UAOTZYV.COM

ПРОБалкон : Балконы Под Ключ Киев

Адрес Київ, вулиця Михайла Коцюбинського, 4б
Метро Університет 0.44км
Телефон +380 (66) 648-43-01
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота10:00-15:00
Сайт balkon.ua
Рубрики Строительная компания, Магазин пластиковых окон, Установка окон
Оценка 4.9 47 отзывов
Похожие компании в категории
Компания НЕСТ (Недвижимость Столицы) — вулиця Василя Липківського, 45
Дизайн интерьера Art-i-chok / Artichok Design — вулиця Казимира Малевича, 48
Тетрис Холл — вулиця Ділова, 1/2
Geos Estate — вулиця Гоголівська, 14

ПРОБалкон : Балконы Под Ключ Киев отзывы

47
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юлия
28 января 2024 в 7:57

Всім доброго дня суток, хотіла залишити відгук про компанію balkon.ua.
Вони зробили лоджію дуже теплою та затишною. В нас працював майстер Олександр- він дійсно мастер своєї справи, його терплячість та професійність на вищому рівні дякуємо велике - милуємося вашою роботою що хвилини.

Светлана
24 ноября 2023 в 9:04

Нашими основними критеріями вибору компанії для ремонту балкону були: робота під ключ, виконання робіт однією бригадою, заключення договору, якість та гарантія. Все це ми отримали тут) Сподобалась комунікація починаючи з першого дзвінка до Володимира і закінчуючи його візитом подивитись на фінальний результат. Я вважаю, це дуже важливо, коли директор може проконтролювати весь процес та відповісти на будь-які запитання. Окремо відзначу майстра Олександра, який саме і перетворив наш старий, майже розвалений виносний балкон на окрему маленьку кімнатку:) - його кваліфікованість, професійні поради та терплячість до моїх невпевнених рішень щодо деталей в процесі) Результатом ми задоволені, тому сміло можемо рекомендувати дану компанію до співпраці.

Евгения
09 ноября 2023 в 16:20

Замовляли французький балкон, врахували всі наші особливості і побажання, прозорий кошторис, багато матеріалів на вибір на будь-який смак, виконання вчасно і охайно, якісно. Рекомендую!

Руслан
08 ноября 2023 в 5:11

Замовив балкон під ключ. Все сподобалося. Зробили за тиждень. Результат дуже потішив. Хлопці-майстри, знають свою справу. Рекомендуватиму цю компанію своїм друзям.

Наталья
07 ноября 2023 в 23:57

Довірились і не прогадали! Все класно зробили! Все нам подобається - і внутрішні роботи, і матеріали. Особливо нас радують вікна Тепло, затишно, красиво!

Ярослав
08 октября 2023 в 1:42

Професійно виконали нетривіальний проект лоджії з багатьма нюансами. Роботою задоволений! Можу рекомендувати знайомим.

Анастасия
05 октября 2023 в 2:34

Знайшли дану компанію по відгукам.
Надали повну інформацію по варіантам робіт та оздоблення, зорієнтували по вартості.
Постійно були з нами на зв'язку, допомагали у вирішенні будь-яких питань.
Ремонт на балконі зробили вчасно.
Дякуємо вам величезне.

Илья
10 мая 2023 в 22:48

Нещодавно замовляли внутрішнє оздоблення балкону у "хрущовці". Дуже сподобалась швидкість, комунікація та професіоналізм, як менеджменту, так і спеціалістів-монтажників. На кожному етапі робіт ми отримали необхідні консультації та поради, що можна покращити, чи додатково встановити для зручності (наприклад складний стіл, що монтується на стіну, або тумби-ящики, що зручно).
Окрема подяка Віктору і Аллі, які дуже швидко зробили роботу, а також допомогли у вирішенні дрібних технічних проблем.

Татьяна
07 апреля 2022 в 22:47

Заказали отделку балкона в этой компании и остались более чем довольны сотрудничеством. Вариант «под ключ», когда ты не бегаешь в поисках материала и не ищешь грузчиков чтобы затащить все, - это именно то, что нам было нужно. Приехали на фирму, выбрали материал, который понравился, заключили договор – и все. Остальное сделали ребята из фирмы. Продемонстрировали профессиональный подход во всем, начиная от замеров, консультации до собственно самих отделочных работ, даже уборка строительного мусора после работ – все выше всяких похвал.
Отдельное спасибо мастеру Саше, сделал все максимально аккуратно, вымеряя и подгоняя все до миллиметра, дал еще и дельные советы по будущей отделке другого нашего балкона. Ребятам – огромное спасибо за работу! И мой совет тем, кто ищет исполнителя: если при ремонте балкона вы нацелены в первую очередь на качественное исполнение и не желаете тратить свои нервы на препирательства с мастерами, то мне кажется, на киевском рынке вам лучшей компании не найти.

