UAOTZYV.COM

-plan D Кловська — моносалон лазерної епіляції для дівчат у Києві

Адрес Київ, вулиця Мечникова, 6
Метро Кловська 0.22км
Телефон +380 (67) 638-15-15
Часы работы 09:00-21:00
Сайт plan-d.ua
Рубрики Депиляция, Салон красоты, Магазин косметики и парфюмерии, Центр по уходу за лицом, Лазерная эпиляция
Оценка 5 12 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Plan D - депиляция, шугаринг в Киеве — Велика Васильківська, 114
plan D — вулиця Почайнинська, 53
-plan D — Дніпровська набережна, 14, офіс, 242
Похожие компании в категории
Beauty&People — вулиця Госпітальна, 2
Kika-style — бул. Лесі Українки, 30Б
Бархат — Велика Васильківська, 21
Ангел — бул. Миколи Міхновського, 25

-plan D Кловська — моносалон лазерної епіляції для дівчат у Києві отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Таня
03 мая 2024 в 12:43

Дуже подобаються процедури! Майстри та дівчатка на рецепції уважні, привітні
Перед кожною процедурою та після усе детально розповідають, нагадуть.
Пропонують завжди смачну каву та чай. Ходити сюди одне задоволення! Рекомендую!

Марина
11 февраля 2024 в 10:01

Чудовий сервіс, уважні і делікатні майстри, а головне - досягнення результату. Відвідувала студію кілька років із задоволенням до завершення всіх курсів.

Alvina
06 января 2024 в 12:26

За 3 роки стали для мене дуже близькими, тут дуже крутий персонал, все роблять швидко та якісно, атмосфера в салоні на Кловській неймовірна

Діана
29 ноября 2023 в 20:26

Я в захваті, знову повернулась до вас. Результат дуже помітно. Місяць пройшов, волосся в 3 рази менше. Щиро дякую, персонал то любов

Karyna
19 ноября 2023 в 9:13

Дуже задоволена!

Я прийшла в Plan D після 10 сеансів в Rymarenko Clinic (де була не задоволена результатом). А в цьому салоні, кожен майстер ретельно підійшов до кожної з бажаних зон. Дівчата на прийомах були завжди різні, що було навіть краще, так як кожна могла оцінити результат зі своєї сторони.
Я вже закінчила дві зони в Plan D і зараз на фініші ще двох зон - в салоні зʼявився лазер для світлого волосся і мені порекомендували спробувати його. Думаю одна/дві процедури і весь курс завершено!

Юлия
09 июля 2023 в 6:06

Лікар-дерматолог призначила мені лазерну депіляцію за показаннями, після видалення волосся верстатом був дуже сильний фалікуліт. Я пройшла курс пахви і руки повністю і дуже задоволена результатом. Я забула, що таке подразнення шкіри, верстат і волоски, які виявляєш у самий невідповідний момент. Зараз закінчую ноги повністю і, нарешті, через півтора роки зважилася на глибоке бікіні. Дуже подобається підхід у салоні, хоч ціни на порядок вищі та в моєму випадку доводилося їхати на інший кінець міста, але це коштує своїх грошей. Кожен етап у салоні спланований, дуже уважні, ввічливі та тактовні фахівці. І що для мене дуже важливо-це чистота!

Катерина
09 июля 2023 в 3:25

Дуже дуже дуже дякую. Була на лазерній епіляції вже другий раз і вже після першої був крутий результат. Чудовий персонал і улюблене місце

Аніка
08 июля 2023 в 9:30

Дякую за супер сервіс, ходжу в план Д вже близько двох років, все починалося з ніг, потім вже почала робити й інші зони. На пахвах максимально швидко відчула результат, зараз росте 3 волосини раз на пів року

Мария
05 июля 2023 в 7:59

Люблю -plan D! Коли в Києві, зайти до дівчат це must have) Живу в іншому місті України, у Харкові, та сильно чекаю відкриття тут!) Такої якості послуг, як у дівчат, більше ніде не зустрічала, чесно)
У -plan D круті спеціалісти, які вміють закохати у процедуру епіляції і зробити цю процедуру приємною частиною бьюті рутини)

Рекомендую

Юлія
11 марта 2022 в 6:36

В салоне чисто и уютно, админчик очень открытая и клиентоориентированая. Специалист подробно описала весь процесс, сделала экскурс по тому как растут волосы и какие из них уберёт лазер. А ещё на вторую процедуру дарят 30%, что есть классным бонусом!

Tetiana
09 марта 2022 в 2:46

Це вже другий заклад мережі, який я відвідала, сервіс і якість послуг відмінні.
Одне зауваження - адміністратори ну дуже наполегливо пропонують придбати абонемент на послуги. Дозвольте клієнту самому вирішувати як йому зручніше платити.

Татьяна
12 февраля 2022 в 10:42

Посетила первый раз ваш салон. Впечатления самые позитивные) мастера-профессионалы своего дела. Доброжелательны, тактичны Отношение, как к королеве). В салоне красиво и уютно. Уходить не хотелось). Настроение отличное на весь день. Умнички! Процветания вам и хороших клиентов! Я -то уж точно, только к вам!

Добавить отзыв