UAOTZYV.COM

PRIKHODKO&PARTNERS / Приходько та Партнери

Адрес Київ, вулиця Мечникова, 2 БЦ ПАРУС, 10-й поверх
Метро Кловська 0.33км
Телефон +380 (93) 007-44-00
Часы работы
понедельник09:30-18:00
вторник09:30-18:00
среда09:30-18:00
четверг09:30-18:00
пятница09:30-18:00
Сайт prikhodko.com.ua
Рубрики Юридические услуги, Адвокат по административным правонарушениям, Юридическая помощь при банкротстве, Услуги для юридических лиц, Адвокат по гражданским делам
Оценка 4.4 46 отзывов
Похожие компании в категории
Конфедерація будівельників України — вулиця Михайла Грушевського, 3
Документ-сервис Готово — вулиця Генерала Алмазова, 11
ЮрМаркет — вулиця Богдана Гаврилишина, 7
Наказ — вулиця Гетьмана Павла Скоропадського, 41

PRIKHODKO&PARTNERS / Приходько та Партнери отзывы

46
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Світлана.
27 февраля 2024 в 15:12

Не раджу звертатися до цієї компанії. Не компетентні адвокати в пенсійних справах. Просила перевірити правильність нарахування пенсії. То адвокат Дмитро Неофіта написав мені що пенсійним калькулятором можна перевірити самому чи правильно нарахована пенсія. Перший раз адвокат подав адвокатсь ки1 запит бе моєї заяви згоди моєї на обробку персональних даних, другий раз теж не правильно сформував заяву згоду, та 3 раз пенсійний винуватий. Постійно потрібно було самі все запитувати, або через менеджера Сергія. Казав менеджер Сергій що гроши, які я заплтила мені повернуть, якщо адвокат не виконає свою роботу. Те що обіцяли адвокат не виконав. І гроши мені ніхто не повернув. А сказав менеджер Сергій що потрібно оскаржувати відповідь пенсійного то за це знову треба платити гроши. Тільки дурять людей. Тому не раджу звертатись. Аби викачати гроши з людини ні защо!

Оксана
24 января 2024 в 10:34

29.03.23г звернулася за допомогою до цієї компанії з приводу шлюборозлучного процесу (не стільки процес, скільки відбір документів із суду, апостиль та пересилання їх до мене) до Григор'євої Анастасії Дмитрівни. Спочатку сплатила 1545 грн. За консультацію, ще 1545 грн. За заяву, щоб розглянули мою справу без моєї участі, потім 7210грн. Укладання договору №83/06-23 від 13.06.23г. Консультацію отримала, заяву склали, і на цьому всі послуги закінчилися! Нині січень 2024р. Немає ні грошей, ні послуг! Анастасія "годувала мене сніданками", а потім просто заблокувала телефон. Немає можливості позиватися до цієї компанії, перебуваю з трьома дітьми в Польщі, евакуювалася з півдня України. Дуже шкода, що навіть у такий час люди не гидують заробляти на неприємностях інших!
Нехай у житті не трапляються ситуації, які вимагають адвоката, всім доброго дня!

Дівчина
18 января 2024 в 16:01

Залишила заявку з дуже конкретним питанням, а саме чи був у них подібний досвід і яка приблизна вартість потрібної роботи. Мені подзвонили і сказали що це все можно обговорити на консультації за 3000 грн. Тобто заплатити 3000 щоб дізнатися чи мали вони досвід подібних справ і приблизну вартість роботи? Я подякувала і на цьому наше спілкування закінчилось.

Yurii
04 сентября 2023 в 21:41

Замовляв консультацію щодо оновлення приписного під час військового стану. Михайло все пояснив і зекономив багато часу і зусиль. Пізніше супроводжував по легальному перетині кордону.

Все супер, без жодних підводних каменів. Рекомендую!

Женя
03 сентября 2023 в 12:18

Коли платити за кредитами стало складно, почали накопичуватися відсотки та пені. Загалом сума за всіма зобов'язаннями складала понад двісті тисяч гривень і єдиним виходом стала процедура банкрутства. Тут добре допомогли з цим, за півроку вдалося списати всі борги. Я навіть зітхнула з полегшенням. Дякую за допомогу.

