UAOTZYV.COM

Prime Security Lab

Адрес Київ, вулиця Оранжерейна, 3П
Метро Дорогожичі 0.69км
Телефон +380 (67) 617-65-04
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
суббота10:00-19:00
Сайт prime-technic.kiev.ua
Рубрики Установка автосигнализаций, Автотюнинг, Магазин автосигнализаций
Оценка 4.5 44 отзыва
Находимся по адресу г. Киев, Оранжарейна 3П
Оказываем услуги по сигнализациям, шумке, пленке, и доп оборудованию
Похожие компании в категории
Хаммер Центр — вулиця Набережно-Лугова, 12
Audio4car — вулиця Набережно-Лугова, 8

Prime Security Lab отзывы

44
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Станислав
26 декабря 2023 в 6:12

Це просто жах, а не контора. Не довіряйте їм своє авто, якщо не хочете отримати неякісну послугу!

Eugeniy
01 декабря 2023 в 12:10

Важко знайти, важко заїхати, було б усе добре якби не нюанси в оплаті робіт і виконання цих робіт, у боксах чисто та приємно
Але неприємно бути обдуреним, можете спробувати може вам пощастить, на претензії до виконання роботи та нюанси які спливли, був посланий на гаражі
Вирішувати проблему ніхто не хотів і не хоче, простіше написати що засланий від конкурентів

Cem24
01 декабря 2023 в 10:40

Хочу висловити подяку команді професіоналів за чудову роботу, виконану на моєму автомобілі. Мене звуть Геннадій, і я залишився задоволеним результатом.

Першим етапом було нанесення нанокераміки. Цей процес було проведено якісно та бездоганно. Моя машина тепер не тільки блищить, а й захищена від зовнішніх впливів, будь то агресивні погодні умови чи дрібні подряпини. Особливо хочу відзначити рівень
професіоналізму майстрів, які дбайливо поставилися до кожної деталі.

Крім того, поклейка захисною плівкою також виправдала мої очікування. Візуально результат просто приголомшливий, і я впевнений, що тепер мій автомобіль підтримує не лише стиль, а й довговічність.

Хочу висловити вдячність за оперативність та професіоналізм команди. Робота була виконана вчасно, а результат перевершив мої очікування. Рекомендуватиму вас своїм друзям і знайомим.

Дякуємо за якісну та відповідальну роботу!

Donald
30 ноября 2023 в 11:19

Чомусь попередній мій відгук вони видалили.

пишу ще раз: ця кантора розводить людей на гроші, тим більше в такий важкий час!
не рекомендую з ними звязуватися!

Александр
28 ноября 2023 в 13:20

Приганяв на даний сервіс авто з послугою покрити плівкою захисною, впоралися швидко, але за швидкість поплатився якістю, через пів року плівка в багатьох місцях була відклеєна особливо торкався кутів капота і переднього бампера, до речі під фарами була каламутна під Плівкою сказали що мовляв висохне і буде все супер з такими фарами їздив плюс мінус пів року, коли заїхав до хлопців іншим на мийку відразу вказали на косяки і попередили про ризики в результаті ухвалив рішення переробити у них і результат на обличчя знову пів року і вуаля все супер ніде нічого плівка сидить як лита дякую хлопцям, а на праймі був перший і останній раз не раджу даний сервіс та й ціни завищені злегка

Ihor
28 ноября 2023 в 10:21

Чесно кажучі не очікував такого результату. Но факту все круто хлопці все зробили швидко, професійно і якісно. Залишився задоволений. Дякую.

Kosmos
24 ноября 2023 в 17:01

Завозив машину на встановлення сигналізації на своїй Ауді А6, запропонували від себе якусь литовську сигналку, хотів встановити примару, думаю вже добре, купив у них щоб була гарантія, переплатив звичайно, але думав хороші фахівці будуть робити і ставити, а така робота стоїть не дешевого. Сказали робити будуть два дні, на 5 день їм зателефонував, але не одразу додзвонився, поїхав перевірити чи все нормально. Дивлюся машина стоїть і ще щось там встановлюють, сказали так як Audi складне авто то знадобилося більше часу, приходити сказали завтра, тоді зможуть віддати машину. Коли прийшов у студію до них приймати роботу, то увага, ще авто не було готове і довелося чекати! На спідометрі залапані сліди від пальців на екрані та сама ситуація! Зробив зауваження, сказали що протруть зараз з таким виразом обличчя ніби я їм сказав щось образливе. По телефону говорили, що не ставлять рашистке обладнання по сигналах, а в результаті при Особистій зустрічі сказали, що поставлять все, що завгодно. Аби гроші платили. Жадібні, меркантильні менеджера розводять на додаткові послуги які не обговорювалися. Менеджер Дмитро після того як я сплатив за установку сигналізації перестав відповідати на мої запитання і переключився на нового клієнта. Не рекомендую до них їхати!

Олександр
08 сентября 2023 в 9:00

Звертався до Prime security lab за встановленням сигналізації на Мазду. Початкове враження абсолютно позитивне: майстер розповів багато цікавого про методику викрадення та захисту авто, всі роботи було зроблено в узгоджені терміни.

Через декілька днів виявив проблему: при спробі відкрити багажника на встановленому на сигналізацію авто, спрацьовувала сирена. Одразу звернувся до Прайма: вислухали, сказали, що звернуться за консультацією до виробника і передзвонять. Але ніхто так і не передзвонив. Надалі періодично нагадував про себе, а мені все обіцяли передзвонити. У вайбері, до речі, технічно морозились відповідати. Через 3 тижні після звернення спробували вирішити проблему наданням команд для перепрограмування сигналізації, проте безуспішно. Приїхати до майстерні для встановлення проблеми та її вирішення ніхто не запропонував.

