UAOTZYV.COM

Прокат ендуро мотоциклiв TDM ENDURO TOURS”

Адрес Київ, Мототрек Пирогів, вулиця Пирогівський шлях, 186
Телефон +380 (98) 237-97-84
Часы работы 09:00-21:00
Сайт tdm-enduro-tours.com
Рубрики Организатор активного отдыха
Оценка 5 32 отзыва
Похожие компании в категории

Прокат ендуро мотоциклiв TDM ENDURO TOURS” отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
norin
11 мая 2024 в 14:32

На минулому тижні відвідали цю базу, великий вибір транспорту, ми обрали квадроцикли. Самі квадрики - круті, управління зручне, чутливе, порівнюю з досвідом з Єгипту. Інструктори - топ, і весело, і серйозно, підхід чудовий! Як і досвід в цілому. Мені сподобались треки - і ліс, і пагорби, і по викатаному шляху, і по траві - максимально різноманітні. А крізь ліс є навіть пару дуже красивих та цікавих локацій, краще просити зупинитись та пофоткатись, як забажаєте)
Нам все сподобалось, приїдемо якось ще) інструктор сказав, що крутіший досвід у більш вологу погоду, але напевно і більш брудний

До речі, уважно слухайте інструктаж, як не дочули чи не зрозуміли - вам все пояснять повторно - бо це безпека!

А і там є місце для відпочинку після заїзду мангал, стіл, рукомийник та з десяток крісел мішків.

Рекомендую - топовий активний відпочинок

Інна
03 апреля 2024 в 12:25

Чудове місце для активного відпочинку. Каталися вперше на квадроциклах, ми в захваті. Дякую величезне

Иван
03 декабря 2023 в 5:30

Все було дуже круто. Багато емоцій та вражень. Інструктаж був дуже детальний розглянули усю нюанси. Є трек відпрацювати навички перед виїздом. Інструктор постійно доглядав за нами та вказував на помилки.

Мария
15 ноября 2023 в 13:52

Була сьогодні, мій перший у житті досвід на ендуро, залишилася в повному захваті!
Емоції просто не описати, але окрема подяка за ставлення до клієнта, за дбайливе спілкування, детальний до молекул інструктаж, суперську фото/відеосьємку та купу ще всього. Затишне, тепла база, з приголомшливими людьми, смакотами-частуваннями, хочеться поставити не 5 зірочок, а 555

Алевтина
15 ноября 2023 в 3:58

Каталися сьогодні з друзями на баггі, провели чудовий час, класна траса, круті організатори, все продумано! Точно повернемося, та не раз!

Сергей
11 ноября 2023 в 21:48

Це не передати словами! Їздили великою компанією все у захваті! Техніка супер. Траса супер. Організатори ВСІМ РАДУ!

Олександр
30 сентября 2023 в 15:02

Прекрасне місце для активного відпочинку. Все ідеально, чистий екіп, чисті моти та відмінний персонал)

Андрей
31 августа 2023 в 18:08

Все дуже сподобалось.
Перед цим прокатом катався в іншому місці - тут набагато краще.
1. Гарний початковий інструктаж.
2. Перед самим туром є навчальні участки, завдяки яким можна отримати базові навички.
3. Хороша локація для турів - ліс, перепади висот.

Евгений
29 августа 2023 в 23:30

Дякую за крутий активний відпочинок.
Вже не перший раз, і також всім рекомендую. Головне добре слухати інструктаж і також його виконувати.

Никита
25 июля 2023 в 22:32

З задоволенням пишу відгук після другого відвідування, і вже розробляю плани на майбутні заїзди. Навіть вже переконав половину друзів відчути адреналін разом!

Головний аспект цього місця - це не просто комерційний сервіс для заробітку на покатушках. Хлопці дійсно люблять ендуро, тому не просто надають мотоцикли в оренду, а активно діляться своїм захопленням.

Місце вражає: професійні інструктори, доглянуті мотоцикли та багі, класні траси. Вони видають всю потрібну (і чисту!) екіпіровку для безпеки, за винятком взуття, бо взуття, це дуже індивідуальна річ: Шолом з підшоломником і маскою, захист тіла, ліктей, колін і рукавиці. Тому раджу взяти з собою міцні боти, що захистять ваши ноги.

