UAOTZYV.COM

Принтцентр POLYTECH КПІ 12-й корпус. / Поліграфія Політех

Адрес Київ, вулиця Академіка Янгеля, 9/16
Метро Шулявська 0.8км
Телефон +380 (93) 152-51-69
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт printc12.com.ua
Рубрики Копировальный центр, Цифровая печать, Фотолаборатория, Печать по текстилю, Производство сувениров
Оценка 3.9 7 отзывов
Похожие компании в категории
Поліграфія Kprint — Берестейський просп., 43Б
КПИ принт — Берестейський просп., 31
Копирка — вулиця Вокзальна, 3, оф. 6
24Print — вулиця Ярославська, 10

Принтцентр POLYTECH КПІ 12-й корпус. / Поліграфія Політех отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталия
27 декабря 2023 в 10:00

Дуже РЕКОМЕНДУЮ цю друкарню! І щиро дякую їм за складне і своєчасно виконане моє замовлення! Вони дуже уважні і небайдужі до своїх клієнтів. Особливо вдячна менеджеру Владиславу за його консультації і терпіння! Бо все моє замовлення відбувалось онлайн і Владислав робив мені відео продукції, щоб я могла зрозуміти якість друку. І вона виявилась дуже ЯКІСНА!
Начитавшись напередодні негативні відгуки, я трохи побоювалась замовляти, але Владислав був завжди на звʼязку і консультував мене по всим моїм питанням, і також контролював весь хід замовлення, сповіщаючи мене як все відбувається! Допоміг з замовленням для покування. Все зробили дуже ШВИДКО і ЯКІСНО! Нічого не переплутали і всі комплекти були гарно запаковані. Я замовляла для компанії термокружки, блокноти і ручки, з друком лого і пакуванням. РЕКОМЕНДУЮ!

Wunsch
15 октября 2023 в 10:26

Зробив замовлення на друк ілюстрації на футболку. Друк неймовірно якісний, надрукували швидко, залишився дуже задоволеним кінцевим результатом. Дякую POLYTECH і категорично рекомендую його читачам:)

Марианна
06 августа 2023 в 18:38

Мабуть, вперше бачу настільки жахливу поліграфію.
Замовляли на подарунок друк на чашці. Я мовчу про якість друку (кольори ніякі), так саме горня було з дефектами коли ми звернулись до компанії - нам передрукували горня… теж на бракованому. Дарувати таку річ - соромно. Просто витрачені час та кошти. Звернулись ще раз - «ми нічим не можемо допомогти». Добре, що нам пощастило і ми змогли в суботу знайти адекватну поліграфію, інакше б подарунок точно був би зіпсований.

Саша
20 мая 2023 в 22:11

Чудова поліграфія. Швидко відповідають на повідомлення та виконують замовлення. Залишилися лише позитивні враження

Оксана
18 мая 2023 в 19:34

Професійний підхід до обслуговування клієнта. Прийняли замовлення. Дали рекомендації щодо правок в макеті. Виставили рахунок. За 4 дні ми отримали тираж паперових брендованих стаканчиків з повнокольоровим принтом. Окрема подяка менеджеру Андрію за якісне обслуговування!

Maschulja
18 апреля 2023 в 14:01

Максимально розчарувалася у цій компанії та їх роботі. Клієнтоорієнтованість на нулі. Потрібно було зробити чашку на подарунок у кольорі, що знайшовся лише у цій друкарні. Залишила заявку на сайті за три дні до дедлайну. Зі мною зв'язався менеджер, максимально непрофесійно відповідав і не дав чіткої відповіді щодо оплати. і в день, коли ця чашка повинна була бути подарована, я пишу і питаю, коли вона буде готова. Менеджер скидає номер рахунку і каже, що віддасть в роботу замовлення після оплати, хоча я запитала про це ще вперше, коли зі мною зв'язалися. Обумовлена ​​дата готовності була на один день, у результаті мені приходить смс на день пізніше. Дуже неприємно, бо жодного зворотного зв'язку я не отримала. На місці видачі теж довелося побігати: туди подзвони, туди піди
чесно, не рекомендую цю компанію, з її байдужим ставленням до клієнтів і максимальною незацікавленістю у співпраці.

Евгения
01 ноября 2018 в 12:02

Чудовий сервіс та якісний друк, завжди виручають, коли потрібно щось терміново надрукувати

Добавить отзыв