UAOTZYV.COM

Plan D - депиляция, шугаринг в Киеве

Адрес Київ, Велика Васильківська, 114
Метро Палац Україна 0.21км
Телефон +380 (67) 638-15-15
Часы работы 09:00-21:00
Сайт plan-d.ua
Рубрики Депиляция, Салон красоты, Магазин косметики и парфюмерии, Электроэпиляция, Центр по уходу за лицом
Оценка 4.8 45 отзывов
Ближайшие филиалы компании
plan D — вулиця Почайнинська, 53
-plan D — Дніпровська набережна, 14, офіс, 242
Похожие компании в категории
Beauty&People — вулиця Госпітальна, 2
Kika-style — бул. Лесі Українки, 30Б
Бархат — Велика Васильківська, 21
Ангел — бул. Миколи Міхновського, 25

Plan D - депиляция, шугаринг в Киеве отзывы

45
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Богдана
12 января 2024 в 9:40

Все дуже комфортно та дуже гарний результат) Також тут дуже привітний та дружній персонал)

Адрия
04 января 2024 в 5:51

Оскільки перші враження від будь-якої організації можуть бути оманливими, я пишу відгук після кількох відвідувань. Хочу сказати велике спасибі моєму лікарю та ресепшн-менеджеру за професіоналізм у першу чергу, а в другу – за теплу приємну душевну атмосферу, яку вони створюють! Я – людина-естет і просто не можу не відзначити дизайн приміщення, вау! А ще у Вас смачна кава)

Виктория
26 декабря 2023 в 11:54

Найкраще місце для того, щоб відчути себе справжньою жінкою!
Багато років віддана вам і вдячна за найкращих майстрів та дівчат, які так щиро посміхаються, зустрічаючи тебе!
Все на найвищому рівні завжди!

Владислава
12 декабря 2023 в 17:33

Відвідую салон вже не вперше. Дуже задоволена персоналом, всі привітні і професійні спеціалісти, раджу салон подружкам, обовʼязково прийду ще. Результат помітила вже після першої процедури

Нина
04 декабря 2023 в 6:37

5 зірок ставлю безсумнівно і без вагань! Дуже вдячна за обслуговування та як пройшла процедура. Ви найкращі! Побільше вдячних клієнтів!

Valeriia
08 ноября 2023 в 0:32

Впевнено рекомендую цей салон усім друзям! Можливо, ціни трохи вище, ніж в інших місцях, але по-перше, курс лазерної епіляції проходить безболісно, одразу почала бачити результати, майстри завжди дуже привітні, доброзичливі і перепитують щодо самопочуття, комфорту) по-друге, це - якість, дуже гарне місце із приємним персоналом, завжди зроблять безкоштовно каву/чай, у вбиральні є всякі необхідні дрібниці типу серветок, прокладок тощо, це не може не радувати) ціна = сервіс і якість

Єлизавета
11 октября 2023 в 23:14

Якби була можливість, цьому салону можна сміливо ставити усі 10 ️
Неймовірно комфортна та довірлива атмосфера, чудове обслуговування та найголовніше ефективність процедур.
Проходжу тут лазерну епіляцію, одну зону вже повністю завершила. Дуже задоволена результатом. Завжди рекомендую усім своїм знайомим.

Надежда
06 октября 2023 в 12:33

Найкращий сервіс.
Індивідуальний підхід і виконання процедур на вищому рівні.
Я завжди отримаю не тільки якісний результат після процедури, а і заряд гарного настрою на весь день!

Токарева
10 сентября 2023 в 21:39

Завершила курс і задаюсь питанням, чому не зробила цього раніше. Результат класний, про станок забула взагалі. Дякую дівчатам за крутий сервіс і сміливість працювати під час війни.
Всі подруги казали, що процедура болюча і тре буде потерпіти, але з першого сеансу і всі наступні було максимально комфортно. Не боляче зовсім. Ще переживала, що соромлюсь робити глибоке бікіні, але завдяки професіоналізму дівчат все пройшло комфортно. Зараз ходжу на процедури, як на свято, бо знаю, що все пройде класно, затишно і зі смачною кавою)

Даша
29 августа 2023 в 8:34

Найкращий салон в якому я була за всі роки проживання в Києві, якісно надані послуги, та дуже круте обслуговування, хочеться повертатись ще не один раз

Оксана
27 августа 2023 в 10:00

Майстер Ольга просто чудова! Обережна, уважна. Сьогодні вперше дійсно релакснула на процедурі лазерної епіляції.

