UAOTZYV.COM

Пологовий будинок Лелека

Адрес Київ, 56, вулиця Квітки Цісик
Телефон +380 (44) 390-34-44
Часы работы 00:00-24:00
Сайт leleka.com.ua/ua
Рубрики Акушер-гинеколог, Гинеколог, Медицинский центр, Неонатолог, Женская консультация
Оценка 4.1 80 отзывов
Похожие компании в категории
Клиника Оксфорд Медикал — вулиця Глибочицька, 40х
Діамед Експрес — вулиця Левка Лук'яненка, 14
Клініка Профімед — вулиця Леваневського, 9
Гінекологія Українська Медична Група — вулиця Стрітенська, 4/13

Пологовий будинок Лелека отзывы

80
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Соня
22 января 2024 в 7:25

Маю тільки приємні враження від МЦ Лелека. Знаючи, що гастроскопія досить неприємне дослідження, вирішила пройти його з медикаментозним сном. Все пройшло на «відмінно» - швидко, безболісно, без будь-яких неприємних наслідків. Величезна подяка всьому персоналу!

Olena
21 января 2024 в 4:12

Як завжди сервіс, зручність і головне професійність на висоті. Можливість зробити всі необхідні дослідження в один день дуже зручно.

Ірина
15 января 2024 в 8:20

Повне розчарування…. Не буду оцінювати професіоналізм лікарів, хоча до педіатра теж є питання, але найбільше розчарував сам сервіс.
Не виходять на зв‘язок, обіцяють перетелефонувати і просто МОРОЗЯТЬСЯ! Пиши листи, телефонуй, пиши в месенджери- толку нуль!
Коли ви платите немаленьні гроші будьте готові до того, що Вас просто «кинуть», ні грошей, ні говорити з вами ніхто не хоче.
Через суперкласні відгуки (в реальності яких я вже сумніваюсь) мала необережність одразу проплатити пакети послуг ведення вагітності і самі пологи. Послуги не надали в повному обсязі, через війну. Я не можу повернути невикористані кошти вже більше року. Вимушено користувалась їхніми послугами, щоб хоч якось «повернути» ці гроші. Ставилася з максимальним розумінням, адже всі живемо в стані війни, але вибачте…. Коли від тебе вже просто не беруть слухавку і не відповідають на повідомлення, це просто свинство. Ніколи не пишу відгуки, але просто гидко від такого відношення.

Анастасия
14 января 2024 в 14:13

Хочу написати свій відгук про це неймовірне місце, в якому на світ з'явився наш синочок.
Почну з того, що стала на облік в "Лелеці" з 30тижня (до цього стояла в держ. Пологовому, тому просто упустимо той жахливий період)
Вагітність спостерігала Тахтаулова Зоряна Іванівна. Дуже добра, чуйна та кваліфікована лікар, яка завжди була на зв'язку, давала цінні поради та відповіді на всі запитання.
Про пологи:
Так як до 41тижня і 5 днів синочок самостійно не хотів з'являтися, то ми мали запланований візит на індукцію пологів.
Народжували з черговими лікарями Коваленко Миколою Миколайовичем та Раковською Ганною Маївною.
Лікарі від Бога - це все, що потрібно знати, адже саме завдяки їх професіоналізму на світ з'явився здоровий синочок.
Пологи були не з легких, але все пройшло на вищому рівні.
Сучасні, зручні палати, смачне 4-х разове харчування і дбайливий персонал, який постійно приходив і уточнював про стан мого здоров'я та стан новонародженого.
Я залишилася дуже задоволена пологовим будинком "Лелека" і маю тільки теплі спогади після пологів.
За другою дитинкою тільки сюди.

Кристина
07 января 2024 в 13:16

Не рекомендую. У разі невиконання ПБ Лелека їх зобовʼязань, кошти не повертають, тільки годують обіцянками

Владимир
31 декабря 2023 в 1:13

Щиро вдячні лікарю Олександру Володимировичу!
Чудовий лікар, професіонал своєї справи. Дякуємо за турботу.

