UAOTZYV.COM

Профессиональный массаж отзывы

Адрес Київ, вулиця Михайла Гришка, 9
Метро Позняки 0.28км
Телефон +380 (50) 607-30-57
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг09:00-17:00
пятница10:00-19:00
суббота10:00-18:00
Сайт yourspine.com.ua
Рубрики Невролог, Остеопатолог, Врач, Врач-консультант, Кинезиолог
Оценка 5 25 отзывов
Похожие компании в категории
Центр позвоночника Eurospine — просп. Миколи Бажана, 12
Наш доктор — вулиця Срібнокільська, 1
KinderKlinik — вулиця Олександра Мишуги, 2

Невролог Профессиональный массаж отзывы

25
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Мар'яна
29 февраля 2024 в 4:06

Потрапила за рекомендацією на консультацію, мануальну терапію та масаж до доктора Олександра, я була приємно вражена його професіоналізмом, вмінням чітко пояснювати і, головне, остаточним ефектом терапії. Після курсу відчуваю себе абсолютно ""новою"". Рекомендую!

Каріна
20 февраля 2024 в 5:38

Регулярно ходжу на масаж до Олександра - раз на тиждень. У мене сидяча робота, і ще три рази на тиждень тренування з тенісу. Масаж допомагає мені відновитися, а Олександр додає комплекс вправ, які можна виконувати вдома, і може консультувати як невролог.

Софія
17 февраля 2024 в 9:01

Після першого ж сеансу я відчула себе набагато краще (спочатку сильно боліла поясниця). Після кількох процедур осанка стала краще, а болі зовсім пройшли. Під час масажу я відчувала, як проробляться всі м'язи спини - якби була можливість, ходила би раз чи два на тиждень ради цього відчуття легкості і розслабленості.

Лилия
11 февраля 2024 в 0:27

Олександр - компетентний фахівець, який володіє всіма необхідними знаннями і великим досвідом в галузі лікувального масажу. За місяць-півтора лікувального масажу вдалося не тільки вирішити проблеми зі спиною і шиєю, з якими я звернувлася, але й зміцнити ці частини тіла для подальшого запобігання подібним проблемам. Олександр дуже відповідально підходить до виконання своєї роботи, завжди відповідає на питання чітко і доступно для людей без медичної освіти. Олександр, дякую за вашу роботу! Рекомендую! Олександр - компетентний фахівець, який володіє всіма необхідними знаннями і великим досвідом в галузі лікувального масажу. За місяць-півтора лікувального масажу вдалося не тільки вирішити проблеми зі спиною і шиєю, з якими я звернувлася, але й зміцнити ці частини тіла для подальшого запобігання подібним проблемам. Олександр дуже відповідально підходить до виконання своєї роботи, завжди відповідає на питання чітко і доступно для людей без медичної освіти. Олександр, дякую за вашу роботу! Рекомендую!

Іра
01 февраля 2024 в 21:31

Регулярно відвідую масаж у Олександра раз на тиждень. У мене офісна робота, і ще тренування з тенісу тричі на тиждень. Масаж допомагає мені відновитися, а комплекс вправ, запропонованих Олександром, робить процес ще ефективнішим. Великий плюс – професійні поради від невролога.

Кирилл
22 января 2024 в 1:31

Потрапив за рекомендацією на консультацію, мануальну терапію та масаж до лікаря Олександра. Був приємно здивований професіоналізмом та грамотністю донесення інформації, та найважливіше остаточним ефектом терапії. Після курсу почуваюся абсолютно «новою» людиною. Рекомендую!

Мария
08 июля 2023 в 22:14

Вдячна Олександру за професійність та індивідуальний підхід) Дає корисні рекомендації та пропонує ефективне вирішення проблеми. Окрім того, дуже приємна та щира людина, тому сеанси проходять максимально комфортно. Однозначно рекомендую!

Andrii
24 июня 2023 в 15:32

Ходжу на масаж до Олександра регулярно – раз на тиждень. У мене сидяча робота, а ще 3 рази на тиждень тренування з тенісу. Масаж добре допомагає мені відновлюватися. Великий плюс, що Олександр дає комплекс вправ, які можна робити вдома, може проконсультувати як невролог.