Сьогодні написав виробнику сигналізації з описом проблеми, через годину отримав відповідь як її самостійно виправити і це спрацювало. Також виробник запевнив, що до нього ніхто не звертався за консультацією щодо моєї проблеми.

Отже, можу зробити висновок, що Prime security lab діяв абсолютно непрофесійно, вводив клієнта в оману і не готовий виконувати взяті на себе гарантійні зобов'язання, тому не рекомендую мати з ними справу.

Анатолий
21 марта 2022 в 0:10

Устанавливал сигнализацию и активный выхлоп. Очень клиенто-орентированная компания. Сервис на высшем уровне начиная от подбора и заканчивая установкой приложения на телефон. Результат сотрудничества выше ожиданий. Рекомендую!

Женя
16 февраля 2022 в 6:31

Изначально искал где бы защитить машину, в ютубе попался канал прайм секьюрити. Посмотрел ролики, и понял что ребята знают свое дело. Пока ждал машину из автосалона, заехал на встречу, обсудил все детали, увидел что занимаются еще и броне пленкой и шумоизоляцией, все то что мне нужно, еще и в одном месте. Только забрал машину и приехал домой, доволен как слон)! Спасибо за ваше терпение, так как я максимально дотошно отношусь ко всем мелочам. Машина новая с салона, были опасения что повредят пластик при полной шумоизоляции, но ни одной царапинки не нашел)
Андрею отдельное спасибо за то, что объяснил все по сигнализации, все понятно и доступно, и моему персональному менеджеру Игорю за то что меня вытерпел!) Да и в целом всем ребятам, кто работал над автомобилем!

Буду обязательно рекомендовать своим друзьям и близким!

Александр
08 февраля 2022 в 5:20

Потрясающее отношение к клиентам, супер качество, долго искал кому доверить любимую машину и выбрал этих ребят. Посмотрите их портфолио, посмотрите Ютуб канал, вы все поймёте. Просто ЛУЧШИЕ!)

Александр
30 января 2022 в 18:58

Сделали быстро, настроили и объяснили работу и настройку защиты, победили автозапуск. Надеюсь, данная защита никогда не понадобится)

Артем
25 января 2022 в 21:51

Всё на высшем уровне! Дружественная атмосфера, профессиональный подход! Сдал авто на установку охранного комплекса, дополнительно подключили к нему регистратор, поставили led лампы и apple car play! И все за один день! Я доволен, и всем рекомендую!

Наталия
19 января 2022 в 4:35

Ребята молодцы! Все четко, конкретно и коммуникабельность на высоком уровне! (пишу, как «блондинка» в данном вопросе)

Александр
11 декабря 2021 в 23:39

Задоволений сервісом на 100%. Ставив іммобілайзер, зробили швидко і якісно. Все розказали, пояснили. Нічого не глючить.

Николай
11 декабря 2021 в 23:08

На днях приобрел сигнализацию и решил установить на данном сервисе. Абсолютно доволен работой ребят. Договорились на определенное время, но я даже опоздал, ни каких претензий, даже набрали напомнили о том, что ждут, хоть это и было еще не рабочее время. Установили все в срок. Не мог забрать машину как договаривались, опять же из-за работы (, но не проблема, приехал как смог, на удивление машина стояла в боксе под присмотром, ее даже не выгнали на улицу (как в некоторых мастерских делают). Мастер все рассказал по сигнализации, объяснил нюансы, в общем все отлично! Спасибо ребятам за работу и до скорой встречи)

Николай
03 декабря 2021 в 9:29

Сделали за день, как договаривались. Ребята на связи в случаи возникновения вопросов, даже в выходные. Показалось, что разбираются в том, чем занимаются. Могу рекомендовать.

Александр
07 октября 2021 в 13:56

Неоднократно обращался по разным вопросам и каждый раз всё на высшем уровне! Бережное отношение к машине, чехлы, накидки итп. Вежливые и квалифицированные мастера. Все быстро и качественно. Хочется отметить организационные моменты. Каждый из специалистов профи в своем вопросе)
Пока занимались моей машиной, успел заметить, что мастера за пару минут решают мегасложные задачи по электронике так, словно для них вообще нет ничего невозможно) Смело рекомендую к сотрудничеству!)

Алексио
01 сентября 2021 в 1:06

Отличный сервис, не боятся брать в работу сложные задачи.
Делал на Хайлендер гибрид несколько разных доработок - выполнено вовремя и по адекватной цене. Меня не выпустили пока в деталях не рассказали все нюансы и гарантии.
До этого общался с несколькими компаниями, в том числе официальной СТО - в гибриды мало кто вообще согласен доустанавливать оборудование.
Андрей по сигнализациям - человек энциклопедия:) пока я ждал свою машину и он мне рассказывал все нюансы- параллельно на ходу отвечал без запинки по другим машинкам вплоть до кодов ошибок и цвету проводов:) удивил!
Однозначно рекомендую!

Владимир
11 августа 2021 в 23:29

Установка видеорегистратора с задней камерой. Цена такая же какую озвучил менеджер. Время тоже такое же. Машин в боксе полно. По просьбе выгнали автомобиль на улицу. Есть комфортная зона ожидания. Все супер! 5 звезд!

Добавить отзыв