UAOTZYV.COM

Поликлиника Управление Медицинских Услуг И Реабилитации Гахк Артем

Адрес Київ, вулиця Білоруська, 17А
Метро Лук'янівська 0.97км
Телефон +380 (44) 483-74-30
Сайт artem-doctors.com.ua
Рубрики Медицинский центр
Оценка 3.3 8 отзывов
Похожие компании в категории
Институт Красоты ЗАО / Інститут Краси — вулиця Богдана Хмельницького, 9А
Медицинский центр ПРИЗМА — вулиця Петра Сагайдачного, 25
Гінекологія Українська Медична Група — вулиця Стрітенська, 4/13

Поликлиника Управление Медицинских Услуг И Реабилитации Гахк Артем отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
користувач
18 ноября 2021 в 19:23

Есть потрясающая Узистн, но вопрос к урологу, почему нет записи в карточке после направленных обследований. И как вы могли отправить с диагнозом neo, на так долго от вас. Вот пвпм и осмотр. Вьорлй момент на каком основании вы берете деньги с инвалида 2 группы, у которого пенсия 2000? На вас что закон не распространяется? Коллеги!
Вернуть деньги за визит Гуку Александру!
Грубое нарушение прав человека, которого не кому защитить!
Ещё за то чтоб поставить диагноз в карточке, я должна просить вас? Это ОтЧЕ НаШ!
Далее. За повторный визит к врачу по моему прошению, по вашей халатности вы ещё и просите опять с него деньги?
Вопрос к заведующей поликлиники. Вы знаете, что у вас такое практикуют? Или вы зарабатываете на боли людей и и х неведении?

користувач
29 октября 2021 в 11:29

Досить цікаве місце. Нагадує державну поліклініку на новий лад, але по факту нічого нового. Запис на прийом на точний час є, але додайте 5/10 хв черги на реєстратурі і ще стільки ж (якщо пощастить) в черзі до лікаря. Особисто я витратила 15 хв на лікаря і більше 1,5 години на очікування.

Олег
16 мая 2021 в 22:55

Спокійне, затишне місце, є де запаркувати авто без порушень та не заважаючи іншим - це суттєво, в передпокої ряди шафок - як у дитячому садочку - як виявилося, то гардероб - обираєш шафку, де стирчить ключик і згадуєш дитинство у дитсадку - потрібно вішати верхній одяг на манюній гачок і зачинити шафку, ключ берете з собою. В приміщенях і коридорах - акуратно і чисто незважаючи на напівсовковий ремонт. Ціни - помірні, десь на 50-60 % нижчі за ціни у схожих але більш знаменитих кліниках, але інколи ціни на сайті відрізняються від фактичних, звичайно, у більшу сторону, тому потрібно уточнювати вартість по телефону. Є попередній запис, але графік порушується - якщо ви записалися, наприклад, на 11: 00, то реально зайдете до кабінету пізніше у середньому на 15-20 хвилин. З недоліків - сплата за послуги тількі готівкою, терміналу для сплати карткою нема, за це зняв одну «зірку» - у ХХІ ст. Це не солідно і не зручно.

Анна
26 ноября 2018 в 0:01

Таке враження, що лікарня залишилися у 90х і не намагається розвиватися.
Зверталася туди по запису через страхову компанію і все одно доводилося чекати у загальній черзі.
Рік тому там працювала досить непогана лікар гінеколог Падалко Олена. Це єдина людина, яка справила на мене позитивне враження у цій поліклініці.

supermenchik
18 ноября 2018 в 6:41

Уважні лікарі. Лор просто чудова. Ціни помірні. Якість ремонту може і могла б бути кращою. Але в цілому хороша альтернатива "безоплатній" медицині та дорогим приватним клінікам.

Света
09 ноября 2018 в 8:11

Столкнулась с мужчиной, когда он выходил из ОБЩЕГО туалета! ОБЩЕГО, Карл! Хотя, специалисты достойные. Организация процессов в норме. Но туалет!

Кристина
04 ноября 2018 в 14:04

Хорошие, адекватные врачи. А так же нормальные цены.
Хороший гинеколог (Падалко). Осмотр проводит акуратно, быстро) Рекомендую!

Нана
24 октября 2018 в 22:02

Приём врача сместился на 1 час, но никто не позвонил и не предупредил пациентов об этом. В связи с этим скопилась очередь людей под дверью и сам доктор принимала людей, как в обычной поликлинике: быстро-быстро, следующий.
Вывод: научите персонал обзванивать пациентов и переносить приём в подобных ситуациях.

Добавить отзыв