UAOTZYV.COM

Проктолог Шамрай Дмитрий Викторович

Адрес Київ, вулиця Глибочицька, 32В
Метро Лук'янівська 0.67км
Телефон +380 (96) 799-03-95
Часы работы
понедельник09:00-17:00
вторник09:00-17:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота10:00-16:00
Сайт dr-shamrai.com
Рубрики Хирург, Проктолог
Оценка 4.2 24 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Проктолог Шамрай Дмитрий — вулиця Стрітенська, 4/13
Центр лазерной проктологии — вулиця Юлії Здановської, 33/43
Похожие компании в категории

Проктолог Шамрай Дмитрий Викторович отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Софія
21 февраля 2024 в 6:02

Доброго дня! Хочу висловити велику подяку лікарю Шамраю Дмитру Вікторовичу. Я дуже рада, що звернулась саме до Вас! Зверталась з приводу геморою! Все чудово, я задоволена! Було погано і боліло лиш у суботу (в п'ятницю була операція). На сьогодні почуваю себе дуже добре! Дискомфорту майже не відчуваю, обезболюючі не приймаю, рекомендацій дотримуюсь). Дякую за те, що відгукувались, навіть, у вихідні дні) Рекомендуватиму Вас і своїм знайомим, і друзям, як дуже чудового високваліфікованого фахівця).

Андрій
19 августа 2023 в 12:32

Пишу Вам подякувати після операції я почуваю себе класно. Ні болю, ні крові. Шкодую тільки, що не звернулася раніше, а цілий рік мучилась. Дієти ще стараюсь дотримуватися, ще приймаю проносні, але це дрібниці. Я дуже Вам дякую Бажаю, щоб не боліла спина і руки. Здоров'я Вам

Анна
09 августа 2023 в 12:01

Дякую лікарю за консультацію, операцію та зворотній звʼязок під час реабілітації! Якісно надані послуги та швидке відновлення заслуговують лише пʼять зірок!

vlada
29 июля 2023 в 1:51

Звернувшись до Дмитра Вікторовича за допомогою жодної секунди не пошкодували. Дуже швидко були зроблені всі необхідні аналізи та обстеження. У понеділок маму поклали до лікарні,  в четвер було проведено операцію з видалення сигмовидної кишки лапороскеським методом, а вже наступної середи її виписали. І до операції та після лікар завжди перебуває на зв'язку. Зрозумілою пацієнту мовою доносить всю необхідну інформацію про підготовку та відновлення після операції. І я і мама дуже вдячні йому за золоті руки та чуйне ставлення до пацієнта.

Валера
22 июля 2023 в 18:06

Дякую Дмитро Вікторович за операцію все пройшло чудово починаю відновлюватися, ви просто супер лікар!

Оксана
10 марта 2023 в 19:25

Дякую лікареві за його роботу і чуйні руки. Особливо в такий важкий час він не відмовляє пацієнтам і не кидає їх на призволящє навіть під час тривоги та обстрілів. Місяць тому робила операцію - прибрали геморой. І нарешті можна жити з полегшенням і без болю. Операція була коротка, а після операції на мій подив все дуже швидко загоїлось.

Андрій
10 марта 2023 в 19:11

Лікар робив мені операцію з приводу онкології кишки. Після операцію призначили хіміотерапію.
Все пройшло добре. Радий потрапити в руки професіонала.

Ольга
09 октября 2022 в 10:49

Нашла этого шахрая через инстаграм, приехала в Винницу на прием. Прием проводит в кабинете гинеколога, руки не мыл не перед премом не после, стерильных инструментов не открывал, разодрал анус и сказал улыбаясь что это допустимо в проктологии. Он специально заражает людей. Не ходите к нему если хотите жить.

Саша
17 марта 2022 в 20:30

Порадила мені лікаря подруга, за що їй дуже вдячна. Проходила обстеження раніше і іншій (не буду писати назв) клініці, там лікар ставив діагноз з підозрою на онко, наполягав на операції тут, зараз і бігом.
Дмитро Вікторович, однозначно на своєму місці: вислухав, назначив обстеження, розібрався в проблемі і головне - пояснив, що робити.
Онко немає, операцію не потрібно аж бігом «як казали…», направив до потрібного мені лікаря в моїй ситуації.
Вважаю, гарний лікар - лікар, який не буде просто так класти на операційний стіл.

користувач
03 февраля 2022 в 21:40

Я дуже дякую долі, що мені пощастило потрапити на прийом до лікаря Дмитра Вікторовича Шамрая. Це лікар від бога. Професіонал, чуйна, доброзичлива людина з надзвичайним позитивом, делікатністю та індивідуальністю підходу до своїх пацієнтів. Золотими руками лікаря була проведена операція, реабілітація проходить успішно. Дуже дякую вам Дмитро Вікторович! Хай щастить вам у житті.

