UAOTZYV.COM

Проекты домов и Строительство домов от компании Eco House

Адрес Київ, бул. Лесі Українки, 30Б
Метро Печерська 0.44км
Телефон +380 (97) 007-09-64
Часы работы
понедельник08:00-17:00
вторник08:00-17:00
среда08:00-17:00
четверг08:00-17:00
пятница08:00-17:00
Сайт eco-house.kiev.ua
Рубрики Строительство частных домов, Проектная компания, Строительный проектировщик, Инженер-проектировщик, Жилищно-строительная компания
Оценка 4.8 19 отзывов
Eco House
Похожие компании в категории
Дизайн интерьера квартир Дизажио — вулиця Василя Тютюнника, 11/2
Строительство домов, коттеджей, дач ProfiKarkas — вулиця Євгена Коновальця, 31
DeluxeBud — бул. Миколи Міхновського, 17, 5, 312
ООО Ингрант Партнер — вулиця Євгена Коновальця, 31

Проекты домов и Строительство домов от компании Eco House отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оксана
28 января 2024 в 23:25

Сподобалося працювати з цією компанією. Чесний та відповідальний колектив, висока якість проектів та сервісу. Рекомендую до співпраці

Николай
26 января 2024 в 18:19

Вирішили будувати собі 1-поверховий будинок по Васту на 110м, дослідив весь ринок, дуже мало професійних компаній, а ті, які професійні, будують в основному з плаваючою ціною.
Єкохауз і Олексій одразу запропонували фіксовану ціну по етапам, при чому ціна в принципі була на рівні ринку.

Це основний плюс, як на мене, що всю ціну і повний детальний кошторис вони дають наперед, я мав можливість повністю пройтись по списку необхідних матеріалів на кожен етап і перевірити ціни на ринку або запропонувати альтернативу. Після початку етапу ціна вже не міняється, за вийнятком якщо я щосьпросив поміняти у процесі. Якщо вони десь не потрапили в бюджет, то покривали різницю за свій рахунок. Це дуже зручно для планування бюджету. Можливо трошки дорожче, ніж все детально робити самому, але менше мороки і значно менше ризиків.

Будував з ними всі етапи до заселення, крім зовнішнього фасаду, його відклали на потім і крім інженерних мереж (вони запропонували варіанти підрядників, які не підійшли по ціні і я знайшов інших). Пару разів ньюанси з плаваючим бюджетом виникали лише в ті моменти, якщо якісь частини робіт робили зверху основної угоди додатковими дрібницями.

Слід враховувати, що якщо за конкретний етап ще не домовились і задаток не дали, то ціна з часом може помінятись відповідно ситуації на ринку, але це можно зрозуміти. Поки ми будувались, ціни виросли і на фінальні етапи бюджет був вже значно більший ніж, як я спочатку очікував. Але зробивши огляд на ринку знову, зрозумів, що ціни змінились у всіх.

Технічну і архітектурну документацію зробили в цілому досить якісно і детально. Але все одно треба самому все перевіряти, пару разів знаходив помилки по неуважності. Просто коли приймаєте роботу, дівіться самі і задавайте питання якщо щось не зрозуміло.

Наймав також технагляд сторонній, претензій по якості саме будівництва і внутрішнього оздобленя значних не було, а якщо виникали ситуації, то компанія виправляла за свій рахунок.

Також замовляв тест на герметичність, будинок пройшов не з першого разу, але компанія отримавши звіт з проблемами за свій рахунок довела герметичність до прийнятного рівня.

Коли були зауваження і проблеми, намагались відреагувати і вирішити їх. Робочих наймали різних, якщо були питання до їх поведінки, то приймали міри.

По строкам більш менш нормально, але бували запізнення по етапам. В цілому треба бути готовим витратити в 1.5-2 рази більше часу ніж здається спочатку якщо брати не окремий етап а будівництво під ключ, з урахуванням можливих затримок на кожному з етапів і пауз між етапами. В цілому все пояснювали чому що виникає, і намагалися виправити ситуацію.

