UAOTZYV.COM

plan D отзывы

Адрес Київ, вулиця Почайнинська, 53
Метро Тараса Шевченка 0.68км
Телефон +380 (67) 638-15-15
Часы работы 09:00-21:00
Сайт plan-d.ua
Рубрики Депиляция, Салон красоты, Магазин косметики и парфюмерии, Электроэпиляция, Центр по уходу за лицом
Оценка 4.8 51 отзыв
Ближайшие филиалы компании
Plan D - депиляция, шугаринг в Киеве — Велика Васильківська, 114
-plan D — Дніпровська набережна, 14, офіс, 242
Похожие компании в категории
Леди Эстетик — вулиця Юрія Іллєнка, 83Д
Шугаринг и депиляция Воском, Оболонь. — ул. Лайоша Гавро, д. 9Г, 129
Шугаринг Студия SugarMe — вулиця Богдана Гаврилишина, 3
Фея — вулиця Іллінська, 10

Депиляция plan D отзывы

51
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анна
08 июня 2024 в 11:02

Plan D ідеальний салон:) я роблю процедуру лазерної епіляції втретє, я дуже задоволена, майстер завжди пояснює хід процедури, допомагають з підбором кількості процедур, жодним чином не навʼязують зайвих процедур. В мережі діє чудова система знижок, на перший візит за рекомендацією надається знижка -50%, на другий візит впродовж місяця -40%, можна купити послугу а сходити пізніше, а потім за потреби купити абонемент. Дівчата на рецепції супер приємні і милі:) Я рада, що колега порадила цей салон)

пользователь
01 июня 2024 в 9:59

Дуже приємний, зручний і якісний сервіс від початку і до кінця! Можливість запису у додатку, кілька локацій по місту, завжди є віконечко і не потрібно чекати тиждень. Любязний персонал, який ретельно пояснює всі особливості процедури. І нарешті, сама процедура перевершила мої сподівання. Вже після першої процедури враження, що зникло понад 30% волосся.

Karyna
28 января 2024 в 13:21

Дуже приємне обслуговування, послугу на високому рівні!
Вражена результатами лазерної епіляції! Процедура була майже безболісною, і я вже помічаю значне зменшення кількості волосся. Задоволена професіоналізмом спеціаліста та зручністю цього методу. Рекомендую тим, хто шукає ефективний спосіб видалення волосся на тривалий термін.

Illia
18 января 2024 в 5:51

Красивий інтер'єр, професійний ввічливий персонал. Сподобалось, як все детально обяснювали. Все чудово

Алена
19 декабря 2023 в 23:52

Сьогодні вперше відчула таку турботу, що хочеться повертатись знову і знову) найкращі майстри та адміністратори! Уважні та дружелюбні, раді кожному клієнту) Всім раджу!

Дарья
18 декабря 2023 в 3:39

Найкраще місце Л. Д яке я відвідувала
Затишна атмосфера, привітний персонал, вам завжди запропонують смачну каву з шоколадкою
Щодо процедуру, результати помітний після першої процедури, майстри дуже ретельно проходять кожну обрану вами зону, надають консультацію по догляду за шкірою перед та після процедури.
Рекомендую

Мария
16 ноября 2023 в 11:04

Цей салон займає окреме місце в моєму сердечку! Персонал завжди привітний і кожен майстер своєї справи. Вони не тільки чудово виконають процедуру, а й допоможуть, підкажуть і дадуть відповідь на питання які турбують. Дуже рада, що потрапила саме до них. Коли вперше йшла на процедуру, то дуже боялася, але вони розвіяли всі мої переживання.

Миша
16 ноября 2023 в 5:17

Була на лазерній епіляції на Тараса Шевченка.
Майстриня Ольга була дуже уважна, щоб все пройшло максимально не болюче і відповіла на всі питання, дякую)

Ира
11 октября 2023 в 11:10

Сеанс пройшов чудово, неймовірно приємний персонал, та неймовірна релаксація, все сподобалося?