Виктория
28 августа 2023 в 3:50

Зверталася до компанії з приводу звільнення чоловіка з військової служби. Зі мною працювала Тетяна. Висловлюю вдячність за професійний підхід та доведення справи до результату. Тетяна постійно була на зв'язку зі мною, допомагала та підтримувала, - все це й допомогло досягнути результату разом.

Тетяна
26 августа 2023 в 8:23

Хочу лишити відгук про роботу Тернової Діани. Це чудова спеціалістка, до якої я звернулась з братом в питанні його відстрочки, оскільки він багатодітний батько, має троє чудових діток. Дуже хвилювалися стосовно адекватного спілкування з військкоматом зараз, тож вирішили обговорити це питання з юристом. Консультацію провели в зручний для нас час, досить детально, отримали відповіді на всі запитання, одним словом дуже дякуємо! Особливо хочу відмітити зацікавленість Діани в нашому питанні та активності в пошуку рішень. Рекомендуємо!

Евгений
23 августа 2023 в 2:58

Пишу не зі свого телефону так з мого не виходить. Сьогодні випадково в інтернеті потрапило на очі посилання: телефон компанії, яка спеціалізується на еміграційному праві.: зателефонував _ трубку взяла дівчина Я їй двома словами розповів про свою проблему.: І що думати - протягом 40 секунд я отримав чітку зрозумілу, а найголовніше зрозумілу відповідь на мої кілька питань' чітких відповідей на які не отримував. _ грошей сказали, що не потрібно. Але Ви знаєте таким хочеться платити я у них випросив реквізити і за своєю ініціативою заплатив 1000 гривень так ці гроші відправлять від себе на ЗСУ. Дівчина велике спасибі.

Gina
21 августа 2023 в 10:36

Зверталася з питання, міграційної справи. Обслуговувала адвокат адвокат Тетяна. Відчуття було, що я в неї цю консультацію беру за безкоштовно. Заплатила 100$, ціни у них космічні, а послуги…. А очікування були…. Вона постійно кудись поспішала, може, в туалет, не знаю. Швидше хотіла вже кинути слухавку. Я буквально виривала у неї інформацію сама. Їй не було цікаве вирішення мого питання! Якби знала, знайшла б інше підприємство! Відчуття що їй платять 100 грн із прибутку, або ж вона така людина! Підприємство таке пафосне, а на ділі… ви б краще нормальних людяних людей наймали.

Елисей
19 августа 2023 в 14:12

Справа стосувалась звільнення родича с ВСУ. Консультувала Діана Ігорівна. Дуже впевнений і компетентний фахівець. Відповіла на усі запитання. Дуже вічлива та уважна. Наразі ще і список необхідних документів надіслала. Рекомендую!

Larysa
24 июля 2023 в 15:11

Задала вопрос через Telegram, ответ получила через 15 минут после обращения. Внимательные и квалифицированные сотрудники.

Елена
23 июля 2023 в 9:43

Хочу подякувати Адвокатському бюро "Приходько та партнери" за ефективну співпрацю з підготовки кадрових документів. Оперативно, професійно. Фахівець Наталія, з якою ми співпрацювали, відповідала на всі запитання та надсилала необхідні документи вчасно. Рекомендую. Директор Бренд-Медіа-Миколаїв

Илья
20 июля 2023 в 17:51

Шарашкіна контора.
1) Спочатку менеджер переплутав мене з якимось іншим клієнтом і почав писати мені у вотсап про реєстрацію компанії в Іспанії, хоча я мав інше питання

2) ще один менеджер у вайбер зі швидкістю реакції лінивця відповідав на мої питання, а далі походу просто забув або забив. Так що консультацію я так і не отримав.

-
Або у них справді шарашкіна контора з накрученими відгуками, або ж так багато клієнтів, що не встигають. У будь-якому випадку, якісно отримати послугу в таких умовах не можна.