Люди приʼємні, довіру не підводили, за час будівництва подружились.

Після будівництва все сміття по прибирали, залишили ділянку в нормальному стані, залишки матеріалів, які йшли по кошторису залишили мені.

В цілому ми залишились задоволені, і я думаю, що спокійно міг би звернутися знову якщо ще щось будемо будувати.

Дякуємо за будинок!

Иван
05 сентября 2023 в 19:00

Замовляли проект та будівництво коробки.

З плюсів:
- професіональний архітектор Максим
- уважний менеджер Олена
- класний прораб Антон - толковий і приємний у спілкуванні

З мінусів:
- проект затягнули по срокам на декілька місяців, напевно в пріоритеті були більш «дорогі» клієнти
- власне і будівництво через це затягнулось також.
- дуже дорого. Попередньо проговорювали ціну коробки – максимум, в кінці-кінців все обійшлось дорожче. Так, матеріали виросли в ціні, але це не могло так повпливати на кінцеву ціну. Одразу будьте готові заплатити в 1.5 - 2 рази більше, ніж розраховували.
- купа документів з розрахунками що де коли заплатили. Нема однієї таблиці, де чітко все можна побачити. Доводиться відкривати 100500 емейлів і зводити дебіт з кредітом.
- коли виникали претензії до сроків, зауваження, це одразу все сприймалось в штики і ще давали по шапці за це. Прийшли до спільної згоди, але осадочєк залишився.
- на жаль, компанія не клієнтоорієнтована, відношення до клієнта посереднє, ще і грубят.
- щілини вертікальних швів іноді товщіною з палец! Так і не замазали. За такі грощі не можна було купити ще 2 мішка з клеєм?
- камеру на ділянці так за весь час і не підключили, або не полагодили. Вона просто висіла на паркані.
- як не крути, все одно треба контролювати все, перевіряти, вичітувати, дізнаватись, а це займало дуже багато часу, якого і так не вистачало.
- багато балок було не закріплено. Просто лежали
Але компанія дає гарантію на 5 років, сподіваюсь не знадобиться.

Отже, ще є куди розвиватись і треба бути клієнтоорієнтованим в перщу чергу!

Контору Не раджу! Ще блокують кліента. Дитячий сад

Саша
18 февраля 2022 в 0:27

Искали компанию, которая спроектировала бы загородный дом. Решили остановить выбор на Eco House и не прогадали. Работа был выполнена в очень адекватные сроки. Регулярно проходили онлайн встречи, где архитектурный отдел запрашивал обратную связь по тем или иным этапам проектирования. В конце концов пришли к некоему идеальному видению нашего будущего дома. Спасибо!

Иван
15 февраля 2022 в 2:20

Долго выбирали строительную фирму, что бы спроектировать и построить загородный дом.
Больше года наблюдали за активностью Eco House в соц. Сетях. После съездили в офис пообщались с ребятами и определились с выбором.
Профессиональный, молодой коллектив, внимательный к пожеланиям. Всегда на связи, посоветуют, объяснят.
За качество работ отвечают. Были замечания при проектировании, которые были исправлены. На территории все убрано, аккуратно.
По ценам, учитывая что все материалы начали ударными темпами расти, вышло на порядок дороже чем рассчитывали.
Заканчиваем первый этап – коробку дома. Планируем продолжить стройку с этой же фирмой.
Остались довольны компанией и результатом. Рекомендуем Eco House.

Саша
25 января 2022 в 12:16

Изначально выбирали готовые проэкты, но хорошо что заказали индивидуальный проект в eco house, архитектор Максим с командой сделали дом мечты, учли все пожелания, дали очень много дельных советов, что бы жизнь в доме была максимально комфортной, видно что компания очень сильно заморачивается над качеством и деталями. Мы очень довольны, и надеюсь весной вместе с eco house, начнем строительство дома мечты. Отдельное спасибо руководителю компании eco house Алексею, который собрал лучших специалистов, и сделал «честность, качество и внимание к деталям» основой своего бизнеса!

