UAOTZYV.COM

Проктолог Шамрай Дмитрий

Адрес Київ, вулиця Стрітенська, 4/13
Метро Золоті ворота 0.96км
Телефон +380 (96) 799-03-95
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота09:30-14:00
Сайт dr-shamrai.com
Рубрики Проктолог, Хирург
Оценка 4.3 28 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Проктолог Шамрай Дмитрий Викторович — вулиця Глибочицька, 32В
Центр лазерной проктологии — вулиця Юлії Здановської, 33/43
Проктолог 1-я больница — Харківське шосе, 121
Похожие компании в категории

Проктолог Шамрай Дмитрий отзывы

28
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Olena
22 апреля 2024 в 19:17

Аферист, нікому не рекомендую! Користується страхом людей і розводить на гроші, після чого блокує у всіх можливих месенджерах. Неадекватна людина, з якою будемо вирішувати питання у суді

Макс
01 апреля 2024 в 13:04

Професіонал свого діла, завжди на зв'язку. Операцію провів на одному подиху, все швидко, якісно і майже безболісно)

Оксана
07 марта 2024 в 21:28

Хочу подякувати та порекомендувати лікаря/хірурга Шамрай Дмитра Вікторовича. Записалася на консультацію та після прооперувалася також у нього. На консультації розповів все по суті відносно проблеми, чітко та доступними словами. Запропонував лікування. У моєму випадку потрібна була операція (проктологія). До та після операції завжди був на зв'язку. Назначив післяопераційне лікування, яке дійсно мені допомогло. На всі медичні питання, навіть які не відносяться до моєї проблеми, уважно вислухав та надав рекомендації. Дякую Дмитру Вікторовичу за лікування. З власного досвіду можу рекомендувати професіонала, лікаря Шамрай Д. В.

Наталочка
12 января 2024 в 23:14

Безвідповідально та непрофесійно зі сторони лікаря приватної клініки призначати день та час візиту пацієнту, а самому про це забути. На-жаль, таким лікарем виявився Шамрай Д. Повелась на позитивні відгуки ніби як про професіонала, який досить активно себе піарить та запрошує на запис за особистим номером телефону, чи через чат телеграм, а насправді, як виявилось, навіть не фіксує записи в своєму графіку. В результаті - даремно витрачені кілька годин робочого часу, бензин на дорогу через півміста, здивування адміністраторів клініки, які ні сном ні духом не знали, що лікар призначив прийом ну і "вишенька на торті" - замість вибачень чи якоїсь видуманої історії, чого ж пан Шамрай таки не явився - він передав через свого адміністратора пропозицію їхати до нього на прийом в 4ту лікарню! Серйозно? Я записалась на прийом в приватну клініку на певний час, щоб їхати хто зна куди в державну лікарню, стояти там під кабінетом в живій черзі і за це ще може гроші заплатити за консультацію? Відгуки пишу вкрай рідко, але в цьому випадку злість мене здолала. Тому перед записом до Шамрая Д. Гарно подумайте, чи воно Вам треба.

Юлія
23 декабря 2023 в 20:41

Хочу подякувати проктологу Дмитру Вікторовичу за чудово проведену операцію лазером з видалення зовнішнього геморою. Дуже уважний та чуйний лікар, фахівець своєї справи! Операція пройшла швидко та вдало. Безмежно вам вдячна!

Неля
05 декабря 2023 в 1:46

Велика подяка лікарю Шамраю Дмитру Вікторовичу за проведену операцію. Дуже уважний, добрий та тактовний лікар. Справжній професіонал своєї справи. Дякую за золоті руки! Також велика вдячність всій його команді та особисто Тарасу Григоровичу та Адріану Сергійовичу за чуйне ставлення та професіоналізм. Всім здоровʼя на багато років життя і успіхів у вашій нелегкій справі!