Михаил
05 апреля 2022 в 11:43

ПРОБалкон це комбінація вправних майстрів з талановитим директором.
Оперативно заміряли балкон.
З директором Володимиром в телефонному режимі узгодили проект.
Потім при очній зустрічі скоригували деталі.
Завдаток 65%.
Виготовили усі матеріали приблизно за 8-10 днів.
І через 3-4 дні приступили до роботи.
Робили балкон не в сезон, в лютому місяці.
Не зважаючи на -2° майстри працювали злагоджено швидко і акуратно. За собою все поправляли і прибирали. Все що не ясно запитували у замовника на пряму. Всі необхідні корекції та побажання щодо обговорених робіт коригували в ході процесу. Всі побажання котрі не входили в підписаний контракт майстри також погоджувались допомагати але це вже звісно за додаткову оплату. Зробили балкон доволі швидко не зважаючи на мороз.
Особлива подяка Володимиру за уважний та скурпульозний підхід та поради. А також майстру Славіку, котрий був найбільш уважний та працьовитий з усіх майстрів котрі працювали над балконом.
Приємно що присутня гарантія на весь балкон на 7 років.
.
Однозначно рекомендую цих хлопців, якщо вам потрібно оновити балкончик.

Настя
09 марта 2022 в 14:33

Делали балкон, фирму подбирали долго, не могли никак определиться, так как все таки покупка на года) остановились на ПроБалкон, очень приглянулся сайт, много работ, пообщались по телефону, приехали к нам замеряли все, выслали расчет и мы уже плюс минус видели сумму на какую рассчитывать. Когда окончательно решили делать балкон, мы приехали в офис, и обговорили все детали. Все наши пожелания были учтены. Договор составлен и самое приятное конечная сумма неизменна (у некоторых других фирм к которым мы обращались, сумма могла меняется) Мы внесли часть оплаты (остаток после завершения ремонта) и стали ожидать)
Балкон в общем делался 6 дней.
Результатом очень довольны) вышел красивый, функциональный балкон️
Мы не пожалели что обратились сюда, может где то и было дешевле, но тут явно качественнее!) ?

Ooo
20 января 2022 в 10:57

Враження двояке. Балкон теплий і охайний.
Плюси:
- професійні і порядні майстри Надя і Вадим. Широко дякую.
Мінуси:
- час виконання робіт буде відрізнятися від обіцяного менеджером. Майстри відразу попередили. Балкон 6 метрів 10 робочих днів. Менеджер обіцяла 5-7.
- розрахунок матеріалів і, відповідно, витрачених коштів не на користь замовника. Залишилося досить багато матеріалів, які доведеться або продавати самостійно, або як у моєму випадку, викидати на сміття, за вивіз якого потрібно знову ж таки заплатити.
- був брак виробника в механізмі кріплення віконної рами і скол покриття однієї ручки.
Довго думала чи підписувати акт виконаних робіт, адже майстри свою роботу виконали якісно, а це їх зарплата. Володимир просив підписати і вказати недоліки. Так і зробила. Склали дефективний акт. Довго чекала заміну. Посилатися на виробника.
Приблизно через півтора місяця замінили. Що замінили не зрозуміло. Верхій край рами як не фіксувався, так і не фіксується. Ручку не змінили.
Нажаль не могла контролювати усунення недоліків, оскільки живу в іншому місці, а ремонт балкона замовляла для дочки.
Не сподобалися полиці у шафі. Тут вже мій промах, не обговорила з менеджером.
Загалом балкон теплий і охайний.
Спілкування з власником і менеджером ввічливе і миле, а післясмак залишився з гірчинкою.

Виктория
15 января 2022 в 17:13

Наша Семья приносит благодарность за то чудо, которое создала ваша фирма, и ваши работники! По адресу, улица Жмаченко 18 Балкон просто прекрасный! Всё сделано качественно, быстро, Ооочень чисто!
Низкий поклон Александру за его подход к работе! Это человек действительно с золотыми руками! Он не просто выполняет свои обязанности, но и вкладывает душу в каждый сантиметр своей работы! СПАСИБО ВАМ БОЛЬШОЕ!

IIpizpak
01 января 2022 в 21:54

Заранее договорились о встрече в офисе для подписания договора. Приехал за 15 минут до назначенного времени, уже больше часа стою, жду своей "очереди". Пришел человек, которому назначено время после меня. Ждём вдвоем. Спасибо за ностальгические ощущения, как будто ждал своей очереди в старой пост-советской поликлинике.
UPD: Сам ремонт балкона прошел на удивление быстро (2,5 дня), без проблем. Ребята вежливые, аккуратные, даже покурить выходили на улицу, а не на балконе) В целом, остался доволен, если б не долгое ожидание под офисом, поставил бы 5.

