UAOTZYV.COM

Приватна гімназія Академія школяра

Адрес Київ, вул. Миколи Закревського, 34е
Телефон +380 (73) 051-79-51
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
Сайт center-balu.com.ua/school
Рубрики Школа, Гимназия, Лицей, Частная школа
Оценка 4.9 11 отзывов
Похожие компании в категории
Гімназія №283 — вулиця Костянтина Данькевича, 13
Школа мистецтв ім. М.Д.Леонтовича — вулиця Миколи Закревського, 43А

Приватна гімназія Академія школяра отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Olexiy
14 декабря 2023 в 17:24

У мене в цій школі навчається донька, в четвертому класі. Вона у мене третя (наймолодша) дитина, тому у мене є з чим порівнювати цю школу. Скажу чесно, я не знаю, як склалося б навчання, якби була інша вчителька, але нам пощастило перш за все з пані Вікторією. Загалом, майже все подобається, і особисто я можу рекомендувати цю школу для того, хто хоче віддати дитину до початкових класів: якби у мене була наступна дитина, то, мабуть, віддав би для навчання саме в цю школу. Але були питання, наприклад, до вчительки з фізкультури, яка забороняла під час уроку пити дітям воду, та кричала на них. Або нещодавно дізнався від доньки, що її, як і інших дітей, працівниця школи погрозами примушувала доїдати їжу під час обіду. Нажаль, дізнався лише кілька днів тому, хоча це було два роки тому. Донька так і сказала: "Зараз я вже доросла, тому на мене це не діє, але у другому класі це було дуже неприємно і страшно". Але, загалом, доньці подобається вчителька, атмосфера, колектив у класі (доречі, там не більше десяти дітей). Тому прохання до батьків запитувати враження у своїх дітей, а не покладатися лише на схвальні відгуки. Але мій відгук, так, позитивний. Завжди є питання, але ідеалу все одно не існує.

Татка
12 декабря 2023 в 22:49

Я дуже довго і прискіпливо обирала учбовий заклад для дитини, зупинила свій вибір на Академії школяра і ще жодного разу не пожаліли.
Навчаємось з першого класу і наразі закінчуємо молодшу школу. Дитині в школі подобається, ходе із задоволенням. Гарний педагогічний колектив, є багато різноманітних гуртків, які допомогають розвиватися дитині. Школа повного дня і всі уроки діти роблять в школі, тому після школи ви проводите час разом з дитиною не за уроками, а за спільним дозвіллям.
Якщо дитина з якихось причин не може бути присутня в школі, ви можете під'єднатися он-лайн і навчатися разом з усіма дітками.
В школі є обладнане укриття, і під час тривоги дітки знаходяться в безпеці і продовжують навчання.
На території свій закритий майданчик і кожного дня дітки грають на вулиці (якщо погодні умови дозволяють).
Якщо ви роздумуєте над вибором школи, я раджу зупинити свій вибір на цій школі, ви і ваші дітки будете задоволені на всі 100!

Евгения
08 декабря 2023 в 17:23

Чудова школа з гарними вчителями. Донька вже четвертий рік навчається в Академії школяра, з першого класу, а до того ходила до садочку Балу, тож ми частина сім'ї Балу/Академії школяра вже більше 7 років) Школа має переваги, на які й опиралися, обираючи місце для навчання дитини. Це невеличкі класи, індивідуальний підхід до дітей, багато різноманітних гуртків, графік роботи школи до 19-00 тощо. У школі добре облаштоване укриття, в якому діти продовжують навчання навіть під час повітряних тривог. І головна перевага для батьків - домашні завдання виконуються у школі, тож вечори проходять без скандалів) Жодного дня не було, щоб дитина не хотіла йти до школи, а це - найоб'єктивніша оцінка!

Марина
06 декабря 2023 в 19:07

Дитині дуже подобається ця школа. Вона ходить із задоволенням. Багато різноманітних гуртків, є з чого вибрати. Великий плюс, що в школі після уроків роблять з дитиною домашні завдання. Дуже професійні, щирі та приємні вчителі, к кожній дитині підбирають "ключик". Однозначно рекомендую

Екатерина
24 ноября 2023 в 15:21

Чудова школа. Індивідуальний підхід до кожного, невеликі класи, добре оснащені кабінети, прекрасний педагогічний колектив. Підручники можна додому не носити, бо всі уроки виконуються в школі. Якщо дитина хворіє, продумане віддалене онлайн навчання.

Света
22 ноября 2023 в 8:59

Школою задоволені! Невеликі класи - це великий плюс! До кожної дитини тут індивідуальний підхід. Вчитель має можливість приділити час кожному. Особлива подяка пані Олександрі, яка завжди допоможе і підтримає дітей та пані Аліні, яка вкладає в них свою душу. На уроках історії дуже цікаво, пані Ярослава дає матеріал, який діти слухають із задоволенням і активно приймають участь на уроках.

Виктория
15 ноября 2023 в 12:58

Хочу написати декілька слів про навчальний заклад, в якому навчається моя дочка, приватна школа "Академія Школяра". Завдяки тому, що в школі невеликі класи, до кожної дитини тут тільки індивідуальний підхід, вчитель має можливість займатись окремо з кожним. Особлива подяка пані Олександрі та пані Аліні. На всіх уроках педагоги використовують нові сучасні навчальні платформи. Крім того, дітей тут смачно і корисно годують, меню складається відповідно до потреб кожного.

Ксения
14 ноября 2023 в 4:55

Наш син навчається з першого року створення школи. Ми, як батьки, бачимо розвиток дитини, а також беззупинний розвиток педагогічного колективу. В школі подобається все- дитина із задоволенням йде вранці і з приємною втомою повертається додому (уроки зроблені в школі, додому тільки те, що потоібно доробити чи прочитати), молодий педагогічний колектив використовує нові методи подачі інформації дітям щоб було цікаво і результативно, багато позашкільних заходів, що також позитивно впливає на здобуття навичок спілкування як з однолітками, так і з педагогами.
Щиро вдячні колективу за віддану працю, особливо в складні часи. Діти не дивлячись на карантинні обмеження, блекаути чи повітряні тривоги не зупинялись в навчанні. Школа постійно підлаштовується під обставини і організовує системне і цікаве навчання або онлайн (коли був ковідний карантин чи блекаути), або в затишному сертифікованому укритті.
Любимо дуже нашу першу вчительку пані Юлію, а зараз в серединій школі класного керівника пані Сашу і всіх профільних вчителів також. Всім безмежно вдячні.

Михайло
11 ноября 2023 в 5:05

У найскладніший час для дорослих (війна) і для дитини (перехідний вік) ми нарешті знайшли школу, де затишно і безпечно.

Саша
30 сентября 2021 в 7:23

В этом году решили посетить летний лагерь "Балу" и не жалеем. Всё понравилось: развлечения, питание и т. Д. Видео отчёт занятий и игр детей. Лояльный подход с посещением: можно перенести дни, в случае каких-то обстоятельств.

Оксана
31 августа 2021 в 2:13

Ходим с декабря в начальную школу. Пока всем очень довольны - прекрасный, внимательный педагог, хорошее питание, интересные кружки.
Плюс летом посещали несколько смен дневного лагеря.
Как же довольны и мы - родители и наш сыночек!
Каждый день - это праздник, много активностей, гуляют, играют, мастерят и т. Д вечером - куча эмоций и прекрасный сон ребенку гарантирован!
Спасибо большое администрации и пед. Составу за вашу работу!

Добавить отзыв