Аурика
30 ноября 2023 в 4:38

Дуже дякую, лікарю Дмитру Шамрай за кваліфіковане надання допомоги. Дуже добрий лікар, уважний і тактовний, все докладно розповідає та пояснює. Він спеціаліст своєї справи, у якого кваліфікована команда. Чуйний, завжди шукає суть проблеми і докопується до істини.
Також хочеться відзначити таких лікарів як Тарас Григорович та Адріан Сергійович, які також є кваліфікованими лікарями та входять до складу команди Дмитра Шамрая.

Ілля
11 марта 2023 в 8:14

Хотів би порекомендувати Шамрая Дмитра Вікторовича, це лікар з великим стажем роботи, професіонал своєї справи. Допоміг мені впоратись з моєю хворобою в проктології. Це лікар не просто проктолог, але ще й хірург та онколог в проктології. До нього можна звернутись з будь-якого питання і головне розповісти все і нічого не соромитись!

Андрій
10 марта 2023 в 19:15

Лікар видаляв мені онкологію кишки. Потім призначили хіміотерапію. Все пройшло добре. Радий потрапити в руки професіонала.

Ольга
09 октября 2022 в 11:43

Я очень хотела вылечиться, нашла через инстаграм врача, на странице все красиво рассказывал о стерильности о шортах для женщин, списалась договорилась о встрече в Виннице. Приехала на прием шорт никто не дал, руки перед приемом не мыл, и почему я не вышла из кабинете не знаю, осматривал грубо, стерильного ничего не открывл, через неделю после приема появилась страшная потливость по ночам очень плохо себя чувствую, ничего не проходит, я не знаю что и думать и как с этим жить. Вывод врач берет деньги, а как после приема будет чувствать себя человек его не волнует. Он специально заражает людей.

Женя
25 января 2022 в 0:19

Безумно благодарны врачу за блестящую операцию по удалению раковой опухоли! У папы диагностировали рак сигмовидной кишки. Многие специалисты отговаривали от операции - мол, столько рисков для пожилого человека, зачем оно вам надо, живите, пока еще живется. Но мы не хотели ждать смерти, мы хотели дать отцу шанс побороться за жизнь. Мне посоветовали комплексный подход Дмитрия Шамрая - и с первого же визита доктор вызвал у отца доверие своей открытостью и непредвзятым отношением к его возрасту. Конечно же, Дмитрий Шамрай отправил отца на консультации к кардиологу и другим специалистам, на дополнительные обследования. И до операции, и после операции всегда был на связи, отвечал в мессенджерах на любые вопросы. Это было не только профессионально, но и по-человечески комфортно. Когда доктор интересуется самочувствием пациента, а не пациент должен атаковать клинику или мессенджеры врача, чтобы получить хоть какой-то фидбэк.

Сергей
26 декабря 2021 в 7:22

Дуже вдячний Дмитру Вікторовичу за зроблену операцію. Не впевнений, що багато людей при його спеціальності хочуть залишати тут відгуки) Але моя думка, що вдячні пацієнти мають залишати інформацію, щоб ті люди, котрі шукають класних лікарів все-таки, знаходили їх.
Стосовно самої операції, вона пройшла чудово. І, хочу сказати, коли усвідомлюєш результати, то це вражає! Також хочу подякувати за післяопераційну інформаційно підтримку. Дмитро Вікторович був завжди на зв*язку та допомагав порадами, чого потрібно, а чого НЕ потрібно робити.
Коротше кажучи, я ще на одужанні, але вже відчуваю себе іншою людиною!
Щиро вдячний!

користувач
19 ноября 2021 в 1:13

Добрий день! В мене сталося запалення яке я, самостійно, намагався вилікувати коли ситуація погіршилась я звернувся в приватну "клініку" (мережа по Києву), де спеціалізований лікар, не побачив складну, явну ситуацію. Розуміючи і відчуваючи мій складний стан, за рекомендацією я потрапив на огляд до Лікаря Дмитра Шамрая. Як виявилось стан у мене був важкий-через день він мене прооперував. Операція і реабілатіція пройшли добре!
Тому якщо у вас проблеми -сміливо звертайтесь до Дмитра Шамрая!
Цей лікар професійний і знає свою справу дуже добре!
Будьте здорові!

