UAOTZYV.COM

Проктологии КОКБ. Лечение геморроя, консультация проктолога

Адрес Київ, вулиця Багговутівська, 1
Метро Дорогожичі 1.53км
Телефон +380 (44) 383-38-22
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
Сайт proctolog.ua
Рубрики Отделение больницы, Медицинская клиника, Проктолог
Оценка 4.6 27 отзывов
Похожие компании в категории

Проктологии КОКБ. Лечение геморроя, консультация проктолога отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Inna
05 июля 2023 в 20:32

У 2021 році мені зробили тут сфінктеролеваторопластику з кольпорафією, дівчині у 24 роки, яка не народжувала. Чим я думала, досі не знаю, коли з легкістю довірилась Пироговському. Проблема з якою зверталась, а саме не завжди могла втримати гази - погіршилась, окрім цього вже 2 роки відчуваю себе майже інвалідом. Мені було прописано 3 аб, і жодної терапії для мікробіому кишківника, бо це ж не "доказово", мікробіом зовсім злетів через 2 місяці після операції, маю тепер псевдомембразний коліт, СПК, звужену піхву (інтим дуже болючий), усю промежину в жахливих рубцях. Витрачено масу коштів, на кращих гінекологів, проктологів, гастроентерологів, неврологів, психіатрів. Але на жаль вийти в стійку ремісію не можу. Просто зламала собі комфорт життя.
Щоб вам так і вашим діткам, Володимир Юрійович, жилось.

Lizavel
04 июля 2023 в 5:23

Пироговський провів огляд, який зайняв 5 секунд, поставив діагноз геморой. Через пару днів мене забрала швидка з кровотечею. Виявилась інша хвороба. Не раджу цей заклад, потратила кошти на консультацію і дорогі ліки.

Женя
22 декабря 2021 в 6:59

Подяка Завідуючому відділенням Пироговському В. Ю лікарям Будько І. М. Будько Т. М. Медичним сестричкам та загалом всьому медичному персоналу. Все просто чудово. Щястя Вам всім і міцного здоров'я!

Женя
08 декабря 2021 в 20:29

Щиро дякую співробітникам гастроєнтерологічного центру за професіоналізм, увагу до пацієнтів, людяність та доброту.
Особлива подяка зав. Центром Пироговському В. Ю, анестезіологу Донцю В. В, хірургу Злобенцю С. О. Високопрофесійним спеціалістам, Людям з великої літери; медичним сестричкам: Вікторії, Світлані, Інессі, Світлані, Марії; санітарочкам Яківні та Ніні з повагою та побажанням здоров'я, щастя та успіхів в їх благородній роботі. С. Товкач (палата №20)

Саша
19 ноября 2021 в 17:04

Все хорошо, всё понравилось. Спасибо лечащему врачу Злобенцу Сергею, анестезиологу Донцу Валерию Васильевичу, всем медсёстрам отделения и санитарочкам.
Даже домой ехать не хочется.

Саша
05 ноября 2021 в 21:50

Висловлюю щиру подяку лікарю Будько Тетяні Миколаївні, інтерну Вікторії Миколаївні та всьому медичному колективу гастроентерологічного ценру за високий професіоналізм, щире та чуйне ставлення до кожного пацієнта, відповвдальне відношення до своїх професійних обов'язків.
Окрема подяка медичній сестрі Марині за її ніжні та золоті руки!
Спасибі Вам, люди, у білих халатах,
Низький Вам, сердечний уклін!
З повагою, Галина

Женя
03 ноября 2021 в 19:56

Работают спецы высшего порядка здесь лечят и думают как работают лучше будет пациэнм в медсестры делают процедуру чётко и понятно аккуратно и понятно практически все безболезненно

Ирина
30 октября 2021 в 23:36

Клиника уютная, на этом все плюсы заканчиваются!
Мне искалечили жизнь операцией не по показаниям.
Пришла здоровым человеком, ушла инвалидом с постоянными болями, жить не хочется! Будут переделывать другие хирурги, боятся браться. Столько боли, сочувствия и непонимания «Зачем? » ещё не встречала в глазах других хирургов. Горе-врач этот Пироговский. Столько ненависти я никогда не испытывала за 25 лет. Искалечить жизнь молодой не рожавшей девушке, это надо быть редким уродом!

Саша
02 октября 2021 в 4:10

Виношу велику вдячність колективу Гастроцентру Обласної лікарні, за їхню доброту, чуйність! Медичним сестрам які уважно та професійно виконували всі призначення та маніпуляції. З вдячністю Вара Микола Васильович!