Женя
28 октября 2021 в 6:17

Благодарю коллектив компании Эко Хаус и лично руководителя проектного отдела Максима за работу по проектированию дома и хоз. Сооружения! Работы выполнены в срок. Объем работы и детализация впечатляют! При проектировании учтены все пожелания и даже те, которые менялись в процессе проектирования.

користувач
10 августа 2021 в 20:21

Мне все говорили что дом можно построить без проекта. Но я все-таки решил обратиться к квалифицированным специалистам компании Eco House, которые открыли мне глаза на многие вещи:
- как сохранить драгоценное тепло в доме;
- как подобрать качественные и экологические материалы для строительства по приемлемой цене;
- как не стать обманутым подрядчиками.
А чтобы процесс строительства происходил прозрачно и без головной боли, Компания разработала индивидуальный проект. Теперь я точно знаю с чего начать и чем продолжить, сколько и каких материалов понадобится на каждом этапе. И не менее важно что теперь не составит труда вывести на чистую воду каждого "мы-тут-вам-сделаем-лучше".
Спасибо за качественную работу!

Алексей
02 августа 2021 в 13:41

Ребята молодцы!

Я строю дом и столкнулся с ситуацией, что каждая строительная компания присылает разные сметы. В некоторых сметах цена отличается в 3 раза) хотя я четко ориентирую, что мне нужно.

Пытался разобраться сам, но увы не получилось т. к. Это занимает очень много времени.

Ребят мне посоветовал товарищ, который у них заказывал стройку дома под ключ.

В итоге я остался очень доволен т. к. Они мне сделали проект забора с четким просчитанным бюджетом и точными цифрами.
Теперь я когда запрашиваю смету у подрядчиков, я четко вижу где меня хотят "обуть".

Все сделали быстро! А самое главное, что формат общения со мной был клиентоориентирован, чего не скажешь о других строительных компаниях.

Когда буду строить еще один дом 100% обращусь к вам, чтобы вы сделали все в комплексе под ключ и не буду морочить себе голову.

Nastia
17 июля 2021 в 7:48

Команда Eco House робила нам архітектурний проект будинку. Професіонали, якісно виконана робота, вчасно, допомогли створити проект нашого ідеального будинку, враховуючи всі побажання. Дякую!

Маша
13 июля 2021 в 4:14

Заказывали у ECO HOUSE проект частного дома.
Мы долго выбирали архитектора, чтобы сделать качественный проект, так как друзья и знакомые, которые уже построили себе дома, не могли нам никого рекомендовать, потому что, были не довольны своими проектами в процессе реализации. Я пол года наблюдала в социальных сетях за разными компаниями и архитекторами, но моя интуиция мне подсказывала, что это будет именно eco house, главным критерием было, что они не только проектируют, но и занимаются строительством. Мы очень довольны сотрудничеством, все прошло легко и незаметно для нас, практически не было правок по проекту, нам все нравилось сразу. Дом получился именно таким, как мы его себе представляли, стильный, красивый и современный. К сожалению мы находимся в другом регионе и строить будет другая компания, но когда мы принесли наш проект на просчёт, получили очень положительные отзывы по поводу качества выполнения проекта, на сколько все учтено и расписано до мелочей, такого за 18 лет работы или не встречали
Рекомендую компанию ECO HOUSE, вы точно будете довольны, так как это команда профессионалов, которая найдёт подход к каждому

Женя
07 июля 2021 в 9:18

Компания Eco House спасибо! Очень рады, что обратились именно к вам. Мы немного волновались из-за того, что мы в разных городах, но проблем не возникло ни каких. Все ответы предоставлялись очень быстро. Профессиональный коллектив и внимательный к пожеланиям. Очень помогли с визуализацией желаемого, спасибо за рендеры. Предоставили всю необходимую информацию! Мы остались очень довольны. Спасибо за готовый проект нашего дома!