Не рекомендую

Владимир Труновский
01 мая 2023 в 13:14

Я являюсь клиентом вашей компании. Сотрудничество ПРОИСХОДИТ на протяжении с 21 года. Компания пытается на протяжении этого периода решить проблемы с моей пенсией военнослужащего. Этот процесс идет больше 2 лет. Сейчас с горем на пополам ваши специалисты вымучили мне пенсию согласно справки ТЦК где сумма пенсии должна составлять 23215 гр и выплаты начисляться из 74 % а не 70%. Решением суда от 25 жовтня 2022 р 320/8046/22 сняты ограничения, но в этом постановлении суда не прописаны снятие ограничения платить пенсию 74 %. По этому ПФУ начислил пенсию в размере 22314 гривен, ссылаясь что это решение суда новое и тут не прописано мне платить 74 %. Я очень не доволен работой вашего коллектива, который на протяжении 1,5 года вел это дело и не смог довести его до конца. Представитель вашей конторы, не разу со мной не поговорил и не объяснил все шаги дела, все велось в переписке по вайберу, мне по частям приходилось узнавать информацию и вот пришло решение суда которое меня не удовлетворяет просто никак, получается что я ждал у моря погоды эти полтора года. Я заплатил деньги за ваши услуги, мне пришлось два раза платить деньги за услуги судьи, где мне сказали что нужно еще раз заплатить судебный сбор, я заплатил и за это и что в результате? Сегодня на меня вышел ваш представитель, который вдруг появился, после того, как я вышел на вашу компанию. Разговор был такой. Есть решение суда от 16 листопада 2021 р. 640/23663/21 где прописано что пенсия начисляется 74%. Пенсионный фонд это решение суда игнорирует и ссылается на новое решение где не прописано что пенсию платить исходя из 74. %. По этому они посчитали ее в полном размере но 70%. При беседе с вашим спецом он мне ответил, ну разве я виноват что ПФУ не платит вам эти 74%. Скажите тов Приходько, а разве я виноват что я заплатил вам деньги и ждал этот бред 1,5 года, что бы слушать бред вашего спеца который ничего не сделал. Мои товарищи все давно поотсуживали, а я слушаю истории Приходько и Ко про то что вы не виноваты и это все ПФУ. Скажите, это нормально? Пишу уже успокоившись, реально желание было написать вам в другом стиле

Zoriana
17 февраля 2022 в 1:39

Тут опинилась по рекомендаціях своїх друзів, дуже сподобались ПРАЦІВНИКИ. Особлива подяка - Тетяні!

Вика
16 февраля 2022 в 19:41

В компании работают высококвалификованные специалисты, очень профессиональный подход, качественные услуги, хорошо отношение к клиентам!

Саша
16 февраля 2022 в 4:41

Дуже чудові працівники, обслуговування на європейському рівні. Користувався послугами юриста пані Тетяни, дуже допомогла у вирішенні питання з 122 ч 1КуПАП, завдяки їй я зміг скасувати постанову яка була винесена незаконно. Професіонал коротше кажучи!

Lina
16 февраля 2022 в 1:43

Тут працює дуже відповідальна команда фахівців. Завдяки підтримці адвоката - Миколаєвої Юлії - мені вдалося під час розлучення відсудити своє майно у колишнього чоловіка. Дуже компетентний спеціаліст, підтримувала мене весь судовий процес і навіть після. Найголовніше - все дуже чітко, без непотрібного мотлоху з документів. Я дуже звдоволена роботою Юлії.

Женя
15 февраля 2022 в 13:17

Це найкраща юридична компанія з якою мені доводилось співпрацювати. Юристи тут дійсно професіонали свого діла

Анна
12 февраля 2022 в 23:42

Случайно как-то узнали, что можно пересчитать военную пенсию, но не знали как корректно это сделать. В этом нам помог специалист - Черников Дмитрий - профессионал своего дела. Пенсию пересчитали, и благодаря этому дедушка получает больше денег, спасибо большое.

Добавить отзыв