UAOTZYV.COM

Подольський клуб активного відпочинку

Адрес Київ, вулиця Ярославська, 56А
Метро Контрактова площа 0.66км
Телефон +380 (44) 393-43-43
Часы работы
понедельник07:00-22:00
вторник07:00-22:00
среда07:00-22:00
четверг07:00-22:00
пятница07:00-22:00
суббота09:00-20:00
воскресенье09:00-20:00
Сайт podolskiy.ua
Рубрики Спортивный комплекс, Салон красоты, Боксерский ринг, Зал для детей, Школа кикбоксинга
Оценка 4.1 28 отзывов
Похожие компании в категории

Подольський клуб активного відпочинку отзывы

28
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елизавета
12 января 2024 в 13:45

Повністю відповідає очікуванням клубу сімейного відпочинку преміум сегменту. Також не може не радувати, що клуб не перенасичений людьми, відсутні черги на тренажери у залі та комфортна к-ть людей на доріжці у басейні. Окрема вишенька на торті - це спа-зона з різними саунами та масажним кабінетом, а також салон краси, в якому є повний перелік бьюті-послуг.

Ольга
05 января 2024 в 14:26

Чудовий клуб, з привітним та турботливим персоналом, можна гарно потренуватись і відпочити, завжди приємно відвідувати це місце

Софія
15 октября 2023 в 5:43

Ходимо в Подільський усіє родиною дуже подобається цей клуб Преміус сегменту! Бассейн, фітнес зала, зроблю акцент на дитячий клуб - це класс!
Особлива вдячність працівникам клубу, адміністратори завжди посміхаються, допомагають, і взагалі красуні. Не менш круті менеджери дівчата, роблять моє життя краще Люблю вас!

Юрий
14 октября 2023 в 11:48

Я РОЗЧАРОВАНИЙ! У клубі займаюся з його відкриття! Повернувшись до клубу після літньої паузи був неприємно розчарований розкладом групових занять! Більшість занять стали платними! У мене повна фітнес-карта і ці тренування я використовую як хорошу розминку! Безкоштовних занять стало втричі менше! У вечірній час у деякі дні вони відсутні, а у вихідні їх іноді взагалі немає!
Подовжуючи карту в серпні місяці мене не попередили про глобальну зміну та скорочення групових занять! Це ПОРУШЕННЯ ПРАВ клієнта! За свої гроші я маю отримати АДЕКВАТНУ кількість безкоштовних групових програм! Маркетинговий провал і далекоглядність керівництва клубу вже призвів до догляду та невдоволення багатьох постійних клієнтів! Сподіваюся господарі клубу або їхні представники з розумінням поставляться до думки постійних клієнтів і вживуть відповідних заходів до недалекоглядних маркетологів та менеджерів групових програм!

Angelo
06 сентября 2023 в 2:15

На жаль, клуб вже не того рівня, яким він був. Короткі абонементи та надання в оренду залів стороннім тренерам, допуск до занять без абонементу призводять до наявності зброду в клубі та зменшення безпеки для відвідувачів (тепер деякі особи кидають рушники на підлогу в роздягальні, явно не учасники клубу) До злодійства не далеко залишилось. Заради отримання прибутку весь топовий час зайнятий платними класами та класами лівих тренерів, яких навіть в розкладі немає. Відповідно незначна кількість групових занять, що входить в абонемент в незручний для працюючих людей час. На пропозиції та скарги про перенесення часу ніхто не реагує, хоча розклад це дозволяє. Можу зробити висновок, що таким чином штучно зменшують попит на безкоштовні класи та змушують переходити на платні. Будьте готові, що вартість абонементу в результаті буде мінімум на половину дорожче, якщо ви плануєте відвідувати групові тренування. В цьому клубі клієнти більше не в пріоритеті! Вас чекають безлад та "покращення" кожного тижня, безкінечні зміни розкладу та студій не в кращий бік, обмежень "хто не встиг, той запізнився" (бо логічно, що попит на безкоштовні класи великий) Ласкаво просимо!

Константин
03 сентября 2023 в 7:23

Відмінний спортивний клуб. Є клієнтом вже 2 роки. Зручна локація. Сучасний тренажерний зал. Басейн з НЕ хлорованною водою. Великий набір спортивних напрямків. Особисто я займаюсь в тренажерному залі і тайский бокс. Для мене завжди проблемою була заняття індивідуальні з тренером. В Подільському забув за цю проблему. Тренер Артем в тренажерному залі - супер - висока кваліфікація, підхід до клієнта, комфорт в спілкуванні + моя висока мотивація, регулярні тренування = відновив чудову фізичну форму і силові показники за 5 місяців. Також великим плюсом є літній дитячий клуб в Подольському. Зранку завезли дочку в Подольський - цілий день приділяєш бізнесу, ніхто не відволікає - увечері забрав щасливу дитину. Дякую за Подольський. Рекомендую.

