COM

ПРОСТО-ВИЗА адрес, контакты,офис. Визовое Агентство: США Великобритания/Англия

Адрес Київ, вулиця Січових Стрільців, 37-41
Метро Лук'янівська 1.09км
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
суббота10:00-14:00
Сайт prosto-visa.com.ua
Рубрики Офис компании, Услуги для юридических лиц, Агентство интернет-коммерции, Экскурсионное агентство, Туристический центр
Оценка 4.8 44 отзыва
Похожие компании в категории
Детский оздоровительный лагерь Каштан — вулиця Казимира Малевича, 11
Козырная Карта — вулиця Бульварно-Кудрявська, 45А
ASH-Mobile — вулиця Ушинського, 28
EDUGET — вулиця Старонаводницька, 13Б

ПРОСТО-ВИЗА адрес, контакты,офис. Визовое Агентство: США Великобритания/Англия отзывы

44
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
05 сентября 2023 в 11:35

Перетворіть свої мрії на реальність з Просто-віза! Ми щиро дякуємо за допомогу в оформленні візи для мого чоловіка до Англії. Довго сумнівалися, до кого звернутися за допомогою у цій складній справі, але після прочитання безлічі позитивних відгуків, ми вирішили довіритись Просто-візу. Нашим менеджером була Аліна, яка виявила високий професіоналізм та оперативність, завжди швидко відповідала на всі наші запитання.

Завдяки їхнім зусиллям ми швидко зібрали всі необхідні документи, сплатили Priority service, і вже за 27 робочих днів ми отримали довгоочікувану візу. Нам дуже приємно рекомендувати Просто віза, і ми впевнені, що ви не пошкодуєте, якщо довірите їм свої візові питання. Ми залишилися повністю задоволені їхньою роботою!

Бажаємо всім удачі та терпіння у досягненні своїх цілей!

Тарас
07 марта 2022 в 15:55

Хотів зробити Візу,
Все почалось з того що ніби договір скинули старий, в договорі було прописано що залишок суми за послуги оплачується в день подачі, так ні, сказали що потрібно вже, скину кошти 23го лютого, 24 го Почалась війна, Зайшов в кабінет подачі, щоб скасувати оплату на візу, бачу що навіть документи не є завантаженні! Прошу надати документи які вони перклалали, вони неможуть надати, прошу хочаб повенути кошти послуги завантаження документів також неможуть, тому фірма шарашкіна кантора! Хто читає і робив у них візу Вітаю, хто хоче до них звернутись оминайте! Нігрошей ні навіть документів які перекладали, Славау Україні та ЗСУ

користувач
30 ноября 2021 в 23:50

Мечты сбываются с Просто-виза! Очень благодарна за помощь в открытии визы мужа в Англию! Долго думали к кому обратится за помощью в этом не лёгком деле, прочитали много хороших отзывов и решили обратится в Просто-виза. С нами работала менеджер Алина, чётко и быстро отвечала на все вопросы, профессионально относится к своей работе. За минимальные сроки собрали все документы, оплатили Priority service и через 27 рабочих дней получили свою долгожданную визу. Рекомендую довериться агенству Просто-виза, не пожалейте точно! Мы остплись очень довольны! Желаю всем удачи всем и много терпения! Руслан и Маргарита

Саша
21 ноября 2021 в 20:00

Очень профессиональный подход, проконсультировали не только по моему вопросу который был, а ещё по многим другим вопросам и тонких ньюансах для открытия визы в Англию. Спасибо

Оксана
13 ноября 2021 в 4:37

Оформляла визу в Англию. Помогли собрать и оформить документы, давали актуальные советы и рекомендации. Всё чётко, профессионально, всегда можно было позвонить или написать, чтоб уточнить детали. По итогу визу получила, спасибо за помощь! Рекомендую!

користувач
26 октября 2021 в 13:34

Організація відрізняється винятковим підходом до кожної ситуації та клієнта. Рекомендую скористатись їх послугами, оскільки змогла отримати візу, маючи досить сумнівні шанси. Дякую за виконану роботу та допомогу. Неймовірно задоволена!

Irin
10 октября 2021 в 20:32

Плюси співпраці з даною компанією:
- Дають перелік необхідних докумениів
- Сканують всі документи і готують пакет в режимі онлайн
- Відповідають на питання доволі швидко
-Візу отримала

Мінуси:
- При першій розмові консультант була абсолютно непривітною і спілкувалася лише російською, хоч мені це явно було некомфортно.
- Відсутність персонального підходу. Ввесь час консультанти висилали підготовлені шаблони на вайбер, не даючи ніяких особливих пояснень щодо процесу вцілому, не керуючи мене як клієнта, все доводилося випитувати.
- Консультанти не були компетентні в плані вирішення спірних питань, а саме у моєму випадку вони не змогли відповісти чітко чи підходить мій сертифікат на знання анг. Мови для подачі чи ні. Натомість дали мені імейл на сайт британського управління і сказали писати імейл і виясняти самій. Думаю що більшість клієнтів розраховують, що такі ситуації мала би вирішувати фірма.
- В день подачі мене зустріли доволі пізно, (по суті в час коли треба було вже заходити на подачу) і дали писати доручення на швидку руку. Через це я не почула як називали моє прізвище для входу на подачу докунтів. Тож коли я ввійшла на мене кидали погляди типу "а чого ви запізнилися". Крім того працівник ніяк не підготувала мене до подачі, просто дали пачку документів на руки і все. Відповідно як я прийшла на подачу і мені почали задавати питання, я абсолютно не знала що відповідати. Це спричинило купу лишнього стресу. Добре що працівники візового центру були доволі розуміючими, допомогли розібратися у всьому, а охоронець показав як внести правильно оплату і який документ необхідний був при вході. Але про це все мене як клієнта мали би попередити і пояснити "Просто-віза", чого на жаль не відбулося. Взагалом у мене склалося відчуття, що з того моменту як я підписала договір працівникам стало абсолютно всерівно щодо мене.