Павел
22 декабря 2021 в 10:19

Дуже дякуємо компанії ПроБалкон та особисто її власнику Володимиру за чудовий теплий балкон з обігрівом та дуже комфортний для нашої родини процес ремонту. Зробили все швидко та без зайвого клопоту.
Прийшли до них в офіс - обговорили всі деталі до дрібниць - уклали договір з фіксованою вартістю - через певний час приїхали монтажники і все-все від початку до кінця зробили днів за 7-8. І це дійсно порадувало, бо коли шукали компанію для такого ремонту, потрапляли часто на варіанти, коли кожен етап роблять різні люди, і це затягується в результаті на місяці життя посеред ремонту. А тут дві людини (та ще й приємні у спілкуванні) все роблять швидко та якісно.
В умовах, коли вдома працювати доводиться часто - це просто неймовірне щастя мати куточок, де можна попрацювати в тиші навіть взимку. Ну або відпочити.:) Ми надзвичайно задоволені.

Принцеса
21 декабря 2021 в 0:35

Огромная благодарность команде ПроБалкон за перевоплощение нашей лоджии. Заказывали "теплую лоджию". Очень качественная и слаженная работа. Хороший выбор материалов, оконный блок надёжный. Отдельное спасибо монтажникам Вадиму и Надежде (сначала скептически отнеслась к ним - низкого роста, да ещё и женщина в бригаде. Но как оказалось - это пчёлки-труженники, взяли очень старый сложнейший объект и сдали полностью перевоплощенный, волшебники - золотые руки). Буду рекомендовать эту компанию всем своим знакомым!

Саша
15 декабря 2021 в 0:39

Ремонт балкону- це не жіноча справа)
Після консультування менеджером по телефону з приводу вартості робіт було оперативно здійснено заміри спеціалістом та заключено договір, а також надано відповіді на всі питання, які цікавили.
Дякую професіоналам, які якісно та вчасно здійснили ремонтні роботи (три дні), пояснювали кожен етап виконання (Віктор та Максим).

Дарья
09 ноября 2021 в 5:04

Работали Славик и Руслан. Качеством выполнения работ очень рады!
В офисе отличный выбор материалов.
Есть вопросы к тайм менеджменту, так как обсуждённые сроки выполнения работ перенеслись на неделю, что вызвало ряд неудобств. Впрочем, по договору всё было выполнено в срок. В целом очень довольны результатом! Ребята работают на совесть, с ними приятно иметь дело.

Марина
15 октября 2021 в 20:32

Спасибо ребятам за великолепно выполненную работу! Мастера - настоящие профи своего дела. Не только качественно, но и в обещанные заранее сроки.
Придраться было не к чему, все панели стык в стык, все углы ровные, никаких "ой, тут немного ляпнули". Идеально. И быстро.
Менеджерам тоже моё почтение, организовали все тютелька в тютельку. Завоз материалов в чётко оговоренные сроки, час в час, вывоз мусора - так же.
Рекомендую. Они сберегут ваши нервы в целости и сохранности.

Женя
27 сентября 2021 в 3:46

Когда вопрос обновления старого балкона возник, хотелось выбрать компанию, которая сможет сделать всю внешнюю и внутреннюю работу быстро, качественно и главное эстетично.
Поскольку внешне балконы радуют всех жителей окрестности, а вот внутренняя отделка конечно важна самим хозяевам жилья.
Для нашей семьи важными были всё этапы работы от качество до внешнего вида и функциональности. Поскольку балконы в хрущевках маленькие, хотелось максимально расширить пространство и вместить в него ещё и системы хранения, так как в планировках квартир к сожалению нет кладовой.
Мы выбрали компанию «ПроБалкон» так как они предлагают весь спектр услуг по обустройству балконов и что самое важное эстетика и индивидуальность внутренних работ.
Благодарна Владимиру Ерошову за то что смог лично приехать к нам для того что бы подписать все необходимые бумаги и выбрать материалы, так как в тот момент никак не могли выбрать время для встречи в офисе.
По итогу балкон сделали за 7 дней, так как мы и хотели, учитывая все наши хотелки.
Ребята всегда были на связи по всем вопросам, а мастера очень тактичны и приветливы.
Результатом безумно довольны и конечно же будем рекомендовать ребят нашим знакомым.
Желаем компании новых интересных проэктов и довольных заказчиков.

Добавить отзыв