Аліна
06 сентября 2021 в 6:08

Велике дякую Шамраю Дмитру Вікторовичу. Несподівано з'явилася проблема, дуже страшно і соромно було звертатися до лікаря, але потрібно було видаляти поліпи. Сходила на консультацію, доктор дуже акуратно провів огляд і призначив день операції.

Андрей
02 сентября 2021 в 4:45

На редкость хороший врач, знает свое дело и хорошо объясняет, помогает вникнуть самому пациенту в свою ситуацию.

Я лечился у него, и хотя обычно на приеме у врача чувствую себя несколько дискомфортно, у Дмитрия Викторовича была спокойная обстановка, он профессионально и грамотно разложил всю информацию по полочкам, предложил несколько возможных вариантов решения проблемы, а так же указал преимущества и возможные разные последствия каждой из них.

В моем случае потребовалась операция под местным наркозом, в процессе доктор отвечал на все интересующие меня вопросы и прислушивался ко мне, если у меня были хоть какие-то неприятные ощущения.

Я рекомендую этого доктора как специалиста, рекомендую лечиться именно у него, впечатления остались только позитивные!

Maryna
29 августа 2021 в 8:04

У моєї тітки серйозні проблеми з здоров'ям, на мою думку через некомпетентність лікаря, та неправильно виконане оперативне втручання,

danapris1
26 августа 2021 в 2:40

Благодарю Дмитрия Викторовича Шамрай за обследование, своевременную консультацию и лечение (операция по удалению атипичной кисты молочной железы). Спасибо за отзывчивость, доброжелательное отношение к пациентам. Очень приятно, работают такие грамотные, неравнодушные люди.  Благодарю за высокий профессионализм, внимательное и ответственное отношение, оперативное применение современных методов лечения и моральную поддержку.

Марина
24 августа 2021 в 22:45

Здраствуйте!
Хочу поділитися із своєю ситуацією, яка виникла на рахунку мого здоров'я.
Нещодавно з'явилися проблеми з боку проктології.
3 дні я відчувала дискомфорт, біль, виділення крові, випадання вузла, в результаті чого порушення сидіння.
Запідозрила у себе геморой.
Звернулась на консультацію до лікаря проктолога Шамрая Дмитра Вікторовича. Він у належному порядку оглянув, зробив призначення і одне із них було це - Лазерне видалення гемороїдального вузла.
Тому на 3 день після консультації. Лікар зробив операцію (міні) лазером. Все пройшло чудово, тривала не довго близько 30хв. Після її закінчення я вже спокійно йшла додому. Зараз все заживає. Наразі себе почуваю добре. У лікаря золоті руки, вирішив мою проблему. РЕКОМЕНДУЮ! ДЯКУЮ!

Nataliia
30 июля 2021 в 11:56

Благодарю Дмитрия Шамрая за оказанную помощь. Операция прошла успешно в максимально комфортных, профессиональных и доброжелательных условиях. Реабилитация проходила точно по плану. Дмитрий Викторович проявил максимальную внимательность и вежливость, а также предоставил всю необходимую информацию, чтобы чувствовать себя уверенно и спокойно в процессе лечения. Рекомендую всем вернуть качество жизни, обратившись к этому доктору.

Вадим
20 июля 2021 в 2:20

Шамрай Дмитрий Викторович оставил впечатление о себе, как о профессионале с большой буквы, которые в наше время встречаются крайне редко! Со всей ответственностью решил поставленную перед собой задачу. Серьезно и внимательно подошел к моей проблеме. Благодарен ему за его профессиональный и одновременно человеческий подход. В случае необходимости друзьям и знакомым порекомендую только его.

Добавить отзыв