Саша
20 декабря 2020 в 20:09

Я задоволена роботою агентства. Особливих зусиль я недокладала, а просто довірилась професіоналам. В результаті отримала візу Великобританії в чистий паспорт.

користувач
14 декабря 2020 в 3:48

Дуже дякую за те, що допомогли відкрити візу в Великобританію! Менеджер Ірина-дуже відповідальна, все було на високому професійному рівні. Дуже швидко працюють та оперативно вирішують всі складні питання. Однозначно рекомендую співпрацювати з Просто-віза!

Маша
03 декабря 2020 в 20:22

Дякую за швидке оформлення та виготовлення документів для подачі на візу. Гостьова віза була надана мені в дуже швидкий термін. Менеджер Аліна все доступно пояснила та допомогла оформити документи у найкращому вигляді. Також було дуже багато варіантів та переробляли запрошення, але на щастя все добре. І в кінцевому результаті я задоволена та щаслива ️?

Женя
12 ноября 2020 в 7:04

Дуже дякую за гарний та професійний сервіс. Менеджери вимагають багато і прискіпливо ставляться до кожного питання, але працюють на результат! Дякую за візу і професійну роботу!:)

Элина
22 октября 2020 в 7:47

Огромное спасибо агенству Посто-Виза за поддержку! Их индивидуальный подход бесценен! Профессионализм и опыт ощущается а каждом этапе сотрудничества! Очень рада получить свою визу! Желаю профессионалам этого агенства новых успехов!

Наталия
21 мая 2020 в 18:22

Благодарю сотрудников ПРОСТО-ВИЗА за профессионализм, компетентность во всех вопросах, ценные советы и дружелюбное отношение! Приятно общаться, приятно иметь дело и очень приятно получать желанный результат!
Желаю ПРОСТО-ВИЗА дальнейшего процветания!

Olha
14 мая 2020 в 3:52

Хочу дуже подякувати компанії Просто Віза за отримання візи дружини в Великобританію! Також за їхню клопітку роботу з кожним клієнтом, підтримку, і стараність! І важливо, завжди були на зв‘язку, і відповідали на усі поставленні запитання з роз‘ясненням️
Дуже дякую Вам!

Карина
05 мая 2020 в 15:22

Огромное спасибо всей команде за работу! Профессионализм и индивидуальный подход к каждому клиенту. Перед тем как выбрать это агенство я звонила в 4 других и только в тут я услышала четкие ответы и уверенность. Во время всего процесса подготовки документом девочки были всегда на связи и компетентно отвечали на все мои вопросы. Кто сейчас читает этот отзыв в поисках агенства, мой вам совет-выбирайте ПРОСТО-ВИЗА! Лучшего Вам не найти. За визой в США только сюда.
Ещё раз огромное спасибо за вашу работу!

Наталия
01 мая 2020 в 9:27

Дякую за допомогу! Було приємно з вами спілкуватися. Роботу зроблено професійно та швидко! Дякую від себе та своїх рідних!

Сергей
20 апреля 2020 в 22:15

Спасибо огромное Вашему агенству за помощь в открытии визы в Великобританию! Вы мне очень помогли! С Вами было очень легко сотрудничать, так как Вы компетентны во всех вопросах относительно своей работы! Собрал мгновенно документы с Вашей помощью и получил визу, хотя сомневался, что успеем!
И вот я уже вернулся с Англии и очень Вам благодарен! С Вашей помощью болел за ФК Шахтер в Манчестере! Оле-Оле! Теперь только к Вам за визой ️

Саша
10 апреля 2020 в 20:38

Девочки, большое вам спасибо за проделанную работу. Оформила визу в Великобританию с помощью Просто-виза. При общении с вами чувствовался ваш профессионализм, понимание моей ситуации и готовность сделать по максимуму для моей поездки. Вы лучшие, спасибо.

Trist
16 марта 2020 в 16:00

Подавали экстренно бизнес-визу в Великобританию, было много проблем с нашей стороны со сбором документов, но несмотря на все эти преграды, визовое агенство ProstoVisa обеспечило нам полную поддержку во всех вопросах и во многом шло навстречу. Конечно же, мы получили визы! И будем и дальше работать с этим агентством и рекомендовать друзьям и коллегам! <3

Ярослав
16 марта 2020 в 13:28

Дякую PROSTO VISA за допомогу у підготовці документів для візи у Великобританію. Роботу виконали професіонально, завдяки їхній допомозі я отримав візу. Усім рекомендую послуги PROSTO VISA.
Thank you very much xxx

Добавить отзыв