UAOTZYV.COM

Поликлиника в Киеве — Добробут

Адрес Київ, вулиця Олександра Мишуги, 12
Метро Позняки 0.26км
Телефон +380 (67) 333-17-69
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота08:00-20:00
воскресенье09:00-17:00
Сайт dobrobut.com/ua/clinics/c-poliklinika-dla-vzroslyh-na-levom-beregu
Рубрики Медицинский центр, Больница, Отоларинголог, Частная больница, Поликлиника
Оценка 3.2 70 отзывов
Клініка Добробут
Ближайшие филиалы компании
Клиника Борис / Медичний центр Добробут — просп. Миколи Бажана, 12А
Добробут, Детская поликлиника — вулиця Михайла Драгоманова, 21-А
Медичний центр Добробут — вулиця Ентузіастів, 1/2
Похожие компании в категории

Поликлиника в Киеве — Добробут отзывы

70
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Віталіна
22 октября 2023 в 19:58

Непрофесіоналізм лікарів, всі хороші, на жаль, пішли, а на їх місце прийшли некваліфіковані не пацієнто орієнтовані лікарі.
Обладнання хороше, але толку з того ніякого, педіатри не професійні, максимум до них можна прийти з нежитем

Виктория
30 сентября 2023 в 8:33

Була у терапевта на прийомі на другий день хвороби (простуда) лікар виписав таке лікування, що хвороба загострилась, піднялась висока температура і всі виписані ліки не дієві при моєму діагнозі. Не розумію за що прайс 1090 грн за 15 хвилин

Ирина
28 сентября 2023 в 15:05

Я дуже радію, що перед записом на прийом прочитала відгуки. Нажаль Добробут вже не той. Буду шукати іншу нормальну клініку з хорошими лікарями

Ирина
22 августа 2023 в 3:06

Моя мама була на «консультації» у Байдаліна Бориса Юрійовича (невролога).
Не рекомендую! Дочитайте, будь ласка, до кінця.
Пацієнтка важка, йшла на консультацію і діагностику в Добробут на Позняках. Через своє погане самопочуття під лікарнею впала і зламала собі ногу. Не дивлячись на це, вона все ж таки пройшла заплановане обстеження, тому що часу зволікати не було. На поставлені запитання лікар відповіді не дав, або відповідав словами: «Відповідь на це запитання знає лише Господь Бог та пацієнт»;сказав, що він не може поставити діагноз (лікар-невролог для пацієнтки з неврологічною симптоматикою!) і на подальші запитання він відповів, що в нього більше немає часу, тому що на нього чекає інший пацієнт. Грошей за «консультацію» з мами не взяли, але тому що консультації не було.
На жаль, тон лікаря я описати словами не можу, але він відповідав загальному тону прийому.
Висновок: абсолютна байдужість до стану пацієнтки, відсутність такту, професіоналізму і просто людських якостей.

Женя
19 августа 2023 в 14:29

Ви хоч коли-небудь на сайті клініки писатимете чи до чого ці дрібниці монополісту? Клініка жахлива (лікарі в гонці, на швидкість, постійно хочуть виписати дообстеження та повтор. Консультацію - Dragon capital мотивує відпрацьовувати інвестиції.

Клініку Борис, яку ви поглинули, дуже шкода, пішли найкращі лікарі, решта прийняли ваші тетєсортні правила гри.

Ruslana
17 августа 2023 в 12:53

Мені трапилась уважна лікарка, вона зробила детальний огляд. Недолік тільки один, на рецепції не можна дізнатися всієї інформації, потрібно дзвонити в кол центр.

Olya
27 июля 2023 в 1:45

Добробуту байдуже на час клієнта

Була записана на УЗД вен ніг, так як трохи запізнювалась, попередила про це контакт-центр, уточнила чи зможе мене прийняти лікар, сказали що із запізненням до 10-15 хвилин зможе. Приїхала із запізненням на 12 хвилин, а на моє місце вже запросили іншого пацієнта. Я вимушена була чекати 40 хвилин свого прийому із двома дітьми 3 місяці і 5 років. Через це я запізнилась майже на пів години на важливу зустріч. При цьому лікар почав прийом з фрази: «я бачу що ви вже невдоволені, давайте не буду вас приймати». При тому іншому пацієнту запропонували моє місце ще до того як пройшло навіть 10 хвилин мого запізнення. На зауваження чому прийняли замість мене іншого пацієнта, хоча я попередила про своє запізнення і приїхала в рамках дозволоеного запізнення, я не почула навіть вибачень ні від керівництва клініки, лікар взагалі вела себе по хамськи
Надіюсь, що головне керівництво мережі зверне увагу на хамське спілкування лікарів і бездіяльність керівника клініки
Обслуговувались у вас регулярно протягом 5 років я і двоє моїх дітей, на разі відбило бажання взагалі вас відбідувати

Влад
25 июля 2023 в 21:44

Якщо бажаєте витратити всі кошти і поседіти в коридорі з гарними ремонтами то вам сюди, а якщо бажаєте вилікуватись то це явно не про Добробут, мало того ще й на касі обрахували)