Саша
31 августа 2023 в 23:34

Проходив цілий рік, дуже задоволений як залом так і басейном. Свіже або в гарному стані обладнання в достатньої кількості, великий спектр різноманіття. Завжди чисто приємно приходити.
В залі працюють тренера, окремо хотів би виділити тренера Артема професійний спортсмен з великим досвідом і знанням, може підтримати як психологічно так і фізично, нова філософія підходу до клієнта. Професійно підбирає програму, навантаження. Їду до нього на заняття як на свято!
Діти ходять в басейн, задоволені від тренерів, саме займаються професійно з ними.
Гарний клуб, тільки приємні враження, особливо коли в минулому році вимикали світло клуб завжди працював і як би не було тяжко приймав відвідувачів з дитячим теплим басейном і гарячою водою в душі.

Максим
02 августа 2023 в 21:01

Займаюсь в клубі Подольський з моменту відкриття. Впевнений, що це один з найкращих клубів Києва, а для мене - найкращий. Порівнювати є з чим.

Загальні враження:

1. Дуже чисто і охайно абсолютно всюди: центральна рецепція, родягальні, туалети, тренажерний зал, дитячий клуб. Після кожного клієнта шафи перевіряють і прибирають майже одразу. Рушники чисті, без запаху. Немає зайвих предметів, підтримується порядок завжди.
2. Всі приміщення мають гарне кондицюонування: температура комфортна як влітку, так і взимку.
3. Ремонт та меблі. Все в гарному стані, якщо щось, десь з якоїсь причини не працює або пошкоджене, це оперативно ремонтують або замінють (кілька днів). Нещодавно провели реновацію в тренажерному залі: пофарбували стіни, замінили підлогу - хоча я не дуже звертав увагу на ступінь зношення, проте тепер стало ще прийємніше займатися.
4. Простір та кількість людей на квадратний метр. Це безперечна перевага клубу, тут мені комфортно. Немає черг, завжди є 50-70% вільних кардіо тренажерів, на будь-який тренажер є дублюючий, що дозволяє займатися незважаючи ні на що. Немає черг на рецепції зранку (привіт! Спортлайф).
5. Відношення до клієнтів. Простий приклад, ти завітав у клуб о 06: 45 (клуб відкривається о 07: 00) і це не проблема, без питань тобі відчиняють, видають ключ і ти можеш йти займатися.

Люди

Окремо про команду клубу, вона - дуже професійна та важливо! Стабільна. Люди працюють тут багато років - це добрий знак. Більш розгорнуто про тих, з ким часто бачусь в клубі постійно.

Анета, людина з невичерпною енергією та запалом, що створює настрій та найкращу атмосферу дитячого клубу. Є довіра та впевненість, що діти проводять час весело і з користю.

Олександр, мій тренер, що допоміг пройти шлях в жимі лежачи від 80 до 160 кг за півроку. Вчить, направляє, допомагає і повертає коли треба. Швидше товариш, а не тренер.

Андрій, тренер з Айкідо, знаходить підхід до кожної дитини. Неімовірна людина. Дуже чекаємо на його повернення! Сподіваюсь, що скоро.

Артем, професіонал що підіймає в 295 кг в жимі лежачи. Ділиться знаннями та дає дуже конкретні та корисні поради. Light Weight!

Максим, тренер з Джиу-Джитсу, вибудовує морально-вольові якості та допомагає дітям досягати результатів. Результати є.

Завжди привітні та клієнторієнтовані співробітники рецепції.

Окрема подяку: відділ продажів не телефонує мені щотижня з намаганням продати додаткові послуги (привіт! Спортлайф). Телефонують коли треба пролонгувати абонемент - все швидко, професійно, що для мене цінним.

Друга окрема подяку: дитячий клуб, коли тривога заводить оперативно дітей в сховище і пише про це. Прям персонально. Катерино, дякую, що відписала, що все під контролем;)

За останій рік в клубі багато змін. Всі вони без виключення, мені особисто, імпонують.

1. Провели реновацію тренажерної зали. Займатися приємніше. Покриття - ТОП.
2. Прибрали відділ продажів з зони рецепцій - стало більше місця і зручніше.
3. Заїхала нова кав'ярня і кава стала смачнішою. Беру навіть додому зерна тепер тут.
4. Змінили розташування тренажерів і займатися зручніше, бо ті які відносяться до певних груп м’язів стоять тепер поруч.
5. На деяких тренажарах був знос елементів - їх замінили, перешили.
6. Музика в тренажерному залі стала тепер кращою. Хоча це дискутивне питання.
7. Відкрився summer camp для дітей і ми постійно користуємося його послугами.
8. Проводиться додаткова реновація різних частин клубу.