Ирина
22 сентября 2023 в 20:59

1. Лікар взяла цитологічний аналіз не дивлячись на те, що я робила його пів року назад (а його потрібно робити раз на рік, якщо все добре)
2. Не попередила в принципі які саме аналізи братиме, тому я не встигла зреагував і відмовитись від цитологічного аналізу і не попередила в яку ціну
3. На консультації по інтерпретації (по телефону) аналізів не відповіла на мої питання агітуючи записуватись на очну консультацію.
4. В письмовому документі, а також по телефону мене не проінформували що саме в аналізах не так. Сказали легке запалення. Запалення чого саме? Виписали свічки бетадин в інструкції сказано що приймати 7 днів і в разі тяжких запалень 14. Мені назначили 14, то в мене тяжке чи легеньькозапалення?
Дуже не задоволена консультацією

Саша
20 сентября 2023 в 10:49

Моя улюблена лелека, настав час подяки.
Ведення вагітності Рукомеда Наталія Володимирівна - професіонал свої справи, чітка, уважна.
Пилипенко Анастасія - це просто скарб, а не людина, завжди привітна, завжди знаходить вирішення проблем (в мене вагістнь була з особливостями)
Лобова Анастасія - розслаблення спини, і темпи
Мої ідеальні пологи, я можу так народжувати кожен день.
Суліменко Ольга - тільки завдяки їй ні одного розриву, вага дитини 3750. Все на одному диханні.
Педіатр Ірина Вікторівна - всі страхи розвіють за секунду.

Народжувати це щастя, рекомендую всім сердцем. Люблю- люблю вас.

Женя
06 сентября 2023 в 20:08

Доброго дня. На днях були в Лелеці потрібно було зробити плановий огляд дитини в педіатра, та запитати - зробити щеплення. Через війну пропустили почерговість щеплень. Потрапили на прийом до лікарки Яни Андеєва, отримали відповіді на всі наші достошні запитання, розробили індивідуальний план щеплень. Лікарка швидка знайшла підхід до дитини. Всім задоволені, рекомендую.

Ирина
06 сентября 2023 в 6:20

Лелека - це рай для вагітної жінки, там ідеально все: від комфортних умов перебування до високо-кваліфікованих лікарів! Останнє і є найголовнішим для батьків.
Ой, а їхня кухня - то прям в саме серденько)
Лелека - це на все життя!
Дякуємо за донечку)

Женя
04 сентября 2023 в 3:07

Народжувала в Лелеку під час війни коли пологовий будинок переїхав у стіни пологового будинку #5. Було ЕКС, зробили добре, низький шов, операція пройшла добре. А тепер найбільший мінус: ПОРОДИЛА Я О 21: 00 І ДИТИНА З 21: 00 ДО 7: 00 БУЛА ГОЛОДНА, ЖОДНА БЕЗМОЗГА МЕДСЕСТРА НЕ ПІДГОДИЛА ЙОГО!

Ірина
03 сентября 2023 в 11:33

Не рекомендую народжувати у пологовому будинку «Лелека». Моєму сину два роки і останні півроку ми тільки і робимо, що ходимо по лікарям, аналізам, еег, мрт та розвивашкам. У мене відійшли води у неділю, а народила я аж у середу, дитина пережила кисневе голодування, внаслідок чого має порушення мозку. Немає слів, щоб висловити вам мій біль, гнів і безпорадність. До пологів мене також спостерігали у цій клініці, стимулювали пологову діяльність і все одно зробили кесарів розтин, який мали б зробити, не чекаючи трьох днів за показниками відсутності пологової діяльності. Не зрозуміло чи відноситься моя дитина. Більше коректних слів по цій ситуації у мене немає. Говорять, що 5 пологовий у Києві непоганий, на жаль, мені уже це не актуально.

Оксана
30 августа 2023 в 1:27

Дуже дякую пологовому будинку «Лелека» за нашу донечку! Я щиро задоволена що обрала саме вас. Професійні та уважні лікарі, турботливий персонал, високий сервіс, сучасні методи знеболення та європейські стандарти, смачна кухня та приємна атмосфера - це все Ви знайдете саме в «Лелеці». Рекомендую вчім майбутнім мамам, ви нізащо не пошкодуєте про свій вибір

Віталій
29 августа 2023 в 12:10

Послуги не надали, а гроші не повертають вже півтора року. Спочатку щось обіцяли, а тепер взагалі ігнор.
Будемо звертатись до суду, інших варіантів немає.

А негативні відгуки вони видаляють.

UPD
Звернулись до суду, виграли першу інстанцію. Опоненнти безпідставно подали апеляцію, щоб затягувати строки для виплат, проте суд має її розглянути.

На сьогодні в судах розглядається більше 50 справ з позовами про повернення коштів.
Це просто цинічне і підле маніпулювання процесуальним правом. Знати, що ти винен кошти, але не повертати їх максимально довго.