Женя
14 августа 2023 в 20:28

Якість процедур та доброзичливість дівчаток зробили мене постійною клієнткою planD. Роблю курс лазерної епіляції, вже бачу чудовий результат, тому можу сміливо радити цей салон.

Яна
02 августа 2023 в 21:49

Це мій улюблений салон! Тут турбуються про твої відчуття та твій комфорт!
Я закінчила вже давно курс на кількох зонах і це було найкращим рішенням.
Зараз я вимушено живу не в Києві, проте не хочу йти у інший салон, а раз на рік чи два потрапляю у студію і радію, що обрала колись plan D

Наталия
02 августа 2023 в 3:01

Зазвичай я не пишу відгуків, але є бренди, які закохують в себе і ти вже от стоїш і пишеш їм відгук, щоб їх ставало більше

не можу знайти рівних. Дуже бракує вас у Львові, єдиний нормальний салон депіляціі, не в «домашніх умовах», не «за ширмою» і без сумнівів про стерильність.
Все дуже професійно, завжди хороший результат, а про сервіс взагалі мовчу, завжди пропонують каву, майстри - професіонали, салони красиві, у вбиральнях завжди є все, що потрібно жінці.
Короче, від Plan D завжди виходиш щасливою. Тут без слів. Просто щирий відгук.
Люблю!

Лиля
15 ноября 2021 в 23:37

На днях была на процедуре восковой депиляции, всё прошло отлично, не смотря на то, что я впервые была на такой процедуре, боль была секундная
Прошло пару дней после депиляции и всё прекрасно.
Так-же очень приятный сервис?
советую всем ️️

Anastasiia
14 ноября 2021 в 16:39

Чудовий салон, завжди привітні адміни та професійні майстри. Після реновації стало ще приємніше приїздити сюди - стало більш просторо, елегантно, при цьому як завджи стерильно чисто. Дуже чекаємо на подальшу експансію і відкриття салону на лівому березі:)

Женя
05 ноября 2021 в 20:50

Прошла курс лазерной эпиляции (бикини+подмышечные впадины) - очень довольна. Сервис приятно удивил, на европейском уровне. Рекомендую всем девушкам, кто хочет быть спокойной и освобождённой от ежедневного бритья.
По факту: волосков после курса стало расти примерно на 50% меньше, они стали тоньше и рост стал реже. Для поддержания эффекта и улучшения результатов хожу раз в пол года сюда же. Менять салон ни в коем случае не буду! Звонками не достают, а сообщения в Вайбер не отрывают меня от текущей работы.
И кстати про больно/не больно - все очень индивидуально. Лучше сходить и попробовать, чем слушать подружек, которые рассказывают про болезненные ощущения.
Я выбирала сразу суперкомфорт и спокойно себя чувствовала. Местами были болезненные ощущения, но их сразу проходили холодком. А местами было щекотно до смеха

Благодарю Plan D за заботу и абсолютный комфорт. Вы - пример сервисной компании, а я ваш преданный фанат.

Оксана
28 октября 2021 в 1:11

Пробовала восковую, шугаринг и лазер. Хороший салон. Приветливый персонал. Мастера подробно рассказывают о процессе, дают консультацию по уходу за кожей. Интересуются состоянием кожи через время после процедуры. Если есть проблемы, подозрения дают бесплатные консультации.

Саша
23 сентября 2021 в 21:45

Пользуюсь услугами мастеров салона уже очень давно и невероятно довольна! Прошла курс лазерного удаления волос в области бикини. Результаты очень радуют ️ Но больше всего заманивает отношение персонала и максимальный комфорт для клиента. Если вы думаете кому доверить свое тело и волосы на нём - то лучшего места не найти

Kateryna
04 сентября 2021 в 13:40

Plan D классные. Лет 5 назад ходила в другой салон, а потом по отзыву пришла к ним и осталась. Разница с другими салонами большая: чистота, очень заботливый персонал, они всегда пишут и узнают как все прошло, всегда интересуются результатом. И он есть и очень порадовал. Спасибо!

Добавить отзыв