Знаю що змінилися також групові заняття, проте ними не користуюсь - тут не зможу коментувати краще чи гірше стало. Також бачу, що Подольський допомогає ЗСУ - це важливо.

Тому якщо оцінити:
- клуб до війни був десь 8 з 10.
- зараз це 11 з 10.

Дякую що ви є!

Олег
04 апреля 2022 в 7:23

Замечательный современный клуб, много разных программ для детей и взрослых, отличные тренеры, внимательный персонал. Однако все положительное впечатление от клуба портит кафе у входа с грязными диванами и столиками на которых никогда не убирают. Да и мебель в зоне отдыха возле бассейна требует ремонта.

Алеся
29 марта 2022 в 12:38

В сам зал не хожу, но в кафе загладываю частенько (работаю рядом). Очень приятные девочки на баре работают, всегда приветливые, кофе изумительный и очень вкусный! (говорю как кофеманка). Бомбовая атмосфера в кафе, всегда приятно приходить!

Georgii
17 декабря 2021 в 9:04

Комфортне, затишне місце. Привітний та кваліфікований персонал. Прозорі й адекватні ціни. Дуже задоволений. Рекомендую!

Антон
05 ноября 2021 в 0:42

Жахлива спотривна зала
1. Незважаючи на безліч комірок для одягу та малу завантаженість, за місяць майже завди бувли зайняті сусідні комірки, і банально "тісно" перевдагатись
2. Під час дощу тече стеля
3. Ведичезна кількість велодоріжок, а місце для розмирки/ розтажки всього одне, і те 3 наа 3 метри, чого вистачить одній, максимум двом людям
4. Половина тренажерів стоять криво, і банально незручно займатись, бо постійно хочеться трохи повернутися
5.1-2 зажими на 5 грифів
6. Зачиняються о 10 вечора, при цьому о 10 вже потрібно здати ключі та бути зовні і жодного сповіщення поки ти у залі
.

Victoriya
05 июля 2021 в 15:53

Достойный клуб, оптимальное соотношение цена - качество, чистота и современное оборудование. Великолепная работа персонала.

sdx
28 мая 2021 в 9:01

Прекрасный клуб.
Отличный сервис.
Профессиональный персонал.
Отдельно спасибо тренеру Екатерине.
Мастер своего дела.
Идеально работа с учеником.
Непревзойденный уровень тренировок.

Ольга
22 декабря 2020 в 3:17

Покупала карту еще до карантина, с менеджером оговаривала, что ищу клуб возле работы, что бы ходить утром, и что если вдруг будет смена работы, возможен ли возврат средств, мне сказали что да, сделают перерасчет. А по факту, когда начался карантин и перешла на удаленную работу в возврате средств отказали и заморозить карту на время удаленной работы тоже отказались. Впечатление от сервиса от этого очень не приятное, все договоренности с клубом лучше оформлять в писменном виде, или вообще не иметь с ним дело.
PS: через некоторое время со мной связалась администратор клуба и предложила оформить возврат в перерасчете на оставшиеся месяцы на карте, что мы и сделали. Это реабилитировало клуб в моих глазах, надеюсь первое общение с девушкой на ресепшене сложилось так из-за недопонимания друг друга.

Анна
24 сентября 2020 в 5:20

Прекрасные тренера, но вот бар/кафе оставляет желать лучшего - бармен практически всегда отсутствует и постоянно разговаривает по телефону (

Светлана
18 сентября 2020 в 12:01

Прекрасный спортклуб. Ходим семьёй 2 года. Есть сауны, бассейны, фудзоны, паркинг, салон красоты и т. Д. Посещала групповые занятия - тренеры максимально стараются уделить каждому внимание. Есть детский клуб с различными направлениями активити для детей до 14. Адекватные цены на персональные тренировки, нацеленность на результат. Пользовались в прошлом году пакетом для ребёнка в бассейне, в этом взяли тренеров мне и дочери в зале. В клубе всё максимально дезинфицируется, везде есть санитайзеры и вообще соблюдаются меры предосторожности сообразно карантину. Рекомендую всем к посещению)

Ирина
13 июля 2020 в 19:11

Найкращий спортивний клуб серед усіх, мабуть я зупиню свій пошук на ньому Хто сумнівається, прийдіть лише на пробне тренування і спробуйте як вам

Андрей
07 июля 2020 в 20:59

Отличный спортзал во всех отношениях! Чисто и не людно! Оборудование замечательное и качественное. Отличные сауны (их 2 - влажная и сухая).

Владимир
26 мая 2020 в 19:50

Абонемент в Подольский - это лучшее вложение, которое я когда-либо делал) Чистый зал, много пространства, бесплатные полотенца, замечательные девушки на ресепшне.

Добавить отзыв