На перший раз катався на баггі разом з дівчиною. Незважаючи на її страх перед екстрімом, досвід сподобався нам обом. Разом з нами катався її молодший брат на пітбайку, він також був у захваті. Дві повних години носились де тільки можна, навіть руки втомилися крутити кермо)

Маршрути, які хлопці самі створили в лісі, дають змогу їздити багі паралельно з мотоциклами. Буде все: прямики по полях, горки, ліс, калюжі та багнюка. Для максимального задоволення,
беріть змінний одяг, що вам не буде шкода забруднити! На місці є душ і роздягальня, щоб знов повернутися до людського вигляду, після виєзду з лісу.

Коли збираєтся багато народу, групують по 4-6 осіб, кожна група зі своїм інструктором. Це важливо, оскільки катають як повні новачки, так і вже досвідчені райдери. Таким чином, кожна група може їздити у власному темпі і не заблукати в лісі.

На другий раз на мотоциклі 250ці. Завдяки приємному, для мене, збігу обставин я мав нагоду покататися вдвох з інструктором. Що сказати, була найкраща покатуха в моєму житті!) Не тільки чудово покатався, але й навчивяся краще керувати мотоциклом, що дуже сильно підвищує впевненість та задоволення від поїздки. Взагалі, така опція доступна за доплату, раджу скористатися, якщо не набираєтся група, чи хочется індивідуального підходу.

Раджу приїзжати, уважно слухати інструктаж, приміняти знання на практиці, отримувати задоволення, а потім приїздити ще, знов уважно слухати інструктаж і катати ще крутіше =) Бажаю всім гарного балансу та веселих покатух! Не пошкодуєте =)

Александр
14 июля 2023 в 1:10

Це незабутні емоції та враження. Організація та атмосфера на найвищому рівні. Але не забувайте дотримуватися інструкцій та дотримуватися безпеки під час їзди

Артем
29 июня 2023 в 8:18

Приємно вражений рівнем організації. Дуже комфортна сервісна зона. Нормальний екіп як для прокату. Хотілося ще б мотоботи. Зрозумілий інструктаж перед заїздом. Техніка в дуже дбайливому стані. Класна ідея з пітбайками без зчеплення для новачків.
Дуже круті маршрути. Перша година легша, щоб вкатитися. Друга година по лісу взагалі шикарна.
Класний підхід до організації всіх моментів усією командою.

Станислав
04 апреля 2022 в 20:04

Класс! Очень понравилось!
Отличный инструктаж (только он стоит этих денег)!
Приятный сервис, красивые места, а главное бешеный выброс Адреналина!
Обязательно повторим.
Советую!

Женя
27 марта 2022 в 12:56

Сразу ощущается дух того, что ребята занимаются любимым делом. Как на моменте первичного обращения, так и в процессе заезда. Тепло встретят, окутают заботой, сделая горячий чай. Совсем не показательный инструктаж - более часа подробно и доходчиво прошлись и по технике безопасности, и по элементам эндуро. Кэмп укомплектован всем необходимым, вся техника находится в отличном состоянии. Продуманный маршрут и чаепитие. Очень рекомендую данных ребят. Эмоции невероятные, стоят своих денег.
Благодарю от души, до новых встреч!

Женя
25 марта 2022 в 11:16

Було супер клас! 1й раз сів на мото і зразу все вийшло! Організаторам респект, окремо можуть брати кошти тільки за інструктаж

Александр
11 марта 2022 в 14:25

Это агонь какой-то. 7 звезд. Респект за подготовленную и ухоженную технику, базу, знания и эмоции. Рекомендую, редко встретишь прокат или сервис где не косят бабло, а любят то чем занимаются и делятся этим с другими

Юра
11 марта 2022 в 3:25

Екстремально, весело, чудово провели час. Техніка та інструктори на високому рівні. Бажаю Розвитку! Рекомендую!

MotoSkarb
03 марта 2022 в 18:20

Самий крутий прокат в Києві. Красива та зручна локація, нова техніка, є все екіпірування. Цікаві маршрути різної складності. Для дівчат є пітбайки з автоматичною коробкою

Влад
14 февраля 2022 в 22:57

Прекрасный сервис. Профессиональные, отзывчивые сотрудники.
Незабываемые впечатления и опыт.
Рекомендую.:)

Sayonara
05 февраля 2022 в 2:20

Все было отлично! Катали зимой, ребята зашиповали колеса, я результате гоняли по лесу, сцепление агонь
После этого поседелки у костра бесценны. Гайз, место стоит посещения, да и мы с друзьями обязательно вернёмся

Добавить отзыв