Анна
15 сентября 2023 в 22:06

Полностью согласна с предведущим отзывом касательно собеседования. Готовтесь к тому что ваши навыки никто оценивать не будет, так как при собеседовании директор интересуеться только то чем вы занимались в детстве до 5 лет. Никому вообще не интересен ваш опыт и квалификация, куда важнее играли ли вы куклами в детстве и красили вы ли им лицо. Явно попахивает скрытыми задатками педофилии.
Hr менеджер явно знает обо всем этом и даже была не удивлена на негативный отзыв о компании, на что просто ответила что вам не подходят принцыпы нашей компании. Так что после такого прекрасного собеседования врядли вам захочеться работать в такой чудесной компании.

Женя
26 августа 2023 в 17:10

Такого собеседования на должность УБОРЩИЦЫ я ещё не проходила. Мариновали меня там 1,5 часа, показывали презентацию о брендах, потом ждала 40 минут пока опросят женщину, что пришла вместе со мной на собеседование. Потом ещё меня HR manager допрашивала минут 30, задавала вопросы о всей моей жизни, чего я в ней достигла, какие у меня принципы, планы на будущее и тд. Всего не перечислить. В конце попросила номера телефонов моих бывших сотрудников, чтоб узнать через них обо мне информацию. И ещё обязательно сначала пробная бесплатная уборка перед официальными трудоустройством.
Менеджер вынесет вам мозг, и обязательно спросит где работают ваши близкие, семья, есть ли у вас долги материальные или моральные. В общем если хотите работать в этой "Прекрасной" брендовой фирме, готовьтесь пройти всю проверку, будто вы устраиваетесь в ЦРУ

Елизавета
02 августа 2023 в 3:50

Дуже продуманий підхід до послуг, проінформували абсолютно про все, про всі протипокази, догляд після процедури та можливі реакції шкіри)
Швидко, якісно, безболісно)
Студії знаходяться в зручних місцях, біля метро. Використовують дуже якісну косметику та обладнання.
Я задоволена, рекомендую!)

Женя
20 июля 2023 в 0:38

Обожнюю plan D!
Результати від процедур, майстрині, адміністратори - все на висоті️
Рекомендую всім подружкам?

Саша
05 июля 2023 в 14:30

Сподобався персонал ввічливий та доброзичливий, місцезнаходження хороше, особливо сподобався мастер, яка мені робила процедуру, приємна у спілкуванні, порекомендувала засоби по уходу за шкірою, дуже приємно було, буду всім рекомендувати салон

Женя
25 февраля 2022 в 13:59

Рекомендую!
В салоні дуже чисто, дівчата дуже професіонально працюють!
Була на лазерці.
Безболісна процедура з легким пощипуванням.
Якщо ви переживаєте, хочете якісну процедуру з новітнім лазером
Вам сюди!

Женя
10 февраля 2022 в 19:23

Комфортное место с новогодней волшебной атмосферой, профессионально, качественно, быстро, каждый визит скоординирован, приятные Акции и подарочки

Галина
02 января 2022 в 0:15

Приємна атмосфера, лаконічний інтер'єр. Адміністратор - приємна, уважна, тактовна, ненав'язлива. Майстер Анастасія детально пояснила, що саме і як відбувається під час лазерної депіляції, можливі відчуття, догляд після процедури. Продумано все до дрібничок у вбиральні. На наступний день після візиту від адміністратора отримала турботливе смс з питанням про стан моєї шкіри після процедури. Після першого візиту залишились дууже позитивні враження. Сподіваюсь, що і наступні мої візити будуть з відчуттям бездоганності сервісу.

Женя
20 декабря 2021 в 11:31

Посетила салон, была услуга депиляции воском. Отношение персонала просто супер! Хороший ремонт и чистота безупречная. Депиляция была сделана очень тщательно, так же получила консультацию по уходу за кожей после депиляции. Всем рекомендую!

Kateryna
28 ноября 2021 в 11:43

Отличный сервис, дизайн, потрясающе тактичный персонал, продуманные мелочи и работа с обратной связью от клиентов. Комфорт и результат. Спасибо, что вы есть!

UA MyLove
12 ноября 2021 в 10:42

Кльова атмосфера сучасна, велике дяка за прокладки і тамрони у вбиральні ️, більш-менш ок дівчатка на ресепшині.
Привітні майстри, але не дуже подобається їхній короткий досвід в цій сфері і травмована тату на першому візиті (
Разом з тим, прекрасна менеджер, яка намагається ввійти в положення і допомогти. Люди помиляються, дала їм 2й шанс і з новою майстринею все подобається)

Добавить отзыв