UAOTZYV.COM

PROIZD – жд билеты и билеты на автобус онлайн

Адрес Київ, Спортивна площа, 1
Метро Палац Спорту 0.27км
Телефон +380 (44) 222-71-77
Сайт proizd.ua
Рубрики Агентство по продаже транспортных билетов
Оценка 3 41 отзыв
Похожие компании в категории
КИЙ АВІА, авиакассы, авиабилеты — 4, вулиця Архітектора Городецького
Alvona Planet (Planet Alvona) — вулиця Михайлівська, 18А, 31
Poezd.ua — Повітрофлотський просп., 15
Авиабилеты - KIEV.AERO — вулиця Катерини Білокур, 4, 2

PROIZD – жд билеты и билеты на автобус онлайн отзывы

41
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олег
07 августа 2023 в 17:32

Подобається цей сервіс, зручно купувати квитки, завжди актуальна інформація, ще й спортбанк кешбек повертає за купівлю квитків через сервіс проїзд. Юа

Лариса
02 мая 2022 в 7:31

Купила 2 квитки, 08.09.2021 р. Сдала в касу на Апостолове -Львів 17.09.2021 до сих пір на 02.05.2022 р. Гроші не повернули, яким чином можна повернути кошти

Настя
17 апреля 2022 в 3:45

Величезна комісія, льготникам тут взагалі немає що робити. Купівля лише повного білета (однозначно НЕ рекомендую!

Женя
08 марта 2022 в 0:48

Це найгірший сайт для покупки білетів. Люди, НЕ ЗВ'ЯЗУЙТЕСЯ З НИМИ НАВІТЬ! Комісія страшенно велика, сайт висте, а консультанти просто ЖАХЛИВІ. Через те, що виснув сайт, змінилася дата і ніхто не хотів визнавати провину.

Сергей
08 февраля 2022 в 2:00

Жах. Заходжу в особистий кабінет і бачу чужі квитки які купляла невідома мені людина, які можу повернути. Тобто я вводячи свої дані заходжу в чужий кабінет. Так собі безпека даних. Намагався написати в техпідтримку онлайн - отримав бан. Чим ви там думаєте, ало?

Annabell
19 января 2022 в 7:53

Покупали билеты за несколько дней до поездки через этот сервис
Распечатали билеты в кассе
Когда пришло время садиться в поезд оказалось, что вагона в который нам продали билеты нет? !
В билетах указан вагон, которого не существует!?
На гарячей линии сказали "такое бывает" Серьезно? !
Деньги за билеты берут и никак не информируют что потом вагона даже не будет! Никто ничего не возмещает!
Ехать 20 часов стоя или где-то возле туалета? Для этого мы заранее билеты купили? Никто даже не решает вопрос!

Александр
18 декабря 2021 в 23:18

Купил 2 билета из Львова в Киев. Не смог зайти в личный кабинет, чтобы один из них вернуть (авторизация через фамилию и последние 4 цифры карты). Они не отображались в личном кабинете. Операторы вернуть в режиме чата (онлайн) не захотели и деньги сгорели. Историю всю рассказывать не буду. Больше сервисом этим пользоваться не хочу. Претензий к операторам не имею. Показываю уровень заботы компании о клиентах.

Wilson
10 октября 2021 в 2:05

Большая наценка на ЖД билеты, хотя с таким же успехом их можно купить на сайте УЗД. Возврат билетов в день поездки вернул очень мало денег.

Женя
17 сентября 2021 в 20:02

К большому сожалению очень неприятное впечатление от сотрудничества с данной компанией. При покупке билетов в последнюю минуту начисляют лишнюю комиссию и когда покупаешь несколько билетов то сразу сложно понять. Но самым большим удивлением было когда при возврате билетов за очень длительное время вернули чуть больше 50 % хотя на сайте указано 20%. Принимайте решение аккуратно.

Саша
05 сентября 2021 в 19:59

Погано працює повернення, також програма списала кошти за квитки, які були зарезервовані
Питання ще не було вирішено, через місяць дали таку відповідь (додаток скрін)

Саша
27 марта 2021 в 8:07

Була на співбесіді на позицію Веб дизайнера. За всі роки роботи в дизайні - це була сама неадекватна співбесіда. У компанії процвітає шовінізм і зневажливе ставлення до кандидатів. Щиро співчуваю вам, якщо ви не чоловік і не розмовляєте українською. Так само тут не соромляться питати про сімейний статус, наявність дітей, успішності в школі та інституті.

Окремо хочу звернути увагу на Валерія. Більш не вихованих людей, які перебивають і не дають договорити я не зустрічала. Коли настає час поставити питання, відповідає максимум в 5 слів і останнє завжди - "далі".

