UAOTZYV.COM

Профессиональный Фотограф в Киеве — Алёна Перепелица

Адрес Київ, вулиця Костьольна, 4
Метро Майдан Незалежності 0.41км
Телефон +380 (50) 693-34-69
Часы работы 08:00-21:00
Сайт aperepelitsa.com.ua
Рубрики Фотограф, Коммерческий фотограф, Фотоуслуги, Свадебный фотограф
Оценка 4.9 51 отзыв
Похожие компании в категории
Mimi Photostudio — вулиця Ґарета Джонса, 8
Фотоателье Миг / Фотоательє Міг — вулиця Деревлянська, 2/6
Городецкого15 Салон Красоты / GORODETSKOGO15 — вулиця Архітектора Городецького, 15
Киевская Школа Фотографии — вулиця Велика Васильківська, 65 3-й та 4-й поверхи

Профессиональный Фотограф в Киеве — Алёна Перепелица отзывы

51
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дарья
24 октября 2023 в 12:13

Чудовий фотограф! На зйомці приємна атмосфера. В результаті отримали величезну кількість гарних фото, серед яких було важко вибрати найкращі для ретуші. Плануємо повернутись знову

Анастасія
19 октября 2023 в 7:50

Шукала сертифікат в подарунок на день народження. Знайшла Альону) Швидко все обговорили, сертифікат подаровано. А от часу на зйомку все не знаходилося. Банально - не співпадали вихідні. І коли на горизонті, через 4 місяці після придбання сертифікату, з'явився спільний вихідний, я пишу Альоні - і, о - чудо! - знаходиться час на нашу зйомку. Ми трохи нервували, тому що хотіли, щоб все було гарно. і було гарно! Ми під час зйомки постійно жартували і сміялися, атмосфера була невимушеною і легкою, тому й фото вийшли дуже гарними. Так, як зйомка - то наше особисте, я вирішила показати фото елементів фотосесії. Нас показувати не хочу) але точно знаю, що наступна зйомка буде у Альони) рекомендую!
Ви точно не пожалкуєте! До речі, фото вийшли настільки гарними, що ми навіть не скористалися пропозицією ретуші) А, і фото нам надіслала через день, хоча була домовленість через 10. Це нас дуже порадувало!

Olena
15 октября 2023 в 20:49

Сердечно дякую, за пороблену роботу! За уважність, професіоналізм та створення легкої атмосфери, в якій було легко розслабитися та просто насолоджуватися) Дуже рекомендую! Олена, обов'язково повторимо<3

Ольга
14 октября 2023 в 3:32

Альона, велике спасибі вам за роботу, увагу та настрій. Вийшло те, що потрібне. Ви дуже добре знаєте клієнта, відобразили все, що потрібно і можна було. Те, що ви робите це реально круто! Ви професіонал своєї справи! Ще раз дякую за вашу майстерність!

Саша
02 сентября 2023 в 1:41

Фотограф відповіла дуже швидко, наступного дня організували фотосесію, все було професійно і на рівні) Роботу зробила того ж вечора, чому я дуже здивувалася, тому що всі фотографи віддають роботи мінімум через три дні) рекомендую) дівчинка

Женя
29 августа 2023 в 11:08

Безуперечно класний досвід! Можу порекомендувати всім. Навіть на стадії організації фотозьомки з фотографом було досить легко сконтактувати. Щодо фотографій які служать як приклад до відгуку то я їх особливо не вибирав. Бо на мій погляд всі були зроблені якісно і зі своєю манерою (гарно видно творчий підхід у фотографіях). Як на мене це вже яскравий приклад того коли результат говорить сам за себе. Щодо процессу фотозьомки нічого сказати не можу бо я в ньому не приймав безпосередньої участі (бо це був подарунок) але знаю тільки те що, всі зосталися задоволеними ;). Ще раз дякую пані Олені.

