UAOTZYV.COM

POS Sector

Адрес Київ, вулиця Мрії, 68
Метро Сирець 2.71км
Телефон +380 (67) 888-43-36
Часы работы
понедельник10:00-17:00
вторник10:00-17:00
среда10:00-17:00
четверг10:00-17:00
пятница10:00-17:00
Сайт www.pos-vector.net
Рубрики Поставщик POS-терминалов, Автоматизированные системы управления
Оценка 4.4 15 отзывов
Похожие компании в категории
ООО Гера-Сервис — вулиця Академіка Туполєва, 68

POS Sector отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марина
09 июня 2024 в 18:49

Pos Vector це найкраща пітримка, що не скажеш про skyservice. Особливо хочу висловити вдячність Євгенію який там працює і завжди допомогає не розводячи руками та Ангеліна, яка завжди перетелефонує та запропонує допомогу чи повторне навчання. Я дуже вдячна цій команді за якісну підтримку. Рекомендую обладнання купувати лише в них тоді Ви точно запустите роботу і отримаєте якісну підтримку!

Галина
11 ноября 2023 в 8:27

Легка доступна програма прро, цікава, для магазину відкривається більше перспектив (дисконти, подарункові сертифікати), питання в pos sector вирішуються ну дуже швидко, консультують і допомагають в навчанні в роботі з самою програмою!

Ляля
06 ноября 2023 в 6:58

Велике спасибі за допомогу! Принтер працює ідеально. Техпідтримкою задоволена. Рекомендую 100%!

Николай
29 октября 2023 в 15:28

Купив чекпринтер. Все настроїлось, але була потрібна допомога спеціаліста, бо розбиті в комп'ютері usb порти. Визначив то спеціаліст з підтримки. За що йому велике дякую.
Гарна підтримка

Bogdan
21 октября 2023 в 5:35

Великі проблеми в роботі із прро. Або стабільні проблеми в роботі із прро.
коли сервери податковї не працюють, не працює і програма, у вендора немає рішень щодо того як продовжувати роботу продавцю чи точці, коли прро не працює. Хоча у других дистрибутроів таких проблем не виникає.

окрім цього підтримка дуже довго відповідає, працює виключно в режимі ботів, що не є зручно на етапі вирішення термінових проблем. Місцями підтримка відповідає хамовито, а місцями робить з тебе дурня. Хоча задача підтримки надати якійсний сервіс та вирішувати проблеми.

також! Давайте я вас попереджу, тому що розробник про це ні слова ніколи не казав, а потім просто морозиться. Гроші за свій НЕЯКІСНИЙ софт вони не віддають) тому подумайте двічі купляти це чи ні.

також, хочется додати що дуже важливо як у співпраці люди вирішують проблемні питання.
наразі у мене супер негативний досвід в комунікації та по вирішенню проблемних питань із виробником софту.
ні кроки на зустріч, ні якісь додаткові бенефітси, коли НАГОЛОШУЮ проблема в софті, а не в мені.

тому
не рекомендую!
від слова взагалі!

Леся
13 сентября 2023 в 2:32

Хочу поділитися своїм неприємним досвідом придбання обладнання POS Sector. Спочатку були ваги: декілька разів їх міняла поки вони почали коректно відображати вагу в програмі. Потім перестав працювати моноблок "Селена": відправила за свій рахунок на ремонт. Після ремонту він почав періодично зависати, що не могли по півгодини його запустити. Технічна підтримка в телефонному режимі розповідала, що потрібно робити. На початку серпня не могли запустити моноблок протягом декількох годин. Звернулась до сервісу і знову відправила на ремонт. В сервісі протримали два тижні і сказали, що все працює. 30.08 я його отримала, а 14.09 він знову завис в момент оплати і проплата по терміналу пройшла з різницею в чеку на годину. Техпідтримка розказує, знову присилайте, на період ремонту інше обладнання вони не надають. Адресу і дані до кого написати претензію вони не надають. Буду звісно з ними боротися, але майте на увазі, що можуть виникнути проблеми з їхнім обладнанням, а ви не зможете працювати.

Леся
12 сентября 2023 в 21:47

Компанія супер! Служба підтримки- молодці все налаштують, відповідають швидко з РРО допомогли розібратись. Я цілком задоволена!

Наташа
12 сентября 2023 в 8:23

Дякую, за підтримку і терпіння. На питання які виникають відповідають змістовно (поки не дійде) і
в любий зручний для клієнта час.

Юрій
06 сентября 2023 в 6:58

+Рекомендую, звертався налагодити роботу ПРРО, по ставкам спиртних напоїв, вивести правильний чек, через чат POS Sector. Відгукнулися швидко, відповіді на запитання дали чіткі, які допомогли все налагодити. Дуже вдячний.

Виктория
03 сентября 2023 в 20:37

Вже не перший раз звертаюсь з проблемою чи за допомогою, завжди все виконають, як потрібно! Молодці! Дякую!

Альона
02 сентября 2023 в 8:20

Дуже задоволена тех підтримкою, завжди відгукнуться, допоможуть, навіть коли виникають найменші запитання. Завжди ввічливі і доброзичливі. Дякую, ви дуже гарна команда, рада що працюю разом з вами. Усім рекомендую.

Ирина
30 августа 2023 в 20:33

Користуюсь уже 7 місяців, є кілька нюансів. При ручній знижці у фіскальних чеках немає круглої суми, завжди є копійки. Кілька разів зверталась з цим питанням, але не вирішилось нажаль.
Ще не вистачає української мови в меню програми

Наталья
25 августа 2023 в 14:17

Хороша програма, відмінні хлопці з підтримки, вирішили всі проблеми.
Особлива подяка Анастасії та Олегу.

Александр
21 августа 2023 в 5:46

Підтримка компанії допогла вирішити питання з обладнанням, без сумніву, навіть віддалено, досягли успіху у вирішенні питання завдяки гарному відношенню до користувачів обладнання і практичному досвіду.
p.s.: 5 з 5 по налаштуванням термопринтерів (принтерів друку чеку), так-так, я не помилився-саме принтерів і саме досвід спеціалістів (і вічливість+витримка).
Дякую за допомогу і порозуміння!

Ксю
17 августа 2023 в 11:06

Додаю черговий відгук.
Рекомендую і ще раз рекомендую.
Чудова програма, постійно удосконалюється і окремо хочу подякувати тех. Підтримці за компетентність і оперативність.
З вами приємно мати справу.

Добавить отзыв