Женя
03 мая 2023 в 18:16

Прийшла до Олександра за рекомендацією. Це дійсно дуже компетентний спеціаліст. Після сеансу самопочуття значно поліпшилося. Однозначно рекомендую! Це саме та людина, яка вбереже вас від скитання від "спеціаліста" до "спеціаліста". Порадував не лише результат, але й сам процес взаємодії із лікарем: легка та невимушена обстановка, привітний та теплий прийом.

Александра
08 июля 2022 в 4:06

Александр на самом деле профессионал, результат виден уже после первого массажа. После нескольких сеансов я чувствую себя значительно лучше и результат очень чувствуется, состояние мышц и самочувствие в целом очень улучшились. Очень ответственный и компетентный в своём деле, однозначно очень рекомендую ️

Mykola
22 июня 2022 в 10:38

Ходжу протягом 2 місяців. Олександр - відмінний спеціаліст. Важливо виконувати всі рекомендації, які дає після відвідування. Однозначно рекомендую

Катерина
29 мая 2022 в 6:07

Щиро рада що знайшла саме свого спеціаліста який прекрасно знає що він робить! Олександр творить чудеса, вже після першого сеансу відчуваєш ніби у тебе нове тіло. Буду Рекомендувати друзям і рідним це саме той лікар який дійсно розуміє що він робить з медичної точки зору, знає про проблеми без слів. Однозначно буду до вас повертатись)

Яна
28 мая 2022 в 21:46

Я у захопленні від консультації і масажу, які отримала в Олександра. Він майстер своєї справи, з задоволенням приходжу на масаж на постійній основі, мені, як офісному працівнику, це дуже покращує життя і спина радіє:)

Лилия
21 мая 2022 в 6:53

Была у многих специалистов с проблемой в пояснице (около десятка) - никто не помог. Только у Александра получила первые результаты. Сейчас чувствую себя намного лучше. Хотя была всего несколько раз. Рекомендую

Jakin
16 мая 2022 в 10:34

Просто чудово! Сидяча робота змусила мене знайти масажиста, і вже навіть після першого сеансу були помітні зміни. Однозначно рекомендую усім хто піклується про своє здоров‘я)

Анжелика
04 февраля 2022 в 2:16

Александр профессионал своего дела. Это не просто рядовой массаж, а целая магия реабилитации. Если следовать всем советам, можно получить долговременный результат. Александр полностью вовлечён в процесс и время проходит незаметно. Очень приятная атмосфера и за время массажа получаешь ещё конструктивную консультацию и последующие действия для поддержки результата.

Яна
16 марта 2020 в 23:08

Я нашла Сашу год назад и безмерно этому рада, с тех пор для меня не существует других мастеров. Он действительно профф своего дела, мою спину спасает только его массаж. Очень рекомендую <3

Владислава
04 февраля 2020 в 20:26

Відвідала вже 4 сеанси і планую приходити знову і знову. Олександр - дуже чуйний, уважний лікар, майстер своєї справи. Масаж чудовий! Техніки масажу підбираються індивідуально, враховуючи стан вашого здоров'я. Вам завжди порадять і пояснять, як краще вирішити проблему; залюбки покажуть, які вправи потрібно робити, і дадуть відповіді на всі запитання. У мене за 4 сеанси покращилось самопочуття, зник біль в шиї, стала рівнішою осанка. Дуже рада, що потрапила саме до тебе, Саш! Дякую!

Маша
26 декабря 2019 в 22:55

Хотела бы сказать, что массаж действительно качественный и действенный, ходим всей семьёй, всем нравится и результат ощутим уже после второго/третьего сеанса!
Головные боли больше не мучают и спина не болит, самочувствие улучшилось, так что всем советую!

Volodymyr
12 декабря 2019 в 6:33

Чудовий професійний масаж від майстра своєї справи Олександра. Рекомендую, якщо цінуєте фаховість, тактовність та індивідуальний підхід.

Добавить отзыв