Сергей
02 июля 2021 в 1:39

Воспользовался услугами компании Эко-хаус по проектированию загородного дома. Выбирал исходя из критерия стоимости проектирования, а в результате получил не только конкурентную цену но и профессиональный и самое главное - чуткий к пожеланиям подход со стороны сех сотрудников компании. Считаю что это здорово, когда команда дорожит клиентами и вкладывает в дело, которым занимается частичку своей души. Так держать!

Мария
15 июня 2021 в 1:48

Спасибо компании Eco House за профессионализм, индивидуальный подход, отзывчивость и своевременное выполнение! Благодаря Вам получили качественный дизайн проект, в котором учтены все наши пожелания!

Taras
31 мая 2021 в 6:33

Так сложилось, что наша компания YourFuture делала сайт для компании Eco House и так сложилось, что мы решили заказать услугу по ремонту под ключ нашего нового офиса. Скажу кратко и понятно – ребята сделали так как мы это все видели по дизайн проекту, все мелочи были учтены и даже больше. Спасибо команде Eco-House. Советуем.

Діана
19 июня 2020 в 3:47

В 2017 році побудували з Eco House коробку будинку, в 2019 знову у них же замовили його внутрішнє оздоблення (перед цим повторно порівняли якість і ціни інших підрядників). Обома етапами залишились задоволені. В сфері будівництва в Україні складно знайти людей, які дотримуються свого слова і справді переживають за якість. Це - той випадок. Звісно, були якісь дрібні робочі моменти. Але тільки дрібні. І завжди знаходили вихід, порозуміння. Завжди порадять оптимальний варіант з урахуванням бюджету, завжди в пріоритет ставлять якість і надійність. Готові рекомендувати. Вже 6 місяців живемо в нашому новому будинку. Вийшло чудово)

Сергей
19 июня 2020 в 2:14

Ответственная и исполнительная компания полного цикла проектирования и строительства частных домов.
Заканчиваем с ними первый этап (коробка), будем продолжать дальше с внешней и, надеюсь, внутренней отделкой.

Артем
01 июня 2020 в 21:13

Порядні хлопці, дехто з вищою освітою. Непитущі, що в будівництві вже велика перевага:)
Молодий колектив, але в мене на об'єкті працювали під пильним доглядом старшого - прораба дядька Станіслава, дуже досвідченого спеціаліста. Хлопців ганяє як в фільмах про американську армєйку.
Фундамент і стіни - образцово показові. Сходи з бетону - витвір мистецтва. Хоча хлопці рукасті й можуть братися за будь-які етапи будівництва, але раджу в першу чергу саме на ці роботи.
Відмічу працівників - Павла й Антона.
За якість відповідають. Зауваження, які з різних обставин виникли на будівництві були доопрацьовані eco-house без додаткового мого фінансування.
Стосовно ціни - не дешеві, підкреслю це. То ж походіть по ринку.
Стосовно пунктуальності - будівництво складний процес, й іноді не так стається як гадається. Але мені здається що ті затримки що були в нас - відбулися за об'єктивних причин.
Бажаю всім хто будується отримувати меньше стресу на будівництві, і це можливо за гроші з компанією Eco-House. Я не кажу що його не буде зовсім, але менше ніж з деякими іншими компаніями чи окремими спеціалістами. Тож - раджу!

Катерина
29 мая 2020 в 13:01

На сайті -Eco House, нам сподобався готовий проект "Проект года", але багато хотілось переробити на свій смак. Проектуальники працювали з нами стільки часу, поки ми все не владнали. Дуже за це їм вдячні. Проект був виконаний професійно. Нам сподобалось все і ми замовили в цій компанії будівництво фундаменту. За короткий період, під керівництвом фахівця своєї справи Олексія Гуртового, був зведений фундамент будинку. На наше прохання, Олексій висилав нам фото і відео всіх етапів будови фундаменту, за що йому окрема вдячність. Ми задоволені співпрацею з Олексієм і його компанією. Чекаємо весну і далі будемо продовжувати будову.

Добавить отзыв