При цьому, бізнес працює, реклама працює і нові клієнти оплачують свої послуги.

Poncheg
23 августа 2023 в 0:03

Я нікому і ніколи НЕ РАДЖУ це місце. У 2022 році пологовий будинок «Лелека» вирішив привласнити наші кошти, сплачені наперед за пологи, не надавши послуг. Після постійної брехні про те, що почнеться повернення, ми з чоловіком подали до суду, і рівно через рік судових розглядів (Оболонський суд та Апеляційний) пологовий будинок «Лелека» повернув нам гроші з відсотками, оскільки повністю програв судовий розгляд. Можна відкрити судовий реєстр і побачити кількість позовів, щоб зрозуміти, що матимете справу зі звичайними шахраями (бандитами) для яких слова «брехня, обман та байдужість» - гасло в роботі. Обходьте всіма дорогами цей жахливий заклад!

Yuliia
17 августа 2023 в 19:42

Мій відгук в першу чергу буде адресований вагітним жінкам, які обирають пологовий і так само як і я читають відгуки в інтернеті. Дам пораду яку ніхто не просив: усі негативні відгуки (а іноді і дуже позитивні) потрібно піддавати сумніву. У більшості випадків, жінки не вказують конкретну проблему, а просто пишуть щось негативно абстрактне. А як ми усі знаємо, на проблему потрібно дивитися з двох сторін.
Коротко про мою історію: тазове предлежання плода і моє небажання робити КР (кесарський розтин). В інших пологових (державних та приватних) усі лікарі включаючи УЗД спеціалістів та навіть терапевта вважали за «необхідне» прокоментувати, що буде КР. В іншому приватному пологовому будинку, наприклад, однозначно сказали тільки плановий КР і народжувати в тазовому мені не рекомендують. Тільки в Лелеці, Я знайшла професіонала своєї справи (дуже чуйну та приємну людину) Цивіну О. М. Поспілкувавшись з нею, вона запевнила мене, що конкретно в моєму випадку мої роди в тазовому можливі, розповіла про специфіку таких пологів і просто підтримала. Я одразу зрозуміла, що хочу народжувати з нею. Хочу написати, що пологи в мене були специфічні та затяжні але з командою професіоналів (Цивіна О. М, Коваленко М. М, Раковська Г. М.) Я народила дівчинку у тазовому предлежанні (8/9 по Апгар). Після пологів, увесь персонал був дуже уважний. Комфортне перебування з партнером у палаті, допомога для жінки та малюка в будь який момент, смачне дієтичне харчування. Я дуже задоволена пологовим та лікарями. Моє перебування там було максимально комфортним. Дякую Вам!
Щодо рекомендацій на майбутнє: було б добре покращити роботу рецепції у Пущі. Хотілось би бачити привітливий погляд дівчат та бажання допомогти:)

Марина Коваленко
02 мая 2023 в 11:03

Я хочу висловити подяку ендоскопісту Молнару Ігорю Мирославовичу за успішно проведену процедуру гастроскопії. Медикоментозний сон входить у вартість, а також індивідуальна палата. Умові чудові! Дякую за ваш професіоналізм та турботу.

Жанна
24 апреля 2023 в 10:42

Коли я дізналася про свою вагітність, я зареєструвалася у звичайній поліклініці, оскільки не мала досвіду. Однак, я дуже шкодую, що витратила стільки часу та грошей на це. Тільки коли я почала ходити на УЗД у Лелеку, я усвідомила, що мала йти туди з самого початку на повний комплекс. Лелека справила на мене гарне враження, особливо після досвіду, отриманого міській клініці поліклініці. Все там нове, чисте, і застосовується сучасний підхід у лікуванні та обслуговуванні пацієнтів.

Ярослава
20 апреля 2023 в 10:34

Ми залишилися дуже задоволені пологовим будинком Лелека, де працює чудовий професійний персонал та досвідчені лікарі. У нас вийшло народити тут уже другу дитину. Ми із задоволенням рекомендуватимемо цей пологовий будинок усім нашим друзям. Особлива подяка акушеру-гінекологу Ходаковському Сергію Борисовичу.

Валя
20 января 2023 в 16:21

Дякую пологовий будинок "Лелека" за народження чудової донечки, дякую за чуйність та уважність. Окрема подяка акушерці - Раковська Анна, дуже хороша та професійна, з нею пологи були легкими, а мені єз чим порівнювати! Першого народжувала в 5 пологовому, то був просто ЖАХ

Добавить отзыв