UAOTZYV.COM

PRO.КАВУ отзывы

Адрес Київ, вулиця Ярославська, 6
Метро Контрактова площа 0.34км
Телефон +380 (99) 649-21-12
Часы работы 10:00-20:00
Сайт prokavu.com
Рубрики Кофейня, Кейтеринг, Обжарка кофе, Магазин кофе
Оценка 5 27 отзывов
Похожие компании в категории
Пиріжкова Тітка Клара — вулиця Нижній Вал, 33
Good Wine — вулиця Мечникова, 9
Honey — вулиця Нижній Вал, 19/21

Кофейня PRO.КАВУ отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оксана
14 июня 2023 в 9:57

З PRO. КАВУ я познайомилася коли шукала обладнання для нової кав'ярні. На той час отримала багато пропозицій, але придбала саме тут. Чому тут? Все просто. Бо після першої зустрічі з керівництвом зрозуміла, що тут дуже відповідально ставляться до своєї роботи. І не пошкодувала про свій вибір!
Кавомашину для нашої кав'ярні підготували якісно і швидко.
А тепер про каву. До відкриття ми готувалися відповідально і каву підібрали завчасно. Тншу каву. Та коли пан Михайло приїхав допомогти в налаштуванні обладнання за дві доби до відкриття, привіз на дегустацію декільк сортів кави PRO. КАВУ. Тоді я і змінила свій вибір на користь ТМ PRO. КАВУ. І знову ж таки - не шкодую. Мій вибір - Atlantic та Bland №3+. Рекомендую!
Та щоб правильно налагодити процес роботи кав'ярні не достатньо бути гарним організатором та адміністратором. Тут просто необхідно зануритись у світ кави! І з цим мені допомогли у PRO. КАВУ. Я закінчила індивідуальні курси баристи у пана Михайла і набула не лише цінні знання у світі кави, але й опанувала практичні навички приготування смачних кавових напоїв, та дізналася багато тонкощів у їх приготуванні. За що щиро вдячна шановному пану Михайлу і його команді!
Зараз ми плідно співпрацюємо. Команда PRO. КАВУ надає неаби яку підтримку і допомогу!
І наостанок, тут ще є й найсмачніше какао, яке я теж готую тепер у своїй кав'ярні.

Саша
10 декабря 2021 в 10:49

Дуже затишне місце, готують просто неймовірну каву, працівники професіонали своєї справи, не просто приготують але і розкажуть все про сорт кави, походження, нотки, аромат. Можна придбати свіже змелену каву з собою. Завітайте, будете приємно вражені.

користувач
01 декабря 2021 в 21:13

Кофейня где приготовят с душой и расскажут от души о кофе.
Редко когда знаю, чего хочу выпить, поэтому очень была рада, когда подобрали напиток для меня исходя из предпочтений и не прогадали.

користувач
15 ноября 2021 в 19:47

Прекрасное место для утренней подзарядки головного мозга на продуктивный день! Я в восторге, очень уютно, атмосферно, влюбилась в это место! Здесь гостям всегда рады?

користувач
18 октября 2021 в 18:53

Свежезаваренный, ароматный, утренний, бодрящий кофе ️
В исполнении золотых рук Марии и Даниила.)

Наталия
12 октября 2021 в 3:28

Обожаю покупать здесь кофе! Мой любимый Colombia Medelin+ но сегодня я купила новинку! Заинтересовал он меня нотами апельсина - завтра буду пробовать) а ещё приятно, что всегда можно попросить смолоть зерна️

Арина
06 сентября 2021 в 6:50

Проводится дегустация разных сортов кофе. Могут ответить на всё, что вас интересует о видах и приготовлении этого напитка. Также очень большой выбор зёрен разных блендов и сортов кофе.

Ксения
25 августа 2021 в 2:44

Смачна кава. Привітна та кваліфікована бариста. Приємна атмосфера всередині закладу. Є полички з книжками для відвідувачів. Також окрім напоїв є можливість придбати зернову каву додому (при необхідності вам її змелять). Заклад сам обсмажує зерна, а тому коли ви обираєте каву вам можуть провести безкоштовну дегустацію, що особисто для мене виявилось дуже корисним - на запах сподобалися два сорти кави, і не могла вибрати, а от на дегустації одразу визначилася яка більше подобається (при тому, якби обирала лише за запахом, то взяла б іншу).

Женя
23 августа 2021 в 23:45

Спасибо большое за вкусный кофе, за рекомендации по выбору именно того вкуса, который мне нравится спасает меня в те дни, когда я возвращаюсь домой, где нет ни одного места с хорошим кофе.

Юлия
28 июня 2021 в 13:22

Постоянно берем кофе только здесь. Очень вкусный кофе, вежливое обслуживание, профессиональные бариста! Всем рекомендую!)

Ксеня
18 июня 2021 в 22:39

Найголовніше - смачна кава! Приємний персонал, затишне місце в серці Києва! ️️? Рекомендую! До речі, каву можна взяти додому

Инна
16 апреля 2021 в 12:59

Персонал уважний до побажань клієнта) Смачна фільтр кава, ідеальний, як на мій смак, десерт "Солена карамель".

Vitalii
06 апреля 2021 в 2:52

Чудова кава, смачна і запашна біля Контрактової на Ярославскій! Гарно приготований еспрессо мак'ято! Баріста молодчина!

Таня
04 апреля 2021 в 14:55

India/Columbia - очень крутой кофе. Приятное место, где воспитывают культуру кофе. Кроме основного заказа мне дали ещё 3 пробника на основе моих предпочтений. Это любовь

Olha
11 марта 2021 в 14:23

Невелика кав'ярня, але "з душою". Вразила солодка і солона карамель ВЛАСНОГО приготування. Це рівень! Кава смачна і варта того, щоб повернутись сюди знову! Дякую за приємний сервіс і смачну каву)

Dj_Osadok
09 марта 2021 в 10:26

Замечательное ️️️обслуживание и очень вкусный кофе, просто божественный. Очень рекомендую попробовать фирменные сладости. ️️️️

Ольга
21 марта 2020 в 7:44

Дуже смачна кава і цукерки з керобом і вишнею. Привітне обслуговування, затишна зала, дуже по-домашньому. Рекомендую!

Сергей
21 февраля 2020 в 7:15

Неплохое кофе, уютное местечко. Огорчило слишком горькое кофе. Возможно со временем исправится. Обязательно вернусь чтобы ещё раз проверить вкус кофе.

Панда
13 февраля 2020 в 18:51

Чудесное место. Представлены разные сорта кофе, отличная альтернатива в виде фильтра кофе и v60. Все супер

Вика
04 февраля 2020 в 12:38

Очень милое и уютное место, всем посетителям уделяется максимум внимания. Место хоть и небольшое но там никогда нет очередей, можно как там посидеть так и взять с собой. Кофе просто отличный, а когда я попросила чай с молоком мне его сделали, хотя его и нет в меню. Выбор сладостей к напиткам тоже очень хороший. А пироги просто супер. Цены как для Киева очень низкие. Буду в том районе ещё обязательно зайду. Спасибо большое за хорошо проведенное время.

Добавить отзыв