Yuliia
29 мая 2023 в 13:40

Хочу залишити цей відгук саме сервісу обслуговування клієнтів, яким всеодно на прохання клієнта, а також лікарів, які у вас працюють. За місяць до візиту я знала що не зможу бути присутня на візиті в клініці, тому лікар запропонував провести консультацію онлайн, конференцію якої мала організувати адміністрація закладу. 5 безуспішних дзвінків та прохань з мого боку за місяць до візиту, за день до візиту і потім в день консультації не привели ні до чого, окрім «зачекайте Вам надішлють інформацію». Прочекавши 10 хвилин часу своєї консультації я знову зателефонувала в клініку (я уточнювала, що мені не зручно вам телефонувати постійно з-за кордону, а зворотнього зв’язку і допомоги я не отримую вже котрий раз) мене зʼєднали з лікарем, який теж був здивований таким ставленням. Завдяки ЛИШЕ лікарю я мала консультацію 10 хвилин замість 45, за що оплатила 1350 грн. І ще досі не отримала заключення лікаря в додатку і ніякої зворотньої відповіді, яка б вирішила мою проблему також.

Татьяна
13 мая 2023 в 19:40

Дуже вдячна лікарю Олефіренко Віталію Івановичу! Кілька років турбували болі у стопах і нозі. Завдяки дуже гарному лікувальному масажу і заняттям ЛФК, які провів лікар, стан значно покращився! Рекомендую лікаря Олефіренко В. І, як уважну людину і професіонала своєї справи!

Марина
09 мая 2023 в 2:31

Прийшли на прийом до лікаря попередньо записавшись на прийом, це вечірній був час, дуже довго очікували, нас прийняли, не зважаючи на те, що у мого чоловіка температура була 38,5 на направили на рентген, після рентгену ми під кабінетом прочекали ще одну годину. На відповідь можливо поміняти нам лікаря, була відповідь, що у нас один лікар працює на всю клініку. Я дуже обурена, такім ставленням, дуже велика лікарня, а на прийомі один лікар. Хочу додати, лікаря в кабінеті рентгену не було, нам сказали приходьте завтра.

Люда
08 марта 2022 в 22:29

Обращалась к гастроэнтерологу в частную клинику на Позняках. Врач оказался внимательным и квалифицированным, назначил обследование и по его результатам подобрал схему лечения. Все оказалось не так страшно, как я себе надумала. Спасибо за медицинскую помощь!

Юлия
22 февраля 2022 в 18:18

После отдыха привезла домой какую-то инфекцию. Симптомы были у всех членов семьи, поэтому обратились в ближайшую клинику “Добробут”. Нам провели обследование, госпитализировали и вылечили за пару дней.

Карина
18 февраля 2022 в 17:38

24.01.22 была на приёме у Даниленко Л, делала кольпископию чтобы убедиться в правильности поставленного ранее мне диагноза. Врач при этом разговаривала по телефону, меня торопила (а это платный прием - 810 грн). Быстренько всё посмотрела и отправила в освояси назначив свечи. А то что нужно предупредить человека о том что после данной процедуры свечи, спринцевки и что либо вообще в течении недели делать нельзя, сказать не удосужились. Я получила воспаление вплоть до почек, спасибо данному "врачу".

Люба
06 февраля 2022 в 15:44

Когда мой гинеколог сказала, что мне нужно удалить полипы, я испугалась. Но врач успокоила меня и сообщила, что для оперативного лечения сегодня применяются малоинвазивные методики, среди которых и гистероскопия. Процедура прошла быстро и без особых болезненных ощущений, благодарю врача, который помог мне с решением моей деликатной проблемы

Женя
02 февраля 2022 в 12:11

В последнее время у меня часто стало болеть горло. Обратился в клинику к отоларингологу узнать, что не так. Оказалось, что там воспалительный процесс полным ходом и надо его долечить до конца и пропить курс витаминов. Визитом доволен, спасибо.

користувач
31 января 2022 в 9:21

Зверталася з проблемами з боку жкт. На протязі місяця мабуть 3 різних спеціалісти мене оглядали та відправляли на додаткові обстеження типу гастроскопії і узд. Нажаль так ніхто і не зміг зрозуміти, що в мене гострий флегматозний апендицит хоч на прийомі я прямим текстом запитувала чи не може це бути апендицитом на що мені однозначно відповіли ні. Про ймовірність апендициту мені підказав генеколог в іншій клініці і буквально через 2 години після цього мене прооперували. Незнаю навіть як зарез реагувати)

Саша
16 января 2022 в 20:20

Привозила отца на УЗИ сердца и других органов. Все очень порадовало. Исследования проводятся на новых аппаратах, не на древних, как в некоторых поликлиниках.

Татьяна
08 января 2022 в 3:57

Обращалась к дерматологу со странными высыпаниями по телу. Врач помог найти причину и вылечить ее. Очень профессионально и быстро, я довольна.

Віталій
19 декабря 2021 в 17:00

Неможливо дозвонитись, на всіх номерах жахливий автовідповідач, який витрачає багато часу, велика черга до оператору, коли черга підходить, дзвінок просто скидують

Добавить отзыв