Вероника
17 августа 2021 в 22:37

Благодарю от всей души хирургов Владимира Юрьевича и Андрея Алексеевича! Они спасли меня от мучительного диагноза: кисты копчика. Очень толковые врачи. Так же хочу выразить отдельную благодарность медсёстрам отделения проктологии и так же медсестре Надежде с операционной! Вы были моей поддержкой и моим Ангелом Хранителем во время операции!) Спасибо вам огромное за подход, за заботу! Специалист от Бога! ️ Я вас не забуду) 7 дней пролетели очень быстро. Палаты чистенькие, ухоженные. Мне было комфортно и удобно. 5 звёзд!

Инга
05 августа 2021 в 15:03

Пребывание в больнице-это почти всегда стресс. В больницу я по попала по рекомендации знакомых докторов и очень благодарна за новое знакомство с доктором Злобинец Сергеем Александровичем и анестезиологом Донец Валерием Васильевичем, Специалистами и Профессионалами с Большой Буквы. При поступлении медперсонал окружил заботой и уверенностью, что все будет хорошо. И я поверила этой команде и Вы все навсегда останетесь в моем сердце только в наилучших воспоминаниях. Всем добра и здоровья!

Sawa
06 июня 2021 в 2:19

Лікувався тиждень, нормальні умови, регулярні перев’язки, все по режиму. Особливо сподобалась медсестра Наталья, боляче але все робить на совість, дякую!

Саша
12 апреля 2021 в 11:54

Госпіталізацію здійснено швидко. Робочий процес налаштовано, як годинник. Оперативне втручання здійснено швидко та вдало. Перший тиждень реабілітації проведено в стаціонарі успішно. Виписка на сьомий день після госпіталізації.

Юля
30 марта 2021 в 17:44

Выражаю благодарность всему отделению проктологии КОКБ! Спасибо за оказанную помощь моему отцу. Спасибо за ваш профессионализм и отзывчивость!

Валентина
29 марта 2021 в 13:29

Прекрасні враження від перебування в археологічному відділенні. Чудові та високопрофесійні лікарі та медсестри. Уважний, напрочуд привітний персонал. Всім бажаю міцного здоров'я
Дякую за лікування!

Wolodumur
24 марта 2021 в 12:28

В шаленому захваті від перебування в гастроентерологічному центрі. Дуже вразила операційна - позитивна атмосфера, зовсім не страшно.
Колектив супер-супер! Люди відкриті, щирі, доброзичливі. Справжні висококваліфіковані професіонали.
Я дуже вдячний вас за лікування, за відношення, за вашу працю!
Я був радий бути частинкою вашого колективу навіть у якості пацієнта

Зоя
22 марта 2021 в 13:00

Гарний персонал, високопрофесійні лікарі хочу подякувати зав. Відділенням піроговський володимир юрійович і лікар
ю таранєнко андрію олексійовичу за іх золоті руки

Оксана
14 февраля 2021 в 8:07

Дуже дякую за проведення колонскопії, зовсім не боляче, підготовка була складнішою. Плем'яник Сергій Віталійович дуже професійно все зробив та медсестра Кирилова Г. М. Весь час заспокоювала. Вони дуже професійні та людяні. Процедура була без анастезії, але я спокійно витримала завдяки цій команді. Рекомендую, не бійтеся. Щире, велике дякую. А ще хочу сказати слова подяки дівчаткам на рецепції вони так мене заспокоїли та налаштували, що жахливий страх враз пройшов. Чуйне ставлення робить дива.

Владимир
09 февраля 2021 в 4:49

Блоьшое спасибо! Мои застарелые проблемы постепенно решаются. Пребывание на лечении комфортное. Ещё раз благодарю!

Оксана
06 февраля 2021 в 12:56

Доброго всім дня!
Хочу висловити подяку колективу проктологічного, ендоскопічного та гастроентеролонічного відділень Обласної лікарні!За ваш професіоналізм, ввічливість та гуманне ставлення до пацієнтів!Умови перебування та лікування створені дуже комфортні, палати як і все відділення прибираються регулярно та ретельно. Харчування як для хірургічного відділення абсолютно нормальне. Медичні сестрички уважні та привітні, роботу свою виконують на 100%!
Особу подяку хочу висловити лікарям, які допомогли мені в вирішенні проблеми мого захворювання, а саме:
анестезіолог Донець Валерій Васильович;хірург Сурков Артем Вікторович; хірург Швець Юрій Павлович;гастроентеролог Мельник Дарина Вячеславівна.
Щиро дякую за вашу працю, витримку та людяність!Бажаю всьому колективу здоров'я та процвітання, ви того варті!

Добавить отзыв