Якщо ви все ж таки зважитеся йти на співбесіду, то компанія шукає фул стек дизайнера з відмінними практичними навичками в UX. Але по факту виявляється, що крім банерів вам більше нічого не довірять. За словами Валерія - "На вашу думку ніхто опиратися не буде, на дизайн сайту будуть найняті інші дизайнери".

Вирішила вперше залишити відгук, через те, що завжди читаю їх перед тим як піти в компанію, але тут було чисто. До того як співробітники почали писати - "Оди" про свою компанію і ставити їм лайки. Більше ніж впевнена компанія одна велика сім'я. Знайомі знайомих, куми та брати)

У відгуки написала основні гострі моменти. Весь спектр неповаги до себе як спеціаліста ви відчуєте, самі. Удачі в пошуку роботи!

Женя
10 января 2021 в 11:12

Понятие 'сервис' и этот сайт не имеют ничего общего.
Нет смысла смотреть на цену билета, ведь по факту, после выбора билета на последнем этапе при подтверждении вы платите больше. И это не комиссия банка.
А процент за услуги ТОВ 'PROIZD'!
Почему сразу не предупредить о вашей собственной комиссии и её размере за услуги!

Roket
11 сентября 2020 в 0:40

Схема місць не відповідає дійсності. Купили два квитки поруч 11 та 12, з'ясувалося що по різні сторони електрички їхати з дитиною 3 роки. Світлана Гуріна (Онлайн Консультант) спочатку просто все передавала на перевірку і писала що схема відповідає схемі Уз, після чого я скинув 4-ри скріншоти зрізних сайтів де схема була однакова але не така як тут, потім Світлана зовсім перестала відповідать. Написала мені ел. Пошту і сказала писати туди. За повернення грошей здеруть комісію в 50 відсотків. Два білети Вінниця-Київ тут коштує 475 грн. А в через Приват 410грн, шкода, що не скористався. Шарашкіна контора.

Татьяна
02 августа 2020 в 17:40

Фирма аферист! Не рекомендую пользоваться их услугами! 90 дней не возврашают деньги за возврат билетов, дают ложную информацию о невозможности вернуть деньги!

Копи
02 ноября 2019 в 0:05

Актуальный билеты. Сервис очень удобен! Операторы быстро отвечают и дают полный ответ на поставленный вопрос. Спасибо за сервис! Рекомендую!

Илья
12 июня 2019 в 11:41

Сервис отреагировал быстро. Вариантов нет, альтернативы нет, вот и думай как доехать самостоятельно, никто ничего не предложил. Зачем такой сервис если так может любой найти прямое сообщение? Сервис это когда ищут решение, а не самый простой выход.
Плюс ставлю оператору за быстрое реагирование

Оксана
06 июня 2019 в 3:55

Жахливий сервіс, працють не досвідчені люди які невміють допомогти у вирішенні проблеми!
Розказую як все було, щоб люди другі думали перш ніж користуватися їхніми послугами. Срочно потрібно було поїхати у Львів з Києва, не знала чи встигну і купляла онлайн квиток за 5 хв до відправлення, піар код не прийшов, провідник не міг считати код і мене не впустили в потяг, я зразу подзвонила до них у віділ підтримки, дівчинка сказала що я сама маю відмінити свої квитки, пізніше я ще раз до них дзвонила немогла і не знала як зайти в свій особистий кабінет, коли зайшла потяг вже поїхав і коли я ще раз їх запитала, вони сказали пізно, так як потяг вже відправився, питання для чого система продає такі квитки зазделегідь знаючи що їх не можна використати, і чому люди які сидять в кал центрі не компетентні в цих питаннях і не сказали звернутись в касу, чому у нас такий барак і всім на всіх все рівно, досить того що не доїхали вчасно а це було дуже важливо для мене, так і кошти не повертають, мій банк ввійшовши в моє положення зняв плітіж, так ні сайт забрав їх назад за пару днів, хоча перед тим я знов дзвонила до них, і сказали що добре що банк відмінив платіж, ⁸

Инна
01 июня 2019 в 17:28

Отличный сервис покупки билетов. Самое главное, что не только можно быстро купить необходимый билет, но и качественно можно решить проблему с возвратом онлайн. Отмечу сотрудника Татьяну, которая качественно предоставила услугу по возвращению билетов для меня. Благодарю!

Гала
26 мая 2019 в 14:28

Быстрое бронирование билетов, отличная служба поддержки. Если возникает вопрос моментально отвечают прямо в чате на сайте. Очень удобно!

Виталий
21 мая 2019 в 9:38

Отличное приложение, всегда свежая информация, если ошибся в покупке билета то возврат проходит быстро деньги вернули все до копейки, на возврат средств не больше 5 минут ушло. Единственное хотелось бы, что бы добавилось уведомление на случай добавления новых вагонов и автобронь билета.

Добавить отзыв