Владимир
24 августа 2021 в 1:59

Шамрай Дмитрий Викторович-квалифицированный специалист, гуру своего дела!) Побольше таких специалистов!
От всей души!

Елена
12 августа 2021 в 21:33

После осмотра «врач» назначил операцию из за придуманных проблем. Сходила на прием к другому проктологу и я оказалась совершенно здорова. Мошенничество и умышленное причинение вреда здоровью. Этот отзыв - первый шаг. Следующий шаг в полицию и другие службы.

Марина
11 августа 2021 в 22:40

Доброго дня!
Хочу поділитися із своєю ситуацією, яка виникла на рахунку мого здоров'я.
Нещодавно з'явилися проблеми з боку проктології.
3 дні я відчувала дискомфорт, біль, виділення крові, випадання вузла, в результаті чого мала порушення сидіння.
Запідозрила у себе геморой.
Звернулась на консультацію до лікаря проктолога Шамрая Дмитра Вікторовича. Він у належному порядку оглянув, зробив призначення і одне із них було це - Лазерне видалення гемороїдального вузла.
Тому на 3 день після консультації. Лікар зробив операцію (міні) лазером. Все пройшло чудово, тривала не довго близько 30хв. Після її закінчення я вже спокійно йшла додому. Зараз все заживає. Наразі себе почуваю добре. У лікаря золоті руки, вирішив мою проблему. РЕКОМЕНДУЮ! ДЯКУЮ!

Татьяна
09 августа 2021 в 2:04

Внимательный, грамотный врач. С первой консультации поставил правильный диагноз, который подтвердился после исследования вырезаных тканей. Швы аккуратные и без воспалений. Теперь живу без боли.

Елена
20 июля 2021 в 5:30

Хочу поблагодарить Шамрай Дмитрия Викторовича за оказанную мне оперативную помощь, сделал мне операцию по удалению полипов и бахромки, очень быстро безболезненно и качественно, после чего была сразу дома без каких либо обострений и болей, очень всем его рекомендую так как врач большой профессионал своего дела! Всегда в дальнейшем буду обращаться к нему и всем советую, так как от него остались только позитивные эмоции, огромное вам спасибо!

Андрей
12 ноября 2020 в 11:53

Около года назад (12.08.2019) лечил у Дмитрия Викторовича эпителиальный копчиковый ход. Операция прошла под местной анестезией, было не больно. Процедура заняла примерно полчаса, еще примерно полтора часа - наблюдение в палате. Домой уехал на метро. Рана казалась большой, и я ожидал, что будет сильно болеть, однако было вполне терпимо, анальгетики избавляли от неприятных ощущений процентов на 90, крови на повязках не было. Через три дня вышел на работу. Операция проходила открытым способом, поэтому сразу после нее можно было почти не ограничивать физическую активность, сидеть, лежать на спине. Заживало не долго и повседневной активности рана не мешала. Перевязки легко было делать самостоятельно, рана зажила без осложнений. Дмитрий Викторович - очень внимательный, отзывчивый врач, максимально полно рассказал о процедуре и процессе реабилитации, об альтернативах выбранного метода, ответил на все вопросы, интересовался о самочувствии после операции. Рекомендую!

користувач
05 ноября 2020 в 6:06

Большое спасибо хирургу Дмитрию Шамрай за квалифицированное оказание помощи (операция). Очень хороший врач, проффесионал, внимательный и тактичный

Юлия
14 октября 2020 в 19:02

Проходила у доктора лечение по поводу свища. Операция прошла очень удачно. Без боли, без стреса, с быстрым восстановлением после. Всем рекомендую. Очень внимательный специалист.

Игорь
01 октября 2020 в 7:54

Хотелось бы сказать огромное спасибо Дмитрию Викторовичу за современный подход, внимательность, тактичность и понимание проблем.

Dmytro
23 сентября 2020 в 16:56

Читаю отзывы и у меня когнитивный диссонанс. Врач проктолог удалил вену на ноге (комментарий от Алёна Кушнир). Что серьёзно? Простите, где вены на ноге, а где орган специализации проктолога? (Для справки, вены лечит врач флеболог)

Доктор проктолог, а может вы еще и зубы лечите, и гланды удалить сможете? А гаданием занимаетесь? А как начет снять сглаз или порчу, или, может, воду зарядить?

Походу, "доктор" очень любит кэш и готов "лечить все" за ваши деньги.

Добавить отзыв