Женя
25 августа 2023 в 12:37

Замовляла фотосесію у Олени. Хотілося чудових фото, які підійшли б і на робочий аккаунт і для особистих сторінок.
Чесно кажучи, не особливо сподівалася, що вийде круто, оскільки я завжди сильно напружуюся від одного виду фотоапаратів і дивлюся в кадрі, м'яко кажучи "не дуже")
За підсумком: отримала масу задоволення, фотограф просто розумничка! Ми спілкувалися, жартували, прогулялися Воздвиженкою, а головне - купа гарних фоточок, на які я дивлюся і радію. Думаю взимку повторити цю пригоду і однозначно рекомендую всім

Сергей
19 июля 2023 в 17:27

Шикарно, якісно, ​​професійно.
Півтори години роботи пролетіли як одну мить. Локації, образи змінювалися, з кожним клацанням камери та спалаху світла-ставало цікавіше, веселіше. Процес зйомки повністю поглинув, загорнув драйвом.
Все було супер!
10/10

Таня
07 июля 2023 в 20:36

Отримала у подарунок фотосесію у Альони, а насправді отримала не тільки просто фотосесію, але й багато прекрасних емоцій і прекрасний результат <3
процес легкий, з позуванням у кадрі вас не залишать сам на сам. Тож, якщо це перший ваш досвід у фотосесіях - звертайтеся до Альони)
фото після корекції світла вже виглядали чудово, виявилося найскладнішим обрати фото для ретуші, бо подобалися всі)

Екатерина
24 июня 2023 в 13:37

Добридень. Хочу сказати велике спасибі за Мега-круті фотографії.

Оленка-ти професіонал!

Достойно оцінила: зручний та зрозумілий сайт пропозицій, якісну фотозйомку, допомогу у підборі: місць зйомок та образів.

Бажаю творчих успіхів та багато клієнтів.

Татьяна
13 июня 2023 в 17:23

Олена - справжній фотограф-професіонал з досвідом. Якісні фотографії. Чудово організований процес зйомки. Доброзичливе спілкування та атмосфера підчас роботи. Рекомендую!

Ольга
10 июня 2023 в 0:44

Дуже задоволена фотозйомкою, яку робила в березні 2023! Олена - справжній професіонал своєї справи! Дуже допомагали поради з поз, зміна декорацій. Отримала багато гарних і різних по формату фотокарток! Дякую!

Інна
14 мая 2023 в 4:06

Неймовірна
Дякую за цей проект, я отримала більше ніж очікувала, і точно знаю, що це не останній наш проект.
Альоночка, окремо хочу подякувати за твою підготовку до цього проекту. І також окремо за допомогу у виставленні поз.
Хочу сказати, що перед фотосесією я хвилювалась, оскільки вона буда перша. Але я не думала, що вона пройде «в задоволення».

Анатолий
26 марта 2023 в 13:20

Прекрасный фотограф и человек, все на высшем уровне, спасибо за проделанную работу. Результатом довольен более чем. Обратимся еще!

Тетяна
03 ноября 2022 в 21:51

На сайті та в інсті звісно фото гарні але коли присилають партнера-практиканта в день весілля замість себе без жодних знижок - це наглість. Фото розмиті, очі засвічені, руки й ноги обрізані. Будьте обережні, не ведіться! (

Тетяна
03 ноября 2022 в 21:48

На сайті та в інсті звісно фото гарні, але коли за ті самі гроші (далеко не малі) присилають на заміну партнера-практиканта без жодних знижок у ваш день весілля- це зіпсоване свято. Будьте обережні, не ведіться!

Тетяна
03 ноября 2022 в 21:46

Весільна фотосесія. За день до весілля нас попередили, що фотограф захворіла, буде її "партнер". Цей "партнер" половину часу налаштовував режими на фотоапараті, хоча мав би це зробити до фотосесії, і все одно багато фото неякісних (розмиті обличчя, обрізані руки, ноги, засвічені очі. А Олена після обговорених недоліків ретуші навіть не прислала виправлені. Не тратьте доволі немалі гроші на цих людей, знижку за партнерів-практикантів вам ніхто не зробить. Не псуйте собі спогади про свято

Людмила
11 марта 2022 в 11:35

Дуже позитивна команда з ґрунтовним підходом. Фотосесія пройшла позитивно і невимушено, рузультати - чудові.

Таня
06 февраля 2022 в 17:34

Профессионалы своего дела. Всё прошло на спокойной и веселой ноте. Оставили большой след в памяти и в результате отличные фото. На высоте, найлучшии пожелания. Мы обязательно ещё воспользуемся вашими услугами.

користувач
24 января 2022 в 1:02

Очень довольна совместной работой, - фото идеальны, - хотя я была не в идеальном состоянии. Спасибо Алёна, - вы умничка, а Слава, просто, фото-ангел ангел

Добавить отзыв